help me
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 66

Thread: help me

help me

γεια σας!το τελευταιο καιρο νιω8ω οτι ειναι μπλοκαρισμενο το μυαλο μου,δν νιωθω χαρα ουτε λυπη.δν ευχαριστιεμαι τπτ τον υπνο μου το φαη μου το μπανιο μου.δν ειμαι ορεξατος,δν γελαω δν λεω αστεια.ξεχναω ευκολα.δν εχω ενεργεια δν νιωθω δυνατος.δν εχω νευρα,ειμαι ηρεμος.δν μπορω να καθομαι πολυ σε ενα μερος.Εχω μειωμενη κριση και σκεψη.μειωμενη ανταποκριση στις αισθησεις,ελειψη συναισθηματος,σεξουαλικη δυσλειτουργια

Senior Member
    εμεις απο δω δε μπορουμε να κανουμε κατι ουσιαστικο.
    γνωμη μου επισκεψου ενα γιατρο κ εξηγησε τη σου συμβαινει

Senior Member
    Slayer καλωσηρθες !! (ωραιο νικ btw!)
    Αυτα που περιγραφεις οτι σου συμβαινουν σε στενοχωρουν κ σε κανουν να υποφερεις φανταζομαι.. Μην το αφηνεις ετσι, επισκεψου καποιον ειδικο, κ συζητα ολα οσα νιωθεις κ σου συμβαινουν.. ειναι κριμα να ταλαιπωρεισαι ετσι.. ευχομαι να σου παν ολα καλα..
    Συνεβη μηπως καποιο γεγονος που σε στρεσαρε η οτιδηποτε αλλο η προεκυψε αυτο αναιτια??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

πριν 8 μηνες επαθα οξυ ψυχωσικο επεισοδιο!ολο αυτο εγινε απο χρηση μαριχουανας κ πηγα σε κλινικη για 1μιση μηνα.περνω φαρμακα ολαζαπινη των 15mg.κ νιω8ω ολα αυτα που ειπα παραπανω!

Senior Member
    Καταλαβαινω... το ζυπρεξα παιρνεις, ετσι δεν ειναι?? ισως λογω του φαρμακου να εχεις αυτα τα συμπτωματα (ειναι ισχυρο κατασταλτικο). ισως λογω της ασθενειας, σε καθε περιπτωση συζητησε το με το γιατρο σου κ πες του τα ολα αυτα που νιωθεις.. ποσο καιρο εχει που βγηκες κ εισαι ετσι ??

οχι ολαζαπινη περνω των 15mg ειναι κατι σαν zyprexa!εχω βγει εδω κ 5 μηνες.αν το μειωσει ο γιατρος μου 8α νιωσω καλυτερα γτ μου ειπε οτι 8α το μειωσω κ 8α φτασω σε σημειο να περνω μισο χαπακι!!

Senior Member
    Ευχομαι να παν ολα καλα κ να στο μειωσει συντομα !! Οταν στο μειωσει θα ξελαμπικαρει το μυαλο σου κ θα εχει περισσοτερη διαυγεια η σκεψη σου, you 'll gonna see it !! :)

αλη8εια μου λες?μακαρι να πανε ολα καλα!αυτο ευχομαι μεσα απτην καρδια..8ελω τοσο πολυ να γινω οπως ημουν παλια!!

Senior Member
    Ζυπρεξα (ολανζαπινη) επαιρνα κι εγω οταν νοσηλευομουν με νευρικη ανορεξια, 20 mg.. με εκανε σαν ζομπι.. οταν το εκοψα επειτα, "ξακαθαρισε" το μυαλο μου.. δεν ξερω εσενα πως σε κανει να νιωθεις, μιας κ καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα...
    Στο ευχομαι κι εγω ολοψυχα να γινεις καλα οπως παλια !! Ευχομαι ο,τι καλυτερο!! Ποσο χρονων εισαι ?? Για μικρο σε κοβω..

και εγω στην αρχη σαν ρομποτ ενιω8α..με ειχανε ριξει παρα πολυ..αλλα τωρα νιω8ω καλυτερα..22 στα 23 ειμαι!!:D!

Senior Member
    Slayer, συζητησε με το γιατρό σου και πες του τι αισθάνεσαι. Ακολούθησε τις οδηγίες τους και με τον καιρό όλα θα πάνε καλύτερα. Θα δεις.

τα συζηταω ολα με τον γιατρο μου κ του λεω τι αισ8ανομαι..σαφως κ ακολου8ω πιστα τις οδηγιες τοθ...μακαρι να πανε ολα καλα φιλε deep purple:D!!

Senior Member
    Μικρος εισαι κ εσυ... Χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα κ ευχομαι στο μελλον να νιωθεις ολο κ καλυτερα !! Στον γιατρο σου να εχεις εμπιστοσυνη, να συνεργαζεσαι σωστα κ ολα θα πανε καλα !! :)

ναι ειμαι μικρος..εσυ ποσο εισαι..??αυτο κανω 7μηνες συνεργαζομαι με ψυχολογο κ ψυχιατρο..!!μακαρι να 3ανα νιωσω!

Senior Member
    Εγω ειμαι 20.. Η συνεργασια αυτη θα σε βοηθησει πιστευω, η ψυχοθεραπεια γενικα ειναι πολυ σημαντικη περα απ την φαρμακευτικη αγωγη.. Πιστευω κ ευχομαι να ξανανιωσεις καλα !! :)

Page 1 of 5 123 ... LastLast