παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 52 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 776
    Senior Member
    Aυτο ξαναπες το

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    εδω και 2 μερες δεν μου εχουν ερθει ασχημες σκεψεις και σχεδον εχω ξεπερασει και το θεμα με τους ψυχολογους,τα παω καλα.ειμαι βεβαια απομακρη ακομα με την ανθρωπινη επαφη.φευγει ομως η αδερφη μου αυριο που χαρηκα τοοοσο πολυ που την ειδα και φοβαμαι μηπως πεσω παλι στα ιδια μιας και θα ξαναμεινω μονη μου σε μια προβληματικη οικογενεια...
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Αυτά είναι καταπληκτικά νέα μπου!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!

Προσπάθησε να μην το πολυσκέφτεσαι με την αδερφή σου και το προκαλέσεις μόνη σου από τον φόβο σου, τίποτα δεν θα γίνει, μια χαρά θα είσαι :) :)

Senior Member
    Μπου είδα σε αλλο σου μηνυμα ότι κάνεις παρέα στις νυχτερίδες, κουκουβάγιες και τα υπόλοιπα υπέροχα πλάσματα της νύχτας αλλά σου προτείνω να μη βρυκολακιάζεις και να προσέχεις τον εαυτό σου. Τον πιέζεις πολύ νομίζω.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Μπραβο σου μπου!! Ημουν σιγουρη για σενα! :)
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    ευχαριστω παιδια κι εγω χαιρομαι πραγματικα!!! ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα αλλα παει περασε κι αυτο!! και με βοηθησατε κι εσεις σε αυτο και σας ευχαριστω πραγματικα..!

μου φουντωνουν ομως παλι οι ψυχαναγκασμοι μου.βγαινω απο το ενα και μπαινω στο αλλο.δυστυχως λεφτα για να παω σε ψυχολογο πλεον δεν εχω.η γιατρος σε αυτο το θεμα μου ειχε προτεινει να μπω στο zoloft στα 50μγ κι ας μην ειναι θεραπευτικη δοση αρκει να το συνδυαζα με ψυχοθεραπεια.τωρα ομως δεν κανω ψυχοθεραπεια.προσπαθω να το παλεψω αλλα πραγματικα δεν μπορω να μην κανω την "ιεροτελεστια" μου σε καθε αρνητικη σκεψη.
    η αληθεια ειναι οτι ειμαι και πολυ πιεσμενη απο θεμα διαβασματος.εχω πολυ αγχος αυτην την περιοδο και δε ξερω αν φταιει αυτο.ζοριζει ολο και περισσοτερο το πραγμα .2 διαγωνισματα ανα εβδομαδα και καθε κεφαλαιο μπορει να ξεπερναει τις 100 σελιδες...στην καλυτερη καμια 50αρια..
    προσπαθω με νυχια και με δοντια να μην μπω και σε 6ο ή 7ο χαπι εχω χασει το μετρημα δε θυμαμαι ποσα παιρνω πια..

serios η αληθεια ειναι οτι ξενυχταω και εγω μαζι με ολα αυτα τα πλασματα αλλα ειναι επειδη μπορω να διαβαζω μονο βραδυ δε συγκεντρωνομαι μεσα στη μερα..
    Last edited by boo; 15-02-2018 at 04:09.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    θα το ξεπερασω κι αυτο.τα πιο δυσκολα εφυγαν!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    serios η αληθεια ειναι οτι ξενυχταω και εγω μαζι με ολα αυτα τα πλασματα αλλα ειναι επειδη μπορω να διαβαζω μονο βραδυ δε συγκεντρωνομαι μεσα στη μερα..
    Κι εγω το εχω αυτο δυστυχως. Απο το Γυμνασιο. Διαβαζω σαν παλαβη ξημερωματα, την υπολοιπη μερα δεν μπορω να συγκεντρωθω.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    boo! ευχομαι να πανε ολα καλα με τα διαβασματασου κι με εξετσεις. Ειναι λογηκο το αγχος, εξαλου ειναι ενα χαρακτηριστικο των υπευθυνων ανθρωπων! Απο τα μηνυματασου δειχνεις μαζεμενος και καλος ανθρωπος!
    Οι ψυχολογοι-ψυχιατροι κ.α. ειναι μια λυση , η ψυχοθεραπεια ομως προσπαθει να γιατρεψει καποιον με το να τον κανει εγωιστη ,δλδη να νοιαζετε για τον εαυτοτου! -δεν λεω οτι ειναι κακο- ειναι ομως δυσκολο να βρεθει το "μετρο" να μην παρα γινει δλδη καποιος παρτακιας!
    Απο την αλλη υπαρχει η εκκλησια ο χριστιανισμος ! οπου προσπαθει μεσα απο την "αγαπη" να θεραπευσει τις ψυχες μας! ! ειναι τσαμπα! δεν παιρνεις φαρμακα οπου μερικες φορες ειναι δυσκολο να τα κοψεις! , εχεις καποιον -εξομολογηση- οπου δεν υπαρχει καμια περιπτοση να πει αυτα που του εκμηστηρευεσε σε καποιον , θα σε συγχωρεσει οτι κι να εχεις κανει !! επισης, η διαφορα ειναι οτι κι να ξανα κανεις λαθος μπορεις να ζητησεις συγχωρεση και οτι θα βρεις αληθεια στην αγαπη!!
    ΚΑΝΤΩ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Οι ψυχολογοι-ψυχιατροι κ.α. ειναι μια λυση , η ψυχοθεραπεια ομως προσπαθει να γιατρεψει καποιον με το να τον κανει εγωιστη ,δλδη να νοιαζετε για τον εαυτοτου! -δεν λεω οτι ειναι κακο- ειναι ομως δυσκολο να βρεθει το "μετρο" να μην παρα γινει δλδη καποιος παρτακιας!
    Ο παπας σου τα λεει αυτα για να μη σε χασει απο πελατη?

Senior Member
    ενας καλος παπας οταν υπαρχει καποιο προβλημα υγειας οφειλει να σε παραπεμψει στον αρμοδιο γιατρο.δεν ειναι θεος.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ο παπας σου τα λεει αυτα για να μη σε χασει απο πελατη?
    Δεν μου λεει τετοια ο ποιμεναςμου! Εχω δικη αποψη η οποια ειναι βγαλμενη απο εμπειρια 10 χρονων με ψυχοθεραπευτες-ψυχιατρους-ψυχολογους και αλλους!! εχω νοσηλευτει και σε ψυχιατρειο αρα εχω καποια γνωμη !!οσο για την εκκλησια τα τεευταια χρονια ασχολουμε αφου ειμουν αθεος! λογο ιδεολογιας οπου ηταν εναντι σε καθε θρησκεια!
    Ομως μου συναιβηκαν καποια πραματα κι απο τωτες προσπαθω να αλλαξω! διοτις δεν θελω να αλλαξω το χαρακτηρηστικομου να μην ειμαι ""παρτακιας"" θελω να αγαπω τον εαυτομου αλλα και τους αλλους! αυτα μονο ο Χριστος
    μπορει να τα δωσει!! δυστυχως δεν εχω ακουσει καποιον να μηλαει για αγαπη τοσο πολυ!
    Μονο οι χιππιδες μηλαγαν για αγαπη τοσο πολυ! πιστευω οτι σν ζουσα εκεινα τα χρονια θα ειμουν χιπης τωρα, ειμαι απλα χριστιανος!
    εσυ? δλδη δεν πιστευεις?

Senior Member
    Ηταν πολυ δηλητηριωδες αυτο που εγραψες ζορζ

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ενας καλος παπας οταν υπαρχει καποιο προβλημα υγειας οφειλει να σε παραπεμψει στον αρμοδιο γιατρο.δεν ειναι θεος.
    εχεις δικιο!!! αν εχεις προβλημα υγειας,, αν σπασεις το ποδι σου οπου ειναι εμφανες θα σε παει σε γιατρο ο παπας! αν ομως εχεις ποβληματα με το πνευμασου? που θα πας?
    αν δεν εχεις καποιο μεγαλο και εμφανες προβλημα ψυχοπαθησης τωτες θα πας σε ψυχολογο! ετσι? Προσωπικα επειδη δεν διακρινω να εχεις κατις σοβαρο πιστευω οτι το να ερθεις ,το να πλησιασεις τον Χριστο ισως σε βοηθησει! το εχεις σκεφτει?

Senior Member
    να παω στον παπα να ζητησω συγχωρεση απο το θεο?!
    εγω πρεπει να συγχωρησω το θεο που περναω οτι περναω.........
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 30 of 52 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast