einai ksaderfos mou.deuteros
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

einai ksaderfos mou.deuteros

opws poli apla lew kai sto tilto.einai deuteros ksaderfos mou.kai eimai erwteumeni.de thelw na sas ekthesw oli tin katastasi.apla, thelw na mou peite tis prwtes skepseis pou sas erxontai sto mialo otan diavazetai autes tis grammes.einai fisiologiko/ithiko/swsto or what?

Φυσιολογικό (στον έρωτα), ηθικό, σωστό (στον έρωτα) είναι όλα λέξεις που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι υποκειμενικές έννοιες που αποκτούν διαφορετική σημασία ανάλογα με το πλαίσιο αναφοράς που χρησιμοποιεί ο καθένας. Με απλά λόγια αυτό που είναι Φυσιολογικό (στον έρωτα), ηθικό, σωστό (στον έρωτα) για μένα μπορεί να είναι αφύσικο, ανήθικο, λάθος για σένα.

Τα ουσιαστικά ερωτήματα είναι αλλού: θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την οικογένεια; Σε αυτή την περίπτωση είσαστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τις επιλογές σας; κοκ.

Junior Member
    geia sas..eimai nea sto forum...twra prospathw na mathw pws leiturgei...sygnwmi pu mpainw etsi sti sizitisi sas...

Senior Member
    oloi euprosdektoi na poun ti gnwmi tous.explorer auto pou prospathw na kanw right now einai ena gallop sxetika me to pws to vlepoun auto oi apeksw, dld eseis, pou mporei na antiproswpeuetai kai tis apopseis twn syggenwn mas.thelw na dw pos skeftetai i koinwnia gia auto.an kai edw einai enw eidiko koino, isws pio psagmeno, pio skeptomeno, pio provlimatismeno... ara mporei na min antikatoptrizei akrivws to pws tha skeftontan oi dikoi mas.euxaristw poli pantws gia to sxolio.:)

Junior Member
    Σίγουρα και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις εδώ μέσα αυτό που ψάχνεις ίσως επειδή το κοινό είναι τέτοιο που είπες (ίσως λέμε) ίσως γιατί η ανωνυμία διευκολύνει τον καθένα να πει αυτό που θα ήθελε να κάνει και όχι αυτό που θα έκανε,,
    Εν πάση περιπτώση , αν δεχτείς ότι είμαι και εγώ ένας από αυτούς, πιστεύω ότι δεν είσαι ερωτευμένη αλλά ενθουσιασμένη(ο έρωτας κατ\'εμέ προυποθέτει και κάποια σωματική επαφή).
    Λέω ότι για λόγους που μόνο εσύ ξέρεις έχεις εξυψώσει τον άνθρωπο στα μάτια σου (λόγω κάποιων χαρακτηριστικών του).
    Για να μην αναλύω τις θεωρίες μου, η αλήθεια είναι ότι είναι επιβεβλημένο να κάνεις κάτι έχοντας όμως στο μυαλό σου ότι θέλει προσοχή ενώ δεν έχει μέλλον αυτή η κατάσταση.
    Να μην ακούω βλακείες σχετικές με το ηθικό του πράγματος γιατί αμέσως αναρωτιέμαι αν αυτός που \"κυρήσσει\" είναι κάτοχος ηθικών αρχών και κατά πόσο...
    Κάνε ότι νιώθεις-πλην όμως γνώριζε ότι όταν πάρεις οποιοδήποτε μονοπάτι πας μόνο μπροστα-ποτέ πίσω. Και αυτή είναι η ομορφιά...

Junior Member
    στην ινδονησια,αγαπητη ειναι τελειωσ νομιμο και μη σου πω το πιο πιθανο ενασ ανδρασ να παντρευτει τη ξαδερφη του
    απο δευτέρου βαθμου και μετα,λοιπον μιλαμε για αλλη κουλτουρα ,ξενησ νοωτροποιασ απο τη δικη μασ.
    πρωτα απο ολα δε μασ λεσ εαν και εκεινοσ ειναι το ιδιο ερωτευμενοσ μαζι σου,αν ναι που φτασατε ?
    να ξερεισ το οτι εχεισ να αντιμετοπισεισ θηρια σε περοπτωση που θελεται να το επισημ/εται.οπωσ ειπε και το μελοσ πιο πανω για να αγαπησεισ καποιον πρεπει να κανεισ ερωτα μαζι του,πρεπει να τον αγκαλιασεισ, να τον φιλασ και να σου αρεσει,να τον μυριζεισ και να μη θεσ να ξεκολασ απο πανω του...........
    τα εχεισ νιωσει ολα αυτα?μη φτασεισ σε καμια περιπτωσει σε ακρωτητεσ αν εκεινοσ δε ξερει τιποτα αστο να κοιλησει,ωστοσο μην απομακρυνεσαι απο κοντα του.πρεπει να ξεχωρησεισ αυτο το συναισθημα αν ειναι θαυμασμοσ ωσ προσ την πρωσοπικοτητα του,πρεπει να μαθεισ ,να ψαξεισ και να γνωρισεισ και αυτη τη γωνια του εαυτου σου.
    δεν υπαρχει λογοσ να βιαζεσαι αν θελεισ καθε φορα πουειναι να το συναντησεισ να κρυβεσαι ή να χαιρεσαι που θα τον δεισ κρυβοντασ του ενα μεγαλο μυστικο.ολοι εχουν ζησει παρομοιεσ καταστασεισ,ευχομαι να βρεισ το σωστο δρομο σε αυτην τηνευκαιρια που σου δωθηκε να αντιμετοπησεισ τον ιδιο σου τον εαυτο,καθεε φορα που θα αντιμετοπιζεισ μια δυσκολια του εσωτερικου σου κοσμου θα γινεσαι πιο δυνατη.

Senior Member
    Originally posted by carrie
    opws poli apla lew kai sto tilto.einai deuteros ksaderfos mou.kai eimai erwteumeni.de thelw na sas ekthesw oli tin katastasi.apla, thelw na mou peite tis prwtes skepseis pou sas erxontai sto mialo otan diavazetai autes tis grammes.einai fisiologiko/ithiko/swsto or what?
    Όταν ακούω για δεύτερα ξαδέρφια σκέφτομαι...

1. δύο δικά μου δεύτερα ξαδέρφια με τα οποία μεγάλωσα μαζί και τα έχω σαν αδέρφια μου , οπότε δεν τα βλέπω καν ως \"άνδρες\" ή οτιδήποτε σχετικό όπως κι εκείνα εννοείται δε με βλέπουν σα θηλυκό.

2. πως έχω κι ένα σωρό άλλα που δε τα έχω δει ποτέ και δε γνωρίζω καν πως λέγονται (μάλλον θα πρέπει να πάρω κανένα τηλέφωνο στο πατρικό μου να ζητήσω καμιά παραπάνω πληροφορία). Φαντάζομαι πως για τη δεύτερη κατηγορία οτιδήποτε θα μπορούσε να προκύψει ακόμα και τελείως τυχαία.

Senior Member

Administrator
    Carrie,
    αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που θα καταλάβεις μετά από το γκάλοπ που θα κάνεις.
    Θα επηρρεάσει το γκάλοπ τη συμπεριφορά σου? Θα την καθορίσει ίσως?
    Υπάρχει αλήθεια τέτοια περίπτωση?
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    dodoni tha sou apantisw sto sxolio sou, pou ousiastika wtage giati kanw auto to \"gallop\", thelw omws meta na moy apantisei ki esy: ti se noiazei giati egw kanw auti tin erwtisi?exeis kapoio provlima? pisteuw oti ti simperifoara mas mporei na tin kathorisoune miriades pio asimantoi logoi apo ena gallop san ayto pou kanw.elpizw na apantisa sto ena meros tis erwtisis soy. gia to allo, eimai 22 xronwn, mikro sxetika fantazomai oti thewroume, pithanws kai apeiri, kai thelw na dw tin antanaklasi autou pou mou simbainei emena panw stous allous, gia na katalavw kalitera ti akrivws mou simbainei.kati san na koitazw se pollaplous kathreftes.kapoioi mporei na alloiwnoun to eidwlo enteelws, alloi na einai alithinoi, alloi na tonizoun kapoia stoixeia tou.mporei esi na to thewreis askopo, xwris noima kai xrisimotita, alla egw pisteuw oti apo tous allous mathainoume polla gia ton eauto mas. ki epeidi opws ksekinisa parapanw mallon eimai mikri kai apeiri, ithela apo auti tin antanaklsi na dw kalitera auto to aisthima pou proevalla.giati mporei na lew oti eimai erwteumeni, alla, iparxoun polla pou me vazoun se deuteres skepseis, kai kiriws, to thema tis siggeneias. mipos loipon auto pou niwthw einai kati sxetika diestrammeno as to pw etsi, kai stirizetai se auto to kata ta alla empodio(ti siggeneia)?maresei na analiw kai na epeksergazomai pragmata.. elpizw na in to kanw se vathmo kakourgimatos, agapite dodni.perimenw tin antanaklsi sou ;)

Senior Member
    Θα το έβλεπα λίγο παράξενο... και νομίζω ότι οι γύρω μάλλον θα το χλεύαζαν. Τώρα αν αυτό σημαίνει τίποτα... Νομίζω ότι όταν ήμουν μικρός είχα ακούσει για ένα ζευγάρι παντρεμένο, συγγενής του συγγενή τω συγγενή που το είδαμε με την οικογένεια μου σε κάποιο γάμο. Είχα ακούσει τη γιαγιά μου να συζητάει με την αδελφή της ότι αυτοί οι δύο ήταν ξαδέρφια... Αυτό που αποκόμισα με την παιδική μου ματιά ήταν ότι αυτό ήταν κάτι το \"ανώμαλο\"/\"παράξενο\" από το πως το συζητούσαν οι άλλοι. Και λίγο \"αστείο\".

Senior Member
    Κακό δεν είναι, αγαπητή carrie, να σχετιστείς ερωτικά με τον ξάδερφό σου. Είναι -όντως- λίγο παράξενο... και εξαρτάται πόσο το θέλετε και οι 2 σας.

Αξίζει η οικογενειακή αναστάτωση που θα συμβεί? (γιατί θα συμβεί). Αν είναι μεγάλος έρωτας, οκ, πάσο και βουρ με τα μούτρα να τον ευχαριστηθείτε!

Αν είναι, όπως προείπαν και άλλοι, θαυμασμός, συμπάθεια και μιά δόση χημείας (ταίριασμα εννοώ, όχι αποκλειστικώς ερωτική, θεωρώ ότι χημεία μπορούμε να έχουμε και με φίλους μας), μήπως είναι καλύτερα να μείνει σε αυτό το επίπεδο?

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by carrie
    αφου η καρδια λεει το ναι ολα τα αλλα ειναι χωρις σημασια.

Senior Member
    les? den mporw na fantaastw pos tha itan mia koinwnia opou o kathenas kanei auto pou thelei kai leei auto pou thelei xwris na skeftetai ton koinwniko perigyro, eidika de ama de milame mono gia ksenous anthrwpous alla kai gia tin idia tou tin oikogeneia.i fantasia mou de ftanei ws ekei...

Page 1 of 2 12 LastLast