Yπαρχει???????? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 25 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 366
    Senior Member
    Λοιπον να το κανω λιανα...

Μια γυναικα που λεει οτι θελει να εχει καποιον διπλα της δεν χρειαζεται να τον φασωσει να ανακαλυψει αν της κανει...βγαινει μερικα ραντεβου και τον μαθαινει...

Μια γυναικα αν μεχρι την ηλικια μου των 28 εχει παει με 8 αντρες επειδη εκανε 8 σχεσεις απο ενα χρονο την καθε μια ειναι οκ για εμενα (αν και λιγο απιθανο παραδειγμα)

Μια γυναικα που εχει παει με 8 αλλα δεν εχει κανει καμια σχεση και απλα το εκανε με 8 για εμενα ειναι οτι να ναι...

Κατανοητα???

Banned
    Κανεις μεγαλο λαθος !! BLOODYKATE! δεν υπαρχει καμια και κανενας που να γεννηθηκαι ο μαεστρος του "καμα σουτρα" ¨) Οπως και σε πολλα αλλα που εχουν να κανουν με την σχεση των ανθρωπων ετσι και στο σεξ με τον καιρο ολο και γινεσαι πιο καλος -καλη! ακομα και ταλεντο να εχεις με την εξασκηση αποκτα αξια ¨)
    Οσο για τις κοπελες που ειχαν πολλες ευκεριες αλλα πηγαν μονο με ενα ανδρα δεν τις κραζω οπως λες , απλα για εμενα δεν ειναι το πιο λογικο πραμα ,να αρνειται μια ομορη γυναικα την ηδονη ,μαλον δεν εχει ρολο το ομορφη λαθος μου!! πιστευω οτι αμα δεν θελει την ηδονη μαλον εχει προβλημα¨)

Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Λοιπον να το κανω λιανα...

Μια γυναικα που λεει οτι θελει να εχει καποιον διπλα της δεν χρειαζεται να τον φασωσει να ανακαλυψει αν της κανει...βγαινει μερικα ραντεβου και τον μαθαινει...
    εχμ...σόρι, αλλά όσες φορές και να βγει κάποια με κάποιον αν δεν περάσει καλά μαζί του στο κρεββάτι, δεν υπάρχει σχέση.

Όπως έχω πει και άλλες φορές εδώ, ο Ασκητής έχει πει: όταν το σεξ δεν είναι πρόβλημα στη σχέση καταλαμβάνει το 3%. Όταν είναι, καταλαμβάνει το 97%.
    Ξέρεις τι σημαίνει αυτό?
    Πως αν ο άλλος είναι τέλειος αλλα στο κρεββάτι ΔΕΝ....δεν υπάρχει ούτε σχέση...:)

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Κανεις μεγαλο λαθος !! BLOODYKATE! δεν υπαρχει καμια και κανενας που να γεννηθηκαι ο μαεστρος του "καμα σουτρα" ¨) Οπως και σε πολλα αλλα που εχουν να κανουν με την σχεση των ανθρωπων ετσι και στο σεξ με τον καιρο ολο και γινεσαι πιο καλος -καλη! ακομα και ταλεντο να εχεις με την εξασκηση αποκτα αξια ¨)
    Οσο για τις κοπελες που ειχαν πολλες ευκεριες αλλα πηγαν μονο με ενα ανδρα δεν τις κραζω οπως λες , απλα για εμενα δεν ειναι το πιο λογικο πραμα ,να αρνειται μια ομορη γυναικα την ηδονη ,μαλον δεν εχει ρολο το ομορφη λαθος μου!! πιστευω οτι αμα δεν θελει την ηδονη μαλον εχει προβλημα¨)
    ...γραφουμε ιστορία απόψε γιωργο :Ρ
    συμφωνώ για δεύτερη φορά μαζί σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εχμ...γιατί πιάνεις το άλλο άκρο?
    Κάποια θα είναι η παρθένα ή @@ ?
    Δεν πάει έτσι.
    Το να έχει μια γυναίκα εμπειρίες είτε μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις, είτε από σχέσεις που απλά δεν κατέληξαν κάπου, είναι εμπειρία.
    Με βάση λοιπόν αυτή την εμπειρία που κουβαλάει η κάθε μία, μπορεί να αππορίψει τον επόμενο που πολύ σύντομα θα ανακαλύψει ότι δεν της κάνει.
    Αν μια κοπέλα έχει πάει με έναν άντρα μεχρι τα 25 και δεν είχε επτάχρονη σχέση, για μένα εκεί είναι το πρόβλημα. Δείχνει πως έχει θέματα.
    Ενας υγιής άνθρωπος ψάχνει και ψάχνεται μέσα από τις σχέσεις και το σεξ.
    Σε άλλη περίπτωση, σίγουρα κάτι υποβόσκει...:)
    Δεν με κατάλαβες μάλλον.... δεν είπα η παρθένα η @@. Δεν με ενοχλεί το σεξ μέσα στη σχέση, απλά μου είναι τελείως ξένο και ανάρμοστο το σεξ εκτός σχέσης, οι αρπαχτές, άντε να ναι 2-3 να πάει στο καλό, αλλά να ναι 13 ? Αυτά με ενοχλούν και προτιμώ να απέχω. Δεν το λέω μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες.

Εξαιρούνται οι κοπέλες-άντρες που έχουν κάποιο πρόβλημα κάποιο κενό και το αναπληρόνουν με αυτό τον τρόπο
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    εχμ...σόρι, αλλά όσες φορές και να βγει κάποια με κάποιον αν δεν περάσει καλά μαζί του στο κρεββάτι, δεν υπάρχει σχέση.

Όπως έχω πει και άλλες φορές εδώ, ο Ασκητής έχει πει: όταν το σεξ δεν είναι πρόβλημα στη σχέση καταλαμβάνει το 3%. Όταν είναι, καταλαμβάνει το 97%.
    Ξέρεις τι σημαίνει αυτό?
    Πως αν ο άλλος είναι τέλειος αλλα στο κρεββάτι ΔΕΝ....δεν υπάρχει ούτε σχέση...:)
    Το κρεβατι χτιζεται! Φερε μου μια που ειναι θεωρητικα χαλια στο κρεβατι και με τον καιρο θα περναμε μια χαρα...

Senior Member
    Ναι ρε Τζιμ! Εισαι κατανοητοτατος!
    Δε σου αρεσει το σκορποχωρι και η χαλαρωση των σχεσεων που επικρατει στην εποχη μας κι απο τα δυο φυλα!
    Ο.Κ.,μη σκας γιατι σιγουρα υπαρχουν κι αλλα ατομα με τετοιες αντιληψεις με τα οποια θα "κολλησεις"!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Το κρεβατι χτιζεται! Φερε μου μια που ειναι θεωρητικα χαλια στο κρεβατι και με τον καιρο θα περναμε μια χαρα...
    όχι αγαπητέ...το κρεββάτι δεν χτίζεται.
    Η ταιριάζεις με κάποιον ή δεν ταιριάζεις. Σιγά μη κάτσω να κάνω μαθήματα πως να μου φερθεί ο άλλος για να ικανοποιηθώ, ή να μου δώσει μαθήματα για να τον ικανοποιήσω.
    Αυτό λέγεται χημεία, που όμως αν δεν ξέρει μια γυναίκα τον εαυτό της και ένας άντρας το δικό του, δεν πρόκειται να τη βρουν ποτέ.

Senior Member
    Χαιρομαι ΑLIA... :)

Senior Member

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό?
    ε όχι και το 3% !!!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Οκ ναι θέλει και χρόνο το σεξ με σταθερό σύντροφο ξέχασα να το πω. Με κάποιον ξένο τι θα μάθεις? Και τι πρόβλημα έχει αυτή που δεν κυλιέται στα ξένα κρεβάτια?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    όχι αγαπητέ...το κρεββάτι δεν χτίζεται.
    Η ταιριάζεις με κάποιον ή δεν ταιριάζεις. Σιγά μη κάτσω να κάνω μαθήματα πως να μου φερθεί ο άλλος για να ικανοποιηθώ, ή να μου δώσει μαθήματα για να τον ικανοποιήσω.
    Αυτό λέγεται χημεία, που όμως αν δεν ξέρει μια γυναίκα τον εαυτό της και ένας άντρας το δικό του, δεν πρόκειται να τη βρουν ποτέ.
    Διαφωνω...αλλα τελος παντων εχεις τις εμπειριες σου εχω τις δικες μου...

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Δεν με κατάλαβες μάλλον.... δεν είπα η παρθένα η @@. Δεν με ενοχλεί το σεξ μέσα στη σχέση, απλά μου είναι τελείως ξένο και ανάρμοστο το σεξ εκτός σχέσης, οι αρπαχτές, άντε να ναι 2-3 να πάει στο καλό, αλλά να ναι 13 ? Αυτά με ενοχλούν και προτιμώ να απέχω. Δεν το λέω μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες.

Εξαιρούνται οι κοπέλες-άντρες που έχουν κάποιο πρόβλημα κάποιο κενό και το αναπληρόνουν με αυτό τον τρόπο
    Το πας στα άκρα και γω δεν μιλώ γι αυτά.
    Δεν σου μιλάω για την τύπισα που θα πιει σφηνάκια και την επόμενη δεν θα θυμάται με ποιον πηδήχτηκε.
    Μιλάω για τη γυναίκα που ψάχνεται και που έχοντας εμπειρίες κατ επιλογή της, βρίσκει αυτό που θέλει.

Senior Member
    Διαφωνω...αλλα τελος παντων εχεις τις εμπειριες σου εχω τις δικες μου...
    κι εγώ μαζί σου. Εκτός κι αν παίζουν διαφορετικά γούστα :\ αλλά και πάλι μικρό το κακό, με την αγάπη έρχονται υποχωρήσεις και μοιράζεται και αυτό ακόμα σωστά :)

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    ε όχι και το 3% !!!
    ..δεν το λεω εγω....ο Ασκητής το λέει, αν και από την εμπειρία μου συμφωνώ 100%.

Page 9 of 25 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast