Χάλασα τη σχέση μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 141
    Senior Member
    Εικάζω ότι ήταν μονόδρομος η συγκατοίκηση σε συγγενικό πρόσωπο διότι
    Μάλλον διαφωνούσαμε οι δικοί σας για αυτή τη σχέση.εξου και ο όρος ανεπίσημος αραβωνας μάλλον εννοείς ότι περάσατε δαχτυλίδια μόνοι σας χωρίς τη παρουσία και την συγκατάθεση τον γονιων..
    Αν κάνω λάθος και λέω βλακείες διόρθωσε με..
    Υ.Γ
    Αν θέλεις τη γνώμη μου παρτόν τηλ.και ζήτησε του συγγνώμη.και σωστού λίγο χρόνω πάνω στο σεξουαλικό κομμάτι..να τα βρει λίγο με τον εαυτό του να νοιώσει έτοιμος και μετά μόνος του θα σε προσέλκυση σεξουαλικά..
    Φυσικά αν θέλεις με ακούς εσύ ξέρεις καλύτερα

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Εικάζω ότι ήταν μονόδρομος η συγκατοίκηση σε συγγενικό πρόσωπο διότι
    Μάλλον διαφωνούσαμε οι δικοί σας για αυτή τη σχέση.εξου και ο όρος ανεπίσημος αραβωνας μάλλον εννοείς ότι περάσατε δαχτυλίδια μόνοι σας χωρίς τη παρουσία και την συγκατάθεση τον γονιων..
    Αν κάνω λάθος και λέω βλακείες διόρθωσε με..
    Υ.Γ
    Αν θέλεις τη γνώμη μου παρτόν τηλ.και ζήτησε του συγγνώμη.και σωστού λίγο χρόνω πάνω στο σεξουαλικό κομμάτι..να τα βρει λίγο με τον εαυτό του να νοιώσει έτοιμος και μετά μόνος του θα σε προσέλκυση σεξουαλικά..
    Φυσικά αν θέλεις με ακούς εσύ ξέρεις καλύτερα
    Θα σου απαντήσω εδώ και στα δυο.. δεν είχαμε θέμα με το σόι κανένα. Απλά είναι ανούσιο να μπω σε υπερβολικές λεπτομέρειες. Μέναμε σε δικό μας σπίτι όπως εξήγησα και έπρεπε να «βγούμε» από το σπίτι. Η μαμά μου μένει σε άλλη πόλη και οι γονείς εκτός χώρας. Έχουμε ελάχιστους κοντινούς συγγενείς εδώ και φιλοξενούμαστε μέχρι να βρούμε κάτι στάνταρ και πάλι. Ο «αρραβώνας» ναι, έγινε ακριβώς όπως το είπες χωρίς το σόι μπροστά με εξαίρεση ενός ατόμου της οικογένειας.

Όσο για το να τον πάρω τηλέφωνο..πίστεψε με δεν έχω το θάρρος.. δεν είναι θέμα εγωισμού απλά φοβάμαι πως θα τα κάνω χειρότερα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by tsokof View Post
    Θα σου απαντήσω εδώ και στα δυο.. δεν είχαμε θέμα με το σόι κανένα. Απλά είναι ανούσιο να μπω σε υπερβολικές λεπτομέρειες. Μέναμε σε δικό μας σπίτι όπως εξήγησα και έπρεπε να «βγούμε» από το σπίτι. Η μαμά μου μένει σε άλλη πόλη και οι γονείς εκτός χώρας. Έχουμε ελάχιστους κοντινούς συγγενείς εδώ και φιλοξενούμαστε μέχρι να βρούμε κάτι στάνταρ και πάλι. Ο «αρραβώνας» ναι, έγινε ακριβώς όπως το είπες χωρίς το σόι μπροστά με εξαίρεση ενός ατόμου της οικογένειας.

Όσο για το να τον πάρω τηλέφωνο..πίστεψε με δεν έχω το θάρρος.. δεν είναι θέμα εγωισμού απλά φοβάμαι πως θα τα κάνω χειρότερα.

Ναι βρε κοπέλα μου αλλά εσύ ήσουν αυτή που τον εδιωξες.δεν έφυγε μόνος του..γιατί να τα κάνεις χειρότερα??πιστεύω ότι θα το εκτιμηση αν σε αγαπάει στα αλήθεια..αυτός αυτό μπορεί να περιμενη..τι στιγμή που τον εδιωχνες τι έπρεπε να κάνει??παρτόν και μπορεί να γυρίσει..αν φυσικά θέλεις επανένωση

Ναι βρε κοπέλα μου αλλά εσύ ήσουν αυτή που τον εδιωξες.δεν έφυγε μόνος του..γιατί να τα κάνεις χειρότερα??πιστεύω ότι θα το εκτιμηση αν σε αγαπάει στα αλήθεια..αυτός αυτό μπορεί να περιμενη..τι στιγμή που τον εδιωχνες τι έπρεπε να κάνει??παρτόν και μπορεί να γυρίσει..αν φυσικά θέλεις επανένωση
    Ρε συ Γιώργο, μη φανταστείς ότι του έδωσα τη βαλίτσα στο χέρι και του ζήτησα κλειδιά. Εγώ έριξα το φυτίλι κατά κάποιο τρόπο. ΦΤΑΙΩ. Το πρόβλημα μου το μεγαλύτερο όμως είναι πως ακόμα και τώρα δε καταλαβαίνω τι θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή να κάνω ώστε να μη χρειαστεί να φτάσουμε στο χωρισμό. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Κατανοώ το λάθος μου χωρίς να ξέρω πιο θα ήταν το σωστό.

Είναι από τους άντρες που όταν μαλώνουμε θέλει στην αρχή την ησυχία του. Δε μασάει από γούτσου. Η κάνω υπομονή ώστε να κάνει αυτός την κίνηση ή μόλις δω ότι είναι ήρεμος πάω εγώ κοντά του. Δηλαδή θέλει τη σωστή χρονική στιγμή αλλιώς θα κάνω τεράστια μαλακια. Έτσι πιστεύω τέλος πάντων.. Μπέρδεμα

Senior Member
    Μα όταν διώχνεις τον άλλον στης ουσία αυτό δεν κάνεις??δεν του δίνεις τα παπούτσια στο χέρι??δεν του δίνεις εισιτήριο δίχως επιστροφή??
    Δηλαδή πως μπορείς αλλιώς να διώξεις κάποιον??
    Θα μπορούσες να του πεις πηγενε πιες ένα καφέ έξω ηρέμησε και έλα να το συζητήσουμε μετά πιο ήρεμα..αλλά εντάξει εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκες.
    Τον εδιωχνες και αυτό τώρα δεν αλλάζει.τουλαχιστον εύκολα δεν αλλάζει..
    Είπαμε εσύ που είσαι μέσα σε αυτό ξέρεις καλύτερα αλλά εμένα αν με έδιωχνε η γυναίκα μου από το σπιτη ενός συγγενή της
    Θα χώριζα.σιγα μην κατσω..τελοσπαντων καλή τύχη ευχομε ας μιλήσει και κάποιος αλλος..μπορεί να έχει καλύτερη γνώμη και να βοηθήσει περισσότερο..

Μα όταν διώχνεις τον άλλον στης ουσία αυτό δεν κάνεις??δεν του δίνεις τα παπούτσια στο χέρι??δεν του δίνεις εισιτήριο δίχως επιστροφή??
    Δηλαδή πως μπορείς αλλιώς να διώξεις κάποιον??
    Θα μπορούσες να του πεις πηγενε πιες ένα καφέ έξω ηρέμησε και έλα να το συζητήσουμε μετά πιο ήρεμα..αλλά εντάξει εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκες.
    Τον εδιωχνες και αυτό τώρα δεν αλλάζει.τουλαχιστον εύκολα δεν αλλάζει..
    Είπαμε εσύ που είσαι μέσα σε αυτό ξέρεις καλύτερα αλλά εμένα αν με έδιωχνε η γυναίκα μου από το σπιτη ενός συγγενή της
    Θα χώριζα.σιγα μην κατσω..τελοσπαντων καλή τύχη ευχομε ας μιλήσει και κάποιος αλλος..μπορεί να έχει καλύτερη γνώμη και να βοηθήσει περισσότερο..
    Έχεις δίκιο. Σ’ευχαριστώ

Senior Member
    αυτος που ειναι τωρα πηγε σε σπιτι συγγενη του στην ιδια ή σε αλλη πολη?ή γυρισε πισω Ελλαδα?

Quote Originally Posted by oeo View Post
    αυτος που ειναι τωρα πηγε σε σπιτι συγγενη του στην ιδια ή σε αλλη πολη?ή γυρισε πισω Ελλαδα?
    Είναι στον αδερφό του στην ίδια περιοχή.

Senior Member
    ε οκ τοτε...γιατι ετσι οπως το φαντάστηκα μου φανηκε πολυ χοντρο(να επρεπε να φυγει μακρυα).Θα εχει νευριασει σιγουρα αλλα δε νομιζω να εγινε μονιμη ζημια,μπορειτε να τα ξαναβρειτε οταν ηρεμησετε και οι δυο.ΠΙστευω πρεπει να του στειλεις ενα μηνυμα συμφιλιωσης που να αναφερει οτι εχει δικιο και οτι τον καταλαβαινεις(σε σχεση με το γεγονος οτι δεν αισθανεται καλα με τα προβληματα που εχουν δημιουργηθει)

Senior Member
    Επισης 23 δεν ειναι μεγαλος,σκεψου οτι οι περισσοτεροι στην ηλικια του ασχολουνται πιο πολυ με την παρτη τους και οχι ν ανοιξουν σπιτικο.Δηλαδη αν χαλασει το ολο πραγμα θα ειναι και λογω ηλικιας να ξερεις.

Quote Originally Posted by oeo View Post
    Θα εχει νευριασει σιγουρα αλλα δε νομιζω να εγινε μονιμη ζημια,μπορειτε να τα ξαναβρειτε οταν ηρεμησετε και οι δυο.
    Ήταν η φράση που με καθησύχασε. Τώρα νιώθω πως έχω κάνει τουλάχιστον λιγότερο κακό από όσο νόμισα .

Πιστεύω όμως πως δεν πρέπει να βιαστώ με το τηλεφώνημα/μήνυμα

Senior Member
    ναι αστο λιγο

Χάλασα τη σχέση μου

Καλησπέρα και πάλι.. ευχαριστώ από την καρδιά μου όσους μου απάντησαν..
    δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αλλαγή στην κατάσταση, υπάρχει όμως μέσα μου. Κάτι με έπιασε κι ενώ τόσες μέρες έκανα πως δε με νοιάζει, πήρα το κινητό μου και κοιτούσα τα βιντεο μας. Όχι τις φωτογραφίες αλλά τα βίντεο, άκουσα τη φωνή του και τον τρόπο που μου μιλούσε, το ποσό σημαντικό για εμάς ήταν να βγάλουμε ένα βίντεο 15’’ και να γελάμε μεταξύ μας μαλωνοντας για το ποιος θα κάτσει πίσω σε ένα αυθόρμητο ταξίδι που είχαμε πέρυσι με αμαξι με προορισμό την Ελλάδα. Μέσα σε ένα βράδυ είπαμε αύριο παίρνουμε ένα φίλο και κατεβαίνουμε Ελλάδα. Είδα κι αλλά βίντεο και το αποτέλεσμα είναι πως κατάλαβα ότι ο έρωτας δεν είναι σβησμένος. Γιατί απλά δε γίνεται να είναι. Είμαι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του και ο μόνος λόγος που φτάσαμε εδώ είναι η ρουτίνα. Δώστε μου μια συμβουλή για το πως θα τον προσεγγίσω. Να μην τον αφήσω να με ξεχάσει επειδή θα σκέφτεται μόνο τα τελευταία ξενέρωτα και βαρετά γεγονότα. Να θυμηθεί τα παλιά μαζί μου όπως εγώ τώρα, γιατί πραγματικά ακόμα και εγώ η ίδια είχα ξεχάσει ποσό υπέροχο ζευγάρι ήμασταν και γιατί όλες αυτές τις μέρες όλοι οι γύρω μας έχουν τρελαθεί με την είδηση ότι αφήσαμε αυτή τη σχέση για ένα τσακωμό. Τρέμω αυτή τη στιγμή που τα γράφω χωρίς να ξέρω αν θα ασχοληθεί κάποιος ακόμα και τώρα με το θέμα μου. Κι αν τύχει να το διαβάσει κάποιος που είναι αυτή τη στιγμή στην κατάσταση της ρουτίνας ανάμεσα σε μια σχέση (όχι γάμο, ο γάμος θέλει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση κατά τη γνώμη μου), να μην χωρίσει, να μην την χαλάσει και να κάνει τα πάντα ώστε το ζευγάρι σαν ένα να ξανά βρουν τις παλιές τους στιγμές και να καταλάβουν ποσό σημαντικός είναι ο έρωτας. Σας ευχαριστώ και πάλι !

Senior Member
    Καλα ολα αυτα που λες,αλλά δεν ειναι μονο το ερωτικό. Επισης οριμότητα δε σημαίνει να αποφευγεις διπλωματικά ένα καυγά,αλλά να συγκρούεσαι λεγοντας αντικειμενικές αλήθειες. Επίσης, ειστε πολύ πολύ μικροί,εχετε οικονομικό προβλημα δηλαδή αμεσο προβλημα επιβίωσης, αν κάνετε ένα παιδί τι θα γίνει; εσύ έχεις ευθύνη για το οικονομικό ή θεωρείς αυτόν υπεύθυνο; τεσπα. Τωρα που είναι ο άνθρωπος, ξέρεις;πως πορεύεται σε μια ξένη χώρα;

Senior Member
    Ειναι λιγο περιεργη η περιπτωση σου,συνηθως σε τετοιες νεανικες περιπτωσεις αν υπαρχει τσακωμος και ελλειψη σεξ πολυ απλα χωριζεις και πας παρακατω,τωρα ομως που ειστε σε ξενη χωρα λογικα οπως σκεφτεσαι εσυ αυτον ετσι σκεφτεσαι κι αυτος εσενα,δηλαδη θα ειναι νευριασμενος αλλα νιωθει οτι εισαι δικος του ανθρωπος.Δηλαδη βοηθαει σε αυτο το ξενο περιβαλλον.

Γνωμη μου αν θες να πας μια βολτα απο κει χωρις να του το πεις,να σε δει λιγο.

Αν δε θελει να σου μιλησει θα ειναι σα να σε διωχνει αυτος τωρα οποτε θα εχετε ''πατσισει'' και μετα περιμενεις.
    Αν σου μιλησει προσπαθησε να του πεις οτι ηταν λαθος που τον εδιωξες.

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast