Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ..... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Member
    Το οτι πλήρωσα τις επιλογές μου δεν έχει να κάνει με τον πρώτο χωρισμό. Αυτός ήταν η πιο σωστή επιλογή που έκανα ποτέ και δεν την μετανοιώνω. Άλλά ο τρόπος που το έκανα. το οτι δηλαδή δεν ξεκαθάρισα απο την αρχή και είχα τον νυν μετέωρο. Αυτό λειτούργησε αρνητικά σε αυτόν. το είχε δηλαδή πάντα στο μυαλό του και στην πρώτη μου βλακεία με χώρησε! και δεν έιχε και 'αδικο!

Quote Originally Posted by aura View Post
    Το οτι πλήρωσα τις επιλογές μου δεν έχει να κάνει με τον πρώτο χωρισμό. Αυτός ήταν η πιο σωστή επιλογή που έκανα ποτέ και δεν την μετανοιώνω. Άλλά ο τρόπος που το έκανα. το οτι δηλαδή δεν ξεκαθάρισα απο την αρχή και είχα τον νυν μετέωρο. Αυτό λειτούργησε αρνητικά σε αυτόν. το είχε δηλαδή πάντα στο μυαλό του και στην πρώτη μου βλακεία με χώρησε! και δεν έιχε και 'αδικο!
    ναι, γιατί το παράκανες...
    Πέντε μήνες είναι πολλοί και ο άλλος μαζεύει απωθημένα που κάποια στιγμή θα βγουν ασυνείδητα.
    Εγώ χώρισα από σχέση πέντε χρόνων σε μια εβδομάδα: συνοπτικές διαδικασίες...:)

Member
    όντως το παράκανα! το καταλαβαίνω αλλά αισθάνομαι μεγάλο πόνο! anyway... εσυ γιατί χώρισες μετά απο πέντε χρόνια και τόσο γρήγορα κιολας; !

όντως το παράκανα! το καταλαβαίνω αλλά αισθάνομαι μεγάλο πόνο! anyway... εσυ γιατί χώρισες μετά απο πέντε χρόνια και τόσο γρήγορα κιολας; !
    γιατί η σχέση στην ουσία είχε τελειώσει και καθόμουν για τους λόγους που λέγαμε παραπάνω.
    Μόλις έγινε το κλικ, άστα.....:ρ

Member
    πω πω...! πόσο μεγάλο άδειασμα είναι αυτό;! εγω προσωπικά τον τελευταίο χρόνο αισθανόμουν έτσι και όταν πια το κατάλαβα αιστάνθηκα απο την μια λύτρωση απο την άλλη άπίστευτη στεναχώρια! βρίκες και εσυ άλλον ή το κατάλαβες μόνη σου;

πω πω...! πόσο μεγάλο άδειασμα είναι αυτό;! εγω προσωπικά τον τελευταίο χρόνο αισθανόμουν έτσι και όταν πια το κατάλαβα αιστάνθηκα απο την μια λύτρωση απο την άλλη άπίστευτη στεναχώρια! βρίκες και εσυ άλλον ή το κατάλαβες μόνη σου;
    ..ναι βρήκα άλλον.
    Κοίτα, μπορεί να ένιωσες άδειασμα και στεναχώρια γιατί το άτομο που ήσουν να ήταν εντάξει κατά κάποιο τρόπο απέναντι σου.
    Εμένα ο πρών μου, μου είχε διαλύσει το κεντρικό νευρικό σύστημα, είχαμε απίστευες εντάσεις και τσακωμούς συν έλεγχο, (που βέβαια ίσχυε και για τους δυο μας).
    Τους τελευταίους μήνες πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, αλλά δεν έβρισκα τη δύναμη να φύγω. Μόνο τη συνήθεια να σκεφτείς φτάνει.

Member
    Αυτές οι καταστάσεις οι έντονες είναι δύσκολες. Προσωπικά δεν έχω βιώσει τέτοια ΄σχέση νομίζω δεν θα την πάλευα! αλλά η συνήθεια είναι μεγάλη υπόθεση! Εμείς όντως δεν είχαμε κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Απλά δεν ζούσαμε! η ζωή μας ήταν ΜΟΝΟΤΟΝΗ και κάθε φορά που του το έλεγα δεν το καταλάβαινε! Δεν θέλαμε πια τα ίδια πράγματα! και στεναχωρήσθηκα πολύ γιατί δεν το κατάλαβε ούτε όταν χωρίσαμε! Αλλά με βοήθησε τόσο πολύ η καινούρια μου σχέση! πέρναγα τόσο καλά... ήμουν τόσο ευτυχισμένη!!! .... παρελθόν και αυτό όμως....!!!! :(

Page 3 of 3 FirstFirst 123