Μη Ρωτάς Πώς Περνάω... Δεν είμαι καλά!!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantina View Post
    Παιδια μολις εφαγα και ανακατευομαι...Δεν ειμαι καλα.Εκει που ημουν λιγο ενταξει,με επιασε ανακατεμα.Θα κανω και τη μαγνητικη σημερα και τωρα φρικαρω πιο πολυ...Δε γινεται ολα αυτα να ειναι απο αγχος,για μενα σιγουρα...Μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα της μαγνητικης θα παθω κανενα εγκεφαλικο...
    Κι εγώ μόλις έφαγα και έφαγα πολύ (για μένα) και κοντεύω να σκάσω :P! Τι να κάνουμε ρε Ναντίνα, αν δεν κάνουμε και λίγο πλάκα θα τρελαθούμε τελείως. Μην αγχώνεσαι, μια χαρά θα βγει η μαγνητική. Το ανακάτεμα είναι από το άγχος σου για τη μαγνητική, σου μιλάει η πείρα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanasisGR View Post
    egw den skeftome oute to provlima mou... mexri kai auto 3exnao... adiazei telios to mialo mou... san na min yparxo.... einai xalia auth h es8ish... :S
    Τότε ίσως είναι από τα φάρμακα όπως λέει και η Ναντίνα. Αν θυμάμαι καλά παίρνεις και κάποιο που φοβόσουν να το πάρεις λόγω παρενεργειών έτσι δεν είναι? Μήπως είναι από αυτό ή από κάποιο άλλο?

thanasisGR
    Guest
    Quote Originally Posted by Nantina View Post
    Η απωλεια μνημης Θαναση ειναι ειτε απο αγχος,ειτε απο τα φαρμακα που παιρνεις.Εγω το παθαινα οταν ημουν πολυ αγχωμενη και επισης η ψυχολογος οταν της το ειπα μου ειπε οτι το xanax μπορει να το κανει αυτο.Εγω πηρα xanax για λιγο,τωρα πλεον κοιμαμαι μονη μου και ειμαι πιο ηρεμη και δεν παιρνω,για καμια εβδομαδα τα ειχα παρει.Αν παιρνεις τετοια φαρμακα,μπορει να ειναι απο αυτο.Αν και νομιζω οτι ειναι απο αγχος γιατι εγω το παθαινα πριν παρω τα χαπια.Τωρα που ειμαι πιο ηρεμη ειμαι ενταξει.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ m.monkey εχουμε πλακα παντως...
    pleon den perno kanena farmako...

eixa e8isth sta xanax palia... ta eperna san karameles pezei na eperna kai 4 mazi etc gia tin plaka... olo kai megalh dosh ithela na paro... molis apofasisa na po stop den tha ksanaparo me epiase sundromo sterishs arxisa na tremo olos... eixa sunxish kai entono tromo.. epidei den eixa allh epilogh pira miso xapaki... me iremise meta tion epomenh mera pira to miso apo miso kai meta ok den xriastike na parw ksana

thanasisGR
    Guest
    isos na fteei h kata8lipsh... gt exei diataraxes tis mnimis akoma kai amnhsia...

Senior Member
    Ειναι επισης πιθανο να φταιει ο θυρεοειδης σου που αυτο ξερουμε οτι το εχεις σιγουρα.Επισης να σου πω,οτι δεκατα μπορει να εχεις για τον ιδιο λογο,λογω του θυρεοειδη.

Δεν την παλευω λεμε...Χειροτερεψα...

Senior Member
    εγω με την ομοιοπαθητικη ακομα εξαρση νιωθω κλεινω μηνα και τιποτα..εγω απο μικρη ημουν αγχωδης και τωρα ειμαι 28..μια μερα καλη δεν εχωπερασει.νιωθω σαν εσωτερικη τρεμουλα και ζαλη ελαφρια σαν ασταθεια..δεν την παλευω αλλο.τοοοοοσαααα χρονια ρε παιδια ελεος δηλαδη..μιωθω σαν να σβηνω..ειδικα τα πρωινα ειμαι χαλια υπαρχει λυση να γινει καποιος καλα οταν ζει 16 χρονια ετσι για να μην πω απο τοτε που γεννηθηκα...την αιτια δεν την ξερω απλα ειμαι ετσι..φρικη η κατασταση.δεν μπορω να παω πουθενα.αυτο το θαμπωμα το ειχα ια πολυ καιρο στα ματια παλια.και απο πονοκεφαλους παλιοτερα αλλο τιποτα..τωρα τι ευτυχια μου εχουν μεινει μονο οι ταχυπαλμιες-ασταθεια...τι ευτυχια...χαχαχα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ζωζα View Post
    εγω με την ομοιοπαθητικη ακομα εξαρση νιωθω κλεινω μηνα και τιποτα..εγω απο μικρη ημουν αγχωδης και τωρα ειμαι 28..μια μερα καλη δεν εχωπερασει.νιωθω σαν εσωτερικη τρεμουλα και ζαλη ελαφρια σαν ασταθεια..δεν την παλευω αλλο.τοοοοοσαααα χρονια ρε παιδια ελεος δηλαδη..μιωθω σαν να σβηνω..ειδικα τα πρωινα ειμαι χαλια υπαρχει λυση να γινει καποιος καλα οταν ζει 16 χρονια ετσι για να μην πω απο τοτε που γεννηθηκα...την αιτια δεν την ξερω απλα ειμαι ετσι..φρικη η κατασταση.δεν μπορω να παω πουθενα.αυτο το θαμπωμα το ειχα ια πολυ καιρο στα ματια παλια.και απο πονοκεφαλους παλιοτερα αλλο τιποτα..τωρα τι ευτυχια μου εχουν μεινει μονο οι ταχυπαλμιες-ασταθεια...τι ευτυχια...χαχαχα.
    Γεια σου Ζώζα! Νομίζω ότι με την ομοιοπαθητική αργείς λίγο να δεις αποτέλεσμα. Δεν έχω κάνει, απλώς αυτό έχω ακούσει από γνωστούς μου που έχουν κάνει για διάφορα προβλήματα. Οπότε το βρίσκω λογικό να μην έχεις δει ακόμα διαφορά αφού κάνεις μόνο ένα μήνα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

thanasisGR
    Guest
    Quote Originally Posted by ζωζα View Post
    πιστεύεις ότι η ομοιοπαθητική θα μπορούσε να σε βοηθήσει? χμμ.. σκέψου το ξανά...

thanasisGR
    Guest
    Nantina, τελικά έκανες την μαγνητική σήμερα?

Senior Member
    ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ?ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟς ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΠΕΡΙΣΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ..ΕΙΔΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ..ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΩ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanasisGR View Post
    Nantina, τελικά έκανες την μαγνητική σήμερα?
    Την έκανα Θανάση.Άυριο θα πάω να την πάρω.Άσε,με έπιασαν τα κλάμματα...Με μπέρδεψε και το παλικάρι εκεί όταν τον ρώτησα αν είδε κάτι...Καθώς εφευγα βέβαια μέτα μου είπε ότι όλα είναι στο μυαλό,πιθανόν γιατί με είδε ότι πήγα να καταρρεύσω.Θα δείξει...

Member
    Κι εγώ έχω εδώ και αρκετό καιρό μια παράξενη αίσθηση σαν απάθεια για όλα. Νομίζω ότι το κεφάλι μου μουδιάζει και ότι δε βλέπω καλά. Εχω και εγώ μυωπία και πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο. Εκανα αξονική εγκεφάλου πριν κανά μήνα και ήταν όλα καλά. Το βασικό που νομίζω και φοβάμαι είναι μήπως τρελαθώ. Ο ψυχίατρος που παω με διαβεβαιώνει ότι δεν έχω τίποτα και δεν πρόκειται να πάθω τίποτα.Παίρνω τα adeprenal σε σταγόνες κάθε πρωί και ίσως είναι από αυτές τις σταγόνες που έχω αυτή την απάθεια. Ο γιατρός είπε οτι θα με κάνουν να μη με νοιάζει τίποτα και να μην κλαίω με το παραμικρό όπως έκανα. Αυτο που με ανακουφίζει λίγο αν μπορώ να πω ανακούφιση είναι ότι ξέρω ότι όλα αυτά είναι γενικευμένο άγχος επειδή με απασχολούν πολλά προβλήματα με πρώτο και μεγαλύτερο το πρόβλημα υγείας του μικρού μου γιού. Εχει τετραπληγία, είναι 8 χρονών και δεν περπατάει ακόμα. Οι ελπίδες να περπατήσει έιναι μηδαμινές κατά τους γιατρούς. Οπως καταλαβαίνετε καθημερινά τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και πιο πολύ για την προσωπική του φροντίδα και περιποιηση. Ολα αυτά με στεναχωρούν και φυσικά με καταπονούν ψυχικά και σωματικά.

Senior Member
    Δεν περνάς και λίγα Πέννυ...Λογικό ειναι να εισαι έτσι.Πως να μην αγχώνεσαι;Μην το βάζεις κάτω,ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.Οι γιατροί ειναι γιατροί αλλά υπάρχει και κάτι παραπέρα από αυτους.Η ελπίδα.Γι αυτό μην το βάζεις κάτω,έύχομαι να πάνε όλα κάλυτερα.

Junior Member
    τι να σου πω και γω θαναση απο την εντατικη..........με μηχανικη υποστηριξη ειμαι..........χαχαχχαχαχαχαχα χα

Page 3 of 3 FirstFirst 123