Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    ναι γιατι ειναι το ιδιο?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Member
    Οχι ακριβώς αλλά δεν διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους! Το θέμα είναι αν επειδή αυτός είναι μικρός θα μπορέσει να ανταπεέλθει σε μια τέτοια κατάσταση. Και να κάνεις κάτι τέτοιο για κάποιον που θές και βλέπεις προοπτική μαζί του το καταλαβαίνω αλλά αφού δεν είσαι ούτε εσυ σίγουρη γιατί να βγείς μαζί του και να ρισκάρεις να τον πληγώσεις;

Senior Member
    δεν νομιζω να ειναι τοσο ευαλωτος....αλλωστε δεν επιδιωκω να κανω σεξ μαζι του!!!!! δεν σκεφτομαι αυτο δλδ,

Member
    Δεν έιναι το σεξ το θέμα, με έναν άνθρωπο που επιλέγεις να βγείς του δίνεις κάποια δικαιώματα να πιστέψει πράγματα (οτι δηλάδή αυτή η έξοδος μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση) οπότε αν εσυ δεν ενδιαφερεσαι για κάτι τέτοιο ποιος ο λόγος να βγείς μαζί του; Μπορείς πάντα να φλερτάρεις απο το fb και απο το γραφείο (αν ξεκινήσει να σου μιλάει)

Senior Member
    ναι αλλα φλερτ στο φλερτ καποτε πρεπει να γινει κα πο κοντα!

Member
    Τι θα πει πρέπει το θέμα είναι τι θές! και μέχρι που θες να το φτάσεις. Απλά πρέπει λίγο να σκεφτείς και τον άλλο. ή μάλλον και τους άλλους!

Senior Member
    δεν μπορω να το σκεφτω επειδη αρκετα σκεφτομουνα μονιμως και τους αλλους για μενα ποιος σκεφτεται και αλλωστε εχω προσπαθησει να το σκεφτω αλλα δεν μ κανει καποιο αισθημα ενοχης !!!! γιατι να υποκριθω πως ειναι ετσι ενω δεν ειναι και να το παιξω καλος ανθρωπος! οσοι βγαινουν μαζι σου για καφε περιμενουνε και γαμο?

Member
    Δηλαδή θέλεις να μου πείς οτι ενω έχεις μια σχέση δεν σε ενοχλεί να βγαίνεις με έναν άλλο άντρα; Δεν σκέφτεσαι οτι ίσως κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σου και αυτό σε κάνει να κοιτάς αλλού για επιβεβαίωση; (και στα λέω όλα αυτά γιατί τα έχω κάνει και εγω στο παρελθόν και μου πήρε καιρό να καταλάβω οτι αισθάνομαι έτσι)

Senior Member
    δεν νομιζω με ξερω καλα εχω γνωρισει απειρους αντρες και γυναικες εχω πειραματιστει αρκετα και δν ειναι κατι στον δικο μ να με χαλαει. αν εχεις διαβασει καποιο αλλο θεμα μ εχω προβλ με το σεξ τελευταια γενικα. ισως να θελω να δοκιμασω αν μπορω να κανω με αλλον να δω. εσυ τι ειχες κανει?

Member
    Εγώ είχα μια μακροχρόνια σχέση που δεν με γέμιζε καθόλου αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό. Λίγο η συνήθεια, λίγο η αγάπη... μέχρι που άρχισα να φλερτάρω με ένα παιδί στο fb. Ενω έβλεπα οτι ταιριάζουμε πολύ (είχαμε βγεί κιολας αρκετές φορές) δεν μπορούσα με τίποτα να χωρίσω τον τότε σύντροφό μου. Έλεγα στον εαυτό μου οτι είμαι καλά στη σχέση μου αλλά είχα φοβερές τύψεις με όλο αυτό και πιο πολύ με το καινούριο παιδί γιατί ήξερε την κατάσταση και παρ'ολα αυτά έμενε. Αυτή η κατάσταση με διάφορες μικροδιακοπές κράτησε 5 μήνες ώσπου κατάλαβα πια οτι δεν πάει άλλο χώρισα και έκανα σχέση με τον άλλο. Το θέμα είναι όμως οτι δεν ήμουν καλά με την προηγούμενη σχέση μου και ενώ υπήρχαν πολλά σημάδια εγω δεν μπορούσα να το δω. Δεν το καταλάβαινα. Νόμιζα οτι ζούσα καλά μέσα στη σχέση ενώ τελικά ζούσα καλά μόνη μου και η σχέση ήταν απλά και μόνο μια βιτρίνα για να μην είμαι μόνη μου. και χάρηκα πολύ που το διαπίστωσα αυτό. Έστω και έτσι... έστω και αργά. Αλλά ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Μπορεί για εσένα να μην ισχύει αυτο όπως λες.

Quote Originally Posted by aura View Post
    Εγώ είχα μια μακροχρόνια σχέση που δεν με γέμιζε καθόλου αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό. Λίγο η συνήθεια, λίγο η αγάπη... μέχρι που άρχισα να φλερτάρω με ένα παιδί στο fb. Ενω έβλεπα οτι ταιριάζουμε πολύ (είχαμε βγεί κιολας αρκετές φορές) δεν μπορούσα με τίποτα να χωρίσω τον τότε σύντροφό μου. Έλεγα στον εαυτό μου οτι είμαι καλά στη σχέση μου αλλά είχα φοβερές τύψεις με όλο αυτό και πιο πολύ με το καινούριο παιδί γιατί ήξερε την κατάσταση και παρ'ολα αυτά έμενε. Αυτή η κατάσταση με διάφορες μικροδιακοπές κράτησε 5 μήνες ώσπου κατάλαβα πια οτι δεν πάει άλλο χώρισα και έκανα σχέση με τον άλλο. Το θέμα είναι όμως οτι δεν ήμουν καλά με την προηγούμενη σχέση μου και ενώ υπήρχαν πολλά σημάδια εγω δεν μπορούσα να το δω. Δεν το καταλάβαινα. Νόμιζα οτι ζούσα καλά μέσα στη σχέση ενώ τελικά ζούσα καλά μόνη μου και η σχέση ήταν απλά και μόνο μια βιτρίνα για να μην είμαι μόνη μου. και χάρηκα πολύ που το διαπίστωσα αυτό. Έστω και έτσι... έστω και αργά. Αλλά ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Μπορεί για εσένα να μην ισχύει αυτο όπως λες.
    ..συμβαίνει στο μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων αυτό...:)
    Οπως το είπες: λιγο η συνήθεια, λίγο η αγάπη, λίγο.....η ανασφάλεια μας να προσθέσω, μας κάνει να μη φεύγουμε εύκολα από μια μεγάλη σχετικά σχέση και μόνο όταν βρούμε κάτι που θα μας ενθουσιάσει ΠΟΛΥ θα κάνουμε το βήμα.

Οσο για την περίπτωση της Μπρόκεν, μη την ψάχνεις. Είναι μια κατηγορία μόνη της..:Ρ
    Είναι ικανή να πει στο φίλο της όλο αυτό που συμβαίνει και να τον δείρει και από πάνω αν της πει να μη βγει με τον πιτσιρικά...:ρ

Senior Member
    ηαηαηαηααηαη μπαζο καλα τα λες!!!!

η αληθεια ειναι πως δεν νιωθω τυψεις για κατι.......δεν εχω κανει ακομα τπτ βεβαια αλλα δεν νιωθω τυψεις και ξερω πως δεν θα ερωτευτω αλλον οποτε τι να πω? οτι ξερω να προφυλαγομαι? δεν ξερω αν το κανω εσκεμμενα η ειναι ετσι ο χαρακτηρας μου! το θεμα ειναι πως ειπες πως ηταν μια βιτρινα η σχεση σου για να μην μεινεις μονη σου. αρα ηξερες πως φοβοσουνα το να μεινεις μονη σου. εγω αντιθετα δεν με νοιαζει και να μεινω!ξερω πως δεν θα ναι για παντα!

Member
    Παρόλο που το έκανα δεν το θεωρώ σωστό. Για κανέναν. Το πιο σωστό είναι να ξεκαθαρίζεις τις καταστάσεις. Να φεύγεις απο την μια σχέση και μετά ελεύθερη να ξεκινάς την καινούρια. Εγώ δεν το έκανα αυτό και λειτούργησε καταστροφικά στη νέα μου σχέση που αν έχεις διαβασει τελείωσε εδω και 2 μήνες με πού πόνο! Αλλά ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και δυστυχώς τις πληρώνει! και μερικές φορές ακριβα! :(

όσο για την μπρόκεν... πάω πάσο!!! χα χα!

Senior Member
    ρε συ γιατι πιστευεις οτι το πληρωσες επειδη πηρες αποφασεις? δλδ αμα δεν τις επαιρνες νομιζεις θα ητανε καλυτερα? πιστευω πως ειχες τυψεις επειδη ερωτευτικες τον καινουργιο ετσι δεν ειναι? αμα δεν ησουν ερωτευμενη αλλα απλα εκανες την πλακα σου μαζι του, θα χεις τυψεις? δεν ξερω......απο φιλες μ βλεπω πως μονο οταν τυχαινει να αρχισουν να αισθανονται για εναν τριτο αρχιζουν να αναρωτιουνται για το αν αυτο που κανουν ειναι σωστο! οταν απλα δαγκωνουν το μαξιλαρι δεν μιλανε ;p

Member
    α! καλά και εγώ έτσι έλεγα οτι δεν με νοιάζει να μείνω μόνη μου ούτως ή άλλως ήμουν αρκετά ανεξάρτητη σε αυτή την σχέση όλα αυτά λειτουργούν υποσυνείδητα αλλά είπαμε δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast