Results 1 to 15 of 37
Thread: Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ.....
-
21-09-2011, 16:13 #1
Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ.....
γειαααααα,
εδω και κανα χρονο ερχεται στην δουλεια ενα παιδι που μας φερνει καφε. αρχικα ηταν πολυ λιγομιλητος κλπ και εκανε μονο την δουλεια του. εφερνε καφε επαιρνε λεφτα και την εκανε. πριν κανα 2 μηνες τον βρηκα στο φεις επειδη ειχα σαν φιλο εναν αλλον απ το μαγαζι που δουλευει και επι την ευκαιρια τον ανταρα. απο τοτε σιγα σιγα αρχιζει να λυνεται η γλωσσα του και να μιλαει περισσοτερο οποτε με βλεπει ονλαιν αλλα ΜΟΝΟ απο νετ! δλδ απο κοντα παλι κανει τα γνωστα ερχεται αφηνει καφε δεν με κοιταει καν και φευγει βιαστικος. προχτες λοιπον μου εστειλε και μου ζητησε τον αριθμο μ για να βγουμε. παιχνιδιαριζα και εκει που πηγε η κουβεντα δεν θυμαμαι πως, μου ειπε πως του αρεσω και πως αν εχω παρατηρησει πως δεν με κοιταει ποτε στα ματια. ειναι καπου στα 4 χρονια πιο μικρος απο μενα. συνεχισε λεγοντας μου πως εχει και αισθηματα μαλιστα και δεν ξερει γιατι (!!!) πραμα ηλιθιο επειδη δεν εχουμε βγει καν! ο,τι εχουμε πει ειναι 5 λεπτα τα πρωινα και αυτες τις μερικες φορες που μιλαμε στο δυκτιο.
το θεμα ειναι πως μου εχει εξαψει την περιεργεια και λεω να βγω μαζι του....ακομα δεν εχω βγει. μ χε ζητησει να βγαιναμε και ενα βραδυ ειχα πει οτι θα τον παρω τηλ την επομενη να κανονισουμε αλλα δεν πηρα ποτε. την επομενη λοιπον, μ στειλε μνμ κ με ρωτησε γτ δεν τον πηρα. ειπα απλα πως περιμενα να παρει αυτος. πολυ μετα , παλι δεν θυμαμαι πως πηγε εκει το πραμα, ''τσαντιστικε'' με κατι που ειπα (αν θυμαμαι καλα ειπα πως απο νετ ξερει να μιλαει στα ισα και να το παιζει γυναικας αλλα απο κοντα χαμηλωνει το κεφαλι και μιλαει με το πατωμα) και μου πεταξε ''λεγε εσενα σαρεσω?'' δεν απανταγα και μετα συνεχισε να ρωταει πολυ αποτομα και επιμονα! μην τα πολυλογω βαρεθηκα την επιμονη αυτη και του ειπα πως θα κανω ο,τι θελω και πως να μην μ ξαναφερει καφε! τοτε ηταν που μ πεταξε μια μαλακια και ειπα αντε γεια!!! και εξαφανιστικε....
την επομενη μου εστειλε μνμ ρωτωντας με τι κανω με ειπε ''ομορφια'' του και μου εβαλε τραγουδι......... αυτο ηταν χτες! σημερα τον ειδα μετα απο οοοολα αυτα τα παραπανω και το μονο που κανε ηταν να μου αφησει καφε, να ρωτησει πως περασα και οσο εψαχνα ψιλα να πληρωσω να λεει ''αμα δεν εχεις δεν πειραζει....''
ειμαι εμπειρη οσο αναφορα τους αντρες αλλα τι πιστευετε πως παιζει? αρχικα υποψιαστικα πως ''παιζει'' με το ''αντιστροφη'' ψυχολογια, μια ετσι μια αλλιως, ωστε να με ριξει.I m a Good Person With Bad Attitude
- 21-09-2011, 16:50 #2
ω! πολύ ντροπαλός πρέπει να είναι ρε συ! βγείτε για ένα ποτάκι και βλέπεις πως θα πάει.
21-09-2011, 17:57 #3
συνήθως οι περισσότερες αμα δουν ότι είναι ντροπαλός φεύγουν κι ουτε συζήτηση.
γιάννης
21-09-2011, 18:07 #4
- In this old house where every door is open
Εμενα δε θα μου αρεσε αυτο το εντονο φλερτ του με το πατωμα, και θα με προβληματιζε κιολας.. Αλλα ειναι πιτσιρικας. Τι να σου πω μπροκ, πρεπει να διερευνησεις και αλλο τον χαρακτηρα του και το παρελθον του κατα την ταπεινη μου γνωμη, γιατι καμια φορα τα σιγανα ποταμακια σχηματιζουν κατι καταρρακτες αλλο πραμα, φυσικα αυτο δεν ειναι ο κανονας, και ειναι η ταπεινη μου αποψη :P :)
21-09-2011, 18:20 #5
καλα κι εσυ δεν ειναι αναγκη να πιστευεις οτι σου λενε :Ρ
αισθηματα δεν πιστευω οτι εχει, οτι του αρεσεις ομως, ειναι σιγουρο.
η συμπεριφορα, ανωριμη και συνεσταλμενη. θα μπορουσε να ειναι ακομα και παρθενος, αλλα και να μην ειναι, δικαιολογειται απο την ηλικια του.
"αγοριστικη" συμπεριφορα, οχι ανδρικη.
αν αισθανεσαι ελξη, βγες, δικο σου θεμα ειναι.
εμεις, τι μπορουμε να πουμε?
21-09-2011, 22:56 #6
Δεν εχεις σχέση broken;
Ασχετα με αυτό πάντως, παίζει και η πιθανότητα να την έχει πατήσει χοντρά μαζί σου, οπότε αν είναι μόνο απο περιέργεια θα σου έλεγα άστο καλύτερα. Μην έχεις τίποτα μπλεξίματα με έρωτες και αγάπες πιεστικές από τη μία και συ, και από την άλλη κρίμα είναι και αυτός να ελπίζει. Γνώμη μου πάντα
22-09-2011, 11:43 #7
να ερωτευτω δεν παιζει γτ δεν εχω πολυ συναισθημα. ειμαι αναισθητη ειναι κ απ τα χαπια μαλλον δν ξερω... εξωτερικα μ αρεσει ομως θα θελα να δω τι παιζει ετσι για πλακα! ρειν παρθενος δεν νομιζω να ναι γτ με τον τροπο π μιλαει στο φεις η και που βλεπω φωτος του ειναι ολο με παρεες απο δω κ απο κει πινουνε χορευουνε κλπ κλπ κλπ κλπ βαζει κατι τραγουδια και σχολιαζουν φιλοι τ απο κατω κ τετοια! εγω δν ειμαι του οτι αμα ειναι ντροπαλος γυρναω και φευγω ισα ισα στις περισσοτερες αυτο αρεσει!
I m a Good Person With Bad Attitude
22-09-2011, 12:12 #8
Πόσο χρονών είναι το παιδί; Πάντως το οτι σου έχει εξάψει την περιέργεια είναι κάτι απο μόνο του, οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην βγείς μαζί του. Εξάλλου αν δείς οτι δεν τρελαίνεσαι δεν είναι ανάγκη να το προχωρήσεις. Απλά θα ήταν καλό να είσαι ξεκάθαρη μαζί του γιατί θα συνεχίσεις να τον βλέπεις στην δουλειά!
22-09-2011, 12:20 #9
ειναι καπου στα 21-22 ειναι αυτος. εγω ειμαι 25! ναι δεν πιστευω οτι θα τρελαθω μαζι του απλα με εξαπτει το γεγονος του φλερτ! ειχα καιρο ! ειναι ''κατι'' οπως και να το κανεις, που σε βγαζει απ την ρουτινα!!!ετσι δεν ειναι?
22-09-2011, 12:35 #10
μπορεί να ναι σιγανό ποταμάκι και να χρειάζεται να τον κάνεις να ξανοιχτεί και να διωξει τις ντροπαδες όταν είναι μαζί σου. τότε θα τον "γνωρίσεις" για να καταλάβεις αν σου κανει
γιάννης
22-09-2011, 12:50 #11
Απο εκεί ξεκινάνε όλα! Απο το φλέρτ! και δεν είναι ανάγκη να είσαι Προκατειλημμένη απο πριν. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί! Ακόμα το γεγονώς οτι είναι πιο χαλαρός στο facebook ή μάλλον πιο ομιλιτικός είναι εντελώς φυσιολογικό, όλοι μας λίγο πολύ κρυβόμαστε πίσω απο την απρόσωπη οθόνη αλλά τελικά βγάζουμε τον πραγματικό μας εαυτό! οπότε αν θές μπορείς να βρείς μια δικαιολογία να μην βγείτε ακόμα και να συνεχιστεί λίγο ακόμα το παιχνίδι αυτό μέσα απο το fb για να δεις αν όντως σε ενδιαφέρει! Άσε που οσο πιο πολύ παίζεις τόσο πιο πολυ σου εξάπτεται η περιέργεια για τον άλλο! Ε, και πες του και εσυ μια καλημέρα όταν σου φέρνει τον καφε!
22-09-2011, 12:58 #12
εγω ισα ισα μιλαω και ειμαι πολυ ομιλητικη με ολους οσους μ φερνουν καφε! μαλιστα ενας αλλος που δουλευουνε μαζι μ την επεφτε στεγνοτερα!!!
22-09-2011, 13:07 #13
Βρε μπάς και είναι φίλοι με τον άλλο και γι αυτό στη δουλειά κρατάει τα προσχήματα;
Και κάτι άλλο εσύ δεν είχες σχέση; Τι απέγινε; Υπάρχει ακόμα ή έχω καταλάβει λάθος;
22-09-2011, 13:45 #14
εχω σχεση ειναι ασχετο το ενα με το αλλο!!!!
22-09-2011, 13:49 #15
χαχαχαχα αλλο σχεση αλλο φλερτ!!
Ρε τι γινεται...11/12/2006
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή