help me - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66

Thread: help me

Senior Member
    σε ευχαριστω.. παιρνω abilify, lamictal, tavor k xanax..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

πολλα μου ακουγονται...κ εγω γκρινιαζω για τα 15mg olazapine..ποτε 8α στα μειωσουν??:D

Senior Member
    ναι, πολλα ειναι.. το abilify κ το lamictal τα παιρνω σε μεγαλες δοσεις δυστυχως.. τα αγχολυτικα παιρνω λιγα mg, προσφατα μου εκανε το ταβορ 1... πιστευω μεχρι να σταθεροποιηθω πληρως κ μετα θα μου τα μειωσουν... αλλα ειμαι λιγακι σαν μαστουρι...

Banned
    καλησπέρα slayer. θα έλεγα σε πρώτη φάση φτιάξε τη διατροφή σου, να γίνει πιο υγιεινή, υπάρχουν τρόποι. σώστε τη ψυχή σας. κατά δεύτερον άσκηση, περπάτημα και διάβασμα.

σου ευχομαι να στα μειωσει συντομα και να μην νιω8εις μαστουρωμενη...κ εγω νιωθω καπως ετσι...ειναι δυνατα φαρμακα αυτη που περνω σωστα??

καλησπερα vince..προσεχω την διατροφη αλλα για τα αλλα δν μπορω να τα κανω δν εχω ορε3η καθολου κ δν με ευχαριστει τπτ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by slayer View Post
    σου ευχομαι να στα μειωσει συντομα και να μην νιω8εις μαστουρωμενη...κ εγω νιωθω καπως ετσι...ειναι δυνατα φαρμακα αυτη που περνω σωστα??
    κι εγω ευελπιστω να μου τα μειωσει γιατι νιωθω συναισθηματικα παγωμενη... ναι, ειναι λιγακι κατασταλτικα αυτα που παιρνεις κ δυνατα, αλλα παιρνεις 1 , φαντασου να παιρνες 4 διαφορετικα !!!

Banned
    κοίτα σκέφτομαι κι εγώ να δοκιμάσω τα νέα φυτικά αντικαταθλιπτικά. υπάρχουν αρκετά στα φαρμακεία. όποιος ξέρει περισσότερα ας δώσει πληροφορίες. thanks.

περνω ενα των 5mg και ενα των 10mg olazapine κ περνω επισης κ ενα seropram των 10mg και καλα τονωτικο αλλα δν βλεπω καμια διαφορα μερα με την μερα:(

Senior Member
    Quote Originally Posted by slayer View Post
    περνω ενα των 5mg και ενα των 10mg olazapine κ περνω επισης κ ενα seropram των 10mg και καλα τονωτικο αλλα δν βλεπω καμια διαφορα μερα με την μερα:(
    το seropram στο εδωσε προφανως για να σου ανεβει η διαθεση ?? ποσο καιρο εχει που το αρχισες ?? τα αντικαταθλιπτικα θελουν ενα ορισμενο χρονικο διαστημα μεχρι να δρασουν, γι αυτο σε ρωταω.. :)

ναι γιαυτο μου το εδωσε για να μου ανεβει η διαθεση αλλα δν βλεπω τπτ στον οριζοντα..εχω αρκετο καιρο που το εχω αρχισει 2 μηνες περιπου!κ εγω ηξερα οτι κανουν γυρω στις 2 βδομαδες να σε πιασουν κατι τετοιο!

Senior Member
    πολλες φορες κανουν κ περισσοτερο... κανε υπομονη λιγο ακομη κ αμα δεν δεις αποτελεσμα συζητα το με το γιατρο σου...

ναι δν βλεπω πολλα αποτελεσματα αυτη ειναι η αλη8εια..8α το συζητησω ολα με τον γιατρο μου..μακαρι να πανε ολα καλα...εχω τυχει σε καλο γιατρο ευτυχως!!:D

Senior Member
    Χαιρομαι που ετυχες σε καλο γιατρο! Ειναι πολυ σημαντικο αυτο! Σου ευχομαι κ παλι να παν ολα καλα ! :)

σε ευχαριστω παρα πολυ! να σαι και εσυ καλα..κ να περνας τελεια!!!:D

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast