Απογοήτευση.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Αγαπητή φίλη.....ο άνθρωπος αυτός μπορεί να έχει μια εντελώς διαφορετική άποψη για το τι είναι αγάπη και ανάλογα με τα βιώματα του και την φύση του μέσα στο προσωπικό του λεξικό...η έκφραση αγάπης μπορεί να επεκτείνεται και σε σαδιστικές πρακτικές.Όμως μην ξεχνάς μια μικρή λεπτομέρεια.....ότι γι αυτά που νιώθεις εσύ αυτήν την στιγμή ο μόνος που ευθύνεται είναι ο εαυτός σου.

Πολλές φορές όταν ερωτευόμαστε κάποιον.....συνθέτουμε την εικόνα του στο μυαλό μας στηριζόμενοι στις καλές πλεύρες του και σε αυτήν την επιλεκτική εικόνα χτίζουμε τα όνειρα μας και τις προσδοκίες μας για τη σχέση μας....και αυτό είναι που μας κάνει να πετούμε στα ουράνια.Ωστόσο...η πορεία της σχέσης εξαρτάται και απ το σύνολο των χαρακτήρων των δυο ανθρώπων και απ το πόσο καλά μπορούν να συνταιριαστούνε.Εσυ επιλέγεις να κρατήσεις απ τον φίλο σου κάποιες εντυπώσεις-προσδοκίες που σου άφησε (για το καλύτερο) και αυτό είναι που σε κρατά κολλημένη σε αυτόν.Διαγράφεις τον μη αποδεκτό (για σένα) τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκε στα συναισθήματα σου...ή τέλος πάντων το διαχωρίζεις απ την υπόλοιπη προσωπικότητα του.Όμως ο φίλος σου ήταν πακέτο...περιλάμβανε και εκείνες τις πλεύρες που ενέπνευσαν το ρομαντικό ονείρεμα σου αλλά και αυτές που σου δημιούργησαν απέχθεια γι αυτόν.Εσύ καλείσαι να βγάλεις απόφαση για όλο το πακέτο...και όχι για τα επιμέρους τμήματα του...γιατί αυτός ο τεμαχισμός είναι που σε παγιδεύει.Το να απορρίπτεις την \"κακή\" του συμπεριφορά και να κολλάς με κάποιες καλές στιγμές που μοιράστηκες μαζί του ...ουσιαστικά σε φρενάρει μιας και είναι σαν να τον θέλεις και να μην το θέλεις ταυτόχρονα.

Αλήθεια....μήπως το \"φρενάρισμα\" αυτό κάπου βαθύτερα να σε βολεύει κιόλας ? Έχεις δηλαδή ένα συναισθηματικό άλλοθι ( εγώ είμαι κολλημένη με τον πρώτο μου) ώστε να μην μπείς ανοιχτά ξανά στο παιχνίδι των σχέσεων (ουσιαστικά να μην μπείς στην διαδικασία να διεκδικήσεις κάποια πράγματα που θέλεις) ...αλλά απ την άλλη έχεις και την πικρία με την οποία σε γέμισε ο πρώην σου πράγμα που σε κάνει εύαλωτη στην όποια γλυκύτητα με την οποία κάποιος άλλος θα σε πλησιάσει ...και στηριζόμενη μόνο πάνω σε αυτήν να αρχίσεις πάλι να αποθέτεις τις προσδοκίες σου για κάτι το καλύτερο.Έτσι το πρώτο σκέλος (το είμαι κολλημένη με τον πρώην) σε κάνει πιο παθητική αφού παραιτείσαι απ το να διεκδικήσεις τον καλύτερο άλλον και το δεύτερο σκέλος (υποφέρω απ τον πρώην) σε κάνει πιο εύαλωτη ...αφού χρειάζεσαι ανακούφιση απ τον πόνο που περνάς.Αυτό το δίδυμο παθητικότητας-ευενδοτότητας...μήπως όμως μαγνητίζει/διεγείρει κάποιους τύπους σαν τον πρώην σου ?

Member
    provlhmatike ειπες: ισως νομιζε οτι αγαπησε αλλα τελικα δεν ηταν αγαπη. Αν ειναι ετσι τοτε ποιος ο λογος να το κρυβει??? Συμφωνω σε ολα τα παραπανω που εγραψες και αν προσεξες καλα ειπα πως δεν φταιει μονο εκεινος αλλα και εγω και αλλα πολλα που οπως φαινεται δεν τα ελαβες υποψη σου και ξερω πως αυτο το ποιημα το εγραψες εσυ ο ιδιος, γνωριζω πλεον τον χαρακτηρα αυτο.
    Για πες μια και εχεις τα ιδια μυαλα με το αγορι μου γιατι να το κρυψει και δεν λεει την αληθεια ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ πως επαψε να με αγαπαει??? Εφοσον εκανε λαθος και δεν ξεχωριζει τα αισθηματα οπως ακριβως ακουγεται???
    Αν καποια πραγματα σε διαλεγουν στο χερι σου ειναι να τα αλλαξεις κι οχι να τα υπακουσεις διοτι παντα υπαρχει ενα παραθυρο και ουτε σε υποχρεωνει κανενας να μενεις με κατι που δεν σε γεμιζει.
    Η αγαπη δεν μαθαινεται, η αγαπη ειναι αισθημα κι οχι κατι που μπορουν να στο διδαξουν.Η αγαπη εχει πολλους τροπους και περιττο να πω πως ο τροπος του ΑΡΧΙΚΑ ηταν ο καλυτερος και παλια και τωρα που τα ξαναφτιαξαμε ομως καποιος λογος τον αλλαξε και επαψε να δειχνει την αγαπη του. Μονο ενας λογος μπορουσε να τον κανει να αλλαξει αισθηματα: εγω.
    Τιποτα δεν τελειωνει σε μια σχεση οταν υπαρχουν 3 βασικα πραγματα: ΑΓΑΠΗ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Απολυτη ειλικρινεια, απολυτη εμπιστοσυνη, αμοιβαια αγαπη.
    Πιστευω και το ξαναλεω: απο λυπηση τα εφτιαξε μαζι μου και δεν εχει τα @@ να το παραδεχτει.
    Κανενας δεν γεννιεται ρομποτ, ολοι ανθρωποι ειμαστε και καποια στιγμη πεθαινουμε.
    Αν ζει στο ονειρο του πολυ απλα μπορει να με βγαλει απο την ζωη του απο τη στιγμη που ονειρευεται μονος του χωρις να υπολογιζει την ασχεση του εφοσον την εχει αφησει απεξω, αν ειναι σε θεση να μην θελει σχεση μπορει να βαλει ενα τελος με μενα.
    Αυτοκαταστροφη ή οχι δεν ειναι χαρα.
    Αν ζηταει μοναξια τοτε πολυ απλα και λογικα μπορει να το πει, μπορει να βαλει ενα οριστικο τελος στη σχεση ειδικα απο την στιγμη που δεν αγαπησε ποτε εμενα, γνωρισε αγαπη με την αλλη μονο και μονο και αυτο φαινεται ως αποδειξεις στα παντα που της προσφερε σε συγκριση με μενα.
    Το αιμα που κυλαει ειναι μεσα του επομενως και το χαμογελο ειναι μεσα του και δεν το φανερωνει, οπως φανηκε τα χαμογελα που εδειχνε σε μενα σε καθε ευχαριστη στιγμη ηταν ψευτικα, με απλα λογια δεν σημαιναν τιποτα για εκεινον ο,τι περασαμε και δεν περασαμε.
    Αν καταστρεφει την ζωη μου χωρις να το θελει στο χερι του ειναι να βαλει ενα τελος στην καταστροφη, να κανει αυτα που εκανε πριν αλλαξει ωστε να ειμαστε οκ αλλα δεν θελει διοτι του αρεσει να ειμαστε σε τετοια κατασταση οπως μου εχει πει, οχι οτι δεν μπορει να το κανει, απλα δεν θελει.Επομενως δεν θελει να ειμαστε ενα ευτυχισμενο και ηρεμο ζευγαρι οπως πρωτα.
    Μπορουσε και μπορει να κανει τα παντα αν ΑΓΑΠΑΕΙ οπως ακριβως εκανε στο παρελθον.
    Ενα πραγμα μπορουσε να κανει εξαρχης: ΑΝ ΝΙΩΘΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ, ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ, ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΣΑΚΩΜΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΣΑΚΩΜΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΣΑΚΩΜΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΓΑΠΗ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΙΣΩ, ΠΑΝΤΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ? ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΙΝΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. Το θεμα μας τελειωσε εδω με σενα διοτι οπως καταλαβα απο την αρχη ιδιοι ειστε provlhmatike.

Member
    LOGOPSYXOS το αγορι μου ειναι ο πρωην μου να το πω απλα να καταλαβεις.Ειναι ο πρωτος μου ερωτας, η πρωτη μου σοβαρη σχεση, μια σχεση 2 ετων η οποια διαλυθηκε για 2 χρονια για λογο δικο μου και μολις περασαν τα 2 χρονια απουσιας βρεθηκαμε ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαια εφοσον δεν ειχαμε καμια απολυτως επαφη και τα ξαναφτιαξαμε οταν βγηκαμε κτλ και ειμαστε 2 χρονια παλι μαζι. Συνολικα 4 χρονια σχεσης ειχαμε. Παλια ηταν αψογος, μου εδειχνε αγαπη, ελεγε καθε μερα σ\'αγαπω και χιλια δυο μικροπραγματακια που με εκαναν ευτυχισμενη. Το ιδιο και τωρα οταν τα ξαναφτιαξαμε ομως τους τελευταιους μηνες αλλαξε, επαψε να κανει καθε τι που εκανε, σε σημειο να μην βρισκομαστε τακτικα. Ενας λογος τον αλλαξε και ειπε πως δεν ειμαι εγω ο λογος. Ομως αυτο επηρεασε την σχεση μας, αφησε να μπει αναμεσα μας πραγμα που βολεψε εκεινον οπως φαινεται κι οχι εμενα. Εμενα δεν με βολευει τιποτα απο αυτα που λες, ειμαι κολλημενη για πολλους λογος κι βασικος ειναι η αγαπη που εχω μεσα μου για εκεινον και δυο τροποι υπαρχουν για να την απορριψω, να ξεκολλησω απο τον ιδιο οπως επιθυμει: 1. ο θανατος μου και 2. να μην νοιαζομαι για μενα, για το τι θελω εγω, πολυ απλα να παω με διαφορους διοτι ετσι θα νιωσω απεχθεια για τους αντρες και πιστεψε με εχει αποτελεσμα.Αυτος ηταν βασικος παραγοντας που ποτε δεν ενιωσα τιποτα με τα αγορια που τα ειχα φτιαξει.
    Ετσι επαψα να νιωθω αγαπη, δεν ξαναεκανα σχεση σοβαρη. Ομως οταν τον ξανασυναντησα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ εβαλα τελος στον κακο μου εαυτο. Τωρα επειδη ειναι ακομα πιο δυσκολο γιατι ειναι το ιδιο προσωπο και μονο με αυτον ενιωσα αυτο το κλικ πρεπει να προχωρησω κι εγω ειτε με τον εναν τροπο ειτε με τον αλλον. Εκεινος προχωρησε, εγω εμεινα πισω. thank you.

Member
    Απογοητευμενη
    εγω αυτο που εχω να πω ειναι πως εντοπισα ενα μεγαλο προβλημα στον τροπο επικοινωνιας σας, σαφως δεν ξερω ποιος φταιει για αυτο αλλα μια και εσυ εισαι αυτη που καιγεται θα σου προτινα να κανεις μια υστατη προσπαθεια να βρειτε ενα κωδικα επικοινωνιας και να ξεκαθαρισετε την νοσηρη κατασταση.
    Αν ομως συνεχιζει στο ιδιο τεμπο τοτε θα συμφωνησω πως δεν εχει λογικη να αυτοκαταστρεφεσαι, χρειαζεται αξιοπρεπεια και σεβασμος κυριως απεναντι στον ευατο μας.
    Αναγκασε τον να μιλησετε και να ξεκαθαρισετε τα πραγματα και αν καταλαβεις πως η αγαπη σου ειναι μονοπλευρη τοτε καλυτερα να σεβαστεις τον ευατο σου και να πραξεις αυτο που ειναι για το καλο σου.
    Η κολλητη μου παντως που εχει ζησει αναλογη κατασταση με την δικη σου στο τελος χωρισε και τοτε καταλαβε ποσο λαθος ηταν που εμενε μαζι του...αυτο βεβαια δεν σημαινει πως σου λεω να κανεις το ιδιο αλλα προσπαθησε να δεις την πραγματικοτητα και αντιμετωπησε την κατασταση οχι συμφωνα με τα αισθηματα σου αλλα οσο γινεται με την λογικη(καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι ) και μεριμνησε για το δικο σου καλο;)

Senior Member
    εγω αφου σκεφτομαι με το ιδιο μυαλο δεν 8α απαντησω απλα 8α πω για ολα υπαρχουν εξηγησεις.ισως δεν μπορεις να τον καταλαβεις εσυ αλλα εγω ως προβληματικος μπορω.

Member
    Αν δεν μπορω να τον καταλαβω πολυ απλα μπορει να μου εξηγησει εκτος αν θες να εξηγησεις εσυ που καταλαβαινεις ωσ προβληματικος!

Senior Member
    Πιο πανω ιπες να μην πω τιποτα.τεσπα.εγω δεν λεω τιποτα.σεβασμος στουθς προβληματικους.ισως 8ελησει αυτος να τα πει.

Member
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θα ναι το μεγαλυτερο θαυμα αν τα πει ο ιδιος!!! Μια και αναφερες πως τον καταλαβαινεις σου δινς την αδεια να τα πεις δημοσιως!

Senior Member
    mia zoi xanetai otan genietai allh
    mia zoi genietai i esi xanageniesai mesa apo tin katastarofi sou i tin autokatastrofi sou.

Member
    den xanagenniomai, xanomao otan gennietai mia new apogohteumenh i opoia 8a nai eutixismenh ki oxi apogohteumenh, 8a sinexisei to ergo mou.

Junior Member
    Καλημερα!

Διαβαζοντας κυριως οσα εγραψες \'\'απογοητευμενη\'\' θα σε συμβουλευα κατ\'αρχην να απευθυνθεις σε καποιον ειδικο.

Αν θες απο μενα μερικες σκεψεις στις παραθετω.
    Θα παραθετω τα λεγομενα σου ωστε να γινει πιο ομαλα αυτη η διαδικασια.

>>>Έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν λύνεται λόγω αδυναμίας απάντησης από τον ίδιο.
    >>>Φυσικά τον έχω ρωτήσει άπειρες φορές και απάντηση πήρα ότι δεν έχει σχέση με μένα ο λόγος που άλλαξε, δεν αφορά κανέναν παρά μόνο τον ίδιο.

Θα μπορουσαμε να πουμε οτι τον λογο δεν τον ξες αλλα απαντηση εχεις παρει. Οτι δεν σε αφορα ο λογος που αλλαξε η σχεση σας ειναι πολυ σημαντικη απαντηση. Δεν ξερω το βλεπεις κι εσυ?

>>> όμως γιατί να τον χωρίσω από τη στιγμή που τον αγαπώ και δεν γνωρίζω τον λογο που μου φέρεται έτσι???
    >>>carrie πες με χαζη ή οτι αλλο θες αλλα θελω να μαι μαζι του επειδη τον αγαπω δυστυχως αλλα φαινεται πως δεν το εκτιμαει και ουτε το εκτιμησε ποτε, γιαυτο ειπα δεν ξερω τι θα συμβει αλλα ξερω πως δεν θα βγει σε καλο.
    >>>καλυτερα να ελεγε απο την αρχη τελος κι οχι να το τραβηξει μεχρι στα ακρα ωστε να με γ..... ψυχολογικα πραγμα που το καταφερε

Λες οτι τον αγαπας, αλλα εμενα δεν μου θυμιζει αγαπη. Μου θυμιζει λιγο \'\'τολμη και γοητεια\'\'. Για μενα ειναι \'\'καψουρα\'\' κατα το κοινως λεγομενο. Γιατι αν δεν ειναι καψουρα ή προσωπικη ευχαριστηση, τοτε τι σε εμποδιζει να συνεχισεις να τον αγαπας μακρια του.
    Για παραδειγμα αγαπαω την οικογενεια μου αλλα κανω επαγγελματικα ταξιδια και κανω να τους δω πολυ καιρο. Αγαπαω παλιους μου φιλους που εχω να τους δω χρονια. Αγαπαω και πρωην μου που εχω να δω καιρο. Ομως δεν τρελαινομαι που δεν τους εχω καθε μερα διπλα μου και ας μην με \'\'γ..... ψυχολογικα\'\' ποτε.
    Οταν αγαπας καποιον δεν ζητας ανταποδοση. Οταν αγαπας καποιον περνεις χαρα απο αυτο. Εσυ εχεις χαλασει τον κοσμο που σε εχει γραψει. Στην ουσια εχεις χαλασει τον κοσμο που δεν περνεις πια ευχαριστηση και ανταποδοση.
    Σε μια τετοια περιπτωση θα ελεγα οτι ειτε συνεχιζεις να τον αγαπας(εφοσον οντως συμβαινει) αλλα θα ψαξεις αλλου την χαρα και την ικανοποιηση σου, ειτε συνεχιζεις καρτερικα να του δινεις χρονο χωρις να παραπονιεσαι, αν και δεν νομιζω πως οφελει σε κατι. Παντως σιγουρα δεν αρχιζεις να χαρακωνεσαι σαν ανεγκεφαλος παραδομενος στα παθη του ανθρωπος.

Αρα εδω νομιζω πρεπει να αρχισεις να αναρωτιεσαι τι ειναι αυτο που νιωθεις τελικα. Απο την εντυπωση που αποκομισα νομιζω οτι εχει συμβει το εξης: Περναγες πολυ καλα μαζι του. Ηξερε πως να σε κανει να περνας καλα, ειτε σε αγαπουσε ειτε οχι, ειτε ξερει(και ξερεις) τι παει να πει αγαπη και ειτι οχι(μπορει να το εκανε και εσκεμμενα για να παρει κατι που θελει).

Ξαφνηκα με την συμπεριφορα του σε διωχνει.
    Και εδω συμβαινουν τα εξης.
    Απο την μια σου θιγει τον εγωισμο, βιωνεις μια επωδυνη απορριψη. Απο την αλλη σταματας πια να περνας καλα, μιας και η ευχαριστηση σου ηταν αμεσα συνδεδεμενη με αυτο το προσωπο.
    >>> εκεινος στα @@ του κοινως, καλοπερναει με τις βολτουλες του, με τους φιλους του, κτλ κτλ.<<<
    Εδω αποκαλυπτεται ο πληγωμενος σου εγωισμος, αλλα και η ιδιοτελης σου αγαπη αν εισαι σε θεση να το καταλαβεις.

Αυτος θα μπορουσε να ειναι ο ορισμος της καψουρας και τα περι αγαπης μυθος, οπως σου ανεφερα και παραπανω. Αντι να κατσεις με αγαπη να λυσεις αυτο το θεμα και με γνωμονα παντα το οφελος αυτου που αγαπας βαζεις νομιζω σε προτεραιοτητα τον εγωισμο και την προσωπικη σου ευχαριστηση.
    Αν θες να καταλαβεις τι συμβαινει ξεκινα απο τον εαυτο σου.
    Μαθε για τον ευατο σου.
    Μαθε να εχεις ρεαλισμο.
    Μαθε να εχεις σωστη κριση.
    Διοτι στο τρομακτικο για σενα σεναριο του να πεφτω μεσα, τιποτα απο ολα αυτα θα φανει οτι δεν ειχες.
    Μπορει να εχω λαθος εντυπωση και κριση, αλλα μου φαινεται σωστοτερη απο μια που οδηγει σε δυστυχεια και αυτοκτονια

Και να κλεισω λεγοντας οτι σε καμια περιπτωση η αγαπη δεν φερνει βια. Μονο τα ανθρωπινα παθη την φερνουν.

Ισως να ηταν καπου σκληρα τα λογια μου , αλλα δεν θελω να χρυσωνω το χαπι. Δεν ξερω αν πεφτω μεσα, αλλα ευχομαι να βοηθησα σε κατι. Δεν ειμαι ειδικος και οπως ειπα εξαρχης νομιζω το να πας σε εναν ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις.

Καλη δυναμη.

Senior Member
    Originally posted by apogoiteumenh
    ... ειμαι κολλημενη για πολλους λογος κι βασικος ειναι η αγαπη που εχω μεσα μου για εκεινον και δυο τροποι υπαρχουν για να την απορριψω, να ξεκολλησω απο τον ιδιο οπως επιθυμει: 1. ο θανατος μου και 2. να μην νοιαζομαι για μενα, για το τι θελω εγω, πολυ απλα να παω με διαφορους διοτι ετσι θα νιωσω απεχθεια για τους αντρες και πιστεψε με εχει αποτελεσμα.Αυτος ηταν βασικος παραγοντας που ποτε δεν ενιωσα τιποτα με τα αγορια που τα ειχα φτιαξει.
    Αγαπητή μου φίλη....προσπάθησε να δείς λίγο σε τι δίλλημα βάζεις τον εαυτό σου...Λές ότι ή θα πρέπει να αγαπάς τον πρώην σου (αυτόν που σε απαρνείται τώρα...που δεν σε σέβεται...) ή δεν έχεις παρα να διαλέξεις τον θάνατο (ολοκληρωτική απάρνηση του εαυτού σου,΄ψυχή τε σώματι) ή να μην νοιάζεσαι για σένα (απάρνηση της ψυχής σου).ʼσχετα με τους λόγους με τους οποίους \"ντύνεις\" αυτές σου τις επιλογές....ο προορισμός στον οποίον σε οδηγούν είναι μια μορφή απάρνησης αυτού που είσαι.Ακριβώς γι αυτό η άποψη μου σε θέματα σχέσεων είναι ότι σημαντικότερο και απ τον τρόπο με τον οποίον συσχετιζόμαστε με τους άλλους...είναι ο τρόπος που συσχετιζόμαστε/επικοινωνούμε με τον ίδιο μας τον εαυτό.Σε αυτήν την βάση έκανα υπαινιγμούς και για τυχόν \"βολέματα\" ......και όλα αυτά που γράφω δεν είναι ούτε κάν απόπειρα να εξηγήσω την ψυχή σου (ούτε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο αλλά ούτε έχω ειδικευτεί σε αυτό)...Απλώς προσπαθώ να θέσω κάποια ερωτηματικά στον ήδη υπάρχοντα προβληματισμό σου...υπο μορφή \"λές να συμβαίνει κι αυτό ?\" ή \"τι θα έλεγες να εξετάσεις και αυτό το ενδεχόμενο ?\".Εννοείται ότι τις πιο έγκυρες και σωστές απαντήσεις...μόνο εσύ θα μπορέσεις να δώσεις ...είτε μόνη σου είτε με την βοήθεια κάποιου ειδικού.Εμείς εδώ....μόνο να σπέρνουμε \"ζιζάνια\" προς διερεύνηση μπορούμε....;)

Member
    Μετα απο αυτο που εμαθα δεν αξιζει να εχω μια τετοια σχεση, περιττο να πω πως αυτη τη στιγμη ειμαι χαλια,ξερασα και τρεμω ολοκληρη γιατι εμαθα πως βγηκε με αλλη, μου το ειπε ο ιδιος. Φιλικα εντελως υποστηριξε. Δεν εχει νοημα διοτι του ζητησα να φυγει και εφυγε χωρις καμια κουβεντα. Καιορς να ξαναρχισω τα παλια: ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. Εκλεισε το θεμα αυτο και δεν θελω καμια απαντηση, ευχαριστω ολους-ες για τις συμβουλες σας.

Page 2 of 2 FirstFirst 12