Yπαρχει???????? - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 25 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 366
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Με σεβασμό και αλληλεγγύη δεν τέλειωσε κανείς. Σε διαβεβαιώ γι αυτό...:ρ
    Καλά επειδή δεν τέλειωσε η γειτόνισσα δεν σημαίνειι το ίδιο και για τους υπόλοιπους
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    ..κοιτα αν είναι να πηδήξουμε την κουβέντα, πεστο μου να αποχωρήσω...
    γιατι την πηδηξα ρε Θεοφανια....αμα δεν εχεις γκομενο και εχεις καυλες παρε δονητη...γιατι πρεπει να κανεις ξεπετα????

Member
    εγω εχω τελειωσει γιατι κοιταξα μονο τν παρτη μου.και πριν παρεις αναποδες 30 χρονων γυναικα ειμαι διψηφιος ο αριθμος των εραστων δεν ειναι αλλα τωρα που δεν ειμαι σε σχεση μου εχει λυψει το σεξ!

Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Γιατι με ξεπετα θα τελειωσεις????
    επαναλαμβανω: δεν μιλάω για ξεπέτες.
    Διάβασε καλύτερα αυτά που γράφω.
    Δεν μπορώ να μιλάω στο ίδιο θεμα με τρια ατομα και να τα γράφω όλα επί τρία. Ελεος...:ρ

Senior Member
    Αυτη να υποθέσω πως είναι άποψη ανθρώπου που δηλώνει ψυχολόγος?
    Αμα σου λέω πως αν είσαι ψυχολόγος είμαι μοντέλο.........
    Καλο θα ηταν να δεχεσαι τη διαφορετικη θεση και να βαζεις σεξουαλικα χρονοδιαγραμματα μαναχα στον εαυτο σου και οχι στους αλλους!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina7 View Post
    εγω εχω τελειωσει γιατι κοιταξα μονο τν παρτη μου.και πριν παρεις αναποδες 30 χρονων γυναικα ειμαι διψηφιος ο αριθμος των εραστων δεν ειναι αλλα τωρα που δεν ειμαι σε σχεση μου εχει λυψει το σεξ!
    Δεν κατάλαβα...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Καλά επειδή δεν τέλειωσε η γειτόνισσα δεν σημαίνειι το ίδιο και για τους υπόλοιπους
    κοιτα...είναι μερικοί βιολογικοί μηχανισμοί που συνάδουν ώστε να έρθεις σε οργασμό.
    Κανένας από αυτους δεν περιλαμβάνει σεβασμό και αλληλεγγύη....Σόρι.

(ελπίζω να μην είσαι και συ παρθένα...)

Senior Member
    επαναλαμβανω: δεν μιλάω για ξεπέτες.
    Διάβασε καλύτερα αυτά που γράφω.
    Δεν μπορώ να μιλάω στο ίδιο θεμα με τρια ατομα και να τα γράφω όλα επί τρία. Ελεος...:ρ
    Υποτειθεται οτι εσεις οι γυναικες ειτε καλες στο multitasking οποτε ευκαιρια να το αποδειξεις!

Senior Member
    Θεοφανια εχεις τελειωσει χωρις διεισδηση ποτε??? Αν οχι τοτε απλα δεν καταλαβαινεις οτι σε εσας τις γυναικεις ειναι πιο πολυ στο μυαλο!!

Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Δεν κατάλαβα...
    που λενε οτι με την ξεπετα δεν τελειωνεις...ισα ισα που αν πας μονο για σεξ θα κοιταξεις την παρτη σου και τι θα σε φτιαξει!Δεν μπορω να καταλαβω γιατιι να κακοχαρακτηριστει μια γυναικα επειδη θελει να κανει κατι σαρκικο..και το τονιζω δεν αναφερομαι σε αυτες που εχουν ξεφυγει και συνηθως δεν ειναι και ομορφες!

Senior Member
    ...γι αυτό δεν θέλω να συνεχίσουμε την κουβέντα γλυκειά μου, άστο....:)
    Φιλικά το λέω.
    Εγώ πάλι νομίζω πως σε αυτό το φόρουμ πάντα υπεραναλύονται θέματα για το σεξ χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και ουσία. Το σεξ είναι ένστικτο και ως εκ τούτου μας βγαίνει φυσιολογικά. Πολύ κακό για το τίποτα. Όταν υπεραναλύουμε πράγματα φυσιολογικά χάνουμε το νόημα των πραγμάτων. Αντι να κάνουμε άσκοπες συζητήσεις θα σας προτείνω ένα πολύ καλό βιβλίο που αγόρασα. Μια καινούρια έκδοση του Κάμα Σούτρα κατευθείαν μεταφρασμένη από τα σανσκριτικά στα γαλλικά και μετά στα ελληνικά χωρίς να παρεμβάλλονται άλλες γλώσσες (γιατί στις περισσότερες εκδόσεις παρεμβάλλονται και άλλες γλώσσες) Μετάφραση: Jean Papin Εκδόσεις:Άγρα Καλή ανάγνωση :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Εγω ξερω οτι τις πιο πολλες ξεπετες τις κανουν τα μπαζα...και για αντρες και για γυναικες...

Senior Member
    κοιτα...είναι μερικοί βιολογικοί μηχανισμοί που συνάδουν ώστε να έρθεις σε οργασμό.
    Κανένας από αυτους δεν περιλαμβάνει σεβασμό και αλληλεγγύη....Σόρι.

(ελπίζω να μην είσαι και συ παρθένα...)
    Ναι το ξέρω, και δεν θα σου έρθει ο μηχανισμός με τον πρώτο τυχόντα.
    Παρόλα αυτά μέσα στη σχέση πρέπει να υπάρχουν αυτά ακόμα και στο κρεβάτι

πχ σεβασμός: δεν θα του κάνεις του συντρόφου σου κάτι που ξέρεις πως δεν του αρέσει

Αλληλεγγύη: Δεν θα παίρνεις τα πάντα από εκείνον για την ικανοποίηση σου χωρίς να του δίνεις κάτι ανάλογο να τον ικανοποιήσεις

(όχι δεν είμαι παρθένα)

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Καλο θα ηταν να δεχεσαι τη διαφορετικη θεση και να βαζεις σεξουαλικα χρονοδιαγραμματα μαναχα στον εαυτο σου και οχι στους αλλους!
    Λυπάμαι αλλα αν δεν συγκαταλέγεται η λέξη "συζήτηση" στο λεξιλόγιο σου δεν φταίω εγώ.
    Αν έχεις να πεις κάτι για το θέμα πεστο χωρίς να πετάγεσαι κρίνοντας και εξαπολύοντας ακυρα συμπεράσματα μόνο και μόνο επειδή αμφισβητώ τις γνώσεις σου, που δεν έχουν καμιά επιστημονική υπόσταση, παρά μόνο σκόρπιες γενικεύμένες ημιμαθείς απόψεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Εγω ξερω οτι τις πιο πολλες ξεπετες τις κανουν τα μπαζα...και για αντρες και για γυναικες...
    Συμφωνω σε αυτο γιατι θελουν επιβεβαιωση...

Page 12 of 25 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast