πρεπει να πεθανω - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 108
    Quote Originally Posted by aleg View Post
    δεν πειραζει να ναι καλα ολοι.μονο μια επιθυμια εχω πλεον.οταν πεθανω να μην πατησει κανεις στην κηδεια μου,κανεις γιατι τ ορκιζομαι θα βρικολακιασω κ θα τους κυνηγησω.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.αφου κανεις δεν μπορεσε να μου προσφερει τιποτα καλο δεν θελω να κλαινε ταχα μου πανω απο τον ταφο.μεχρι και τα λεφτα τησ κηδειασ μο εχω μαζεψει να μην επιβαρυνω κανεναν
    ελεος αλεγκ........

Senior Member
    αχρηστη γιατι δεν εχω κανει τιποτα στη ζωη μου,δεν σπουδασα δεν εχω παρει καποιο διπλωμα τιποτα τιποτα τιποτα.και ναι ξερω οτι δεν ειναι το παν αυτα αλλα με εχουν υποτιμησει πολλοι γ αυτο το λογο
    ασημαντη και σπαστικια και κακια ειμαι γιατι μου το χουν πει πολλοι ανθρωποι,φιλοι γκομενοι απλοι γνωστοι.ναι ξερω πρεπει να μην τους δινω σημασια γιατι μορει αυτοι να μην αξιζουν εμενα αλλα ειναι τοσοι πολλοι που τελικα σκεφτομαι οτι δεν μπορει να χουν αδικο οι πολλοι κ εγω δικιο.
    δεν αξιζω τιποτα γιατι μου το χουν δειξει.
    Κάνεις λάθος. Σε αυτά και παρόμοια θέματα συνήθως οι πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λάθος. Θα σου το εξηγήσω. Ας πάρουμε τον Αινστάιν. Η βιογραφία του από εδώ http://www.pare-dose.net/?p=79 .
    Σημειώνω μέρος από αυτά που θέλω να πω:

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν (Albert Einstein, τονισμός στα Γερμανικά: Άλμπερτ Άινσταϊν), που από πολλούς θεωρείται ως ο μεγαλύτερος φυσικός του 20ου αιώνα, γεννήθηκε στην Ουλμ (Ulm) της Γερμανίας στις 14 Μαρτίου του 1879. Ήταν Γερμανός την καταγωγή και Εβραίος, αλλά δεν ένιωθε ούτε Γερμανός, εξ’ αιτίας του μιλιταριστικού της πνεύματος, αλλά ούτε και φανατικός Εβραίος, εξ’ αιτίας της άρνησης του να πιστέψει την εικόνα του Θεού όπως τον περιέγραφαν τα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης. Το 1880 η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στο Μόναχο όπου ο πατέρας του, Χέρμαν Αϊνστάιν και ο θείος του Γιάκομπο Αϊνστάιν άνοιξαν ένα μικρό ηλεκτρομηχανολογικό εργαστήριο. Στο Μόναχο ο Άλμπερτ πέρασε τα παιδικά του χρόνια και εκεί έμαθε τα πρώτα γράμματα σε πολύ αυστηρά σχολεία. Η σχεδόν στρατιωτική πειθαρχία της γερμανικής παιδείας του 19ου αιώνα δεν ταίριαζε φαίνεται στον φιλελεύθερο χαρακτήρα του, γεγονός που καθρεφτίζεται στο ότι δεν έδειξε καμία ιδιαίτερη επίδοση στο Λύκειο. Παράλληλα με τις άλλες σπουδές του και με την αυταρχική επιμονή της μητέρας του, ο Αϊνστάιν σπούδασε μουσική και παρ’ ότι έπαιζε μόνο για ξεκούραση έγινε ένας ολοκληρωμένος βιολιστής.

Από μικρός ο Αϊνστάιν ήταν περίεργο παιδί. Απαντούσε πάντα με καθυστέρηση, γεγονός που ανησύχησε τους γονείς του μήπως είχε διανοητικό πρόβλημα. Σε ηλικία 10 ετών αποφάσισε ότι το σχολείο δεν του πρόσφερε τίποτε και μπήκε σε ένα πρόγραμμα αυτοεπιμόρφωσης στο σπίτι, (συμπλήρωση δική μου, στην ουσία τον έδιωξαν από το σχολείο σαν ανίκανο για μάθηση) όπου διάβασε όσο περισσότερα μπορούσε για τις επιστήμες και τη φιλοσοφία.
    Στα παιδικά του χρόνια δύο άνθρωποι επέδρασαν σημαντικά στη διαμόρφωση της σκέψης του Άλμπερτ. Ο θείος του Γιάκομπ που τον ενέπνευσε αποκαλύπτοντάς του όλη τη γοητεία των Μαθηματικών και ο θείος του Σέζαρ Κωχ που του εμφύτευσε μια, αδηφάγα μπορεί να πει κανείς, περιέργεια για την επιστήμη.
    Από μικρός ο Αϊνστάιν ασχολήθηκε με τη φυσική. Ο θείος του είχε ένα εργοστάσιο κατασκευής δυναμό, λαμπτήρων, βολταϊκών τόξων και τηλεφώνων. Αυτά τα πράγματα ήταν υψηλή τεχνολογία τότε. Έτσι καθημερινά γινόταν συζήτηση για την επιστήμη στο σπίτι του και το σχετικό ενδιαφέρον του μικρού Αϊνστάιν για τη φυσική προέκυψε φυσιολογικά. Ο ίδιος έγραφε ότι σε ηλικία τεσσάρων ή πέντε ετών του χάρισαν μια πυξίδα. Η ικανότητα της βελόνας να δείχνει πάντα προς την ίδια κατεύθυνση τραβηγμένη από μια αόρατη δύναμη τον έπεισε ότι έπρεπε να υπάρχει «κάτι πίσω από τα πράγματα, κάτι βαθιά κρυμμένο».

Σε ηλικία δώδεκα ετών διάβασε ένα βιβλίο για την ευκλείδειο επιπεδομετρία. Του έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση ο ευκλείδειος τρόπος σκέψης, που ονόμαζε το βιβλίο αυτό «ιερό». Παιδί ακόμη θεώρησε την επιστήμη «ένα μεγάλο, αιώνιο γρίφο», στη μελέτη του οποίου άξιζε να αφιερωθεί για να βρει την «εσωτερική του ελευθερία και ασφάλεια».
    Ο Αϊνστάιν ήταν ευφυής, αλλά τίποτε το ιδιαίτερο σε σχέση με άλλους ευφυείς συνομήλικους του. Παρά τα όσα λέγονται, ήταν καλός μαθητής στο σχολείο και πήρε το απολυτήριο του με καλό βαθμό. Μισούσε όμως το σχολείο στο οποίο πήγαινε στο Μόναχο, διότι εκεί η επιτυχία βασιζόταν μόνο στην αποστήθιση και στην υπακοή στην καθηγητική αυθεντία. Η πραγματική μελέτη γινόταν στο σπίτι, με βιβλία σχετικά με τα μαθηματικά, τη φυσική και τη φιλοσοφία. «Ο Αϊνστάιν δεν πρόκειται να προκόψει στη ζωή του» είχε πει ο δρ. Ζόσεφ Ντέγκενχαρτ, καθηγητής του στην έβδομη τάξη του γυμνασίου. (Συμπλήρωση δική μου, αν αναφέρεται αυτό σε μια περιληπτική βιογραφία, καταλαβαίνεις ότι δεν θα ήταν ο μόνος που το είπε ή το σκέφτηκε!)

Στα δώδεκά του χρόνια ο Αϊνστάιν αποφάσισε να αφιερωθεί στην επίλυση του γρίφου που λέγεται «σύμπαν». Τρία χρόνια αργότερα, στα 15 χρόνια του, με πολύ χαμηλούς βαθμούς στην Ιστορία, τη Γεωγραφία και τις ξένες γλώσσες, εγκατέλειψε το σχολείο του, χωρίς να πάρει απολυτήριο, παραιτήθηκε από τη γερμανική υπηκοότητα, διέκοψε κάθε σχέση με την εβραϊκή κοινότητα (σε ηλικία 16 ετών έβαλε τον πατέρα του να τον δηλώσει στις αρχές ως «χωρίς θρήσκευμα» και για το υπόλοιπο της ζωής του προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από οργανωμένες θρησκευτικές δραστηριότητες και ομάδες. Ο Αϊνστάιν δημιούργησε τη δική του θρησκευτικότητα, με τον ίδιο τρόπο και για τον ίδιο λόγο που δημιούργησε τη «δική του επιστήμη») και πήγε στο Μιλάνο να συναντήσει την οικογένειά του, που πρόσφατα είχε μεταναστεύσει, γιατί οι δουλειές του πατέρα του δεν πήγαιναν καλά.

Μετά από 1-2 χρόνια απραξίας σκέφτηκε να δώσει εξετάσεις στο Πολυτεχνείο της Ζυρίχης, ως αυτοδίδακτος χωρίς απολυτήριο Λυκείου. Η προσπάθεια αυτή απέτυχε και κάποιος καθηγητής τού συνέστησε να παρακολουθήσει μαθήματα Λυκείου στο Aarau. Εκεί παρακολούθησε στα έτη 1895 – 1896 την τρίτη και τέταρτη τάξη (για μαθητές 18 και 19 ετών)! Τελικά, μετά την ολοκλήρωση των σχολικών μαθημάτων, γράφτηκε ο Αϊνστάιν το 1896 στο Πολυτεχνείο της Ζυρίχης για να σπουδάσει εκπαιδευτικός τεχνικής επαγγελματικής σχολής, όπου ολοκλήρωσε επιτυχώς τέσσερα χρόνια σπουδών στη Φυσική.

Τα πρώτα χρόνια του 20ού αιώνα δεν έδειχναν καθόλου ότι ο Αϊνστάιν επρόκειτο να γίνει ο επιστήμων που θα άφηνε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε αυτόν. Παρά την πληθώρα αιτήσεων που απέστειλε σε διάφορα πανεπιστήμια, δεν έβρισκε δουλειά. Αντίθετα, τρεις από τους φίλους του και συμφοιτητές του είχαν αρχίσει ήδη να εργάζονται ως βοηθοί στο ΕΤΗ.
    Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του βρήκε ο Αϊνστάιν μία θέση ως βοηθητικός δάσκαλος στο Winterthur, απολύθηκε όμως μετά από λίγο, λόγω ανεπάρκειας. Ο ίδιος έλεγε στους γνωστούς του «Με προσέλαβαν ως βοηθητικό δάσκαλο και περίμεναν ένα Σωκράτη». Ο πατέρας ενός συμμαθητή του τον συνέστησε κάποια στιγμή στο διευθυντή του ελβετικού γραφείου ευρεσιτεχνιών στη Βέρνη. Δουλειά του ήταν να ετοιμάζει τα έγγραφα αναγνωρίσεως των ευρεσιτεχνιών και για το σκοπό αυτό έπρεπε να περιγράφει σ’ αυτά κάθε εφεύρεση σύντομα, κατανοητά και περιεκτικά. Οι ίδιοι οι εφευρέτες δεν ήταν συνήθως σε θέση να περιγράψουν την εφεύρεσή τους. Εδώ αναδείχθηκε μια ικανότητα του Αϊνστάιν, να εμβαθύνει σε ξένες ιδέες και να αναγνωρίζει την ουσία μιας διαδικασίας ή ενός μηχανισμού, εντοπίζοντας ταυτόχρονα τυχόν σφάλματα. Ο ίδιος εξομολογήθηκε αργότερα ότι αυτή η δουλειά τον είχε συναρπάσει και αποτελούσε και το χόμπυ του, αντί να δημοσιεύει σε περιοδικά απανωτά επιστημονικές εργασίες χωρίς ενδιαφέρον. Πρόκειται για μια από τις παραγωγικότερες και πλέον αξιοθαύμαστες περιόδους της ζωής του Αϊνστάιν. Μακριά από την επιστημονική κοινότητα και χωρίς τα οφέλη που θα μπορούσε να επιφέρει η επικοινωνία με συναδέλφους του, συνέγραψε μια πληθώρα επιστημονικών άρθρων στο πεδίο της θεωρητικής φυσικής.

Mε αυτά που γράφω, δεν θέλω να σου πω προσπάθησε. Θέλω να σου πω ότι η κοινωνία είναι έτσι φτιαγμένη που οι μαλάκες είναι οι περισσότεροι. Αυτό σου λέω μόνο να να δεις. Συμβαίνει εδώ και εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια. (Σημείωση το μαλάκες δεν είναι βρισιά, το αναφέρω σαν περιληπτική περιγραφή, σαν άθροισμα συμπεριφοράς).
    Παράκληση, αν δεν κατάλαβες τι θέλω να πω πες μου να το εξηγήσω αλλιώς. Αν πάλι κατάλαβες θα αισθανθείς διαφορετικά. Όχι απαραίτητα καλύτερα, αλλά διαφορετικά. Αν δεν αισθανθείς έστω λίγο διαφορετικά σημαίνει ότι δεν κατάλαβες (ή ότι λέω ανοησίες).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ελεος αλεγκ........
    Kαλά σου λεει η Δώρα http://www.e-psychology.gr/forum/sho...�-μας/page5 . Άστο το ρημάδι και πήγαινε και λίγο τουαλέτα...

Member
    John11,
    θα παρακαλούσα να σεβαστούμε το θέμα του/της aleg.
    Ευχαριστώ

Quote Originally Posted by John11 View Post
    Kαλά σου λεει η Δώρα http://www.e-psychology.gr/forum/sho...�-μας/page5 . Άστο το ρημάδι και πήγαινε και λίγο τουαλέτα...
    ...αν δεν παρασυρόσουν από την εμπάθεια σου, θα έβλεπες πως στο τελος του ποστ μου είχα χαμογελάκι που σημαίνει πως το έγαρψα με συμπάθεια για την κατασταση του αλεγκ και χαριτωλογούσα.

Το σταματάω εδώ για να μη γίνει και αυτό το θέμα @@.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idella View Post
    John11,
    θα παρακαλούσα να σεβαστούμε το θέμα του/της aleg.
    Ευχαριστώ
    Aκριβώς το αντίθετο έκανα, υπάρχει απόλυτος σεβασμός. Δεν ήταν θέμα διαπληκτισμού με Θεοφανία. Μπορείς να διαβάσεις και την απάντησή μου εδώ: http://www.e-psychology.gr/forum/sho...568#post298568 (τρίτο post).
    Γιατί το "ελεος αλεγκ........" φοβάμαι είναι που δεν έχει σεβασμό. Αν δεν κάνω λάθος.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    .
    Η απάντησή σου έχει σβηστεί από τη διαχείρηση και προφανώς δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω.

Quote Originally Posted by John11 View Post

Η απάντησή σου έχει σβηστεί από τη διαχείρηση και προφανώς δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω.
    ..δεν σβήστηκε, έκανα ένα λάθος στο κοουτ.
    Η απαντηση μου είναι αυτή:

...αν δεν παρασυρόσουν από την εμπάθεια σου, θα έβλεπες πως στο τελος του ποστ μου είχα χαμογελάκι που σημαίνει πως το έγαρψα με συμπάθεια για την κατασταση του αλεγκ και χαριτωλογούσα.

Το σταματάω εδώ για να μη γίνει και αυτό το θέμα @@.

Member
    η καρδια μου χτυπαει σαν τρελη και δεν μπορω να ανασανω
    Ρε παιδάκι μου δεν ακούς κιόλας αυτό που γράφεις δεν είναι τίποτε άλλο από κρίση πανικού, τις έχω περάσει γιά μήνες. Κάποτε σταματάνε και ηρεμείς. Βάλε μπροστά το μυαλουδάκι σου και κατάλαβε όλα αυτά που γράφεις τα έχουν περάσει κι άλλοι είναι οδυνηρά σίγουρα αλλά περνάνε. Εγώ ξέρεις πως τις αντιμετώπισα μίλαγα με κάποιον στο σπίτι γιά την κρίση και κατόπιν άλλαζα θέμα το ξέχναγα και πέρναγε.
    Δεν άκουγα μουσική ή δεν έβλεπα ταινίες που με συγκινούσαν αλλά έβλεπα συνεχώς κωμωδίες ώστε με το γέλιο σιγά σιγά άλλαζα διάθεση και μετά από κάνα μήνα ηρέμησα πιό σταθερά, ξανάπεφτα αλλά πιό αραιά μέχρι που σταμάτησαν εντελώς.

Banned
    το μηνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    εγω παντως στους ανθρωπους που θελουν να πεθανουν εχω να προτεινω το εξης: πριν το κανετε αυτο,μην αφησετε τη ζωη σας να παει εντελως χαμενη και καντε ενα καλο για την ανθρωποτητα... παρτε κ εναν πολιτικο μαζι σας!! σκεψου πως θα φας καποιον πραγματικα αχρηστο που κανει κ τις ζωες των υπολοιπων μας μιζερες.... εκει θα σε παραδεχτουμε ολοι οι υπολοιποι δειλοι που θελουμε να το κανουμε κ δεν το τολμουμε... αυτος ειναι ενας καλος στοχος για να εχει κανεις σε αυτη τη ζωη

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    εγω παντως στους ανθρωπους που θελουν να πεθανουν εχω να προτεινω το εξης: πριν το κανετε αυτο,μην αφησετε τη ζωη σας να παει εντελως χαμενη και καντε ενα καλο για την ανθρωποτητα... παρτε κ εναν πολιτικο μαζι σας!! σκεψου πως θα φας καποιον πραγματικα αχρηστο που κανει κ τις ζωες των υπολοιπων μας μιζερες.... εκει θα σε παραδεχτουμε ολοι οι υπολοιποι δειλοι που θελουμε να το κανουμε κ δεν το τολμουμε... αυτος ειναι ενας καλος στοχος για να εχει κανεις σε αυτη τη ζωη
    λολλλ...χαχααχα!

Εχω διαβάσει άπειρες απαντήσεις σε άτομα που είναι χάλια ψυχολογικά και θέλουν να φύγουν από τη ζωή, αλλά ......ρισπέκτ....ήταν ότι καλύτερο!

Senior Member
    τζιχαντ αλα ελληνικα;

Senior Member
    Βασικα άλλοι είναι αυτοι που πρεπει να πεθανουν και οχι οι νεοι και αδημιουργητοι ανθρωποι.. οι δυναστες με τον μανδυα του προστατη που θελουν να δημιουργουν μιζερους και καταθλιπτικους ανθρωπους γυρω τους για να τους εξουσιαζουν.. η μονη απαντηση στους απανταχου δυναστες - και αναφερομαι σε καθε ανθρωπο που θελει να επιβαλλει την αθλια παρτουλα του σε βαρος του πιο νεου, του πιο αδυναμου - ειναι η αντεπιθεση..

το πρωτο βημα για την αντεπιθεση ειναι η αναζητηση των καταλληλων συμμαχων και εδω εχεις βρει τους online συμμαχους σου .. τωρα ψαξε να βρεις και τους real time ανθρωπους που θα σε εμπνευσουν να απομυθοποιησεις τα ανθρωπακια που θελουν να σου επιβαλλονται..
    Last edited by kalopisti; 16-10-2011 at 12:06.

Junior Member

Μήπως κάνεις πλάκα?

τοτε θελω κ εγω να γινω αναισθητη.πως τα καταφερνουν αυτοι;
    Ρε συ aleg βλέπω ότι γνωρίζεις πάρα πολά και μάλλον εσύ μπορείς να προσφέρεις
    ψυχολογική υποστήριξη σε εμάς πολύ καλύτερα από εμείς σε εσένα οπότε σε
    χρειαζόμαστε είσαι πολύτιμη!!!

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast