Results 1 to 15 of 38
-
16-09-2011, 20:03 #1
Τι Γνωριζετε για την Σαϊεντολογία? για τις θεραπειες της σε ψυχικα θεματα?
Σαιεντολογια?
Πριν καποιες μερες ειδα στο τηλ. μου εναν αριθμο σαν λογαριασμο τραπεζας με πολλα νουμερα ¨)
Ηταν ενας πολυ παλιως φιλος απο τις παλιες ψυχεδελικες εποχες (φουλ στα ναρκωτικα -στο χασιμο δλδη) , τα λεγαμε αλλα πολυ αραια , ξερει για το οτι εχω ξανα μπει στο λουκι με την κολο πρεζα ,ξερει και το χαρακτηρα μου αφου καποτες καναμε πολυ παρεα, ο τυπος εδω και 3-4 χρονια μενει σε μια χωρα της βορειας Ευρωπης ( δεν θελω- μπορω να πω λεπτομερειες) ,στην αρχη ηταν σε ενα κεντρο αποτοξινωσης ,μετα πηγε καπου σαν σχολη -κολεγιο δεν ξερω πως τα λενε , και τωρα ειναι στο κεντρο αποτοξινωσης σε φαση που δουλευει εκει ,η δουλεια του εχει να κανει με μαθηματα εξασκησης του μυαλου και κατι τετοιο -συγχωρατεμαι για το οτι δεν θυμαμαι πως ακριβως το παν - ,παντως ο τυπος εχει ξεφυγει !! λεει κατι λεξεις δυσκολες , κανει πραματα με το μυαλο που εγω ουτε με L.S.D. δεν παιζει να τα κανω!! ¨)
Το θεμα ειναι οτι με εχει φαει να παω εκει για θεραπεια - θα κανει και κατι να δωσω πιο λιγα απο τα 5-6 χιλιαρικα που ζηταν για θεραπεια !!! ειναι απο τα πιο ακριβα κεντρα αποτοξινωσης στο κοσμο μαζι με αυτο που παει η Κετι Μος δεν θυμαμαι πως το λενε εκεινο - Παντως και μονο οτι θα μπει μπροστηνει για να δωσω πιο λιγα το εκτιμω πολυ!! αλλα παν απο ολα εκτιμω οτι ο ανθρωπος μου μηλαγε με στοργη και πραγματικο ενδιαφερον για το θεμα μου ,ειναι φιλος τελικα !οσα χρονια και αν περασαν οσα και αν περασαμε ! Συνεχιζοντας λοιπον ο τυπος εχει γινει κατι σαν "ιερεας" στην Σαιεντολογια ,απο οτι μου ειπε ειναι κατι σαν θρησκεια της δυναμης που εχει η σκεψη μας, εχει να κανει με την ανακαλυψη και αυτοδιαχειριση του μυαλου μας και την χρηση αυτης οταν την βρεις! σας μπερδεψα ε? εμενα να δειτε! εν ολιγις οποιος εχει διαβασει το βιβλιο του Νιτσε "ταδε εφη Ζαρατούστρα(υπερανθρωπος σουπερμαν δλδη) ¨" - ωραιο βιβλιο το συνιστο παιδια ,αν και εχουν περασει χρονια που το διαβασα μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση - δλδη λοιπον παιδια καπως ετσι πρεπει να ειναι η σαιεντολογια για εμενα ,εχει πολλες ομοιοτητες με αυτο το βιβλιο για να ειμαι ομως ειλικρινης η συγκριση με αυτο το βιβλιο ειναι δικια μου ετσι δεν μου το πε ο φιλος μου μην κατηγορω αδικα την σαιεντολογια ,η τον Νιτσε για αλλους. Απλα εμενα μου ηρθε στο μυαλο αυτο .
Τελειωνοντας λοιπον ,με εχει φαει να παω εκει αφου μου λεει οτι τα κεντρα στην Ελλαδα δεν μου εκαναν πολλα και γενικα στους πιο πολλους δλδη, μου λεει οτι αυτο θα με κανει να ξυπνησω και να δω την δυναμη που εχω μεσα μου ! ολα θα αλλαξουν στην ζωη μου! στην δουλεια ,στα συναισθηματικα μου και γενικα σε ολα!
Εσεις τι ξερετε για την Σαιεντολογια και για αυτους ? αα ο Τομ Κρουζ ειναι απο τα πρωτα ατομα στην οργανωση !¨) Προσωπικα θα ηθελα να παω , εστω για την περιεργια αλλα εχω θεμα με την δουλεια μου δεν μπορω να λειψω τοσους μηνες !! αμα μου το ελεγε πριν 4-5 χρονια θα την εκανα στανταρ !! εσεις θα πηγαινατε?
- 16-09-2011, 22:56 #2
Η Σαιεντολογια ειναι μια καθαρα καλοστημενη κερδοφορα επιχειρηση οπου μαζευει αφελεις ανθρωπους πατωντας στις αδυναμιες τους!
Φυσικα,το "σκεπτικο" της δε συγκρινεται σε καμια περιπτωση μ'αυτο του Νιτσε!
Γιωργο,θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις!Last edited by ALIA; 16-09-2011 at 23:08.
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
17-09-2011, 00:36 #3
Dυστυχως δεν μπορω να παω! δεν μπορω να λειπω τοσους μηνες! και ουτε εχω αυτο τον τοσο ασχημο καιρο τοσα χιλιαρικα που ζηταν
17-09-2011, 00:39 #4
17-09-2011, 09:36 #5
Ρε man... Σου λεω οτι ολο αυτο ειναι ενα καλοστημενο πανηγυρακι! Μην μπλεξεις! Μακρυα κι αλαργα!
@Καλα κανεις και διαβαζεις Νιτσε,σιγουρα σου προσθετει! Μην τον συγχεεις,ομως,με αρλουμπες!Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
17-09-2011, 12:13 #6
οχι, εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα, κ σου προτεινω φιλε γιωργο ουτε εσυ να πας, μην τα πολυπιστευειες αυτα, π@π@ριες ειναι για να ξεγελαν κ να χειραγωγουν τον κοσμο, κ τι σοι "φιλος" ειναι αυτος που στο συνεστησε αυτο δεν μπορω να καταλαβω..
αληθεια με το θεμα σου με τα ναρκωτικα πως τα πας ?? (απο φιλικο ενδιαφερον ρωταω, αμα θες απαντας)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
17-09-2011, 12:18 #7
Εσύ πρόσεξε γιατί ότι φαίνεται ωραίο και γοητευτικό μπορεί να καταλήξει στην κόλαση έπειτα. φιλική συμβουλή για να μεγαλώσεις σωστά το απιδί σου ¨)
17-09-2011, 12:19 #8
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΕΙΤΕ ΠΟΧΙ ΣΤΡΟΝ ΣΑΤΑΝΑ
ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΣΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Ω
ΘΕΙΝΚΣ (ΕΛΠΙΖΩ)
17-09-2011, 12:20 #9
17-09-2011, 12:22 #10
Στην μητέρα που διαβάζει.
17-09-2011, 12:23 #11
17-09-2011, 12:25 #12
Όχι η δικιά μου βρε χα ζούλα 8*)
17-09-2011, 12:27 #13
Ακούς;
8888***)
17-09-2011, 12:28 #14
ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
17-09-2011, 13:13 #15
Ενας φιλος ειχε υπαρξει μελος της Σαιντολογικης εταιρειας.Δεν πηγε για συγκεκριμενο λογο,απλα ψαχνοταν "μεταφυσικα".Εφυγε διοτι του ζητουσαν να γραψει μερος απ την περιουσια του σε αυτους.Εξ οσων θυμαμαι οι τεχνικες που χρησιμοποιουν εχουν να κανουν με τον Νευρογλωσσικο προγραμματισμο. Τις ιδιες τεχνικες χρησιμοποιουν κι αλλοι,εμποροι,οπως η μεθοδος Σιλβα,ενας τυπος που εβαζε καποιους να περπατανε στα καρβουνα κλπ Πολυ γνωστος σαιντολογος ειναι και ο Τ.Κρουζ.
Αν εχουν βοηθηθει ατομα? Αλλοι λενε πως ναι,οι περισσοτεροι οχι.Το σιγουρο ειναι οτι ολοι αυτοι οι θεραποντες εχουν κανει περιουσιες.Δεν το κατακρινω εφονον δεν τις εχουν παρει με την βια κι απευθυνονται σε ενηλικους ανθρωπους.