νυμφομανια??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51
    Senior Member

νυμφομανια??

δεν 3ερω τι μου συμβαινει αλλα σε 3 μερες εχω κανει ερωτα με 3 διαφορετικους ανδρες η νιιωθω τοσο χαλια κ δεν εχω τι αλλο να κανω η θελω παρεα κ κανω με ανδρες μ την πεφτω κ λεω δεν βαριεσαι ας γινει η ειμαι νυμφομανης..
    πως θα 3αναβρω το μετρο?
    νομιζω μια στενη σχεση να μαι δλδ υπο παρακολουθησει ειναι ο μονος τροπος..
    με πιανει κ μια αηδια με τον εαυτο μ ειδικα προχτες ειπα τι εκανα, εκανα ερωτα με ενα φιλο μ π ναι κ σαν αρκουδα με τα μυαλα στα καγκελα κ κανει σαν πιθηκος στο σεξ
    πως θα βρω το μετρο παλι?

Quote Originally Posted by elirene View Post
    δεν 3ερω τι μου συμβαινει αλλα σε 3 μερες εχω κανει ερωτα με 3 διαφορετικους ανδρες η νιιωθω τοσο χαλια κ δεν εχω τι αλλο να κανω η θελω παρεα κ κανω με ανδρες μ την πεφτω κ λεω δεν βαριεσαι ας γινει η ειμαι νυμφομανης..
    πως θα 3αναβρω το μετρο?
    νομιζω μια στενη σχεση να μαι δλδ υπο παρακολουθησει ειναι ο μονος τροπος..
    με πιανει κ μια αηδια με τον εαυτο μ ειδικα προχτες ειπα τι εκανα, εκανα ερωτα με ενα φιλο μ π ναι κ σαν αρκουδα με τα μυαλα στα καγκελα κ κανει σαν πιθηκος στο σεξ
    πως θα βρω το μετρο παλι?
    Οταν δεις το σεξ σαν μεσω εκφρασης συναισθηματων κ οχι σαν βιολογικη(η ψυχολογικη) αναγκη.... Οταν ρωτησεις τον εαυτο σου την επομενη φορα... νιωθω κατι γι αυτον τον ανθρωπο? η απαντηση σιγουρα θα ειναι οχι ..οποτε μαζεψε τα κ φυγε... μειωνεις τον εαυτο σου ετσι... ( ισως ακουγομαι πουριτανη 'η ρομαντικη) αλλα για μενα το να κανεις με καποιον σεξ εχει να κανει με την εκφραση των συναισθηματων μας......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    κ εγω ετσι πιστευω δεν ειμαι κ πολυ καλα, χωρια που πιστευω οτι περναω και περιοδο με μειωμενη λιμπιντο δλδ δεν εχω ελλειψεις η πολλες ορε3εισ οποτε δεν εχει να κανει..
    επισης πρεπει να βρω συναναστροφες και εκτος γομενου η εστω δραστηριοτητες γτ ολο ασχολουμαι με αντρες κ η καταληξη ειναι αυτη..
    ο αλλος ηρθε να με δει μετα απο το πασχα που χουμε να τα πουμε κ εκει που λεγαμε νεα αρχισε να με φιλαει σαν να με ετρωγε δλδ η συναναστροφη με αντρες δεν προκειται να καταλη3ει καπου αλλου..δλδ εκανα σε3 χωρις να το πολυθελω και τις 3 φορες..μονο ο χτεσινος μ αρεσε εχουμε κ ωραια επαφη κ πιο εγκεφαλικη αλλα κ παλι εχω χασει καθε μετρο καθε ελεγχο..εχω αφεθει τοσο πολυ να με κανει η ζωη οτι θελει γτ δεν νιωθω καλα, γτ δεν μαρεσει τπτ, γτ ολα ειναι σκατα..ισως ψαχνω ανακουφιση ισως κατι διαφορετικα ισως ισως
    χανω τον ελεγχο και μου βγαινει εκει γτ?ειναι μια στενη επαφη, εχω αναγκη απο στενες επαφες?
    δεν 3ερς τι μ γινεται

κ εγω ετσι πιστευω δεν ειμαι κ πολυ καλα, χωρια που πιστευω οτι περναω και περιοδο με μειωμενη λιμπιντο δλδ δεν εχω ελλειψεις η πολλες ορε3εισ οποτε δεν εχει να κανει..
    επισης πρεπει να βρω συναναστροφες και εκτος γομενου η εστω δραστηριοτητες γτ ολο ασχολουμαι με αντρες κ η καταληξη ειναι αυτη..
    ο αλλος ηρθε να με δει μετα απο το πασχα που χουμε να τα πουμε κ εκει που λεγαμε νεα αρχισε να με φιλαει σαν να με ετρωγε δλδ η συναναστροφη με αντρες δεν προκειται να καταλη3ει καπου αλλου..δλδ εκανα σε3 χωρις να το πολυθελω και τις 3 φορες..μονο ο χτεσινος μ αρεσε εχουμε κ ωραια επαφη κ πιο εγκεφαλικη αλλα κ παλι εχω χασει καθε μετρο καθε ελεγχο..εχω αφεθει τοσο πολυ να με κανει η ζωη οτι θελει γτ δεν νιωθω καλα, γτ δεν μαρεσει τπτ, γτ ολα ειναι σκατα..ισως ψαχνω ανακουφιση ισως κατι διαφορετικα ισως ισως
    χανω τον ελεγχο και μου βγαινει εκει γτ?ειναι μια στενη επαφη, εχω αναγκη απο στενες επαφες?
    δεν 3ερς τι μ γινεται
    Ισως ψαχνεις κ την επιβεβαιωση...... να μην περνεις αρκετη απο το περιβαλλον σου...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    νιωθεις μοναξια........το πες και μονη σου ''ειτε θελω παρεα και παω με αντρες''
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ναι ειναι κ αυτο...οταν πηγαινω στα μερη μ που χω φιλουσ και συγγενεις οπου ειναι μερος που ευκολα μπορεις να βρεις να κανεις σεχ δεν εχω κανει καθολου σεξ τα τελευταια 5 χρονια..ισως γτ εχω ασχολιες ανθρωπους που με αγαπουν και συναναστρεφομαι με αυτους..λεω τωρα μια σκεψη και εγω υποθεσεις κανω..αλλα φοβαμαι οτι μ χει γινει τροπος ζωης οχι βεβαια οι υπερβολες που κανα αυτη τη βδομαδα αλλα το ευκολο σεξ..δλδ κ να παντρευτω σε 10 χρονια που λενε οταν νιωθω χαλια θα 3ενοπηδιεμαι γτ απλα δεν νιωθω καλα..μολις συμπληρωσα τα 10 κερατα στον φιλο μ..σαν σεναριο επιστημονικης φαντασιας μ φαινεται, η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο και μ βγαινει πολυ φυσικα αλλα μετα απο τετοιο φιασκο κ κρεπαλη 3 ημερων πραγματικα νιωθω απεσια, υπαρχει περιπτωση να μ γινει ε3αρτηση..οταν παω να συναντηθω δλδ νιωθω ευδιαθετη μετα 3ενερωνω..

Senior Member
    κι εγω ετσι ημουνα και εχει γινει στροφη εδω και 1 χρονο! δεν ξερεις πως θα την δωσει στον καθενα. θα πεσω στα ιδια? θα γινω χειροτερα? ποιος ξερει! μην σε φοβιζει αυτο, να φοβασαι μην κολισεις τπτ και να προσεχεις!

Senior Member
    ναι εννοειται με προφυλακτικο μονο κ οχι στοματικο κ τετοια..τουλαχιστον κανουμε τη μαλκια ας την κανουμε σωστα..βεβαια αμα εισαι πολυ γαντεμης υπαρχουν κ τα κονδυλωματα π κολανε κ με προ..οποτε ναι παν μετρον αριστον..
    μπροκεν γτ ομως τα ψυχολογικα μας μας βγαινουν τοσο εντονα σε3ουαλικα?

Senior Member
    γιατι ολα εχουν να κανουν με την σεξουαλικοτητα εκει ειναι τα πιο μεγαλα ψυχολογικα ξεσπασματα! το σεξ απελευθερωνει ουσιες σαν την ντοπαμινη και την λιμπιντο αν γινει επιθυμητα αλλιως το ατομο που το κανει βρισκομενο υπο πιεση η λογω χαμηλης αυτοεκτιμησης και καταθλιψης το κανει θεωρωντας το κατι σαν ''τιμωρια''.

Senior Member
    ναι σιγουρα εκρινονται πολλες ορμονες στο σε3, ομως εχει να κανει κ με την οικογενεια πιστευω οι πρωτες στενες επαφες ειναι με τους γονεις και ως προτυπο ανδρα εχουμε τον πατερα κ εγω εχω ενα πατερα γαμστα νουμερο κ απων απτη ζωη μ μεγαλα χρονικα διαστηματα σε ολη την παιδικη ηλικια..νομιζω παιζει ρολο κ αυτο γτ αυτη την ταση στο σε3 την εχω απτα 14 δεν ειναι κατι καινουργιο..
    το θεμα ειναι πως να κραταμε ισορροπιες..

Senior Member
    αυτα ειναι φρουντικα συμπλεγματα ηλεκτρας μωρε. τυχαινει να συγκρινουμε τον πατερα μας με δεσμους μας αλλα εσυ ψαχνεις τον πατερα σου σε εφημερους

Senior Member
    ναι ειναι κ αυτο...οταν πηγαινω στα μερη μ που χω φιλουσ και συγγενεις οπου ειναι μερος που ευκολα μπορεις να βρεις να κανεις σεχ δεν εχω κανει καθολου σεξ τα τελευταια 5 χρονια..ισως γτ εχω ασχολιες ανθρωπους που με αγαπουν και συναναστρεφομαι με αυτους..λεω τωρα μια σκεψη και εγω υποθεσεις κανω..αλλα φοβαμαι οτι μ χει γινει τροπος ζωης οχι βεβαια οι υπερβολες που κανα αυτη τη βδομαδα αλλα το ευκολο σεξ..δλδ κ να παντρευτω σε 10 χρονια που λενε οταν νιωθω χαλια θα 3ενοπηδιεμαι γτ απλα δεν νιωθω καλα..μολις συμπληρωσα τα 10 κερατα στον φιλο μ..σαν σεναριο επιστημονικης φαντασιας μ φαινεται, η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο και μ βγαινει πολυ φυσικα αλλα μετα απο τετοιο φιασκο κ κρεπαλη 3 ημερων πραγματικα νιωθω απεσια, υπαρχει περιπτωση να μ γινει ε3αρτηση..οταν παω να συναντηθω δλδ νιωθω ευδιαθετη μετα 3ενερωνω..
    καλα δεν υπαρχεις ετσι ?? :) ρεκορ αυτο ρε συ δεν θα χωραει απο πουθενα να περασει ο ανθρωπος!!, παρ ολα αυτα γιατι ειστε ακομα μαζι, σε ικανοποιει μονο σεξουαλικα?? αισθηματα δλδ δεν εχεις ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    εχει τελευταια ζαλαδες ο φιλος σου?διαταραχες στην οραση(αν και αυτο θα επρεπε να το εχεις εσυ λογω του οτι εχεις βγαλει τα ματια σου)
    αυτο δεν ειναι κερατο αγαπητη!ογκο στο κεφαλι του εχεις κανει :P
    μην αναλωνεσαι σε τετοια,ψαξε αυτο που πραγματικα σου λειπει και θελεις!ειναι κριμα για εσενα αφου λες και η ιδια οτι δεν το απολαμβανεις..διαφορετικα παρε τηλεφωνο τον κερατα καλυτερα τωρα παρα μετα :P κριμα ειναι λυπησου τον!

Senior Member
    ρε σεις με το να της λεμε 'μην κανεις αυτο'' ''μην κανεις το αλλο'' καλυτερα να μπαιναμε στην θεση της χωρις καυστικοτητες

εγω λεω για να το κανει υπαρχει λογος που ακομα δεν τον ξερει και να μην τον λυπαται γιατι αυτος δεν θα την λυπηθει αμα του κατσει...........

Senior Member
    οταν δεν αισθάνομαι καλα δεν μπορώ να σκεφτώ τον άλλον και νομίζω γυρίζεις δώρα το θέμα σε κάτι που έχουμε ξαναπεί το θέμα ειναι οτι ζητάω συμβουλές για να ισορροπήσω όχι για το κεφάλι του δικού μου..καθόλου δεν τον λυπάμαι γτ δεν ειναι κανένας άγιος..δεν ξερω αν με εχει απατήσει ποτέ αλλα είναι ο μόνος που δεν λυπ'αμαι ίσως εδώ αντανακλάται το γενικότερο μίσος προς τους άνδρες που συζητ'αγαμε στο θέμα με τα πουλιά που πεθαίνουν πριν κελαηδήσουν..

Page 1 of 4 123 ... LastLast