Ερωτεύτηκα, ενώ είμαι σε σχέση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Ρε προβληματα που εχεις ο κοσμος!!!

Κοπελια!!
    Ναι πολυ καλα εκανε και βρηκε αλλη μεσα σε ενα μηνα...
    Οχι θα περιμενε στη σειρα!
    Και πολυ καλα θα εκανε και κοπελα να μην ειχε παλι να μην σου απαντουσε...
    Και ειδες λοιπον οτι το προβλημα σου ειναι η ζηλεια..
    Ζηλευεις που ενας πρωην σου δεν εμεινε σε εσενα και προχωρησε στην ζωη του...
    Και σε τρελενει το συναισθημα οτι σε ξεχασε και δεν σημαινεις κατι για αυτον γιαυτο και δεν σου απανταει...
    Δεν θελει πλεον να σε ακουει...

Ανεφερες μορφωτικο επιπεδο και δουλεια...
    Αυτα σε μια σχεση δεν θα επρεπε να τα κοιτας...
    Η τουλαχιστον οταν τα κοιτας να αναρωτιεσαι και να ρωτας τον εαυτουλη σου "Εγω τι εχω να προσφερω σε μια σχεση;;"

Εγω προσωπικα σε συμβουλευω..
    Να μεινεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ χωρις σχεση....
    Να ξεκαθαρησεις τα πραγματα στο μυαλο σου γιατι φαινεσαι πολυ μπερδεμενο κοριτσι και να κανεις μια καινουρια "αρχη"

Φιλικα..
    Καλά ντε, μην εξάπτεσαι :Ρ
    Δεν ξέρω αν είναι ζήλεια. Αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι ότι πάνω που συνειδητοποίησα πόσο κολλημένη είμαι μαζί του, εκείνος προχώρησε, ενώ όλο το χειμώνα επέμενε και υπέμενε να μου μιλάει. Και προς αποφυγή παρεξήγησης δεν τον θυμήθηκα μόλις με ξέχασε(γιατί πολλοί μπορούν να το σκεφτούν αυτό), από όταν μιλούσαμε ακόμη είχα αρχίσει να το συνειδητοποιώ.
    Όσο για το μορφωτικό επίπεδο ούτε κι εμένα με ενδιαφέρει, απλώς σας έδωσα μια παραπάνω πληροφορία.
    Βασικά ναι, τώρα πια θα μείνω μόνη μου, το έχω ανάγκη, κουράστηκα.
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές. :)

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δε χρειαζεται να της μιλας ασχημα.
    παντα οταν μπλεκουν συναισθηματα η ζωη καταντα πιο περιπλοκη απ'οτι φαινεται σε αλλους που δε τα νιωθουν.
    προφανως η Αλκμήνη πρεπει να ξεκαθαρισει ποιον θελει.
    αν ο Σ. ηταν ο πρωτος της θα δυσκολευτει να τον ξεπερασει, αλλα τι να γινει προχωρησε εκεινος, πρεπει να προχωρησει κι εκεινη καποτε.
    τα υπολοιπα περι μορφωτικου επιπεδου/δουλειας ειναι κλισε λεπτομεριες που δε βρισκω σημαντικες για να σχολιασω.
    Σ' ευχαριστώ ΚΕΝΟ, με καταλαβαίνεις :)
    Θα το πάρω απόφαση και θα ξεχαστώ, που θα πάει!

Senior Member
    υχαριστώ πολύ βρε κορίτσια για αυτά που μου είπατε. Λοιπόν όταν βλέπει παιδιά παίζει μαζί τους και τους κάνει διάφορα θέλει οικογένεια και μάλιστα πολλά παιδιά διότι είναι μοναχογιός αλλά όχι τώρα περιμένει να πάνε καλά οι δουλειές λέει (δηλαδή ποτέ αφού ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρη με τις δουλειές σήμερα μονό αν δουλεύουμε στο δημόσιο εντάξει δεν πεινάμε αλλά δεν ήμαστε και πλούσιοι, δηλαδή τόσοι άνθρωποι που δεν είχαν πολλά λεφτά πως κάνανε οικογένεια? ). Το πρόβλημα είναι ότι γενικά παίρνει δύσκολα αποφάσεις μεγάλες. Όταν του είπα να μείνουμε μόνοι διότι μέναμε με την μάνα του(τι χαρά!!! Παναγιά μου) δεν μπορούσε να το πάρει απόφαση και περναγαμε δύσκολες ώρες με την μάνα του πολύ δύσκολες (κακός άνθρωπος) και παρόλα αυτά δυσκολεύτηκε να πει το ναι τον πίεσα πολύ και μετά από λίγο καιρό μου είπε είχες δίκιο που φύγαμε!! Έτσι τώρα με το μωρό του εξηγώ ότι η σχέση έχει κάποια στάδια και πρέπει τώρα να περάσουμε σε άλλο, έχουμε φτιάσει το σπίτι μας ήμαστε καλά έχουμε ζήσει μαζί δεν περιμένουμε τώρα να γνωρίσει ο ένα τον άλλον άρα τι περιμένουμε? Έχουμε την δουλειά μας δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο εγώ το βλέπω έτσι αγάπη αρκεί βρε παιδιά, κορίτσια πραγματικά στεναχωριέμαι πολύ βλέπω παιδιά και πονάω το έχω τόσο πολύ ανάγκη δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε. Το ξέρω είμαι μικρή δεν πρέπει να φέρνω την καταστροφή αλλά μου βγαίνει αυτό το πράγμα εδώ και 2 χρόνια θέλω να κάνω οικογένεια και μου στερούνε αυτήν την χαρά για βλακείες λόγους. Σας κούρασα πολύ το ξέρω αλλά με βοηθαει η γνώμη σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!! ευχαριστω πολυ
    Ο χρήστης eleni26 δεν είναι συνδεδεμένος Απάντηση με παράθεση
    Παλιά 22-01-09, 02:28 #11
    elenik

Το avatar του χρήστη elenik

elenik ουδετερη μηδέν

Προεπιλογή
    Ολοι οι αντρες αγχωνονται με τα οικονομικα οταν κανουν παιδι. Θα ελεγα να του πεις πως νοιωθεις αλλα να σεβαστεις το οτι ακομα δεν θελει. Σιγουρα δεν θες να φρικαρει αλλα να το απολαυσει

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!
    Ο χρήστης elenik δεν είναι συνδεδεμένος Απάντηση με παράθεση
    Παλιά 22-01-09, 11:07 #12
    bou-bou!

bou-bou! ουδετερη μηδέν

Προεπιλογή
    Ελένη μου, το βασικότερο για να προχωρήσει μια σχέση και ένας γάμος στη συνέχεια είναι οι κοινοί στόχοι για το μέλλον σε ένα ζευγάρι. Αν ένας απο τους δυο δεν μπορεί να ακολουθήσει τον άλλον, δεν υπάρχει σωστό timing δηλαδή, δύσκολα προχωράει το πράγμα. Στη θέση σου θα ζύγιζα τα πράγματα και θα έλεγα ότι αν ήθελα πραγματικά να είμαι με τον άνθρωπο αυτόν γιατί με καλύπτει σαν άνθρωπος και μπορώ να δεχτώ το "προβλημα" (ας το πούμε προβλημα) της προσαρμοστικότητας ή γενικά της ανασφάλειας που έχει, τότε θα σεβόμουν τις επιθυμίες του , δεν θα τον πίεζα και αναλάμβανα την ευθύνη της επιλογής μου. Αν από την άλλη αισθανόμουν ότι η ανάγκη μου για οικογένεια και παιδία είναι μεγάλη και άμεση και ότι αυτός ο άνθρωπος χθες είχε το πρόβλημα ότι δεν μπορούσε να φύγει από το πατρικό του και τη μάνα του, σήμερα έχει την ανασφάλεια (που όλοι την έχουμε ειδικά τέτοιες δύσκολες εποχές) και αύριο να είναι κάτι άλλο. Ισως λέω να σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ότι δεν μπορώ να το αντέξω και να συνεχίσω έτσι.

Με λίγα λόγια αν πιστευεις ότι μπορείς να ακολουθήσεις τις επιθυμείες και τους ρυθμούς του συντρόφου σου χωρίς να αισθάνεσαι ότι καταπιέζεσαι και ότι καποια στιγμή μετανιώσεις για την επιλογή σου αυτή, δέξου το και μην τον πιέζεις για παιδί και ευθύνες.
    Παλιά 22-01-09, 11:46 #13
    Panoz

Το avatar του χρήστη Panoz

Περιοχή: Ηλιούπολη, Αθήνα
    Panoz ουδετερη μηδέν

Προεπιλογή
    Αν το καλοσκεφθείτε, ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι για ένα παιδί. Δηλαδή μας πιάνει μία τελειομανία και θέλουμε να είναι όλες οι άλλες μας οι υποχρεωσεις τακτοποιημένες για να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι.

Αυτό όμως δε γίνεται ποτέ. Πάντα θα υπάρχουν εκκρεμότητες και λόγοι αστείοι ή σοβαροί που μία εγκυμοσύνη θα δυσκολέψει τα πράγματα. ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Τα πάντα συνδιάζονται άψογα! Θα ζοριστεί ογκώλος μας λίγο παραπάνω, αλλά θα τα καταφέρουμε μια χαρά.
    Παλιά 22-01-09, 13:14 #14
    xrysalis

Το avatar του χρήστη xrysalis

Περιοχή: εις το βουνό ψηλά εκεί...
    xrysalis ουδετερη μηδέν

Προεπιλογή
    Παράθεση:
    Αρχικό μήνυμα απο Panoz
    Αν το καλοσκεφθείτε, ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι για ένα παιδί. Δηλαδή μας πιάνει μία τελειομανία και θέλουμε να είναι όλες οι άλλες μας οι υποχρεωσεις τακτοποιημένες για να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι.

Αυτό όμως δε γίνεται ποτέ. Πάντα θα υπάρχουν εκκρεμότητες και λόγοι αστείοι ή σοβαροί που μία εγκυμοσύνη θα δυσκολέψει τα πράγματα. ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Τα πάντα συνδιάζονται άψογα! Θα ζοριστεί ογκώλος μας λίγο παραπάνω, αλλά θα τα καταφέρουμε μια χαρά.
    αυτό!

Banned
    Έχει γίνει κάποιο λάθος νομίζω :(

Page 3 of 3 FirstFirst 123