Yπαρχει???????? - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 25 FirstFirst ... 132122232425 LastLast
Results 331 to 345 of 366
    Senior Member
    Οι αποψεις δημιουργουνται εκ του μηδενος? Ή ειναι συνονθηλευμα της αλληλεπιδρασης με τους αλλους ανθρωπους , με το τι διαβαζεις κλπ .κλπ? Δεν εχει νοημα αυτο που λες ρεμ. Ειναι αυτο που αναφερω εγω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Και που ξερεις οτι αυτη ειναι δικια της αποψη και δεν ειναι καποιου χιλιαδες φορες πιο εμπειρου...που της την μετεφερε? Γεννηθηκαμε με εγκεφαλο ξερεις.
    ααααα γεια σου.
    φυσικα και δεν το ξερω κι ουτε με ενδιαφερει να το μαθω. Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, οχι τι μπορει να διαβασε στο νετ, λαθος η σωστο...αλλιως δεν εχει κανενα νοημα η συζητηση.ειναι σαν να συζηταμε μεταξυ τους μποτ που κανουν κοπι πειστ απο το γκουγκλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα δεν εδειξες κατι...
    Εδειξα οτι η ταμπελα μετραει . Εδειξα οτι εαν δηλωσεις κατι μετραει. Πολλες φορες δεν μετραει αυτο που γραφεις ή λες.

Υπαρχει η ταμπελοποιηση Gypsy...μαλλον ειναι στην ανθρωπινη φυση. Δεν εχει σημασια τι λες και ποιος εισαι πολλες φορες. Εαν δηλωσεις κατι , τοτε σχηματιζουν μια εντυπωση για σενα. Και πολλες φορες θα χρησιμοποιησουν την ταμπελα οταν τους πας "κοντρα" ή απλως για να στηριξουν καποιο επιχειρημα , ασχετως με το τι ειπες στο γραπτο σου κειμενο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Οι αποψεις δημιουργουνται εκ του μηδενος? Ή ειναι συνονθηλευμα της αλληλεπιδρασης με τους αλλους ανθρωπους , με το τι διαβαζεις κλπ .κλπ? Δεν εχει νοημα αυτο που λες ρεμ. Ειναι αυτο που αναφερω εγω.
    οι αποψεις για προσωπικες εμπειριες, δημιουργουνται απο προσωπικες εμπειριες.
    ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ

Senior Member
    οι αποψεις για προσωπικες εμπειριες, δημιουργουνται απο προσωπικες εμπειριες.
    ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ
    Εαν μπορεις να τα διαχωρισεις εσυ αυτα που διαβαζεις και την αλληλεπιδραση σου με αλλα ατομα (εαν ειναι δυνατον να μη θεωρουνται αυτες προσωπικες εμπειριες). Βασικα δεν περιγραφεις ανθρωπο αυτη τι στιγμη , απλως στηριζεις την αποψη σου μεχρι τελικης πτωσεως.,

Senior Member
    Remedy περιεργως συμφωνω με αυτα που λες... :PPPPP

Senior Member
    Εαν μπορεις να τα διαχωρισεις εσυ αυτα που διαβαζεις και την αλληλεπιδραση σου με αλλα ατομα (εαν ειναι δυνατον να μη θεωρουνται αυτες προσωπικες εμπειριες). Βασικα δεν περιγραφεις ανθρωπο αυτη τι στιγμη , απλως στηριζεις την αποψη σου μεχρι τελικης πτωσεως.,
    τα πραγματα ειναι συγκεκριμενα κιπ, για να μην μπερδευομαστε.

πες μου εσυ στο αγαπημενο μου παραδειγμα με τις γευσεις, πως μπορεις να μου μιλησεις για μια γευση που δεν εχεις δοκιμασει και να κανεις κριτικη.
    θα μου πεις τι λεει ο μαμαλακης???
    πες μου πανω στην κουβνετα με το σεξ, πως μπορεις να μου περιγραψεις την αισθηση που εχεις οταν κανεις σεξ, το πως σου φανηκε ενας ανθρωπος πριν και μετα το σεξ, αν δεν εχεις κανει. θα ρωτησεις τον ασκητη?

μα εγω προσωπικη αποψη θελω. αν ηθελα μαμαλακη και ασκητη, θα επαιρνα και θα διαβαζα.

Senior Member
    πες μου εσυ στο αγαπημενο μου παραδειγμα με τις γευσεις, πως μπορεις να μου μιλησεις για μια γευση που δεν εχεις δοκιμασει και να κανεις κριτικη.
    Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ωμό χαλασμένο πράσινο κρέας, αλλά ξέρω ότι η γεύση του θα είναι απαίσια. Πως το ξέρω?

Senior Member
    τα πραγματα ειναι συγκεκριμενα κιπ, για να μην μπερδευομαστε.

θα μου πεις τι λεει ο μαμαλακης???
    πες μου πανω στην κουβνετα με το σεξ, πως μπορεις να μου περιγραψεις την αισθηση που εχεις οταν κανεις σεξ, το πως σου φανηκε ενας ανθρωπος πριν και μετα το σεξ, αν δεν εχεις κανει. θα ρωτησεις τον ασκητη?

Εκτροχιαζεις την κουβεντα...η γευση ειναι αισθηση. Το σεξ δεν ειναι μια απο τις 5 αισθησεις. Εγω υποστηριξα τα πιο πανω λεγομενα μου . Δεν χρειαζεται να ειμαι δρ. για να πω κατι και μπορει αυτο που θα πω να ειναι "σοφοτερο" απο του δρ. σε ενα αντικειμενο. Το θεμα ειναι οτι ο αλλος ειναι δρ. οποτε εχουν βαρυτητα τα λεγομενα του και εγω ειμαι ο Χ ασχετος. Ετσι δουλευουν τα πραγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ωμό χαλασμένο πράσινο κρέας, αλλά ξέρω ότι η γεύση του θα είναι απαίσια. Πως το ξέρω?

Ααααα γεια σου μπολτ....ξερεις τι μου ειχε πει μια φορα μια συναδελφος. Της λεω δεν εχω εμπειριες πανω σε ενα αντικειμενο. Μου λεει δεν χρειαζονται πολλες εμπειριες εαν εχεις πλουσια φαντασια αναπληρωνεται οποιοδηποτε κενο πολλες φορες:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    το απαισια το ξερεις γιατι δεν υπαρχει τπτ χαλασμενο που δεν εχει απαισια γευση.
    δεν μπορεις ομως να μου γραψεις μια ωραια κριτικη που να στεκει. δεν ξερεις αν ειναι καφτερο η πικρο η ξυνο η απλα τσουζει, η κανεις εμετο αμεσως, εγω αυτα θελω να μου πεις .

δεν εχεις φαει ποτε στην ζωη σου κρεας και σου ζηταω να μου κανεις μια κριτικη για την μπριζολα. τι θα μου πεις?

Senior Member
    Ααααα γεια σου μπολτ....ξερεις τι μου ειχε πει μια φορα μια συναδελφος. Της λεω δεν εχω εμπειριες πανω σε ενα αντικειμενο. Μου λεει δεν χρειαζονται πολλες εμπειριες εαν εχεις πλουσια φαντασια αναπληρωνεται οποιοδηποτε κενο πολλες φορες:)
    αλλες φορες παλι, οχι :)

Senior Member
    Εκτροχιαζεις την κουβεντα...η γευση ειναι αισθηση. Το σεξ δεν ειναι μια απο τις 5 αισθησεις. Εγω υποστηριξα τα πιο πανω λεγομενα μου. Δεν χρειαζεται να ειμαι δρ. για να πω κατι και μπορει αυτο που θα πω να ειναι "σοφοτερο" απο του δρ. σε ενα αντικειμενο. Το θεμα ειναι οτι ο αλλος ειναι δρ. οποτε εχουν βαρυτητα τα λεγομενα του και εγω ειμαι ο Χ ασχετος. Ετσι δουλευουν τα πραγματα.
    φυσικα και ειναι!!!!
    ειναι ολες οι αισθησεις μαζι!!
    δεν ειπα οτι πρεπει να εισαι δρ. μην με πατροναρεις.
    το αντιθετο ειπα
    οτι πρεπει να εχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
    προσωπικη εμπειρια ως οποιοσδηποτε περαστικος, δεν ζητησε κανεις να εισαι δρ.

Senior Member
    αλλες φορες παλι, οχι :)
    Τεσπα , εγω σοφος εμιλησα...ελπιζω να μην πειραξα την gypsy με καποιο τροπο.:)

Ταδε εφη...Keep_walking :P

Να μην αρχισει να περιστρεφεται κυκλικα το θεμα , το μισω αυτο:)

Senior Member
    Keep αυτο το thread ειναι ο χαμελαιων των thread...εχει αλλαξει 500 φορες! :)

Page 23 of 25 FirstFirst ... 132122232425 LastLast