Results 76 to 90 of 95
Thread: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!
-
08-02-2018, 15:33 #76
Να σου απαντήσω συγκεκριμένα. Αν η κοπέλα του είχε πει να συζήσουν είμαι σίγουρη οτι θα παράταγε την γυναίκα του και τα παιδιά και θα πήγαινε να ζήσει μαζί της.
Αυτό το γνωρίζει και η γυναίκα του γι αυτό και το θεωρεί προδοσία και μέσα της δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ ούτε πλέον θα τον έχει σε εκτίμηση όπως κάποτε που πίστευε οτι κι αν πέθαινε, αυτός δεν θα ξαναπαντρευόταν ποτέ και θα έμενε πιστός στην ανάμνησή της.
ΟΜΩΣ, να σου υπενθυμίσω οτι η ερωμένη επέμενε φοβερά και του ριχνόταν (και η ίδια το είπε στην φίλη μου οτι εκείνη το άρχισε και το προσπαθούσε πολύ επί 3 μήνες) κάθε μέρα που ήταν στον ίδιο χώρο εργασίας μόνοι τους. Και αυτός δεν ήταν ο τύπος του γκομενιάρη που θα πήγαινε μαζί της μόνο για σεξ και μετά δεν θα συνέβαινε τίποτα. Δεν το είχε ξανακάνει και τσιμπήθηκε άγρια μαζί της και είχε μετατραπεί σε ζόμπι, όσοι τον έβλεπαν, από το ύφος που φαινόταν στεναχωρημένος και σκεπτικός συνέχεια, έλεγαν οτι πρέπει να έχει κατάθλιψη.
Ήταν ερωτευμένος, βρισκόταν σε έναν άλλο κόσμο και δεν σκεπτόταν με την λογική ούτε μπορούσε να εκτιμήσει καταστάσεις. Ο άνθρωπος δεν καταλάβαινε τίποτα!
Και επίσης, δεν νομίζω να μην το μετάνιωσε. Γιατί από όλη αυτή την κατάσταση ανέβασε ξαφνικά ζάχαρο και επίσης πραγματικά προσπαθεί μέχρι και τώρα με πράξεις, κάθε μέρα να δείχνει το ενδιαφέρον του. Πλέον θέλει την γυναίκα του μαζί σε ό,τι κάνει και όπου βρεθεί και πολλές φορές τον πιάνουν τα κλάμματα και λέει στην γυναίκα του: "Τί σου έκανα! Τί πήγα κι έκανα!"
Η φίλη μου από την άλλη, είναι μια γυναίκα που άφησε την δουλειά της για να μην μεγαλώσουν τα παιδιά της σε ξένες γυναίκες, αλλά δεν φοβάται την δουλειά. Πριν ακόμη επιβεβαιώσει τις υποψίες της είχε ήδη τρεις part time εργασίες τις οποίες έχει μέχρι σήμερα (και το σπίτι που μένει είναι δικό της). Δεν φοβήθηκε οτι θα χάσει την βολή της. Αν δεν είχαν όλα αυτά τα χρόνια μια άριστη σχέση δεν υπήρχε περίπτωση να τον ξαναμαζέψει.
Και βέβαια μέχρι και σήμερα έχει τις αμφιβολίες της οτι μπορεί να ξαναγίνει, αλλά ξέρεις τί της λένε τα αγόρια της; Μαμά, μην ανησυχείς, αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο εμείς οι ίδιοι θα τον πετάξουμε τον μπαμπά έξω με τις κλωτσιές, είτε το θέλεις, είτε όχι!
Τα παιδιά την στήριξαν πάρα πολύ και ήταν συνέχεια δίπλα της και της έλεγαν οτι όποια απόφαση κι αν πάρει, είτε θέλει και αποφασίσει να χωρίσει με τον πατέρα τους είτε όχι, θα είναι μαζί της.
- 08-02-2018, 15:44 #77
Και πάλι σας λέω, δεν δέχομαι τους άπιστους ανθρώπους, τους απορρίπτω. Αλλά, όταν ένας άνθρωπος φερθεί ανήθικα και ανέντιμα και έστω σπάζοντας τα μούτρα του μόνο καταλάβει τί έκανε, δεν δίνετε κανένα περιθώριο οτι μπορεί να αλλάξει και να προσπαθήσει να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί;
08-02-2018, 15:55 #78
ΑΝ θεωρησεις οτι δικαιουται δευτερη ευκαιρια, Θα πρεπει να τα σπασει μονος του. Να ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ του να ειναι με τον άνθρωπο του επειδη τον ποθεί και τον αγαπάει και να θεωρει οτι εκανε λαθος που μετανιωσε συνειδητα οχι να του τα σπασουν αλλοι και να γυρισει με την ουρα στα σκελια επειδη εφαγε πορτα κι εμεινε μονος οπως εγινε με την θεματοθετρια και με τον ανδρα της φιλης σου.
08-02-2018, 16:41 #79
08-02-2018, 17:50 #80
08-02-2018, 17:52 #81
08-02-2018, 17:56 #82
Δεν το βρισκω αυστηρο το κριτηριο στο οποιο αναφερεται η ρεμεντι...πως μπορει η φιλη σου να καθεται με εναν αντρα που ξερει οτι θα την ειχε ξεγραψει αμα τον ηθελε η γκομενα; Κατι δεν παει καλα και με την φιλη σου...με την αυτοεκτιμηση της να το πω; Με την αξιοπρεπεια της να το πω; Να το ειχε μετανιωσει ο ιδιος το καθαυτο λαθος που εκανε να το καταλαβω να σκεφτει μετα απο τοοοοσα χρονια να τον συγχωρησει...το να γυριζει με την ουρα στα σκελια επειδη τον εφτυσε το τριτο προσωπο και μετανιωσε που εφαγε αυτος τετοιο στραπατσο δεν το καταλαβαινω καθολου ομως...πως μπορεις να ξυπνας και να κοιμασαι καθε μερα με εναν ανθρωπο που ξερεις οτι αμα τον ηθελε το αλλο προσωπο θα ειχε γινει καπνος; Κοροϊδευεις τον εαυτο σου. Δεν ξερω τι λογους εχεις να το κανεις, αλλα τον κοροϊδευεις...ειναι πολυ λυπηρο.
(Αυτο με την μονομερη υποτιθεται πολιορκια δεν θα το σχολιασω...)
Και αυτο που λετε οτι ειναι κριμα να χαλανε σπιτια και οικογενειες...συμφωνω. Αλλα γιατι να ριχνεται το μπαλακι στον προδομενο συντροφο; Γιατι θεωρουμε δικη του/της την ευθυνη του να χαλασει η οχι το σπιτι; Του απιστου η ευθυνη ειναι, οι δικες του επιλογες οδηγησαν εκει...και δεν αναφερομαι στην καθαυτο επιλογη να απιστησει μονο. Αναφερομαι και στις μετεπειτα επιλογες...αντε την εκανε τη μαλακια του...ποσο σεβαστηκε τον/την συντροφο του; Μετανιωσε στα αληθεια η κανει τη παπια με την ουρα στα σκελια; Τι κανει για να επανορθωσει; Ειναι ειλικρινης; Αναλαμβανει τις ευθυνες του η λεει παπαριες αααα νααα δεν ημουν ευτυχισμενος στο γαμο μου και με πολιορκησε ο/η ταδε και τετοια; Καθε βημα, καθε επιλογη του απιστου ειναι που οριζει το αν θα χαλασει το σπιτι η οχι. Ο απατημενος συντροφος δεν επαιξε με τα θεμελια του γαμου του, δεν τον αμφισβητησε, τι λογο εχει να θελει να τον γκρεμισει;
Δεν ειμαι της αποψης κρεμαστε τους απιστους. Ειμαι ομως της αποψης να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...θεωρητικα δεχομαι το ενδεχομενο καποιος να το μετανιωνει στα αληθεια, αλλα στη πραξη δεν πιστευω πως γινεται συνηθως...συνηθως ο μονος λογος που μετανιωνει ο απιστος και καθεται ειναι η επειδη ανακαλυφθηκε η επειδη δεν μπορει να ευδοκιμησει η νεα σχεση...ποτε σχεδον επειδη καταλαβε πραγματικα το λαθος του απεναντι στον/την συντροφο του. Η απιστια εχει τελειως εγωιστικα κριτηρια και οταν λειτουργεις με εγωιστικα κριτηρια το τελευταιο πραγμα που σε νοιαζει ειναι ο αντικτυπος των πραξεων σου στους αλλους...αμα δεν το ειχε μαθει η γυναικα του κυριου που λες κασσανδρα οτι την απατουσε, πιστευεις θα το ειχε μετανιωσει; Και ας εφαγε πορτα απο την γκομενα...εγω σου λεω οχι. Θα εκανε οτι κανει η θεματοθετρια στο παρον θεμα. Το μονο που μετανιωνουν και οι δυο ειναι που φαγανε τα μουτρα τους με το τριτο προσωπο. Για τον/την συντροφο ειναι να χαμε να λεγαμε. Αυτα τα τι σου εκανα τι σου ερανα που λεει και η στενοχωρια ειναι επειδη διαταραχτηκε η σταθερη, ασφαλης σχεση που ειχε και εχασε το ησυχο του λιμανακι...μετανιωνει τον πονοκεφαλο που προκαλεσε στον εαυτο του. Σκοτουρα το ειχε τι της εκανε...αν το ειχε δεν θα της το ειχε κανει εξαρχης. Ολα τα αλλα ειναι φτηνες δικαιολογιες.
Οποιον τολμουσε να το παραδεχτει θα τον παραδεχομουν και ας υπηρξε απιστος. Αλλα που τετοια @@ καποιος που παει και ξενοπηδαει στα κρυφα σα ποντικι αντι να αντιμετωπισει τα προβληματα του ανοιχτα και κατα μετωπο. Και μη λεμε μαλακιες, δεν ειναι παντα τα προβληματα που οδηγουν εκει... Πολλες φορες ειναι επειδη απλα μπορουν.
Οταν δω απιστο που εχει τη μπεσα μετα να πει "ειμαι μαλακας" χωρις τη παραμικρη δικαιολογια ιιισως το αναλογιστω αυτο με τις μετανοιες και τα λοιπα χαζα...αλλα δεν υπαρχει αυτος. Οποιος εχει τη δυναμη να το κανει εχει και τη δυναμη να πει "βαρεθηκα αντε γεια" η να πει αντε γεια στον οποιο "πολιορκητη/πολιορκητρια" πρωτου γινει οτιδηποτε.
08-02-2018, 18:06 #83
Α και κασσανδρα...εγω σου λεω πως δεν ηταν πρωτη φορα που την απατησε αυτη η περιπτωση...απλα αυτη τη φορα τον ανακαλυψε η φιλη σου επειδη η γκομενα αρχισε να τον σερνει απο τη μυτη. Ποιος ξερει τι αλλα εφημερα εχει κανει ο κυριος χωρις να σκοπευει να παρατησει την γυναικα του και χωρις να καρφωνεται απο τη συναισθηματικη του συμπεριφορα απλα και μονο επειδη τα εκανε πιο ψυχραιμα; Τεσπα...
08-02-2018, 20:17 #84
Δεν το αναφέρω ως καλό παράδειγμα, απλά είναι κάτι που το έζησα ουσιαστικά με αυτήν την οικογένεια, επειδή είμαστε "μιά πόρτα" και 25 χρόνια μαζί. Τα παιδιά τους τα μεγαλώσαμε μαζί, μιάς κι εμείς δεν έχουμε παιδιά και είμαστε αδελφικοί φίλοι με αυτό το ζευγάρι.
Πιστεύω οτι δεν θα ξανασυμβεί.
Όταν έφυγε αυτός από το σπίτι νόμιζα οτι έφυγε κάποιος δικός μας άνθρωπος.Δεν ξέρετε τί καλός άνθρωπος είναι! Δεν λέει ποτέ όχι σε όποιον του ζητάει βοήθεια. Είναι πάντα παρόν για όποιον τον χρειαστεί. Έχει τρέξει σε νοσοκομεία για γείτονες και έχει ξενυχτήσει με γιαγιάδες και παππούδες που χρειάζονταν βοήθεια. Έχει βοηθήσει και έχει συντρέξει όλο τον κόσμο εδώ στην γειτονιά. Ίσως αυτό τον έφαγε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ντρέπεται να λέει όχι και να γίνεται σκληρός όταν χρειάζεται και τελικά αδίκησε την ίδια του την οικογένεια.
Αλλά παρτάκιας και γκομενάκιας και ερωτύλος δεν είναι, από την φύση του ο άνθρωπος. Στην συγκεκριμένη φάση φέρθηκε ανήθικα και πονηρά στην γυναίκα του, εντάξει, έτσι έγινε!
Μα εγώ δεν θα ήθελα σε καμμία περίπτωση να χωρίσει η φίλη μου. Δεν μπορώ ούτε να τους φανταστώ χώρια.
08-02-2018, 20:24 #85
Χαχαχαχα να 'σαι καλα με εκανες και γελασα.
Βοηθησες μια γιαγια να περασει τον δρομο; Δικαιουσαι φιλακι απο τριτο προσωπο.
Υιοθετησες κουταβι; Δικαιουσαι να πιασεις λιγο βυζακι.
Εγινες εθελοντης αιμοδοτης; Δικαιουσαι λιγο φασωματακι με τριτο προσωπο...και ουτω καθεξης.
Ε αμα συνδραμεις και σε φιλανθρωπικο εργο δικαιουσαι ενα πηδηματακι.
Τελος αμα τα κανεις ολα αυτα τα καλα εισαι στο γκολντεν μπονους κλαμπ, δικαιουσαι παραλληλη σχεση με ολα τα παραπανω βραβεια τακτικα στο πακετο λολ.
Περα της πλακας παντως δεν καταλαβαινω που κολλανε οι γιαγιαδες και οι παππουδες και ολα τα υπολοιπα. Αλλα τελοσπαντων.
08-02-2018, 20:40 #86
Τώρα με έκανες κι εμένα να γελάσω. Σε καμμία περίπτωση βρε Ναταλία δεν εννοούσα κάτι τέτοιο! Μπα σε καλό σου! Εννούσα οτι δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που κοιτάει την πάρτη του και την ικανοποίησή του. Έχει ενσυναίσθηση και δεν θέλει να πληγώνει τους άλλους, αυτό εννοούσα. Τώρα πώς το έκανε αυτό που έκανε, δεν ξέρω!
08-02-2018, 20:53 #87
08-02-2018, 21:07 #88
08-02-2018, 21:11 #89
08-02-2018, 21:31 #90
Ναταλια μου αγαπη μου πρεπει να εχεισ παντα στο μυαλο σου οτι η ζωη ειναι πιο δυνατη κ σκληρη απο εμασ κι αυτα ειναι ανθρωπινεσ αδυναμιεσ το πρωτο μαθημα που σου μαθαινει η αλανα ειναι οτι ειμαστε μικροι μπροστα στη ζωη το δευτερο ειναι να κρινεισ σωστα ποιον θα θεωρησεισ φιλο γτ επεφτε φαπα κ παρολο που επεφτε φαπα καποιοι ηταν ενταξει αυτα τα μαθαινεισ στην αλανα ηλικια οχτω χρονων
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))