ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ !!!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantina View Post
    Αχ...σοβαρά μιλάς;Κι εγω davidoff!Ξεκίνησα με το classic,μετα το μπλε και τον τελευταιο καιρό καπνιζα το cold,τα λεπτά κι εγώ.Αχ...μακάρι τουλάχιστον να μπορούσα να καπνίσω...
    Ειναι γαματα τσιγαρα τα davidoff!! Αλλα πανακριβα (4 ευρω εχει το πακετο των 20) κ τελειωνουν σχετικα γρηγορα..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ναι ρε γαμωτο...4.20 τα πήρα την τελευταια φορά.Αλλά τα απολάμβανα...Με αυτά ξεκίνησα και δεν κάπνισα άλλο τσιγάρο.Πόσο σε ζηλέυω που έχεις τουλάχιστον αυτό.Ούτε αυτό δεν έχω πια...

Senior Member
    Σου εχει απαγορευσει δλδ ο γιατρος σου να καπνιζεις ??

Senior Member
    Όχι...Όταν άρχισε το πρόβλημά μου,με το κεφάλι άρχισε να με ενοχλει και το τσιγάρο.Είχα πάει τότε σε μια ΩΡΛ και φαντάσου έβαλε μέσα στη μυτη την καμερα να δει και είχα μια ολόκληρη πληγή στη μυτη και δεν την είδε,εγω της το ειπα.Τεσπα,παρατηρησα όταν κάπνιζα,πονουσα μέσα στη μυτη πολυ και στην κορυφη του κεφαλιου.Όταν τα είπα αυτά στους γιατρούς μου ειπαν οτι αποκλειετε το τσιγάρο να σε πονουσε εκει στο κεφαλι...Το έκοψα γιατι πονουσα.Μετα μου διεγνωσαν αλλεργικη ρινιτιδα και ασθμα.Ίσως για αυτο να πονουσα στη μυτη και για αυτο να ειχα την πληγη.
    Όπως και να εχει,κάπνιζα τρια χρονια,δεν κάπνιζα πολύ και το ξεκίνησα μεγάλη αλλά με βοηθούσε τόσο πολύ το τσιγάρο στο θέμα του άγχους...

Senior Member
    σε καταλαβαινω... εφοσον αλληλεπιδρουσε ετσι κ σου εφερνε αυτα τα συμπτωματα ισως καλυτερα που το εκοψες.. στο αγχος βοηθαει αρκετα ειδικα τη στιγμη που ειναι σε εξαρση κ δεν μπορεις με τιποτα να ηρεμησεις.. καποιους εχω ακουσει οτι η νικοτινη τους κανει χειροτερα κ αυξανει το αγχος.. δεν ξερω, ισως ειναι κ θεμα οργανισμου πως αντιδραει...

Senior Member
    Δεν ξέρω τι να πω.Έχω σκεφτεί ότι ίσως και το τσιγάρο να με επηρεασε κατα καποιο τροπο αλλά το βρίσκω και λίγο υπερβολικό αυτό.
    Όπως και να έχει,είναι μια διέξοδος όταν σε πιανει στενοχωρια,αγχος κτλ.
    Είσαι καλύτερα με τις κρισεις πανικου;Την άλλη εβδομαδα έχω να παω σε μια εκδηλωση και σκεφτομαι αυτα που έγραψες.Θα με πιάσει εκεί και θα θέλω να σηκωθώ να φύγω...
    Μου άρεσε το άλλο που είχες γράψει από τους radiohead.Γιατί το έβγαλες;;Ή μήπως το είχε κανένας άλλος;;

Senior Member
    ναντινα σου έχω στείλει στο ινμποξ σου..!

Senior Member
    σχετικα με τις κρισεις πανικου, μετα την βαρβατη κ απροβλεπτη της Παρασκευης δεν ξαναπαθα ως τωρα, παρ ολο που φοβομουν κ το ειχα συνεχεια στο μυαλο μου οτι θα παθω... κατα τ αλλα τα αγχωτικα ειναι μονιμως σε ενταση, ταχυκαρδιες, ζαλαδες, αναγουλα, τρεμουλο κ εντονος φοβος θανατου... αυτα επανηλθαν πιο εντονα αυτη τη φορα..

η εκδηλωση που θα παρευρεθεις ειναι σε ανοιχτο η σε κλειστο χωρο?? αν ειναι σε ανοιχτο ειναι καλυτερα, εμενα ηταν σε αμφιθεατρο με κλειστες πορτες οποτε καταλαβαινεις.. δεν μπορουσα παντως να κανω βημα, φοβομουν οτι θα πεσω κ θα μεινω στον τοπο...

προσπαθησε να μην το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου γιατι ετσι επιτεινεις το αγχος..

οσο για την υπογραφη απο τους radiohead, κ εμενα μ αρεσει πολυ ο συγκεκριμενος στιχος, οχι δεν το ειχε καποιος αλλος, απλα το αλλαξα γιατι εχω την ταση συνεχως να αλλαζω υπογραφες !!

Senior Member
    Δεν έχω ξαναπάει εκεί,οπότε δεν ξέρω.Όμως θα είναι σε κλειστό χώρο νομίζω.Γενικά δεν είχα ποτέ τετοιο θέμα,μόνο στην εκκλησια είχα ένα θέμα πιο παλια αλλα ενταξει.Μετα από ολα αυτα τον τελευταιο καιρό,φοβάμαι ότι παθαίνω τα πάντα κι εγω...
    Πριν από ένα μηνα και για δυο μηνες σχεδον ήμουν έτσι κάθε μέρα...Τωρα είμαι καλύτερα με τον πανικό και όλα αυτά αλλά με τους πονοκεφάλους που δεν βγάζω άκρη,θα με πιάσει τιποτα εκει μέσα και θα φύγω άρων άρων...και να φανταστείς,πρέπει να μιλήσω για λίγο και δημόσια...............κι εγώ ούτε να σταθώ δεν μπορώ.Ασε σου λέω,άσε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φελίσιτι View Post
    ναντινα σου έχω στείλει στο ινμποξ σου..!
    Φελισιτι διεγραψε μερικα μηνυματα,δεν μπορω να σου στειλω γιατι είσαι full.

Senior Member
    πω πω σε καταλαβαινω.... εγω αγχωνομαι πολυ οταν μιλαω δημοσια, σε ακροατηριο πχ, περυσι ειχα να παρουσιασω στο αμφιθεατρο της σχολης μια εργασια μου κ με μικροφωνο μαλιστα κ κοβοταν καθε τρεις κ λιγο η αναπνοη μου... η καρδια μου κοντευε να σπασει.. μεγαλο μαρτυριο...
    ειναι απαισια αισθηση πραγματικα να σου κοβονται τα ποδια.. ευχομαι ολα να πανε καλα κ με οσο το δυνατον λιγοτερο αγχος !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    πω πω σε καταλαβαινω.... εγω αγχωνομαι πολυ οταν μιλαω δημοσια, σε ακροατηριο πχ, περυσι ειχα να παρουσιασω στο αμφιθεατρο της σχολης μια εργασια μου κ με μικροφωνο μαλιστα κ κοβοταν καθε τρεις κ λιγο η αναπνοη μου... η καρδια μου κοντευε να σπασει.. μεγαλο μαρτυριο...
    ειναι απαισια αισθηση πραγματικα να σου κοβονται τα ποδια.. ευχομαι ολα να πανε καλα κ με οσο το δυνατον λιγοτερο αγχος !!!

Σ'ευχαριστώ.Αν και δύσκολο το βλέπω...Τι τραβάμε...Να μην μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας από το άγχος.Αν είναι δυνατόν πια...

Senior Member
    ναντινα να σκέφτεσαι πάντα θετικά όπως προσπαθούμε όλοι εδώ μέσα..ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό! εγώ αυτό σκέφτομαι πάντα! =)
    μπορεί σε παρακαλώ να μου απαντήσεις στο μήνυμα, προσπαθώ να συγκρινώ με αυτά που μου λες να δω μήπως βγω πουθενά..

Senior Member
    Φελισιτι αν δεις πιο πανω,σου εγραψα ότι εισαι full στα μηνυματα και δεν μπορω να σου απαντησω.Σβησε κατι.

Junior Member
    lacrymosa εχεις προφανος κοινωνικη φοβια, σε τρομαζει να παρουσιαστεις μπροστα σε κοινο και να μιλησεις, ή σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, Εχω και εγω απο αυτό. παλεύω να το υπερ νικήσω, πριν καμια 7ετία ειχα παει σε ψυχολογο λογο κρισης πανικού με βοηθησε πολυ να τις ξεπεράσω, φαρμακα δεν πήρα ποτέ. Βεβαια υστερα απο το περας των συνεδρειών ο γιατρος μου ειπε οτι χρειάζετε και πολύ δουλειά με τον εαυτό μας. Anyway εχει περίπου ενα μήνα και δύο μπορέι που μου ΄ρχοντε παλι κατι ψυλοκρισουλες, Περασα ,μια αγχοτικη περιοδο το καλοκαιρι και μου βγαίνει ολο τωρα που χαλαρωνουμε. Πηγα σε καρδιολογο γιατι ειχα την αίσθηση οτι θα το παθω το εμφραγμα, και μου ειπε να χαλαρωσω δεν βγαζει πουθενα ολο αυτό το αγχος. Σε καταλαβαίνω απολυτα οταν σε ποιανει αυτο το πραγμα, προσπαθησε εκεινη τη στιγμη να αναπνεύσεις και αν μπορεις να σκεφτείς κατι θετικό, να αλλαξεις τελειως οπτικη. Θελω να ρωτήσω αν γνωριζει κανεις για τη μεθοδο Silva , ειναι ασκησεις για Mind control...μπηκα στο ιντερνετ και το εψαξα εχω μαθει οτι εχει ευεργετικα αποτελεσματα. ακομα το ψαχνω .....

Page 2 of 2 FirstFirst 12