Yπαρχει???????? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 25 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 366
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Γιατι εχω δει γυναικες που εχουν κανει παρα πολλα και ειναι κρυες στο κρεβατι και χωρις φαντασια ....
    Μάρθα, ή "παίρνεις μάτι" ή διεκδικείς την απόλυτη αλήθεια.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    νομιζω το παραμυθι με τον πριγκιπα πανω στο ασπρο αλογο εχει τελειωσει, μια γυναικα σεξουαλικη θελει να ικανοποιηθει οπως θελει και ο αντρας αλλιως πιστευω μιλαμε για ασεξουαλ..
    ειναι κοινωνικο γεγονος πλεον με την σεξουαλικη ελευθερια οτι και οι γυναικες εχουν απελευθερωθει λιγες ειναι αυτες που αντιστεκονται αν ψαχνεις κατι τετοιο πιστευω θα το βρεις..

H σεξουαλικη ελευθερια φταιει η κατι αλλο; Οι πρωτογονοι ανθρωποι που κυλκοφορουσανε τσιτσιδι και καλοπερναγανε μεταξυ τους δεν νομιζω να ειχαν ασεξουαλ προβληματα. Υποθεση κανω ετσι? Οποτε ισως φταιει οτι απομακρυνθηκαμε απο την πραγματικοτητα. Την πραγματικη επικοινωνια, τις κοντινες επαφες, τη φυση, και κλειστηκαμε σε 4 τοιχους, με ενα πισι και μια τιβι. Απο την αλλη, ισως οπως τα παιχνιδια στο πισι υποκαθιστουν την πραγματικη δραση, και ενας ειναι καταπληκτικος τοξοτης με εκατο ικανοτητες σε ενα γαματο παιχνιδι και στην πραγματικη ζωη ειναι εκατον πενηντα κιλα και δε βγαινει απο το σπιτι, ετσι και οι τσοντες υποκαθιστουν το σεξ.

ομως παμε μια γεννια πριν καταπιεσμενες γυναικες που χουν γνςρισει 2 αντρες τον παιδικο ερωτα και τον συζυγο χωριζουν 3αναπαντρευονται εξωσυζυγικες σχεσεις η δυστυχια αφου δεν μπορουν να συγκρινουν..

Πες τα ντε!! Αμα εχεις παει μονο με εναν, ή αντε πες και δυο και τρεις, δε μπορεις να συγκρινεις, ποσο μαλλον αν δεν εχεις παει με κανεναν! Μπορει π.χ. να εχεις πεσει σε τρεις που δεν ειχατε χημεια ή κανανε σαν γουρουνια στο σεξ και να μη μπορουσες να τελειωσεις, οποτε να νομιζεις οτι ετσι ειναι το σεξ, ότι εσυ εισαι κρυα, οτι το σεξ ειναι μια αγγαρεια και ευχαριστει μονο τους αντρες κτλ κτλ. Ποσες φορες τα εχω ακουσει αυτα!! Οπως αν πας με εναν που σε βλεπει και δεν του σηκωνεται, και πρεπει να του κανεις τα χιλια μυρια για να αναπτερωθει το ηθικο του, μπορει να νομιζεις οτι ετσι ειναι το φυσιολογικο, μεχρι να πας με καποιον που με το που σε βλεπει και σε αγγιζει θελει να σου ορμηξει, για να καταλαβεις οτι ο προηγουμενος ηταν μαλλον γκει :P

νομιζω οτι το καλυτερο ειναι το μετρο και την ξεπετα σ θα κανεις οταν εισαι ελευθερη και την σχεση σου οταν βρεις τον καταλληλο..

και βασικο ποτε μην ρωτας την αλλη με ποσους εχει παει γτ το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σου πει ψεματα..επισης μια θεια μου παντα μου ελεγε ποτε σε μια σχεση μην μιλας για το παρελθον σου δεν χρειαζεται να ξερει καποιος γτ μπερδευονται τα πραγματα και διαμορφωνονται αποψεις εκτος σχεσης στην ουσια οποτε καλυτερα βγαλε αυτα τα φαλοκρατικα συντηρητικα απο το μυαλο σου και δες πως η αλλη συμπεριφερεται σε σενα, τι σου δινει μεσα στη σχεση κλπ κλπ κ ασε το παρελθον

Συμφωνω κι επαυξανω!!

. . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    νομιζω το παραμυθι με τον πριγκιπα πανω στο ασπρο αλογο εχει τελειωσει, μια γυναικα σεξουαλικη θελει να ικανοποιηθει οπως θελει και ο αντρας αλλιως πιστευω μιλαμε για ασεξουαλ..
    ειναι κοινωνικο γεγονος πλεον με την σεξουαλικη ελευθερια οτι και οι γυναικες εχουν απελευθερωθει λιγες ειναι αυτες που αντιστεκονται αν ψαχνεις κατι τετοιο πιστευω θα το βρεις..
    ομως παμε μια γεννια πριν καταπιεσμενες γυναικες που χουν γνςρισει 2 αντρες τον παιδικο ερωτα και τον συζυγο χωριζουν 3αναπαντρευονται εξωσυζυγικες σχεσεις η δυστυχια αφου δεν μπορουν να συγκρινουν..νομιζω οτι το καλυτερο ειναι το μετρο και την ξεπετα σ θα κανεις οταν εισαι ελευθερη και την σχεση σου οταν βρεις τον καταλληλο..και βασικο ποτε μην ρωτας την αλλη με ποσους εχει παει γτ το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σου πει ψεματα..
    επισης μια θεια μου παντα μου ελεγε ποτε σε μια σχεση μην μιλας για το παρελθον σου δεν χρειαζεται να ξερει καποιος γτ μπερδευονται τα πραγματα και διαμορφωνονται αποψεις εκτος σχεσης στην ουσια οποτε καλυτερα βγαλε αυτα τα φαλοκρατικα συντηρητικα απο το μυαλο σου και δες πως η αλλη συμπεριφερεται σε σενα, τι σου δινει μεσα στη σχεση κλπ κλπ κ ασε το παρελθον
    Συμφωνω! Πολλοι κανουν αυτο το λαθος.. και μιλανε ανοιχτα για τις προηγουμενες σχεσεις τους. Καλο ειναι να μην βαζουμε 3ους μεσα στην σχεση!

Συμφωνω και με την Λιλιουμ!

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Όταν μια σχέση την έχεις πάρει στα σοβαρά και έχεις εμπιστοσύνη στον σύντροφο σου, καλό είναι ν' ανοίγεσαι. Ξένοι στο ίδιο σπίτι;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Όταν μια σχέση την έχεις πάρει στα σοβαρά και έχεις εμπιστοσύνη στον σύντροφο σου, καλό είναι ν' ανοίγεσαι. Ξένοι στο ίδιο σπίτι;
    Βασικα εγω αποφασισα οτι δεν θελω να ξερω! Γιατι ετσι οπως ειμαι ουτε τα απλα δεν μπορω να αντεξω τελικα οποτε αστο καλυτερα αμα μαθω και τιποτα χοντρο μονο ασχημο τελος θα εχω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Βασικα εγω αποφασισα οτι δεν θελω να ξερω! Γιατι ετσι οπως ειμαι ουτε τα απλα δεν μπορω να αντεξω τελικα οποτε αστο καλυτερα αμα μαθω και τιποτα χοντρο μονο ασχημο τελος θα εχω...
    Κατανοώ το πως αισθάνεσαι αλλά μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση είναι αδύνατον να μην ειπωθούν πράγματα έστω και αν δεν το θέλεις.

Senior Member
    Κατανοώ το πως αισθάνεσαι αλλά μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση είναι αδύνατον να μην ειπωθούν πράγματα έστω και αν δεν το θέλεις.
    Πλεον αυτο φοβαμαι και εγω...

Senior Member
    Πλεον αυτο φοβαμαι και εγω...
    Τι είναι αυτό που φοβάσαι μην ακούσεις; Εγώ πάλι, θέλω να τα μαθαίνω όλα. :D

Senior Member
    Τι είναι αυτό που φοβάσαι μην ακούσεις; Εγώ πάλι, θέλω να τα μαθαίνω όλα. :D

Απο προηγουμενες περιπτωσεις οτι εμαθα μου βγηκε σε κακο...και τα εμαθα ολα(χωρις να ειναι τιποτα χοντρο φαντασου)...μαλακια μου γιατι μετα μου δημιουργουνται εικονες στο μυαλο που με τρωνε...ξερω ειναι μεγαλη βλακεια μου αλλα ειναι κατι που δεν μπορω να ελεγξω...

Senior Member
    Απο προηγουμενες περιπτωσεις οτι εμαθα μου βγηκε σε κακο...και τα εμαθα ολα(χωρις να ειναι τιποτα χοντρο φαντασου)...μαλακια μου γιατι μετα μου δημιουργουνται εικονες στο μυαλο που με τρωνε...ξερω ειναι μεγαλη βλακεια μου αλλα ειναι κατι που δεν μπορω να ελεγξω...
    Εμένα μου έλεγαν φίλες ότι μετάνιωναν για την ειλικρίνεια τους γιατί μετά τραβούσαν τα πάνδεινα. Είναι όντως δύσκολο να δεχτείς κάποια πράγματα πόσο μάλλον όταν δεν έχεις ισορροπήσει με τον εαυτό σου. Παρεπιπτόντως, εσένα τι σε έφερε στο φόρουμ; Έχεις κάποιο συγκεκριμένο νόσημα;

Senior Member
    Εμένα μου έλεγαν φίλες ότι μετάνιωναν για την ειλικρίνεια τους γιατί μετά τραβούσαν τα πάνδεινα. Είναι όντως δύσκολο να δεχτείς κάποια πράγματα πόσο μάλλον όταν δεν έχεις ισορροπήσει με τον εαυτό σου. Παρεπιπτόντως, εσένα τι σε έφερε στο φόρουμ; Έχεις κάποιο συγκεκριμένο νόσημα;
    Αν η μαλακια στο εγκεφαλο ειναι νοσημα τοτε εχω αυτο... :)

Senior Member
    Αν η μαλακια στο εγκεφαλο ειναι νοσημα τοτε εχω αυτο... :)
    γιατί ρε παιδί;

Senior Member
    γιατί ρε παιδί;

Με λιγα λογια απο κατι τετοιες βλακειες που λεμε εδω κατεστρεψα μια μαλλον ιδανικη σχεση και δεν ξερω τι θα γινει στην επομενη/επομενες...

Senior Member
    Με λιγα λογια απο κατι τετοιες βλακειες που λεμε εδω κατεστρεψα μια μαλλον ιδανικη σχεση και δεν ξερω τι θα γινει στην επομενη/επομενες...
    Τι εννοείς; Το φόρουμ; Μπερδεύτηκα λολ

Senior Member
    Τι εννοείς; Το φόρουμ; Μπερδεύτηκα λολ
    οχι βρε με αυτα που λεμε σε αυτο το thread

Page 6 of 25 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast