Πρόβλημα στυσης... τα φώτα σας - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 154
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    και αυτό αμα το ζουσες μια εμπειρια θα ηταν αχαχαχ....ναι λες να επαιρναν με κακο ματι ότι εισαι αχορταγη? χααχαχαχ
    εξαρτάται τι 3 φορες εννοεις..από μια ωρα π.χ?απο μιση?
    για εμενα 3 φορες είναι ουτε λιγες ουτε πολλες...για συνεχομενες φορες να φανταστω μιλας
    Εεεε από 1 ωρίτσα περιπου... με μισάωρο διαλείμματα μεταξύ τους... κανονικά είναι! Αντέχεται!

Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Εεεε από 1 ωρίτσα περιπου... με μισάωρο διαλείμματα μεταξύ τους... κανονικά είναι! Αντέχεται!

ενταξει κανονικα ναι.....σκοπος δεν είναι ποσες φορες θα κανεις...που και αυτό είναι σημαντικο...αλλα και το πως θα το κανεις....αμα το κανεις π.χ χωρις να σε φερει σ οργασμο ο άλλος ποιος ο λογος?
    θες και το διαλειματακι σου ε? δεν αντεχεις αλλιως χαχαχχαχα

Senior Member
    ενταξει κανονικα ναι.....σκοπος δεν είναι ποσες φορες θα κανεις...που και αυτό είναι σημαντικο...αλλα και το πως θα το κανεις....αμα το κανεις π.χ χωρις να σε φερει σ οργασμο ο άλλος ποιος ο λογος?
    θες και το διαλειματακι σου ε? δεν αντεχεις αλλιως χαχαχχαχα
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]εσείς θέλετε το διαλλειματακι για να αναδιοργανωθειται... αν και κάποιοι είναι έτοιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή [emoji23][emoji23]

Senior Member
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]εσείς θέλετε το διαλλειματακι για να αναδιοργανωθειται... αν και κάποιοι είναι έτοιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή [emoji23][emoji23]

ποιος θελει διαλειματακι?χαχααχχ
    μονο στα κουδούνια του δημοτικου υπηρχε διαλειμα :P
    περα απο την πλακα μερικοι θελουν μερικοι όχι..ο καθενας εχει αλλους ρυθμους

Senior Member
    ποιος θελει διαλειματακι?χαχααχχ
    μονο στα κουδούνια του δημοτικου υπηρχε διαλειμα [emoji14]
    περα απο την πλακα μερικοι θελουν μερικοι όχι..ο καθενας εχει αλλους ρυθμους
    Έτσι ακριβώς... το σεξ είναι παιχνίδι... αν δεν είσαι διατεθειμένος να παίξεις.. Και το βλέπεις σαν κάτι που πρέπει να κάνεις γιατί το κάνουν ολοι και είναι καλό.. Καλά κρασιά [emoji23][emoji23]

Senior Member
    Έτσι ακριβώς... το σεξ είναι παιχνίδι... αν δεν είσαι διατεθειμένος να παίξεις.. Και το βλέπεις σαν κάτι που πρέπει να κάνεις γιατί το κάνουν ολοι και είναι καλό.. Καλά κρασιά [emoji23][emoji23]

ναι αμα δεν το ευχαριστιεσαι και γινεται αγκαρια...παει τελειωσε το παιχνιδι..σκοπος είναι να νιώθεις ωραια..να νιώθεις ευχαριστηση και να ποθεις την συντροφο σου...

Senior Member
    ναι αμα δεν το ευχαριστιεσαι και γινεται αγκαρια...παει τελειωσε το παιχνιδι..σκοπος είναι να νιώθεις ωραια..να νιώθεις ευχαριστηση και να ποθεις την συντροφο σου...
    Να τα έχουμε όλα.. να στεναχωριομαστε και για το σεξ... Που είναι και δωρεάν [emoji23][emoji23][emoji23]

Senior Member
    Να τα έχουμε όλα.. να στεναχωριομαστε και για το σεξ... Που είναι και δωρεάν [emoji23][emoji23][emoji23]

αχαχααχα
    εγω μαζι σου πιστευω ότι αξίζεις το ποιοτικο και το ποσοτικο σεξ αλλα εισαι ατυχη..ισως στην επομενη ζωη να το ευχαριστιεσαι αχαχχααχαααχ

Senior Member
    αχαχααχα
    εγω μαζι σου πιστευω ότι αξίζεις το ποιοτικο και το ποσοτικο σεξ αλλα εισαι ατυχη..ισως στην επομενη ζωη να το ευχαριστιεσαι αχαχχααχαααχ
    Ε όχι στην επόμενη [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] στην επόμενη μπορεί να γεννηθώ νυφιτσα [emoji23][emoji23] τώρα πρέπει..! Τι σκατα κουνέλι ειμαι...

Senior Member
    Ε όχι στην επόμενη [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] στην επόμενη μπορεί να γεννηθώ νυφιτσα [emoji23][emoji23] τώρα πρέπει..! Τι σκατα κουνέλι ειμαι...

χαχαχχααχ
    πραγματικα εισαι το μοναδικο κουνελι που δεν κανει σεξ...θα ελεγα ότι ο σοφος λαος εχει πεσει εξω σε αυτή την παροιμια...που λεει γ******στε σαν τα κουνελια χχαχχαχααχ
    ισως σαν νυφιτσα να εχεις περισσοτερη τυχη χααχχα

Senior Member
    χαχαχχααχ
    πραγματικα εισαι το μοναδικο κουνελι που δεν κανει σεξ...θα ελεγα ότι ο σοφος λαος εχει πεσει εξω σε αυτή την παροιμια...που λεει γ******στε σαν τα κουνελια χχαχχαχααχ
    ισως σαν νυφιτσα να εχεις περισσοτερη τυχη χααχχα
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Ίσως [emoji23][emoji23][emoji23] άτιμη κοινωνια [emoji23][emoji23] θα βρω και εγώ τον κουνελακο μου που θα παεί... έπεσα στην περίπτωση τώρα

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Ίσως [emoji23][emoji23][emoji23] άτιμη κοινωνια [emoji23][emoji23] θα βρω και εγώ τον κουνελακο μου που θα παεί... έπεσα στην περίπτωση τώρα

αχαχαχααχαχαχαχ ...για να προσελκυσεις κουνελο όμως πρεπει να εεχεις και καροτα χαχαχα

Senior Member
    Μα καλά πως μου ξέφυγε έμενα αυτό το θέμα. Περίεργο.
    Το αγορι σου εχει ξεκαθαρα στυτικη δυσλειτουργια.χρειαζετενα παει σε εναν ουρολογο ανδρολογο για επισκεψη.ειμαι της γνωμης να του το προτεινεις....
    Οταν ενας ανδρας πασχει απο στυτικη δυσλειτουργια ειναι πολυ πιθανον να τελειωνει και χωρις καθολου στυση.και καποιιες φορες μπορει να εχει στυση αλλα της περισσοτερες οχι.
    Πρεπει να τον δει γιατρος..αν θελει να γινει καλα.
    Και γενικοτερα η συμπεριφορα του δειχνει φοβο πιθανης αποτυχιας....
    Υ.Γ
    Μου αρεσει που μερικοι το παιζουν ιδιοφυιες ενω λενε μπαρουφες

Senior Member
    Αν δεν καταφερεις να τον πεισεις να παει στο γιατρο τοτες.θα σου πω τι θα κανεις.ενας τροπος τελειος ακινδινος και ασφαλες.
    Πας σε καποιο μαγαζι με βοτανα. Ζητας τριβολι αυτο ειναι χορτο σαν τσαι..
    Το δινεις ενα ποτυρι καθε μερα για πεντε μερες.
    Αλλα μονο ενα ποτυρι την ημερα και μονο για πεντε μερες.
    Το βραζεις σε ενα μπρικι και το στραγγιζεις ΚΑΛΑ
    και μετα του το δινεις να πιει...το μοναδικο κριτιριο ειναι να μην πασχει απο πιεση και απο καρδια..αλλα σε αυτη την ηλικια δεν νομιζω..
    Κανε αυτκ που σου λεω και αν δεν σου πεταξει τα ματια εξω ελα και πες μου

Senior Member
    ε καλα αυτος δεν παιζει να κανει σεξ σωστο ποτε του.,...απλα δεν εχει πολύ τετοστερονη..πως το λενε ταβλεσσσσ
    αυτά το αγχος και αυτά π λενε μπαρούφες είναι....
    και εγω εχει τυχει στις πρωτες μ φορες να ειχ τρομερο αγχος αλλα παντα ηταν φουλ

Σορυ φιλε αλλα πεταξες μεγαλη μαλακια.
    Δεν παιζει να εχεις αγχος και να σου γινεξ καγκελο στο φουλ αυυο δεν υπαρχει..
    Και καθολου μπαρουφες δεν ειναι στο πρωτο πραγμα που χτυπαει το αγχος στον ανδρα νεαρης ηλικιας ειναι στη στυση. Και αν ειναξ μεγαλυτερης ηλικιας χτυπαει στη καρδια...
    Και ουτε μπορεις να πεις για καποιον οτι δεν ειχε κανει ποτε του καλο σεξ.σου υπενθιμιζω ορι η στυτικη δυσλειτουργια δεν ειναι ασθενεις εκ γεννηθης αλλα αλλα προερχετε μερα
    Η απο σοβαρους τραυματισμους στα γεννητικα οργανα
    Η ψυχογενες δηλαδη αγχος στρες καταθλιψη κτλ
    Η απο σωματικα αιτια.καρδια προστατη συνδρομο περονι (σπανια περιπτωαη αλλα εφικτη)
    Και πεζη να ξεχασα και κατι
    Απο κει και περα πεζη ρολο και ο τροπος ζωης.π.χ
    Καπνισμα αλκοολ.
    Μπορει καποτε το παλικατι να ηταν θηριο ανημερο
    Και τωρα να μην μπορει

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast