πρεπει να πεθανω - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 108
    Senior Member
    Δεν διάβασα το θέμα αλλά μου έκανε εντύπωση το πρέπει στον τιτλο. Ακόμα και σ' αυτό πρέπει?? Θα τις κόψω ΟΠΟΤΕ θέλω ΑΝ το θέλω και ΟΠΩΣ θέλω. Το ίδιο να κάνεις κι εσύ.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by aleg View Post
    ηλιθιος,ασημαντος,σπαστικο ς,κακος και αχρηστος ανθρωπος του κοσμου.ενα σκουπιδι που δεν εχει καρδια ουτε ψυχη ουτε αισθηματα και δεν αξιζει τιποτα και δεν ειναι αξιο για τιποτα
    ειμαι 24
    αχρηστη γιατι δεν εχω κανει τιποτα στη ζωη μου,δεν σπουδασα δεν εχω παρει καποιο διπλωμα τιποτα τιποτα τιποτα.και ναι ξερω οτι δεν ειναι το παν αυτα αλλα με εχουν υποτιμησει πολλοι γ αυτο το λογο
    ασημαντη και σπαστικια και κακια ειμαι γιατι μου το χουν πει πολλοι ανθρωποι,φιλοι γκομενοι απλοι γνωστοι.ναι ξερω πρεπει να μην τους δινω σημασια γιατι μορει αυτοι να μην αξιζουν εμενα αλλα ειναι τοσοι πολλοι που τελικα σκεφτομαι οτι δεν μπορει να χουν αδικο οι πολλοι κ εγω δικιο.
    δεν αξιζω τιποτα γιατι μου το χουν δειξει.
    και ηλιθια γιατι σκεφτομαι ετσι,δεν κοιταω τον εαυτο μου,δεν καταφερα ποτε να εκδικηθω εστω κ εναν απ αυτους που με προδωσαν παρολο που το θελω πολυ εστω μια φορα,κρεμιεμαι απο ανθρωπους που μου φερονται ασχημα η με φτυνουν.
    ναι θα ηθελα να βρεθει μια αλλη λυση περα απο την αυτοκτονια,ξερω οτι μπορει να αλλαξει η ζωη μου τα ξερω αυτα τα χω ξαναακουσει τα χω σκεφτει αλλα εγω δεν μπορω να περιμενω αλλο.ειμαι δυστυχισμενη
    σε ψυχολογο δεν θελω να μιλησω γιατι σχεδον ξερω τι θα ακουσω περι αυτοπεποιθησης κλπ και δεν εχω καμια ορεξη.
    ρε συ aleg τι παει να πει δε μπορεις να περιμενεις αλλο...? το θεμα ειναι οτι δε πρεπει να περιμενεις αλλα να κανεις, τωρα το οτι γραφεις εδω νταξει ξερω θες να τα βγαλεις απο μεσα σου να ξαλαφρωσεις αλλα τι περιμενενεις να παρεις καμια απαντηση του τυπου πηγαινε και αγορασε το ταδε μαγικο ραβδακι να στα "γιατρεψει" ολα? να σου "φτιαξει" το τροπο που σκεφτεσαι? δηλαδη τωρα εγω αμα ημουν ενας απο αυτους τους γνωστους σου και σου ελεγα "οκ! τραβα πηδα μωρη αχρηστη απο κανα γκρεμο δεν αξιζεις μια!!!!" θα το αποδεχοσουν ετσι απλα και θα ελεγες οτι εχω δικιο επειδη ειμαι ενας απο τους πολλους που στο λενε η θα επρεπε να πεις: "ΑΝΤΕ ΓΑΜ..... ΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑ....ΚΕΣ!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΗ " και συ πια!κωλογρια εισαι 24 ετων και δεν εχεις κανει τπτ! εδω αλλοι -αλλες στα 50 οι ανθρωποι αποφασιζουν να κανουν τη ζωη τους (με οποιοδηποτε τροπο) και να κανουν πραγματα τα οποια δεν τους δοθηκε η ευκαιρια να τα κανουν οταν ηταν στην ηλικια σου. αρπαξε τη ζωη απ' τα μαλλια, μαθε τον εαυτο σου, κανε πραγματα που σε κανουν να νιωθεις ζωντανη και θα νιωσεις καλυτερα... η περιμενε... μεινε απαθης οπως εισαι και τι να σου πω, να σου " χαϊδεψω τ'αυτια"? τι να σου πω αμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περιμενεις να σου ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ οι ΑΛΛΟΙ το ΤΙ ΕΙΣΑΙ ... ΕΣΥ πιστευεις οτι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΑΙ? Αφου εισαι ΑΧΡΗΣΤΗ, ΗΛΙΘΙΑ, ΑΣΗΜΑΝΤΗ, ΣΠΑΣΤΙΚΙΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ παρε φορα και πηδα!!! αυτο ειναι που πργματικα θελεις η ειναι η ευκολη λυση επειδη ΔΕ ΤΟΛΜΑΣ να αντικρουσεις τις πεποπιθησεις των αλλων?

Member
    Αυτό το "πλάνο" είναι κάποιοι τρόποι συμπεριφοράς ώστε να μπει το μυαλό σε μία κατάσταση σκέψης και αντίληψης του εαυτού μας.
    Έβαλα το e-mail μου γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να το δημοσιεύσω ανοιχτά, αλλά όποιος μου στείλει μήνυμα θα του το στείλω ελπίζω να τον βοηθήσει. Δεν είναι πανάκεια απλά σε βάζει να δεις τον εαυτό σου λίγο διαφορετικά όπως μου είχε πει όμως πρέπει να θέλει κάποιος να το κάνει και να συνεργαστεί αν δεν θέλει επ ουδενί τότε η κατάσταση δυσκολεύει.

Member
    Quote Originally Posted by erevina View Post
    ρε συ aleg τι παει να πει δε μπορεις να περιμενεις αλλο...? το θεμα ειναι οτι δε πρεπει να περιμενεις αλλα να κανεις, τωρα το οτι γραφεις εδω νταξει ξερω θες να τα βγαλεις απο μεσα σου να ξαλαφρωσεις αλλα τι περιμενενεις να παρεις καμια απαντηση του τυπου πηγαινε και αγορασε το ταδε μαγικο ραβδακι να στα "γιατρεψει" ολα? να σου "φτιαξει" το τροπο που σκεφτεσαι? δηλαδη τωρα εγω αμα ημουν ενας απο αυτους τους γνωστους σου και σου ελεγα "οκ! τραβα πηδα μωρη αχρηστη απο κανα γκρεμο δεν αξιζεις μια!!!!" θα το αποδεχοσουν ετσι απλα και θα ελεγες οτι εχω δικιο επειδη ειμαι ενας απο τους πολλους που στο λενε η θα επρεπε να πεις: "ΑΝΤΕ ΓΑΜ..... ΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑ....ΚΕΣ!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΗ " και συ πια!κωλογρια εισαι 24 ετων και δεν εχεις κανει τπτ! εδω αλλοι -αλλες στα 50 οι ανθρωποι αποφασιζουν να κανουν τη ζωη τους (με οποιοδηποτε τροπο) και να κανουν πραγματα τα οποια δεν τους δοθηκε η ευκαιρια να τα κανουν οταν ηταν στην ηλικια σου. αρπαξε τη ζωη απ' τα μαλλια, μαθε τον εαυτο σου, κανε πραγματα που σε κανουν να νιωθεις ζωντανη και θα νιωσεις καλυτερα... η περιμενε... μεινε απαθης οπως εισαι και τι να σου πω, να σου " χαϊδεψω τ'αυτια"? τι να σου πω αμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περιμενεις να σου ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ οι ΑΛΛΟΙ το ΤΙ ΕΙΣΑΙ ... ΕΣΥ πιστευεις οτι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΑΙ? Αφου εισαι ΑΧΡΗΣΤΗ, ΗΛΙΘΙΑ, ΑΣΗΜΑΝΤΗ, ΣΠΑΣΤΙΚΙΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ παρε φορα και πηδα!!! αυτο ειναι που πργματικα θελεις η ειναι η ευκολη λυση επειδη ΔΕ ΤΟΛΜΑΣ να αντικρουσεις τις πεποπιθησεις των αλλων?
    Σωστά είναι όλα αυτά που γράφεις αλλά ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό, ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε κατάσταση κατάθλιψης δεν μπορεί να δει τα πράγματα έτσι θέλει βοήθεια το μυαλό έχει μπλοκάρει, δεν είναι τόσο εύκολο, αν ήταν έτσι τόσο εύκολα δεν θα υπήρχαν γιατροί και φάρμακα ο κάθενας έχει την προσωπικότητά του τα βιώματά του και βέβαια δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια δύναμη, Εγώ το ξεπέρασα μόνος μου, όχι τελείως βέβαια ακόμη έχω ανάγκη από κάποιον να με καταλάβει. Δεν είχα απολύτως κανέναν να με βοηθήσει πέρναγα τις κρίσεις πανικού και γινόμουνα ράκος, άντε μετά να σηκωθώ πάλι να συνεχίσω, με τί κουράγιο; Εγώ και ο Θεός ξέρουν με τί κόπο με πόση προσπάθεια και με τί πόνο βγήκα χωρίς φάρμακα, προσπαθούσα να μην το δείχνω στο περιβάλλον μου γιατί είχα άρρωστο που δεν μου έφταιγε να φορτωθεί και τα δικά μου και μέσα μου είμουνα ψυχολογικά κιμάς στην κυριολεξία, προδωμένος από φίλους συγγενείς από όλους εκτός μόνο από την μάνα μου, και είμαι και μόνος χωρίς σύντροφο. Γιά σκέψου πόσο δύσκολα βγήκα από αυτό το λούκι που μπορεί να ξαναπέσω με πάσα αφορμή και μετά καλά ξεμπερδέματα πάλι. Δεν είναι τόσο εύκολο μακάρι να ήταν αλλά δεν είναι δυστυχὠς.
    Μπορώ να καταλάβω πλήρως την περίπτωση της aleg γιατί έτσι έχω νοιώσει, δεν έχουν σημασία τα όποια διπλώματα ή προσόντα που νομίζει ότι δεν έχει, η ουσία είναι εσωτερική τα υπόλοιπα είναι αφορμές και διπλώματα να είχε και προσόντα κατά τον κόσμο πάλι έτσι θα ένοιωθε.
    Πιστέυω ότι είναι ένα υπερευαίσθητο άτομο όπως οι περισσότεροι που παθαίνουν κατάθλιψη γιατί πληγώνονται εύκολα, η σημερινή κοινωνία έχει γίνει πολύ απάνθρωπη και σκληρή οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν ένα θύμα να βγάλουν πάνω του ότι ανασφάλειες, κόμπλεξ και μικρότητες έχουν και συνήθως τα εύκολα θύματα είναι οι ευάισθητοι άνθρωποι. Προσωπικά μετά από ότι πέρασα μπορεί να νοιώθω ακόμη πίκρα και απογοήτευση αλλά έχω γίνει και σκληρός πλέον δεν δίνω δεύτερη ευκαιρία σε κανέναν να με πληγώσει θα του φάω το λαρύγγι πλέον. Ήμουν ο άνθρωπος που πάντα βοήθαγε τους άλλους και ακόμη αν μπορώ να βοηθήσω θα βοηθήσω αν και εμένα στην ανάγκη μου δεν με βοήθησε κανείς με εγκατέλειψαν ΟΛΟΙ. Αυτά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Makis15n View Post
    Αυτό το "πλάνο" είναι κάποιοι τρόποι συμπεριφοράς ώστε να μπει το μυαλό σε μία κατάσταση σκέψης και αντίληψης του εαυτού μας.
    Έβαλα το e-mail μου γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να το δημοσιεύσω ανοιχτά, αλλά όποιος μου στείλει μήνυμα θα του το στείλω ελπίζω να τον βοηθήσει. Δεν είναι πανάκεια απλά σε βάζει να δεις τον εαυτό σου λίγο διαφορετικά όπως μου είχε πει όμως πρέπει να θέλει κάποιος να το κάνει και να συνεργαστεί αν δεν θέλει επ ουδενί τότε η κατάσταση δυσκολεύει.
    βεβαια μπορεις!
    γιατι να μην μπορεις?
    αρκει να μην περιεχει προτασεις για φαρμακα και ονοματα γιατρων η ψυχολογων η θεραπευτικων κεντρων.
    μπορει να φανει χρησιμο σε καποιους

Member
    ΤΡΟΠΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
    - Αποδοχή της κατάστασης μας με ηρεμία, όχι άγχος για την αντιμετώπισή της.
    - Nα ερευνήσουμε σκέψεις και συμπεριφορές που συμβάλλουν στη δημιουργία αισθημάτων απογοήτευσης, μειονεκτικότητας και ενοχής τα οποία συνοδεύουν ή βρίσκονται στη ρίζα της κατάθλιψης.
    - Nα κατανοήσουμε ποια από τα προβλήματα που μας απασχολούν μπορούμε να επιλύσουμε και με ποιο τρόπο και ποια δεν μπορούμε να επιλύσουμε αλλά οφείλουμε να συμβιώσουμε αρμονικά μαζί τους.
    - Να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
    - Nα ξαναβάλουμε σταδιακά στη ζωή μας ευχάριστες δραστηριότητες που μπορούν να ξυπνήσουν μέσα μας τη χαρά της ζωής. .
    - Να εκφράζουμε τα αληθινά μας συναισθήματα όταν θέλουμε πραγματικά να επικοινωνήσουμε ακόμη και όταν αυτά είναι αρνητικά. (θυμός, πλήξη, επιθετικότητα, θλίψη).
    - Να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας και να μην υποχωρούμε από φόβο στις απόψεις των άλλων..
    - Να στηρίζουμε τις επιλογές μας στις δικές μας αξίες και τις δικές μας επιθυμίες.
    - Να ανακτήσουμε τον έλεγχο της ζωής μας.
    - Να βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον που μπορούν να μας δώσουν νόημα και να αναλαμβάνουμε το ρίσκο και την ευθύνη αυτών των επιλογών.

Αυτά περιπληπτικά. Γιά εξειδίκευση μόνο με διάλογο.

Senior Member
    το χω σκεφτει επανηλημενα και εχω βρει λυση για τα προβληματα μου.η αυτοκτονια.το θεμα ειναι γιατι δεν το παιρνω αποφαση να το κανω επιτελους να ησυχασω.τι περιμενω;ειμαι ο πιο ηλιθιος,ασημαντος,σπαστικο ς,κακος και αχρηστος ανθρωπος του κοσμου.ενα σκουπιδι που δεν εχει καρδια ουτε ψυχη ουτε αισθηματα και δεν αξιζει τιποτα και δεν ειναι αξιο για τιποτα.ντρεπομαι γ αυτα και παλι δεν ειμαι αξια ουτε να αυτοκτονησω.γιατι;
    ise poli la8os... pios skatopsixos sou edose tetia ikona gia ton eafto sou ?

asimantos kaneis den einai , oute axristos kai aksizeis opos aksizoun sxedon oloi...
    oso gia tin kakia pou exeis mesa sou min anisixis oloi einai skavoi tis gia na xtisoune ton kosmo pou egw kai esi vadizeis....
    Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!

Junior Member
    Σωστά είναι όλα αυτά που γράφεις αλλά ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό, ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε κατάσταση κατάθλιψης δεν μπορεί να δει τα πράγματα έτσι θέλει βοήθεια το μυαλό έχει μπλοκάρει, δεν είναι τόσο εύκολο, αν ήταν έτσι τόσο εύκολα δεν θα υπήρχαν γιατροί και φάρμακα ο κάθενας έχει την προσωπικότητά του τα βιώματά του και βέβαια δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια δύναμη, Εγώ το ξεπέρασα μόνος μου, όχι τελείως βέβαια ακόμη έχω ανάγκη από κάποιον να με καταλάβει. Δεν είχα απολύτως κανέναν να με βοηθήσει πέρναγα τις κρίσεις πανικού και γινόμουνα ράκος, άντε μετά να σηκωθώ πάλι να συνεχίσω, με τί κουράγιο; Εγώ και ο Θεός ξέρουν με τί κόπο με πόση προσπάθεια και με τί πόνο βγήκα χωρίς φάρμακα, προσπαθούσα να μην το δείχνω στο περιβάλλον μου γιατί είχα άρρωστο που δεν μου έφταιγε να φορτωθεί και τα δικά μου και μέσα μου είμουνα ψυχολογικά κιμάς στην κυριολεξία, προδωμένος από φίλους συγγενείς από όλους εκτός μόνο από την μάνα μου, και είμαι και μόνος χωρίς σύντροφο. Γιά σκέψου πόσο δύσκολα βγήκα από αυτό το λούκι που μπορεί να ξαναπέσω με πάσα αφορμή και μετά καλά ξεμπερδέματα πάλι. Δεν είναι τόσο εύκολο μακάρι να ήταν αλλά δεν είναι δυστυχὠς.
    Μπορώ να καταλάβω πλήρως την περίπτωση της aleg γιατί έτσι έχω νοιώσει, δεν έχουν σημασία τα όποια διπλώματα ή προσόντα που νομίζει ότι δεν έχει, η ουσία είναι εσωτερική τα υπόλοιπα είναι αφορμές και διπλώματα να είχε και προσόντα κατά τον κόσμο πάλι έτσι θα ένοιωθε.
    Πιστέυω ότι είναι ένα υπερευαίσθητο άτομο όπως οι περισσότεροι που παθαίνουν κατάθλιψη γιατί πληγώνονται εύκολα, η σημερινή κοινωνία έχει γίνει πολύ απάνθρωπη και σκληρή οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν ένα θύμα να βγάλουν πάνω του ότι ανασφάλειες, κόμπλεξ και μικρότητες έχουν και συνήθως τα εύκολα θύματα είναι οι ευάισθητοι άνθρωποι. Προσωπικά μετά από ότι πέρασα μπορεί να νοιώθω ακόμη πίκρα και απογοήτευση αλλά έχω γίνει και σκληρός πλέον δεν δίνω δεύτερη ευκαιρία σε κανέναν να με πληγώσει θα του φάω το λαρύγγι πλέον. Ήμουν ο άνθρωπος που πάντα βοήθαγε τους άλλους και ακόμη αν μπορώ να βοηθήσω θα βοηθήσω αν και εμένα στην ανάγκη μου δεν με βοήθησε κανείς με εγκατέλειψαν ΟΛΟΙ. Αυτά.
    μα το ξέρω αυτό και γω εχω περάσει απο το στάδιο αυτό και είναι αρκετές οι φορές που "πέφτω" όχι βέβαια σε τέτοιο τραγικό βαθμό... το καταλαβαίνω ότι δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ευκολο και ότι το μυαλό έχει μπλοκάρει. μα η κοπέλα λέει ότι δε θέλει να επισκευτεί ψυχολογο γιατί ξέρει τι θα της πεί (αν και θα έπρεπε να πάει ) και ένας τρόπος να συνέλθεις αν θες να το παλεψεις μόνος σου όπως ίσχυσε και σε εμένα είναι να σου βγεί η τσαντίλα το "οχι ρε" , το γαμώτο και η αποφασιστικότητα να παλέψεις για μια ζωή που αξίζεις...είδες όπως και σύ αυτή τη σκληρότητα είναι που χρησιμοποιείς σαν άμυνα τώρα πιά, αυτή η τσαντίλα είναι που σε κρατάει και συνεχίζεις..

Quote Originally Posted by erevina View Post
    μα το ξέρω αυτό και γω εχω περάσει απο το στάδιο αυτό και είναι αρκετές οι φορές που "πέφτω" όχι βέβαια σε τέτοιο τραγικό βαθμό... το καταλαβαίνω ότι δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ευκολο και ότι το μυαλό έχει μπλοκάρει. μα η κοπέλα λέει ότι δε θέλει να επισκευτεί ψυχολογο γιατί ξέρει τι θα της πεί (αν και θα έπρεπε να πάει ) και ένας τρόπος να συνέλθεις αν θες να το παλεψεις μόνος σου όπως ίσχυσε και σε εμένα είναι να σου βγεί η τσαντίλα το "οχι ρε" , το γαμώτο και η αποφασιστικότητα να παλέψεις για μια ζωή που αξίζεις...είδες όπως και σύ αυτή τη σκληρότητα είναι που χρησιμοποιείς σαν άμυνα τώρα πιά, αυτή η τσαντίλα είναι που σε κρατάει και συνεχίζεις..
    ...γι αυτό το λόγο δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα.
    Πως μπορεί να λέει κάποιος: ξέρω τι θα μου πει ο ψυχολόγος γι αυτό δεν πάω?
    Από κει ξεκινούν όλα κατά τη γνώμη μου.

Senior Member
    δεν πανε αυτοι που φοβουνται τις αληθειες που θα ακουστουν και προβαλλουν ενα σωρο χαζες δικαιολογιες.το θεμα ειναι να βρεις εναν σωστο θεραπευτη που να σε ταρακουνησει.κανεις δεν παει σε ψυχολογο και ποσο μαλλον σε ψυχιατρο στην αρχη με ελαφρα καρδια.
    και ναι οταν βρισκεσαι σε καταθλιψη μπλοκαρει το μυαλο βλεπεις μονο το μαυρο ουτε καν το γκρι, οσοι εχουμε περασει απο αυτο το τουνελ καταλαβαινουμε, αλλα ειναι απαραιτητη μια επαγγελματικη βοηθεια χωρις αυτην δεν νομιζω να υπηρχα σημερα.

Member
    Εμένα αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι αυτό το "πρέπει", δεν κατάλαβα aleg ποιός κρίνει ότι πρέπει να πεθάνεις;
    Σε καταλαβαίνω πολύ καλά, νομίζεις όμως ότι είσαι σε θέση να κρίνεις τώρα υπό αυτήν την ψυχολογία αν πρέπει να ζήσεις ή να πεθάνεις;
    Και στο κάτω κάτω της γραφής να πάρω την θέση σου και να σου πω ΝΑΙ να πεθάνεις! Τί θα καταφέρεις με αυτό; Ξέρεις τί θα κάνεις απλά θα παγιώσεις γιά πάντα στην ύπαρξή σου την αποτυχία αμετάκλητα, αφού πιστεὐεις ότι είσαι αποτυχημένη, δεν είναι έτσι καλή μου κουράστηκε η ψυχούλα σου το καταλαβαίνω, είσαι νέα έχεις την ζωή μπροστά σου μη βάζεις το τέλος πριν την ώρα του, δεν ξέρεις τί θα σου βγάλει η ζωή ακόμη ἐχεις περιθώρια. Να βρείς κάποιον να μιλήσεις φιλικά ακόμη και από το φόρουμ εδώ να ξαλαφρώσει λίγο η ψυχή σου, καλύτερα να μιλήσεις να αλαφρώσεις παρά να βαραίνεις συνέχεια δεν θα το αντέξεις, γνωρίζω πάρα πολύ καλά τί σου λέω. Εγώ προσωπικά αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω να σου πω την δική μου εμπειρία να δεις ότι δεν είσαι μόνη σε αυτό τον κόσμο που περνάει δύσκολες καταστάσεις, αν θέλεις να συναντηθούμε να μιλήσουμε φιλικά, θα δεις ότι θα σε βοηθήσει είναι κρίμα να κάνεις κάτι που δεν μπορεί να διορθωθεί ποτέ.
    Αφού όπως λες ότι δεν θέλεις να πας σε ψυχολόγο, πρέπει να μιλήσεις όσο το κρατάς μέσα σου το βάρος θα αυξάνει και στο τέλος θα σε γονατίσει σίγουρα. Έχε ελπίδα και προχώρα.

Member
    ένας τρόπος να συνέλθεις αν θες να το παλεψεις μόνος σου όπως ίσχυσε και σε εμένα είναι να σου βγεί η τσαντίλα το "οχι ρε" , το γαμώτο και η αποφασιστικότητα να παλέψεις για μια ζωή που αξίζεις...είδες όπως και σύ αυτή τη σκληρότητα είναι που χρησιμοποιείς σαν άμυνα τώρα πιά, αυτή η τσαντίλα είναι που σε κρατάει και συνεχίζεις..

αυτο το γαμωτο μου βγαινει καμια φορα αλλα ποτε δεν εχει κρατησει πανω απο 5 λεπτα.αποφασιζω να κανω αυτο κ αυτο κ αυτο και θα δειξω σε ολους τι αξιζω και θα τους φτυσω κιολας.αλλα μετα απο 5 λεπτα σκεφτομαι τι λεω η ηλιθια αφου ξερω οτι δεν θα προσπαθησω καν.

Member
    Εμένα αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι αυτό το "πρέπει", δεν κατάλαβα aleg ποιός κρίνει ότι πρέπει να πεθάνεις;
    Σε καταλαβαίνω πολύ καλά, νομίζεις όμως ότι είσαι σε θέση να κρίνεις τώρα υπό αυτήν την ψυχολογία αν πρέπει να ζήσεις ή να πεθάνεις;
    Και στο κάτω κάτω της γραφής να πάρω την θέση σου και να σου πω ΝΑΙ να πεθάνεις! Τί θα καταφέρεις με αυτό; Ξέρεις τί θα κάνεις απλά θα παγιώσεις γιά πάντα στην ύπαρξή σου την αποτυχία αμετάκλητα, αφού πιστεὐεις ότι είσαι αποτυχημένη, δεν είναι έτσι καλή μου κουράστηκε η ψυχούλα σου το καταλαβαίνω, είσαι νέα έχεις την ζωή μπροστά σου μη βάζεις το τέλος πριν την ώρα του, δεν ξέρεις τί θα σου βγάλει η ζωή ακόμη ἐχεις περιθώρια. Να βρείς κάποιον να μιλήσεις φιλικά ακόμη και από το φόρουμ εδώ να ξαλαφρώσει λίγο η ψυχή σου, καλύτερα να μιλήσεις να αλαφρώσεις παρά να βαραίνεις συνέχεια δεν θα το αντέξεις, γνωρίζω πάρα πολύ καλά τί σου λέω. Εγώ προσωπικά αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω να σου πω την δική μου εμπειρία να δεις ότι δεν είσαι μόνη σε αυτό τον κόσμο που περνάει δύσκολες καταστάσεις, αν θέλεις να συναντηθούμε να μιλήσουμε φιλικά, θα δεις ότι θα σε βοηθήσει είναι κρίμα να κάνεις κάτι που δεν μπορεί να διορθωθεί ποτέ.
    Αφού όπως λες ότι δεν θέλεις να πας σε ψυχολόγο, πρέπει να μιλήσεις όσο το κρατάς μέσα σου το βάρος θα αυξάνει και στο τέλος θα σε γονατίσει σίγουρα. Έχε ελπίδα και προχώρα.
    το πρεπει να πεθανω καταρχην το λεω εγω γιατι θελω να ηρεμησω.ξερω οτι και να πεθανω μονο εγω θα χαθω κια οι υπολοιποι θα συνεχισουν κανονικα την ζωη τους και στενοχωριεμαι που ειναι αδικο να μην την συνεχισω κ εγω αλλα δεν με νοιαζει αρκει να ηρεμησει το κεφαλι μου.σε ευχαριστω που εισαι διατεθειμενος να με ακουσεις αλλα δεν θα με βοηθησει να μιλησω σε καποιον ξενο(εσενα η ψυχολογο η καποιον τυχαιο στο δρομο).θα ηθελα να μιλησω σε καποιον πιο δικο μου ανθρωπο που να με νοιαζεται λιγο(ασε που αμα ξεκινησω να μιλαω με πιανουν ποταμι τα δακρυα και δεν βγαζεις λεξη,μακαρι τουλαχιστον να μαθω ν αελεγχω τα δακρυα),να νιωσω οτι καποιος θα στενοχωρηθει για μενα, αλλα δεν εχω καποιον τετοιο ανθρωπο.αμα δεν νοιαζονται οι δικοι μου θα πρηζω τους ξενους;

Member
    το πρεπει να πεθανω καταρχην το λεω εγω γιατι θελω να ηρεμησω.ξερω οτι και να πεθανω μονο εγω θα χαθω κια οι υπολοιποι θα συνεχισουν κανονικα την ζωη τους και στενοχωριεμαι που ειναι αδικο να μην την συνεχισω κ εγω αλλα δεν με νοιαζει αρκει να ηρεμησει το κεφαλι μου.σε ευχαριστω που εισαι διατεθειμενος να με ακουσεις αλλα δεν θα με βοηθησει να μιλησω σε καποιον ξενο(εσενα η ψυχολογο η καποιον τυχαιο στο δρομο).θα ηθελα να μιλησω σε καποιον πιο δικο μου ανθρωπο που να με νοιαζεται λιγο(ασε που αμα ξεκινησω να μιλαω με πιανουν ποταμι τα δακρυα και δεν βγαζεις λεξη,μακαρι τουλαχιστον να μαθω ν αελεγχω τα δακρυα),να νιωσω οτι καποιος θα στενοχωρηθει για μενα, αλλα δεν εχω καποιον τετοιο ανθρωπο.αμα δεν νοιαζονται οι δικοι μου θα πρηζω τους ξενους;
    Από την δική μου περίπτωση σου λέω ότι πρέπει να μιλήσεις να ακούσεις και μιά άλλη οπτική, και εγώ με τους δικούς μου δεν μίλησα δεν ήταν σε θέση να με καταλάβουν, ήθελα αλλά δεν είχα κατέφυγα σε έναν ψυχολόγο του είπα την περιπτωσή μου, με ρώτησε κάποιες λεπτομέρειες να δει που βρίσκομαι και μου είπε πόσο σοβαρή ή μη είναι η κατάστασή μου, λέγωντάς μου ότι "πιστεύω ότι θα το ξεπεράσεις, δεν ανησυχώ πολύ". Αν όμως δεν μιλούσα με κανέναν τί θα έκανα θα ανακύκλωνα συνεχώς τίς ίδιες ιδέες στο μυαλό μου χωρίς κανένα αποτέλεσμα, συν ότι με βοήθησε να προσέξω κάποια σημεία που δεν τα είχα εντοπίσει. Από ένα σημείο και μετά ουσιαστικά αυτοεξετάστηκα γνωρίζοντας που να πατήσω γιά να βγάλω μιά άκρη. Προσφέρθηκα να σε βοηθήσω γιατί το πέρασα και ακόμη το περνάω (όχι τόσο έντονα) άρα θα έχεις απεναντί σου έναν άνθρωπο που έχει περάσει (και ακόμη περνάει) ότι και εσύ, και όχι έναν άνθρωπο που θα σκεφτείς "ε μου τα λέει, αλλά δεν τα ζει, οπότε δεν με καταλαβαίνει", τώρα αν δεν θέλεις δεν μπορώ να σε πιέσω και δεν πρέπει να σε πιέσει κανείς έχεις ψυχολογικά πιεστεί εξάλλου και δεν σηκώνεις παραπάνω, κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός. Αλλά στο επαναλαμβάνω μίλα και βγάλτα από μέσα σου αλλιώς θα κλατάρεις.
    Μην απελπίζεσαι και προχώρα.

Member
    δεν εχω καν την διαθεση να προσπαθησω.ειμαι σιγουρη πως και να κλεισω ραντεβου σε ψυχολογο δεν θα παω.ο ψυχολογος θα με βοηθησει στο πως να σκεφτομαι ,να χω αυτοπεποιθηση και κατι τετοια.δεν εχω διαθεση να αλλαξω εγω τον εαυτο μου για να μαι αρεστη.αμα θελουν να αλλαξουν οι αλλοι για μενα.και αν αλλαξω θα εχω απλα αλλαξει δεν σημαινει οτι δεν θα χω αλλα προβληματα αργοτερα.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast