Ηθικό δίλημμα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 87 of 87
    Banned
    παλιο νημα αλλα ενδιαφερον που αποκαλυπτει τη συγκρουση αναμεσα στη ψυχρη λογικη κ το ζεστο συναισθημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    παλιο νημα αλλα ενδιαφερον που αποκαλυπτει τη συγκρουση αναμεσα στη ψυχρη λογικη κ το ζεστο συναισθημα

Χμ ας το αλλαξουμε λιγο , καποιος θελει να θρεψει την οικογενεια του και να της παρεχει καλη ζωη. Οποτε πουλαει στον κοσμο δηλητηριασμενη τροφη απο χημικα ,λογω αποδοτικοτητας αποδοσης/τιμης. Σκεψου οτι το ιδιο κανουν ολοκληρα κρατη πχ η Αμερικη πηδαει ολο

τον κοσμο για να ειναι καλα οι πολιτες της. Ειναι απο μια "μερια" της οχθης βρισκεσαι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    το κερδος βασικα αφορα μια ψυχρη λογικη που σε κανει αδιστακτο ενω αντιθετα το συναισθημα εχει να κανει με τη λεξη προσφορα οσο πιο συναισθηματικος ειναι καπιος τοσο πιο πολυ εχει την αναγκη να προσφερει (υπαρχουν κ εξαιρεσεις.)

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το κερδος βασικα αφορα μια ψυχρη λογικη που σε κανει αδιστακτο ενω αντιθετα το συναισθημα εχει να κανει με τη λεξη προσφορα οσο πιο συναισθηματικος ειναι καπιος τοσο πιο πολυ εχει την αναγκη να προσφερει (υπαρχουν κ εξαιρεσεις.)
    Δεν διαβασες , ο εγκληματιας δεν το κανει για παρτη του προσφερει στην οικογενεια του , στην δικια του οικογενεια ομως.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ουτε το συναισθημα εχει σχεση με την προσφορα. Ολοι εχουν συναισθηματα.

Banned
    Κερδος=θελω να παιρνω ειτε σε συναισθηματικο επιπεδο ειτε σε οικονομικο χωρις απαραιτητα να προσφερω.

Senior Member
    το οτι ολοι εχουν συναισθηματα δε νομιζω να ισχυει... ενας παιδοφιλοσ δε εχει συναισθηματα η ενασ κατα συρροη δολοφονος.. εκτοσ αν θεωρεισ συναισθημα την ανωμαλια...

Banned
    εχει να κανει με το οφελος δλδ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    το οτι ολοι εχουν συναισθηματα δε νομιζω να ισχυει... ενας παιδοφιλοσ δε εχει συναισθηματα η ενασ κατα συρροη δολοφονος.. εκτοσ αν θεωρεισ συναισθημα την ανωμαλια...

Συναισθημα δεν ειναι απαραιτητα θετικο ... μπορεις να πεις οτι η οργη , ο φοβος και ακομα πολλα αλλα δευτερευοντα ειναι θετικα συναισθηματα?

Η αγαπη ειναι ναι θετικο συναισθημα. Αλλα και αυτο υπο προυποθεσεις ... τι ακριβως αγαπας? Εαν εχεις δει το Misery του Stephen king? .... τεσπα , πρωτα πρεπει να λειτουργει το μυαλο καλα και οι σκεψεις γιατι απο κει πηγαζουν και τα συναισθηματα πιστευω. Εαν σκεφτεσαι αρνητικα , εχεις αρνητικα συναισθηματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Συναισθημα δεν ειναι απαραιτητα θετικο ... μπορεις να πεις οτι η οργη , ο φοβος και ακομα πολλα αλλα δευτερευοντα ειναι θετικα συναισθηματα?

Η αγαπη ειναι ναι θετικο συναισθημα. Αλλα και αυτο υπο προυποθεσεις ... τι ακριβως αγαπας? Εαν εχεις δει το Misery του Stephen king? .... τεσπα , πρωτα πρεπει να λειτουργει το μυαλο καλα και οι σκεψεις γιατι απο κει πηγαζουν και τα συναισθηματα πιστευω. Εαν σκεφτεσαι αρνητικα , εχεις αρνητικα συναισθηματα.

ναι οκ.. εχεισ δικιο.. υπαρχουν και αρνητικα συναισθηματα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    ναι οκ.. εχεισ δικιο.. υπαρχουν και αρνητικα συναισθηματα..

Και αυτα ειναι απαραιτητα για την επιβιωση , δεν μπορεις να βλεπεις ενα λιονταρι να τριγυρναει και να μη φοβηθεις και ....εξαφανιστεις , το εχασες το παιχνιδι:P

Ολοι οι ανθρωποι σκεφτονται και ολοι εχουν συναισθηματα , σημασια εχει το αποτελεσμα που βγαινει:)

Φυγαμε λιγο απο το θεμα , ετσι ειμαι συνηθως μη δινεις σημασια, τραβαω τα αυτονοητα απο τα μαλλια πολλες φορες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Και αυτα ειναι απαραιτητα για την επιβιωση , δεν μπορεις να βλεπεις ενα λιονταρι να τριγυρναει και να μη φοβηθεις και ....εξαφανιστεις , το εχασες το παιχνιδι:P

Ολοι οι ανθρωποι σκεφτονται και ολοι εχουν συναισθηματα , σημασια εχει το αποτελεσμα που βγαινει:)

Φυγαμε λιγο απο το θεμα , ετσι ειμαι συνηθως μη δινεις σημασια, τραβαω τα αυτονοητα απο τα μαλλια πολλες φορες.

αααα.. δε πειραζει.. σιγα.. απλα καποια συναισθηματα αρνητικα εγω τα απεχθανομαι...
    στο μυαλο μου η λεξη συναισθημα παει με κατι ομορφο.. αγαπη ερωτας ευτυχια και πολλα αλλα..
    γι αυτο πρν σ απαντησα το παραδειγμα με το παιδοφιλο..

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456