Results 16 to 30 of 65
Thread: χωρισμος
-
10-05-2018, 13:52 #16
Remedy δυσκολευεομαι να πιστεψω οτι ηταν μονο για την σεξουαλικη εμπειρια ολο αυτο γιατι δεν με πιεσε στιγμη και εκτος αυτου μιλουσαμε αρκετο καιρο γι ανα μπορω να καταλαβω τι τυπος ανθρωπου ειναι..
- 10-05-2018, 14:03 #17
elisabet
ειναι 21 ετων.. ναι ετσι οπως το βλεπω και εγω τωρα μεσα απο τα λογια σου φαινεται επιπολαιο οτι ηταν εκεινος ο πρωτος που επελεξα για να προχωρησω..το θεμα ειναι οτι ειχα και πριν απο εκεινον αλλες εμπειριες με ατομα που κανεις τους δεν με εκανε να νιωσω οτι θελω να προχωρησω μαζι του.. ο συγκερκιμενος καταφερε να μου βγαλει αυτην την ασφαλεια και την οικοιοτητα που περιγραφεις παρα πολυ γρηγορα..μπορει να μην ημασταν πολυ καιρο μαζι αλλα οσο ηταν εδω στην ουσια συγκατοικουσαμε και ζουσαμε πολυ εντονες στιγμες..επισης απο τη στιγμη που ημασταν σε σχεση μεχρι να χωρισουμε μειναμε πολυ λγιο διαστημα σε αποσταση , μονο μερικες μερες, γιατι ερχοταν πολυ συχνα. Μου ειναι τοσο δυσκολο να αποδεχτω την ολη κατασταση γιατι ενω δεν ειχα πολλες προσδοκιες απο αυτον τον ανθρωπο λογω του τροπου με τον οποιο τον γνωρισα και λογω αποστασης να σου πω την αληθεια δεν περιμενα να προχωρησει μεταξυ μας μετα την πρωτη φορα που βρεθηκαμε απο κοντα, εκεινος με διεψευσε με την συμπεριφορα του και με την προσωπικοτητα του..Δεν ειναι κανενας μαλακας που απλα π*δαει και φευγει κι αυτο ειναι που με στεναχωρει περισσοτερο γιατι δεν μου δινει λογω να τον ''μισησω''..Επισης να σας πω οτι επικοινωνησε ξανα μαζι μου μετα απο ενα διαστημα γιατι ενιωθε ασχημα για τον τροπο που μου μιλησε και γιατι σκεφτοταν οτι μπορει να πιστευω οτι με εκμεταλλευτηκε ή οτι γυρισε στην πρωην του και ολο αυτο τον βαραινε ψυχολογικα..
10-05-2018, 14:35 #18
Βλεπετε τι αγορια κυκλοφορουν ετσι να τα λεμε αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-05-2018, 15:18 #19
Όχι δεν εννοούσα πως ήταν επιπόλαιο, προφανώς τον ερωτεύτηκες! Απλά μου έκανε εντύπωση που επέλεξες ως πρώτη σου σχέση στην ουσία κάποιον που δεν τον ήξερες, που δεν μπορούσατε να είχατε αυτή την καθημερινή επαφή.
Κοίτα καταλαβαίνω πως έχεις πληγωθεί και παίρνεις αυθόρμητα μια αμυντική στάση και προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δεν σημαίνει πως είναι κωλόπαιδο ή οτιδήποτε, οκ 21 χρονών είναι, αλλά η στάση του δείχνει ξεκάθαρα πως δεν ήθελε κάτι παραπάνω. Μόνος του αποφάσισε να διακόψει αυτή την σχέση φέρνοντας σου ως αιτία την απόσταση την οποία όμως ήξερε εξ αρχής. Το διάστημα που είχατε σχέση είναι πολύ μικρό έτσι κι αλλιώς για να βγάλεις συμπεράσματα για το τι άνθρωπος είναι και το γεγονός πως ερχόταν στην πόλη σου και τον φιλοξενούσες προφανώς...δεν σημαίνει πως συγκατοικούσατε! Ούτε χρειάζεται να τον "μισήσεις" για να προχωρήσεις παρακάτω.
Σκέψου το σαν μια όμορφη εμπειρία αφού τέτοια ήταν. Εσύ μπορεί να ήθελες να προχωρήσει αλλά εκείνος για τους δικούς του λόγους επέλεξε να μην το κάνει και οφείλεις να δεχτείς και να σεβαστείς αυτή την επιλογή. Δεν ενδιαφέρεται να κάνει σχέση μαζί σου γλυκιά μου, να στο πω πολύ ωμά, μπορεί ακόμα και να θέλει να διατηρήσει μια καλή επαφή μαζί σου για να έρχεται όποτε θέλει και να έχει ένα ωραίο σεξ. Και το θέμα δεν είναι καν τι θέλει εκείνος. Το θέμα είναι τι θες εσύ. Εσύ προφανώς ήθελες μια σχέση, δεν μπορεί να στην δώσει...οπότε προχώρα παρακάτω. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου να σκέφτεσαι τι μπορεί να ήθελε, τι εννοούσε, αν είναι καλό παιδί ή όχι.... το μόνο που έχει σημασία είναι οτι τα θέλω σας δεν συμπίπτουν. Ακόμα και ο τρόπος που επέλεξε να το λήξει δείχνει πόση αξία είχε όλο αυτό για αυτόν. Μην σπαταλάς άλλη ενέργεια. Βρες κάποιον που θα εκτιμήσει αυτά που του δίνεις.
10-05-2018, 15:55 #20
εχεις δικιο..
10-05-2018, 16:06 #21
Συνηθωσ παντωσ γνωριζουμε μια κοπελα την ερωτευομαστε κ λεμε παμε κι οτι γινει στην πορεια οι κοπελεσ γινονται απαιτητικεσ και την κανουμε αυτο κανουν τα ελευθερα πνευματα υπαρχουν κι αλλοι που θεωρουν ακομα τισ γυναικεσ κατωτερεσ κι οταν τουσ λεσ οτι ειναι ανωτερεσ σε κοιταν σαν το ουφο κι αυτοι την κανουν συγχαρητηρια παντωσ εισαι υπεροχη χωρισ ταιρι θα βρεισ μην αγχωνεσαι
10-05-2018, 16:22 #22
10-05-2018, 16:27 #23
μαλλον αυτο εκανε ομως, ξερεις..
πολυ περιεργη η επανεμφανιση του. προσεχε πολυ μην σε ξαναπλησιασει και τοχει διπορτο με σενα και την πρωην του..
υπαρχουν καποιοι που απομακρυνονται για να μην δωσουν το πατημα για μονιμη σχεση και επανεμφανιζονται στην συνεχεια, διεκδικωντας μια χαλαρη επαφη με σεξ οταν λαχει...
10-05-2018, 16:33 #24
remedy κοιτα δεν ξερω τι να πιστεψω πλεον ειναι η αληθεια αλλα ηλιθια να επιτρεψω ενα περιστασιακο σεξ , δεν ειμαι και του εκοψα την επικοινωνια..απο εκει και περα δεν με αφορα τι κανει με την πρωην του..οσο για αυτο που ειπες παραπανω, δεν ξερω αν με πλησιασε μονο για να με ριξει στο κρεβατι αλλα ακομη κι αν ειναι ετσι τουλαχιστον το εκανε με τροπο που δεν το μετανιωνω..
10-05-2018, 16:35 #25
elis αν ειμαι υπεροχη οπως λες δεν θα επρεπε να δεχομαι τετοιες συμπεριφορες..δεν ξερω πλεον τι παει λαθος..
10-05-2018, 16:39 #26
αυτο πρεπει να κρατησεις και οτι εκανες ο'τι εκανες γιατι το απολαυσες.
απο εκει και περα, δεν πεφτεις στην παγιδα του να δινεις ελευθερο σεξ οποτε δεν εχει τι αλλο να κανει ο καθενας, γιατι δεν ειναι το ζητουμενο σου.εσυ ηθελες μια σχεση μαζι του. οχι ξεπετες. πολυ καλα κανεις και του το εκοψες.
κι εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση σου.
10-05-2018, 16:40 #27
10-05-2018, 16:52 #28
Στο εξωτερικο γινεται αυτο συνεχεια κανε τιντερ
10-05-2018, 16:55 #29
One night stand ξερεισ τι ειναι
10-05-2018, 17:07 #30
αν το εχει διΠΟΡΤΟ θα το ειχε μαλον παντα και τωρα απλως φανηκε περισσοτερο ενω λεει οτι δε το μετανιωνει και πως το πετυχε αυτο βλεπω σε λιγο πανω σε αυτο να γινεται επιστημονικη μελετη.