Κοιταξτε και λιγο απο εδωωωω.....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Κοιταξτε και λιγο απο εδωωωω.....

Θα\'θελα να θεσω ενα πολυ απλο και καθημερινο ζητημα.....(χωρις να ισχυει παντα....δεν ειμαι απολυτος)
    Εχω παρατηρησει οτι (τελευταια τουλαχιστον) οι γυναικες εχουν την ταση να \"κοιτανε μοοονο στην απεναντι πλευρα του πεζοδρομιου \" ενω και σαυτην τη πλευρα και ισως και διπλα τους να υπαρχει ενα ατομο που ισως και να τις κανει ευτυχισμενες.....Δεν ειναι απολυτο το ξαναλεω αλλα συμβαινει πολυ τελευταια και σε μενα αλλα και σε κοινους φιλους και γνωστους απο κουβεντες που εχω κανει.......Εκτος απαυτο και κατι αλλο......
    Ολες μη διαθεσιμες???

Τελευταια εχω γνωρισει μεσω ποικιλων τροπων αρκετες κοπελες και εχει τυχει με μερικες να γνωριστουμε καλυτερα επειδη νιωθαμε οτι ταιριαζαμε.Ενα εχω να πω: Η ηταν \"πιασμενες\" η απογοητευμενες η κολλημενες με μια προηγουμενη κατασταση η δε ξερω και γω τι αλλο.....Ταχω παιξει..!!!!Θα μου πειτε ισως ναναι δικαιολογιες διοτι μπορει εγω να μην τους αρεσω εμφανισιακως..Για να ξεκαθαρισω...δεν θεωρω τον εαυτο μου κανενα ομορφαντρα αλλα δεν με θεωρω και ασχημο...μεσαια κατασταση:P.Ιδιως τελευταια γνωρισα μια κοπελα με την οποια με το που χαιρετηθηκαμε πιασαμε κουβεντα και ειδαμε οτι ταιριαζουμε παρα πολυ και οτι επικοινωνουμε....Και υπηρχε και αρκετο φλερτ....οχι \"καρφωτο\" αλλα υπαρκτο...Ξαφνικα μου \"ξεκαθαριζει\" οτι δε θελει να προχωρησει τη κατασταση (την ερωτικη) αλλα μονο φιλικα.Εν τω μεταξυ δεν εκανα κατι \"εντονο\" δεν της την επεσα η κατι τετοιο....Αλλα ενταξει δεν ειναι και χαζη το καταλαβε....Τεσπα απλα μεχει μπερδεψει..εχει κανει κινησεις και εχουμε μιλησει πολλες φορες με τροπο κατι λιγουλακι παραπανω απο φιλικα.Και μου λεει οτι ειμαι σημαντικος για εκεινη ...\"με ενα περιεργο τροπο\" και οτι με συμπαθει πολυ και θελει να γνωριστουμε.....Μετα εμαθα (υποψιαζομουν ηδη) οτι ηταν κολΛημενη με τον πρωην!!Αλλα χοντρα.Και τωρα δε ξερω τι να κανω....Αλλα και το να υποκρινομαι οτι τη βλεπω μονο φιλικα.......με πεθαινει.....:(:(:(:( Να της πω οτι τι βλεπω παραπανω απο φιλικα?Θα τη χασω...και δε θελω
    Τωρα θα μου πειτε τι τα γραψα ολα αυτα...Απλα για να σας δειξω τι αντιμετωπιζουμε πολλες φορες εμεις για σας τις γυναικες.Παρολα αυτα θαθελα και καμμια συμβουλη απο γυναικα κυριως.....Οχι συμβουλη του στυλ:μην ασχολεισαι ,η,ξεκαθαρισε τη θεση σου κ αν τη χασεις...την εχασες...αλλα συμβουλη για το πως μπορω να τη κερδισω.....ΕΠΕΙΓΟΝ:(:(:(:(:(

Senior Member
    A, ρε παλιο-μεσοφόρια
    τι τραβάν\' για \'σας τ\' αγόριαα
    τι τραβάν\' για ΄σας τ΄αγόριαααααααααααααααα !

(Λαϊκό και πάντα επίκαιρο άσμα)!

Senior Member
    Η μόνη λύση είναι να της πεις τι νιώθεις

Senior Member
    Nikiii ανήκω στους ανθρώπους που πιστεύουν οτι ο πλανήτης μας δεν πρόκειται να ζήσει κάτι σχετικό με την Δευτέρα Παρουσία. Παρόλαυτα το φαινόμενο αυτό δέχομαι πως μπορεί να κάνει την εμφάνιση του σε περιορισμένο βαθμό. Υπάρχουν πχ πχ τα περιστατικά νεκροφάνειας κλπ. Σίγουρα βέβαια η τεχνολογία έχει βάλει το χέρι της σε πολλά κομμάτια της καθημερινής αλλά και της πνευματικής μας ζωής (για αυτούς που ενδιαφέρονται).
    Οπότε δέχομαι πως πρακτικές μαγγανείας και νεκρολογικών επιστημών μπορούν να έχουν προεκτάσεις και στον ψηφιακό κόσμο.
    Είμαι εδώ όμως για να σου δείξω πως μπορεις και εσυ να αποφύγεις τέτοιου είδους επικοινωνία με τον άλλο κόσμο γιατί σίγουρα κανείς μας δεν θα ήθελε να πάει στο περίπτερο για πακοτίνια και ξαφνικά να δεί τον περιπτερά νεκραναστημένο!
    Σε κάθε post ακριβώς πάνω απο το όνομα του μέλους υπάρχει μια ημερομηνία. Η ημερομηνία αυτή δηλώνει το πότε έγινε το post αυτό...
    Κοιτώντας λοιπόν προσεκτικά (ή και...όχι και τόσο ..) πάνω απο το όνομα του Vagelis306 εδώ στο πρώτο post ανακαλύπτουμε πως το θεμα αυτό άνοιξε το ....2005....την χρονιά που η παπαρίζου κέρδισε την eurovision!! Σίγουρα ήταν μια συνταρακτική εμπειρία για όλους μας και ένας λόγος παραπάνω να είμαστε περήφανοι οπυ λεγόμαστε έλληνες αλλά...αξίζει βρε συ να ξεθαβουμε πτώματα μονο κ μονο για αυτό?

Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Η μόνη λύση είναι να της πεις τι νιώθεις

...η μονη λύση είναι να αρχίσεις να βλέπεις τις ημερομηνίες στα θέματα που συμμετέχεις γιατί μετά από 8 χρόνια είναι δύσκολο να σου απαντήσουν οι θεματοθέτες :ΡΡΡΡ