Results 16 to 27 of 27
Thread: αντε να μειωθουνε τα φαρμακα
-
18-09-2011, 23:53 #16
Nαι, ηρεμιστικα ειναι...
Ξωτικο μ αρεσε το ποστ σου κ συμφωνω.. το ζητουμενο ειναι να αλλαξει το μεσα μας, να μπορεσουμε να το γνωρισουμε, να το αφουγκραστουμε κ να το διαμορφωσουμε για το καλυτερο δυνατον! τα φαρμακα απλα μας δινουν την ωθηση, αλλα η υπολοιπη πορεια ειναι αποκλειστικα δικη μας..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 19-09-2011, 00:03 #17
πολυ σωστο αυτο... συνηθως βολευομαστε κ παραμελουμε να ασχοληθουμε πραγματικα με το μεσα μας, αφηνοντας τις ικανοτητες μας αναξιοποιητες, πιστευοντας εσφαλμενα οτι δεν ειμαστε σε θεση να παλεψουμε επειδη εχουμε βολευτει με "πατεριτσες".. αλλα καποια στιγμη θα τις αφησουμε κ πρεπει να ειμαστε σε θεση να κανουμε μονοι μας βηματα...
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
19-09-2011, 00:31 #18
το θυμαμαι.... σε ευχαριστω για τις συμβουλες, προσπαθω να κραταω γερα... ευχομαι κ σε σενα ο,τι καλυτερο !!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
19-09-2011, 15:31 #19
Ωχ Lacrymosa τα ιδια ειχα και εγω με 1-2 φαρμακα.
Δε μπορουσα να συγκεντρωθω, υπνηλια τεραστια, ενοιωθα σαν φυτο, αγχος, σαν να με ειχαν βαρεσει με τουβλο.
Τωρα τα εχω ελαττωσει αλλα και συνηθησει. Ειναι και να τα συνηθησει ο οργανισμος σου περα απο το να τα ελαττωσεις. Δε ξερω για εσενα αλλα εμενα με βοηθαει και πολυ ο καφες.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
19-09-2011, 15:41 #20
Τι να σου πω ξωτικο. Μετα απο τρεις φορες που προσπαθησα να τα κοψω και τρεις οδυνηρες υποτροπες εγω το βλεπω πιο ξεκαθαρα και χωρις πολλους συναισθηματισμους
και παραφιλολογια. Εχουμε κατι σαν Αλτσχαϊμερ, ανοια και αυτο δεν αλλαζει οσο καλα και να νοιωθουμε. Οταν εκοψα τα φαρμακα ενοιωθα τελεια κ.λ.π. κανενα συμπτωμα
αλλα μολις τα εκοψα επαθα τουμπα μεγαλη.
Πρεπει να αντιληφθουμε οτι υπαρχουν και αυτοματες διαδικασιες στο μυαλο μας που δεν ελεγχουμε με την ελευθερη βουληση.
Π.χ. πως μεταφραζεται το οπτικο ερεθισμα σε εικονα στον εγκεφαλο. Ετσι και σε εμας εχει χαλασει κατι τετοιο στον εγκεφαλο μας.
Δε ξερω για ποιους λογους εγινε αλλα δε φτιαχνει ετσι απλα. Τα φαρμακα δρουν ωστε να αντισταθμιζονται οι συνεπειες της βλαβης ωστοσο δε τη διορθωνουν.
Τουλαχιστον μεχρι τωρα. Στο μελλον με βλαστοκυτταρα δε ξερω εγω, ισως διορθωθει.
Αλλα ειναι πολυ επικινδυνο και ανευθυνο να λες σε καποιον οτι πρεπει να ξεκοψει απο τα φαρμακα. Εγω το πληρωσα που ακουσα κατι τετοια.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
19-09-2011, 16:09 #21
Καλα αμα δεν ειπες αυτο οκ. Απλα εχω μπουχτησει με κατινιες και ασχετους που νομιζουν οτι αμα νοιωσουμε καλυτερα θα διορθωθει το προβλημα.
Κατι τετοιοι ειναι οι χειροτεροι ρατσιστες εις βαρος μας.
Το προβλημα ειναι περισσοτερο νοητικο και οχι συναισθηματικο-ψυχολογικο.
Αυτα που λες ισχυουν για καταθλιψη,αγχος ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ !! Στη σχιζοφρενεια εχει παθει ζημια η νοηση και οχι τοσο πολυ το συναισθημα. Μη τα συγχεουμε γιατι ειναι αδικο.
19-09-2011, 17:00 #22
maus δεν εννουσε αυτο το ξωτικο.. εννοουσε οτι μαζι με τα φαρμακα πρεπει να κανουμε κ τη δικη μας προσπαθεια να ανακαλυψουμε το "μεσα" μας.. φυσικα σε σοβαρες ασθενειες οπως η ψυχωση κ η διπολικη το να τα κοψεις ειναι σχεδον εγκλημα απεναντι στον εαυτο σου κ ακολουθει υποτροπη.. ετσι την πατησα κ εγω κ νοσηλευτηκα, μια τα επαιρνα μια τα εκοβα μεχρι που εφτασα να εχω ψυχωτικα συμπτωματα (ακουγα φωνες να με βριζουν κ νομιζα οτι ειχαν βαλει τους μπατσους να με παρακολουθουν..)
maus εγω παιρνω 4 προς το παρον κ σε μεγαλες δοσεις σχετικα κ ειμαι σαν ζομπι.. νιωθω κοπωση συνεχεια κ οταν περπαταω ακομα περισσοτερο.. θαρρεις κ εσκαβα 5 μερες... ευελπιστω να μου τα μειωσει... ο καφες δεν με βοηθαει δυστυχως ουτε το τσιγαρο τοσο... :(" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
19-09-2011, 21:32 #23
εννοειται οτι πρεπει να ψαχνομαστε ασχετα εαν παιρνουμε φαρμακα.
εξαλλου εμεις σαν ειδος ψαχνομαστε πολυ περισσοτερο απο τους αλλους.
το θεμα ειναι οτι μερικες φορες νοιωθω λες και μου εχουν κοψει τα φτερα και δε μπορω να σκεφτω τις περιεργες ιδεες που σκεφτομουνα παλια. περιεργες αλλα και αποκαλυπτικες παραλληλα.
ποιος ξερει. ετσι και αλλιως ο χρονος ειναι περιορισμενος. ισως στην επομενη ζωη..Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
19-09-2011, 21:59 #24
19-09-2011, 22:37 #25
19-09-2011, 22:57 #26
20-09-2011, 00:00 #27
τωρα με το ιντερνετ ανοιγονται πολλοι δρομοι για να εκδοσεις συλλογες σου.
υπαρχουν sites που τους δινεις το κειμενο και στο κανουν βιβλιο κλπ.
ψαξτο.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.