Ογκο στον εγκέφαλο;; υποχονδριος;θελω Βοήθεια! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Εχω βρεθει και εγω στην κατασταση να πανικοβληθω εξ αιτιας μιας σωματικης ενοχλησης πονου ή ζαλάδας, να νομίσω οτι εχω κατι πιο σοβαρο και ως συνεπεια του πανικου να νιωσω και αλλα συμπτωματα. Ποιο ειναι το παραδοξο σε αυτες τις καταστασεις που δε θα σου πουνε οι γιατροι: Οτι για να γινεις καλα θα πρεπει να γιατρεψεις και το αιτιο της αρχικης ενοχλησης. Και επειδη αυτο ειναι δυσκολο και εσυ ο ιδιος να το προσδιορισεις θα πρεπει να φροντισεις γενικοτερα την υγεια και το σωμα σου. Να κοιμασαι σωστα. Να μην στεκεσαι πολλες ωρες πανω απο ενα κινητό ή υπολογιστη. Να περπατας. Να κανεις ασκησεις μυικης χακαρωσης και ενδυναμωσης ή φυσιοθεραπειες αν εχεις συγκεκριμενη ενοχληση. Να τρεφεσαι σωστα. Μετα απο μερικες εβδομαδες θα δεις βελτιωση στον οργανισμο σου.
    Ευχαριστώ για την απάντηση σου

Senior Member
    Δεν κανει τιποτα φιλε ο,τι θες εδω ειμαστε. :)

Senior Member
    Δεν κανει τιποτα φιλε ο,τι θες εδω ειμαστε. :)
    Δηλαδή να μην κάνω μια αξονική ή μαγνητική ένα τσεκ δλδ ; λετε να υπερβάλλω;
    Ποτέ θα έπρεπε να κάνω τέτοιες εξετάσεις;
    Γνωρίζει κάποιος τα συμπτώματα όγκου στον εγκέφαλο; Ποια είναι τα σοβαρά συμπτώματα; και ποτέ πρέπει να ανησυχούμε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Γνωρίζει κάποιος τα συμπτώματα όγκου στον εγκέφαλο; Ποια είναι τα σοβαρά συμπτώματα; και ποτέ πρέπει να ανησυχούμε;
    Σίγουρα θα είχες λιποθυμήσει... Ίσως από ανυπόφορο πόνο.. Ίσως έτσι στα ξαφνικά.. αν νιώθεις ότι το έχεις τόσο ανάγκη να τις κάνεις Κάνε τις ίσα ίσα για να το βγάλεις από το μυαλό σου.. πάντως ειμαι σίγουρη πως μόλις ηρεμήσεις και το βγάλεις από το μυαλό σου θα περάσουν και όλα αυτά δια μαγειας

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Σίγουρα θα είχες λιποθυμήσει... Ίσως από ανυπόφορο πόνο.. Ίσως έτσι στα ξαφνικά.. αν νιώθεις ότι το έχεις τόσο ανάγκη να τις κάνεις Κάνε τις ίσα ίσα για να το βγάλεις από το μυαλό σου.. πάντως ειμαι σίγουρη πως μόλις ηρεμήσεις και το βγάλεις από το μυαλό σου θα περάσουν και όλα αυτά δια μαγειας
    Κουνελακι....Δεν ξέρεις τι τραβάω....κάπως ειμαι καλύτερα με το άγχος και της κρίσης πανικού αλλά τώρα έχουν έρθει αλλά όπως πολλές φοβίες ..νοσοφοβια, θανατοφοβια ,και πάει λέγοντας.
    Δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα! Θέλω να πάω σε όλους τους γιατρούς! Δεν μπορώ να κάνω στην μερα μου κάτι αμέσως το μυαλό μου σε όλα αυτά και πάμε από την αρχή!
    Δεν ήμουν παλιά έτσι Εγώ!! Δεν ήμουν!!!
    Έχω εμμονή με την υγεία μου !!!

Senior Member
    Κουνελακι....Δεν ξέρεις τι τραβάω....κάπως ειμαι καλύτερα με το άγχος και της κρίσης πανικού αλλά τώρα έχουν έρθει αλλά όπως πολλές φοβίες ..νοσοφοβια, θανατοφοβια ,και πάει λέγοντας.
    Δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα! Θέλω να πάω σε όλους τους γιατρούς! Δεν μπορώ να κάνω στην μερα μου κάτι αμέσως το μυαλό μου σε όλα αυτά και πάμε από την αρχή!
    Δεν ήμουν παλιά έτσι Εγώ!! Δεν ήμουν!!!
    Έχω εμμονή με την υγεία μου !!!
    Τουλάχιστον το ξέρεις... Είναι και αυτό μια αρχή... Και εγώ πέρσι πέρασα πολλά και νόμιζα πως είχα χίλια δυο πράγματα.. σιγά σιγά όμως πρέπει να το αποβαλλεις.. Εγώ έλεγα μέσα μου ηρέμησε Χριστινάκι μην είσαι χαζή δεν έχεις τπτ! Μην το αφήνεις να σε περνάει από κάτω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Τουλάχιστον το ξέρεις... Είναι και αυτό μια αρχή... Και εγώ πέρσι πέρασα πολλά και νόμιζα πως είχα χίλια δυο πράγματα.. σιγά σιγά όμως πρέπει να το αποβαλλεις.. Εγώ έλεγα μέσα μου ηρέμησε Χριστινάκι μην είσαι χαζή δεν έχεις τπτ! Μην το αφήνεις να σε περνάει από κάτω..
    Ελπίζω να είμαστε εδώ και να σου πω και να πω σε ολους πως τα κατάφερα!!!!

Junior Member
    εγω τραβαω τα ιδια με στομαχι κραμπες και στο μεσωθωρακειο πονους με διωχνουν οι γιατροι πλεον!!ηρεμω 2 μερες μετα ξανα μανα!!!πηγα σε ψυχιατρο ψυχοθεραπευτη μου βρηκε αγχωδη σωματοποιηση και παιρνω αγωγη με ζολοφτ και ηδη βλεπω διαφορα!!αρχιζουν φευγουν τα πονακια που δεν εφευγαν με ΚΑΝΕΝΑ χαπι ομως!!!τι μαλοξ τι νεξιουμ τι μεσουλιντ τι νορτζεσικ οτι μπορεις να φανταστεις!!!

Senior Member
    Οχι ρε συ καμια σχεση με ογκο! Θα σου ειχε πει ο νευρολογος αμα ηταν. Ο πονοκεφαλος ειναι κατι ενοχλητικο αλλα δεν παραπεμπει σε σοβαρα νοσηματα. Δεν εχεις δει διαφημισεις για παυσιπονα; Ενα ντεπον παρε και υπομονη. Αμα κανεις και αυτα που ειπαμε, σωστο τροπο ζωης, ασκησεις αναπνοης, ασκηση, θα εξαλειφθει ο πονοκεφαλος. Εγω σου βαζω στοιχημα. Φαρμακο δεν ειναι μονο αυτο που δινει ο γιατρος.

Κοιτα και κινεζικες ασκησεις ται τσι.

Senior Member
    Επισης ολοι εμεις που υποφερουμε απο αγχος πιστευω θα μας βοηθησει η συμφιλιωση με το θανατο. Γιατι να τον φοβομαστε; Καποτε θα συμβει σε ολους μας. Ειναι τοσο φυσικος οσο και η ζωη.

Senior Member
    Επισης ολοι εμεις που υποφερουμε απο αγχος πιστευω θα μας βοηθησει η συμφιλιωση με το θανατο. Γιατι να τον φοβομαστε; Καποτε θα συμβει σε ολους μας. Ειναι τοσο φυσικος οσο και η ζωη.
    Σε ευχαριστώ και για της 2 Απάντησης φίλε μου...
    Τι να σου πω το παλεύουμε και βλέπουμε
    Για το 2ο τώρα
    Δεν είναι ότι δεν είναι κάτι φυσικό απλά σκέφτομαι όλα αυτά αν δεν είναι άγχος και κρίσης? Και αν είναι κάτι άλλο; και σκέφτομαι ότι θα κάνω 22 σε λίγες μέρες και ότι θέλω να ζήσω πολλά πράγματα ακόμα να ζήσω την ζωή μου
    Είναι λογικό να το φοβάσαι αυτό ...Όμως ας πούμε αν κάθεσε και σκέφτεσε τι θα γίνει μετά και Γιατί να συμβεί αυτό και Γιατί το άλλο που τρελενεσε και λογικό είναι να σου μπει φόβος...
    Μετά φοβάσαι δεν ζεις

Senior Member
    Η φιλοσοφια θα σου δωσει απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα. Οι νεοι στατιστικα πεθαινουν κυριως απο ατυχηματα και οχι απο αρρωστιες. Εκει που εισαι υγιεστατος και ανεμελος σε κοβει ενα αμαξι (φτου σκορδα) και πας στον αλλο κοσμο πριν προλαβεις να ζησεις αυτα που ηθελες. Ζωη σε λογου σας στους συγγενεις και ο κοσμος συνεχιζει να υπαρχει χωρις εσενα ιδιος και απαραλλαχτος.

Στην περιπτωση σου ολα φαινεται να ξεκινανε απο αγχος για τη ζωη. Αν ημουν εξυπνος και μορφωμενος καποια σοφια θα ειχα να σε συμβουλεψω. Ισως να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες. Μερικοι ανθρωποι πανε διακοπες και επειδη εχουν μεγαλες προσδοκιες αγχωνονται και δε μπορουν να τις ευχαριστηθουν (paris syndrome - google it). Η ζωη ειναι ωραια και μονο με το να ευχαριστιεσαι την καθε ημερα. Δεν ειναι αναγκη να βαλεις μπρος μεγαλα και σπουδαια πραγματα. Επισης να μη φοβασαι την αποτυχια. Παντα υπαρχει δευτερη ευκαιρια και αλλος δρομος. Εγω θυμαμαι οτι ειχα πιεστει να περασω κατι μαθηματα για το πτυχιο. Νομιζα οτι δε μου φτανει ο χρονος ενω τελικα μου εφτανε. Αλλα και ακομα και αν δεν επαιρνα το πτυχιο στην ωρα του ή και καθολου υπηρχαν αλλες ισοδυναμες ευκαιριες μετα. Θα μπορουσα να εχω τεσσερα πτυχια τωρα αν το ηθελα.

Δεν ξερω αν απαντησα καπως στις ανησυχιες σου. Αν σου συμβει το ενα κακο θα το διορθωσεις με το αλλο καλο. Αν κατι ξαναπαει στραβα θα το ξαναισιωσεις. Οταν αρχιζεις την καταστροφολογια τυφλωνεσαι. Δεν βλεπεις τις λυσεις μεχρι να ειναι αργα. Οταν εισαι ψυχραιμος βλεπεις τοσες απλες λυσεις μπροστα σου που νιωθεις παντοδυναμος.

Senior Member
    Η φιλοσοφια θα σου δωσει απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα. Οι νεοι στατιστικα πεθαινουν κυριως απο ατυχηματα και οχι απο αρρωστιες. Εκει που εισαι υγιεστατος και ανεμελος σε κοβει ενα αμαξι (φτου σκορδα) και πας στον αλλο κοσμο πριν προλαβεις να ζησεις αυτα που ηθελες. Ζωη σε λογου σας στους συγγενεις και ο κοσμος συνεχιζει να υπαρχει χωρις εσενα ιδιος και απαραλλαχτος.

Στην περιπτωση σου ολα φαινεται να ξεκινανε απο αγχος για τη ζωη. Αν ημουν εξυπνος και μορφωμενος καποια σοφια θα ειχα να σε συμβουλεψω. Ισως να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες. Μερικοι ανθρωποι πανε διακοπες και επειδη εχουν μεγαλες προσδοκιες αγχωνονται και δε μπορουν να τις ευχαριστηθουν (paris syndrome - google it). Η ζωη ειναι ωραια και μονο με το να ευχαριστιεσαι την καθε ημερα. Δεν ειναι αναγκη να βαλεις μπρος μεγαλα και σπουδαια πραγματα. Επισης να μη φοβασαι την αποτυχια. Παντα υπαρχει δευτερη ευκαιρια και αλλος δρομος. Εγω θυμαμαι οτι ειχα πιεστει να περασω κατι μαθηματα για το πτυχιο. Νομιζα οτι δε μου φτανει ο χρονος ενω τελικα μου εφτανε. Αλλα και ακομα και αν δεν επαιρνα το πτυχιο στην ωρα του ή και καθολου υπηρχαν αλλες ισοδυναμες ευκαιριες μετα. Θα μπορουσα να εχω τεσσερα πτυχια τωρα αν το ηθελα.

Δεν ξερω αν απαντησα καπως στις ανησυχιες σου. Αν σου συμβει το ενα κακο θα το διορθωσεις με το αλλο καλο. Αν κατι ξαναπαει στραβα θα το ξαναισιωσεις. Οταν αρχιζεις την καταστροφολογια τυφλωνεσαι. Δεν βλεπεις τις λυσεις μεχρι να ειναι αργα. Οταν εισαι ψυχραιμος βλεπεις τοσες απλες λυσεις μπροστα σου που νιωθεις παντοδυναμος.
    Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου ! Ελπίζω να πάνε όλα καλά

Senior Member
    Ο όγκος στο κεφάλι καλε μου και χωρίς θεραπεία απο τη στιγμή που σου έδινε σύμπτωμα θα σε ειχε εξαφανισει σε ελάχιστο χρόνο. Οχι όγκο στο κεφάλι δεν έχεις.... Το υπογράφω και με τα δύο μου χερια... Αυτό βέβαια δεν αποκλείει να έχεις κάτι αλλο παθολογικο
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ο όγκος στο κεφάλι καλε μου και χωρίς θεραπεία απο τη στιγμή που σου έδινε σύμπτωμα θα σε ειχε εξαφανισει σε ελάχιστο χρόνο. Οχι όγκο στο κεφάλι δεν έχεις.... Το υπογράφω και με τα δύο μου χερια... Αυτό βέβαια δεν αποκλείει να έχεις κάτι αλλο παθολογικο
    Σαν τι Δηλαδή; η εξέτασης δεν βγάζουν τίποτα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast