help me - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66

Thread: help me

Senior Member
    Ευχαριστω κ ανταποδιδω !! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

:D:D:D8ελω να σε ρωτησω και κατι αλλο οταν φτασω στα 5mg...θα νιω8ω εντελως καλα??

Senior Member
    Δεν μπορουμε να το ξερουμε αυτο καμαρι μου, κανεις δεν το ξερει...αλλα σιγουρα θα δεις διαφορα απο τα 15 που παιρνεις τωρα!!! Επισης προσπαθησε να βγαινεις λιγο και να κανεις λιγη γυμναστικη θα σ κανει καλο, μην εισαι μεσα κλεισμενος ειναι οτι χειροτερο! Εσυ Lacrymosa βγαινεις η εισαι κλεισμενη?

Senior Member
    Εγω πηρα τη Δευτερα εξιτηριο κ εκτοτε δεν εχω βγει απο το σπιτι, συνηθως ξαπλωνω η βγαινω στο μπαλκονι, αυριο ομως θα παω σχολη !!!!

βγηκες την δευτερα απτην κλινικη και μπορεις να πας σχολη??

thanasisGR
    Guest
    κοίτα το zyprexa προκαλεί κατάθλιψη.. σε κάνει σαν zombie έχεις έντονη υπνηλία δηλαδή.. αργές κίνησης κλπ.. αυτές είναι η γνωστες του παρενέργειες.. εμενα ο γιατρός μου είπε να το περνώ κάθε βραδυ.. και το πρωί να περνώ αντικαταθλιπτικά.. κάτι το οποιο δεν το έχω κάνει εγώ ακόμα.. :p

η ολανζαπινη είναι ακριβώς το ίδιο με το zyprexa δεν έχει απόλυτος καμια διαφορα..

αλλα πρόσεχε μην σταματήσεις από μονος σου απότομα την φαρμακευτική σου αγωγή.. μπορείς να το πεις στον γιατρό σου ώστε να σου πει τι θα κανεις.. πάντως δεν θα το παίρνεις για πολύ καιρό αυτό το φάρμακο.. συνήθως το δίνουνε για κάποιο διάστημα μέχρι να καθαρίσει το μυαλό και μετά όταν το σταματήσεις με τις συμβουλές του γιατρού θα νιώθεις καλύτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by slayer View Post
    βγηκες την δευτερα απτην κλινικη και μπορεις να πας σχολη??
    αυριο θα παω να δω τι παιζει, γιατι εχω χασει επεισοδια απο κει κ εχω αγχωθει κ μ αυτο το θεμα...

εγω τα περνω μονο το βραδυ αυτα κ αυτες οι παρενεργειες δν ειναι εντονες.δν νιω8ω καταθλιψη...μακαρι να νιωσω καλυτερα!!:D

Senior Member
    Quote Originally Posted by slayer View Post
    πριν 8 μηνες επαθα οξυ ψυχωσικο επεισοδιο!ολο αυτο εγινε απο χρηση μαριχουανας κ πηγα σε κλινικη για 1μιση μηνα.περνω φαρμακα ολαζαπινη των 15mg.κ νιω8ω ολα αυτα που ειπα παραπανω!
    ε νωρις ειναι ακομα.. μερικα φαρμακα σε κανουν παραπανω φυτο απο αλλα. μιλησε με το γιατρο σου.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ωχ και μενα ο γιατρος μου θελει να μου δωσει το ζυπρεξα αλλα αρνηθηκα και μου ειπε θα δουμε γτ τα δοκιμασες ολα τα βασικα!
    θελω το αμπιλιφαι αλλα δε μου το δινει γιατι λεει οτι δε θα με βοηθησει!μ...κιες!
    τοσα παιδια το παιρνετε και ειστε καλα εμενα γτ δε μου το δινει;

Senior Member
    σηψη ρωτησε τον κ πες τον να το δοκιμασεις αμα δεν εισαι ικανοποιημενη με την ηδη υπαρχουσα αγωγη σου!! ειναι σχετικα ελαφρυ γι αυτο μπορει καποιους να μην τους πιανει, αλλα αυτο δεν το ξερεις αμα δεν το δοκιμασεις.. εμενα προσωπικα με βοηθαει...το ζυπρεξα ειναι βαρυ, το παιρνα στην ανορεξια...

Senior Member
    ναι ρε γμτ το θελω γιατι δεν παχαινεις κιολας!
    εγω ειμαι με αλοπεριντιν που ειναι αρκετα παλιο!ημουν και με ινβεγκα αλλα το εκοψα μονη μου:Ρ
    χτες ειχα παλι οτπικες ψευδαισθησεις και εχω απελπιστει!
    πως σκατα ξερει η γιατρος αν θα με βοηθησει;
    θα της πω να μου το γραψει αλλιως θα παω αλλου!

σλειερ το ζυπρεξα που παιρνεις ειναι βαρυ!εγω πιστευω οτι θα εισαι οπως παλια αν μειωθει!:)

Senior Member
    το ζυπρεξα ναι, ειναι βαρυ, προκαλει καταστολη κ αυξηση βαρους.. αφου το δινουν κ στην νευρικη ανορεξια να φανταστειτε... με το αμπιλιφαι δεν παχαινεις, σηψη με αυτα που παιρνεις εβαλες κιλα?? γιατι εχω ακουσει οτι το ινβεγκα βαζει...

παιδια 3ερετε τι ειναι το abilify...ειναι καλο φαρμακο κ ποιες ειναι οι παρενεργειες?

Senior Member
    με το ρισπερνταλ ειχα βαλει ημουν 45 και πηγα 55 και με το ινβεγκα εμεινα σταθερη αλλα αυτα τα δυο ειναι σχεδον ιδια!

το αμπιλιφαι ειναι νεας γενιας αντιψυχωσικο που το δινουν για πολλες ασθενειες!νομιζω η μονη του παρενεργεια ειναι το τρεμουλο απο οτι μου εχουν πει!
    θελω και γω να το παρω!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast