Results 1 to 15 of 37
Thread: μπλεξιματάκι
-
28-09-2011, 13:01 #1
μπλεξιματάκι
Εχω ενα μικροπροβληματακι που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας για ν ακουσω και τις αποψεις σας αν και ξερω καλα τι πρέπει να γίνει.Είχα φίλο μου στο face αρκετό καιρό έναν άντρα.Μετα από ένα μήνυμα που μου έστειλε στα γενέθλια μου αρχίσαμε να μιλάμε στο skype.Στο face δεν εμπαινε ποτε!Πάνω στους δυο μηνες και ενω μιλουσαμε φιλικά αλλά πολλές ωρες και μέχρι αργα την νυχτα,μου λεει πως εχει μια σχεση 5 χρόνια τώρα,η κοπέλα του είναι αλλοδάπή,μένει στο εξωτερικό και βρίσκοντουσαν μεχρι τώρα μονο καλοκαίρι και γιορτες οταν επαιρνε αδεια.Μαλιστα μου ειπε πως προσπαθει να ξεκοψει και πως αυτο ειναι που τον χαλαει και πως αυτο το καλοκαιρι δεν πηγε να την δει.Αλλα μου ειχε πει πως στο τελος του καλοκαιριου θα σταματησουν να μιλάνε και είδα πως δεν την διεγραψε και οταν του το είπα μου είπε πως μιλάνε 1-2 φορες την εβδομάδα και υπο άλλη βαση.Μου ελεγε συνεχεια να παμε για καφε και τον απεφευγα γιατι δεν ηθελα να μπλεξω μ εναν ανθρωπο που εχει σχεση.Ειχα αρχισει να δενομαι μαζι του αφου μοιραζομασταν την καθημερινοτητα μας και μου έλεγε πολλα για τα οικογενειακα του.Να φανταστείτε πως δεν ξέρω αν ειναι τυχαίο η το ειπε πανω στη συζήτηση αλλα μιλούσαμε για ενα προβλημα που ειχε η αδερφη του και του ελεγα την αποψη μου και μου είπε δεν την κανεις φιλη να μιλατε;Εδειχνε πως μ εκτιμουσε και αυτος μ εναν τρόπο..Τον τελευταίο καιρό όμως είχε αλλάξει η συμπεριφορα του.Δηλαδη τον εβλεπα μεσα στο skype και δεν μου μιλούσε,αν δεν του μιλούσα.Σκεφτηκα πως αρκετα τράβηξε αυτό και επρεπε να τον γνωρισω απο κοντά.Εν τω μεταξύ με είχε κλονίσει και το γεγονος πως ειχε φτιάξει δευτερο προφίλ στο face που το βρηκα κατα τυχη και οταν τον ρώτησα μου ειπε πως το εχει για να μιλάει με τους φίλους του λίγο πιο εντονα και να μην τα βλέπουν οι άλλοι και όντως εχει εκει κάποιους φίλους αλλά μου είπε πως εχει και την κοπέλα εκει που ειναι ξένη και δεν καταλαβαίνει την γλωσσα.και αν ηταν κατι πονηρο θα έκανα και την κοπέλα αυτη με την οποία υποθετικα ειμαι μαζι;Δεν ξέρω πως τ ακουτε ολα αυτα εγω παντως νομιζω πως ειναι κολλημενος με την κοπέλα αλλα αυτος ισχυρίζεται πως αυτη ειναι κολλημενη μαζι του και καθε φορα που της λεει να χωρισουν αυτη τον παιρνει και κλαιει και του λεει να συνεχισουν να ειναι μαζι ετσι και αυτος γυρίζει γιατι δεν μπορει να την βλέπει να στεναχωριέται.Πιστευω και αυτο του ειπα πως αν ενας αντρας θέλει να χωρίσει χωρίζει.Ετσι και αλλιως ειναι σε τόσο μεγάλη απόσταση που ειναι λιγάκι πιο εύκολο να το κανει.Δεν ξερω για ποιο λόγο μένει μαζι της ακομη και δεν ξερω τι ακριβως περιμενω απο αυτον.Δεν ξέρω καθόλου πως να το χειριστώ,δεν θέλω σε καμμια περίπτωση να διαλύσω την σχέση που έχουν.Κάνω μια προσπάθεια ν απομακρυνθώ αλλά μου λείπει η επικοινωνία που είχαμε..
- 28-09-2011, 13:51 #2
ετσι κ αλλιως αγνωστος ειναι μην δενεσαι τωρα με τετοιους αντρες..αν ηταν νορμαλ οκ αλλα εφοσον τα χετε πει κ βρει απο κοντα, τωρα τρωγεσαι με θεματα αλλου ο οποιος στο μονο που σε επηρεαζει ειναι να πινετε καφε μεσω σκαιπ κ να 3ενυχτατε..
μην μπαινεις σε ξενα κ επικινδυνα λιμανια..
28-09-2011, 14:18 #3
Δεν καταλαβα ακριβως τι θες να μου πεις.Απο κοντα ηπιαμε καφε.Στον καφε όταν πηγαινα την συζητηση προς τα εκει δεν ηθελε να το συζητησει γιατι τον χαλαει η συζητηση.Τοσα χρονια του ελεγε πως θα ερθει Ελλαδα και φετος του ειπε πως δεν θα ερθει αλλα συνεχιζουν να μιλανε..Αυτος λεει πως ειναι μεχρι να το παρει αποφαση αυτη...Να μην φυγει με κλαματα και πως θελει να ειναι καλα.Αλλα δεν παει αλλο.Δεν ξερω τι να πιστεψω και τι να κανω
28-09-2011, 14:34 #4
μαλλον αυτος ειναι κολημενος με αυτην η θελει απλα να την εχει σιγουρη γιατι κανενας αντρας αμα θελει να χωρισει δεν στεναχωριεται αμα κλαιει η αλλη η κοψει τις φλεβες της.κ αν υπαρχει καποιος τετοιος αντρας που στενοχωριεται δεν ψαχνεται με αλλες κοπελες.απλα την εχει στανταρ και ψαχνεται και αλλου γενικα.εσυ δεν μου φενεται να δυαλυεις καμια σχεση.το πιο πιθανο ειναι και η αλλη κοπελα να εχει καποιον αλλον εκει που ειναι και σου λεει οτι καθεται και κλαιει γιατι ετσι θα θελε να ειναι.αν θες να κανεις εσυ κατι μαζι του κανε και μην το σκεφτεσαι πολυ αλλιως συνεχιστε να μιλατε σαν φιλοι μονο.
28-09-2011, 14:41 #5
Και εγω ετσι λεω πως ειναι κολλημενος αυτος.Αλλα δεν το παραδεχεται..Να την εχει σιγουρη ισως επειδη την αγαπαει πραγματικα αλλιως αφου αυτο το πραγμα δεν εχει προοπτικη γιατι να καθεται εκει.Και εγω αυτο του ειπα στην αρχη που μιλουσαμε για αυτη αλλα λεει πως εχει χαμηλη αυτοπεποιθηση και δεν εχει αλλον σιγουρα.Το παραξενο ειναι πως εχει πολυ καλη θεση εκει και ασχολειται πολυ με την καριερα της και δεν συναδει αυτο τοσο με γυναικα χαμηλης αυτοπεποιθησης νομιζω.Δεν ξερω πως να το χειριστω γιατι βλεπω πως εχει απομακρυνθει εδω και αρκετες μερες,πολυ πριν βγουμε για καφε..βεβαια δουλευει και πολυ αλλα δεν ειναι οπως παλια.Θα θελα αλλα δεν θελω να κανω μια σχεση μ εναν που ειναι σε σχεση εστω και με αυτο τον τροπο δηλαδη να κανω σχεση και ν ανεχομαι να μιλανε με την αλλη στα τηλεφωνα και στο skype!!
28-09-2011, 14:43 #6
- In this old house where every door is open
Και μετα απο 5 χρονια σχεσης, και μαλιστα με τοσες δυσκολιες, αυτος ο Χριστιανος θα θελει να μπει σε αλλη σχεση με τη μια;;; Δυσκολο μου φαινεται!!!! Οποτε για επανεξετασε αν αυτος μπορει να σου δωσει ο,τι θελεις.!
28-09-2011, 14:49 #7
μαλλον δεν ειναι για τιποτα το σοβαρο.μπορειτε ομως να συνεχισετε να μιλατε ως φιλοι.εσυ νιωθεις κατι γ αυτον;εχεις ενθουσιαστει μαζι του;
28-09-2011, 14:52 #8
Το θεμα ειναι πως μου ειχε πει πως η σχεση αυτη τον χαλαει και θελει να την διακοψει και δεν το κανει.Ουτε καν την διαγραφει...Αρα τι να μου δωσει!Βεβαια ειναι νωρις οπως λες και εσυ και δεν περιμενω να μου δωσει κατι αλλα εκεινος μου ειπε πως θα σταματησουν να μιλανε και βλεπω πως δνε το κανουν και επιμενει πως εγω εχω κολλησει με το θεμα και αυτον δεν τον απασχολει..aleg η αληθεια ειναι πως εχω ενθουσιαστει αλλα δεν ξερω αν θα πρεπει να το προχωρησω..με αυτα που βλεπω.
28-09-2011, 15:05 #9
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οταν γνωριζουν καποια μεσω face η μεσω αλλου συστηματος internet, επειδη ξερουν εκ του ασφαλους πως δεν ξερεις ΤΙΠΟΤΑ για την ζωη τους, σου λενε μεν την αληθεια πως εχουν σχεση για να αποσπασουν μια ακεραιοτητα στο προσωπο τους και μετα το στολιζουν με ''δεν τα παμε ομως καλα, θελω να ξεκοψω''
ειληκρινα ουτε καν θυμαμαι το νουμερο οσων μου το χουν πει!!!!!!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude
28-09-2011, 15:07 #10
οσοι θελουν απλα να σε ριξουν και το χουν χουι να ψαχνονται ετσι λενε οτι δεν νιωθουν κατι για την κοπελα τους αλλα δεν μπορουν να χωρισουν γιατι την λυπαται κλπ.φανταζομαι θα σου λεει οτι αυτην δεν εχει αλλον δικο της ανθρωπο εκτος απο αυτον,στηριζεται πανω του και τετοια. μου θυμιζει μια ψυχη που μου λεγε τα ιδια και στο τελος γυρισε και μου πε οτι δεν υπαρχει προβλημα ετσι κ αλλιως εμενα βαζει πιο πανω απο την κοπελα του και ειμαι και ηλιθια που δεν το βλεπω αυτο(αηδιαστικο θρασος)φυσικα το αποτελεσμα ειναι να ειναι ακομα με την αλλη και εμεις να μην μιλαμε.
28-09-2011, 15:20 #11
χαχα.οχι αλλα μου ειπε πως του λεει που να βρει αλλον σαν και αυτον..Αυτα σκεφτομαι και εγω και λεω να μην δωσω συνεχεια σε αυτο και αν δεν μου ξαναμιλησει να μην του ξαναμιλησω...Ισως να ηθελε απλα να με ριξει που λες και εσυ και αφου επιβεβαιωθηκε να μην θελει τιποτα αλλο πλεον.Δεν ξερω παλι σκεφτομαι γιατι να επιμενει σε μια σχεση που δεν εχει μελλον;Τι καθεται και περιμενει;και πως ισως να ειμαι λιγο καχυποπτη παραπανω μαζι του αλλα τι να κανω βλεποντας πως την εχει ακομη φιλη και μιλανε..
28-09-2011, 15:23 #12
συμφωνω με τους από πανω και συνεχίζω...
υπηρχε ποτέ περίπτωση να σου πει :"η δικια μου ειναι στο εξωτερικό, θέλει να χωρίσουμε γι αυτό δεν έρχεται Ελλάδα και γω ψάχνω κάτι άλλο να με συγκλονίσει ώστε να φύγω αλώβητος από κει"?
Δεν παίζει με τίποτα.
Ολοι τα ίδια λενε/λεμε.
Κανείς δεν παραδέχεται την απόρριψη και ειδικά σε κάποιον που ξεκινάει κάτι μαζί του.
Μια φορά τον έχεις δει?
Οταν βρεθήκατε έγινε τίποτε άλλο πέρα απο τον καφέ?
28-09-2011, 15:26 #13
κοιτα,αμα εχεις ελευθερο χρονο και γερα νευρα εχει φαση να ασχολησαι με τετοιους ανθρωπους γιατι νομιζουν οτι μπορουν να σε κοροιδεψουν και τελικα σπας εσυ πλακα με τις ατακες που λενε.αρκει να μην τους παρεις στα σοβαρα οτι και να σου πουν.με λιγα λογια αμα τον θες συνεχισε μαζι του αλλα μονο και μονο για να περασεις εσυ καλα
28-09-2011, 15:28 #14
Ε ναι αλλα αυτος δεν μοιαζει να ψαχνει κατι αλλο για να φυγει αλωβητος ισα ισα που ειναι κολλημενος εκει.Ναι μια φορα εχουμε συναντηθει απο κοντα για αυτο σκεφτομαι αν αξιζει το κοπο να το συνεχισω.Οχι καλε τι να γινει ισα ισα που ηταν κυριος και δειχνει και πολυ σοβαρός.Για αυτο μ εχει μπερδεψει πολυ.aleg το θεμα ειναι πως δεν μπορω να προσποιηθω με τιποτα.Εεε οταν μου λεει μικροψεμματακια του λεω και εγω παλι τα ψεμματκια αρχισες δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο τα λες..χαχα.και αυτος μου λεει παλι πως ειμαι καχυποπτη και ισως εχει βαρεθει και να μιλαμε γιατι εε δεν μπορω ν ακουω οτι μου λεωε αφου ξερω πως δεν ειναι αληθεια..
28-09-2011, 15:31 #15
αυτό λέμε, είναι κολλημένος εκεί και κάνει πως δεν είναι.
Το ότι ήταν κύριος και σοβαρός, μη το βλέπεις και μεγάλο αβαντάζ. Αν του άρεσες, ή του έκανε κάποιο κλικ, θα το συνέχιζε.
Κατά 99% το κάνει με άλλες πέντε αυτό με το φεις.
Εχω πολλές ιστορίες φίλων μου να σου πω για το φεις και με πόσες βγαίνουν την εβδομάδα..:ρ
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....