Results 31 to 45 of 53
Thread: ΔΙΑΙΤΑ ΕΧΡRESS !!!
-
22-09-2011, 14:36 #31
Λοιμοκτονεις...δεν κανεις διαιτα.... τραβας ολοταχως προς ανορεξια..
Αν θες ουσιαστικα να λοιμοκτονησεις κανε ενα ταξιδακι μεχρι την Αφρικη που πεθαινουν απο την πεινα κ δεν εχουν ουτε νερο να πιουν....... Εκει να δεις διαιτα εξπρες......προς τον θανατο!!!
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...tionaid-Hellas"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
- 22-09-2011, 14:37 #32
ρε συ να παω σε διαιτολογο για 5 κιλα?? δεν ξερω, τεσπα θα το σκεφτω...
πιστευω 2 βδομαδες σερι να το παω θα τα χασω, κ δεν αντεχω γαμωτο γιατι πλεον βγαινω εξω, παω σχολη δεν καθομαι πλεον σπιτι, κ οταν κυκλοφορω με αλλα ατομα κ ερχομαι σε επαφη με πιανει η εμμονη κ δεν ξερω πως φαινομαι κ πως ειμαι στ αληθεια γαμωτο..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
22-09-2011, 14:37 #33
πιεσμενη ομως το να βλεπει καποιος αυτους που πεινανε δεν λυνεται το προβλημα του! επισης αμα φαω εγω σημερα το τοστ μου δεν θα βοηθησω και κανεναν
I m a Good Person With Bad Attitude
22-09-2011, 14:40 #34
ενδιαφερον το θρεντ που παραθετεις πιεσμενη, αλλα το βρισκω λιγο ακυρο με το θεμα μου εδω, με την εννοια οτι κ να πεις σε καποιον με διατροφικη διαταραχη σχετικα με παιδακια που πεινανε κτλ δεν τον επηρεαζει, ετσι κι αλλιως ειτε φαω εγω ειτε δεν φαω, ειτε εσυ φας δεν φας ειτε ο οποιοσδηποτε, τα παιδακια παλι θα πεινανε, οποτε το "επιχειρημα" αυτο αναιρειται..
επισης καμια σχεση δεν εχω με ανορεξια..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
22-09-2011, 14:48 #35
Εχεις περασει ανορεξια.... εισαι βουλιμικη οπως λες.... εχεις περασει το παθων σου τον ταραχο απο τις διατροφικες διαταραχες..παραθετεις διαιτες εξπρες.. σου λεμε ΟΛΟΙ οτι αυτο που θες να κανεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΑ κ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ κ μετα ερχεσαι κ ποσταρεις οτι τρως 3 φρουτα την ημερα κ ενα κουλουρακι οπου συνολικα σε θερμιδες δεν πρεπει να ξεπερνανε τις 400.... οταν μια ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ειναι στις 900-1000 θερμιδες!! Ε..ειπα κ εγω μπας κ καταλαβεις τι κανεις ΗΘΗΛΙΜΕΝΑ στον εαυτο σου οταν σε καποιους αλλους ειναι η καθημερινοτητα τους... Δεν προκειτε ν ασχοληθω ξανα με τις διαιτες σου κ κακως ασχολουμαστε ολοι ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ..... Σου ευχομαι καποτε να ξεπερασεις το προβλημα.... Κ ολα αυτα στα λεω γιατι θα μπορουσες να εισαι κορη μου..κ δεν θα ηθελα το παιδι μου να υποφερει ετσι....Φροντισε ν αγαπησεις ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ σου....
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
22-09-2011, 14:56 #36
πιεσμενη μαλλον δεν καταλαβες καλα, οι διατροφικες διαταραχες δεν ειναι κατι ευκολα αναστρεψιμο, κ αμα μπεις στο λουκι μια φορα δυσκολα βγαινεις, μπορει να εχεις καποιες συνηθειες κ να φτασεις στην ανορεξια, κ να την ξεπερασεις, αλλα δυστυχως το θεμα δεν σταματαει εκει, μετα θα μπουν αλλες εμμονες που θα αντικαταστησουν τις προηγουμενες κ θα ξεσπας με αλλον τροπο επειδη αυτο που αποζητας ειναι ουσιαστικα ο απολυτος ελεγχος, κατι δυσκολα επιτευξιμο... οσο για τη σχεση με τον εαυτο μου, ειναι σχεση αγαπης-μισους κ δυσκολης αποδοχης, αλλα το παλευω πολυ αυτο το κομματι, καθως κ την τελειομανια μου κ την εμμονη μου σχετικα με την πραγματοποιηση στοχων κ επαληθευση προσδοκιων..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
22-09-2011, 15:03 #37
λακρυ εχει ενα ποιντ σε αυτα που ειπε η πιεσμενη!!!!! για μενα δεν ειναι λυση ουτε καν να πας σε διαιτολογο! γιατι η ψυχολογια της ''διαιτας'' σε ατομα σαν κ μας κανουν κακο παρα καλο! λυσε ο,τι αλλο εχεις και ασε την διαιτα θα ρθει μονη της!
22-09-2011, 15:06 #38
τι αλλο να λυσω, αφου η διαιτα κ το φαγητο ειναι το νουμερο ενα θεμα που απασχολει την σκεψη κ την καθημερινοτητα μου, δυστυχως αυτο προηγειται κ τα υπολοιπα επονται, ισως πρεπει να τα ιεραρχησω αντιστροφα αλλα κομματακι difficult..........
22-09-2011, 15:07 #39
ναι ξερω επειδη κ εγω το εχω!!!!!!! τρωγε κοτοπουλο και σαλατες πολλες να φουσκωνεις και μπριζολες ψητες χωρις ψωμια και τετοια και 2 μερες την βδομ το πολυ φαε γλυκο και κατι αλλο βρωμικο. και θα χανεις. εγω μοιραζω τις θερμιδες υπολογιζω δλδ εβδομαδιαιως ποσες πρεπει να παρω δλδ αν 1 μερα παρω 2000 την επομενη θα φροντισω να παρω 800
22-09-2011, 15:13 #40
κι εγω ετσι αναλογικα το παω... γλυκα δεν τρωω, τα φοβαμαι, εχει τυχει μια φορα να φαω ενα ροξακι κ μετα για αυτο το ενα ροξακι να παρω 2 dulcolax... ενω αμα φαω πχ 5 ροδακινα θα ειμαι ησυχη κ δεν θα παρω... εχω κολλησει με τα φρουτα τελευταια..
22-09-2011, 15:28 #41
καλα ειναι τα φρουτα κ μενα μ αρεσουν μονο τα καλοκαιρινα ομως......... τα φρουτα μεταβολιζονται
22-09-2011, 15:38 #42
ειδικα με τα ροδακινα εχω εμμονη!!! μπορω να φαω κ 4 μαζεμενα !!! περιεχουν νερο, βιταμινες κ ιχνοστοιχεια, ο,τι πρεπει δλδ για τον οργανισμο κ σου δινουν κ ενεργεια!! προτιμω φρουτα παρα ξεροφαγια...
22-09-2011, 15:41 #43
καλα ροδακινα κ εγω εχω εμμονη! και γερμαδες!!! και γενικα, κερασια φραουλες καρπουζι βανιλιες κλπ κλπ! αλλα το χειμωνα εχει ολο βλακειες. αχλαδια και μηλα τα μισω
22-09-2011, 15:45 #44
αχ τι μου τα θυμιζεις τωρα τα θελω ολα !!!!!!!!!!!
στα χειμερινα φρουτα δεν υπαρχει ποικιλια, μονο μηλα κ ακτινιδια τα βαριεσαι, ειδικα τα μηλα συνεχεια, ελεος....." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
22-09-2011, 16:00 #45
σε πιανει και ''μπουκωμα'' ;p