Results 1 to 15 of 16
-
24-09-2011, 00:42 #1
mia agapi pou de kseperastike pote..?
kalispera!eimai nea sto forum apla otan milas se agnostous mporeis na ta ekfraseis xoris na fobasai na se krinoun.kapote eixa logodo8ei to megalo k prwto erwta ths zwhs mou h sxesi mas krathse 5xr k o arabwnas mas 1,5xr epeita xwrisame gt saxlamarize sto internet deuteri eukairia den edwsa,kalws h kakws..kapoia stigmi ekana allh sxesi meta apo 7mines mia sxesi pou apo thn arxi htan strabi prospa8ousa na paei kapou..xwrizame ante pali mazi eimaste twra 2,5xr sxedon mazi alla meta to teleuteo tsakomo(se 2,5xr exoume xwrisei 5fores)siniditopoihsa pos akoma den exw kseperasei to parel8on mou k pos h kardia mou xtipaei sa treli opote ton antamono opos tote.opote emfanizotan tou dina akuro ton ediwxna.th teleutaia fora de ton ediwksa k anarwtiemai gt.kserw pos einai la8os na skeftomai ton prwhn ma prospa8isa na dialusw th torini sxesi pou mai k arabwniasmeni pleon meta apo ola ta asxima pou xoun simbei alla de mporesa gt iparxoun polla sth mesi.kai apla eimai se adieksodo.nio8w pos 8elw mono ton prwhn mou an omos olo auto einai parodiko?pos 8a parw tis apantiseis pou xreiazomai..an k pisteuw pos den einai parodiko..
- 24-09-2011, 01:20 #2
sorry αλλα κανονεσ λενε μονο ελληνικους ....απαγορευοντε τα greekenglish
24-09-2011, 01:34 #3
Γεια σου και καλωσήρθες! Ερωτική ιστορία και πάλι! Για να μπω στο πνεύμα της υπόθεσης θα σε ρωτήσω, αυτός ο πρώην σου ήταν ο πρώτος μεγάλος σου έρωτας;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
25-09-2011, 11:27 #4
συγνωμη για τα greeklish..ναι ο πρωτος μεγαλος ερωτας.πρωτος σε πολλα πραγματα.μαζι μεγαλωσαμε εγω τοτε 18 εκεινοσ 20 χωρισα στα 23 μου θεωρω πως αυτη η περιοδος με σημαδεψε για παντα..
25-09-2011, 12:22 #5
το θεμα ειναι αν ειναι παροδικο το ενδιαφερον σου για τον πρωην σου, η αν ειναι η βιωσιμη η σχεση σας?
απ οτι καταλαβα, δεν χωρισατε γιατι τον βαρεθηκες αλλα γιατι ψαχνοταν γκομενικα.
νομιζεις οτι αυτο ηταν ενα συντομο κεφαλαιο που εκλεισε?
εγω θα ελεγα, "πολυ χλωμο"...
ενας αντρας που αρχιζει να ψαχνεται στα 23 δεν το κοβει στα 25.... προφανως του ελειπαν εμπειριες, η δεν ηταν πια το παθος σας τοσο ζωντανο οσο στην αρχη και ηθελε κατι αλλο.
εσυ απο την αλλη, προφανως προχωρησες πολυ γρηγορα παρακατω και πριν ξεπερασεις την ιστορια με τον πρωην. γιαυτο και δεν σου πηγαινε καλα η νεα σχεση.
αληθεια, γιατι τετοια πρεμουρα για αρραβωνες? φοβασαι μην μεινεις στο ραφι?
γνωριζεις τον πρωτο σου αντρα στα 18, τον αρραβωνιαζεσαι.
χωριζεις, γνωριζεις εναν που δεν ταιριαζεις καν! , τον αρραβωνιαζεσαι κι αυτον!
γιατι δεν περιμενεις μια σχεση που πραγματικα κυλαει αρμονικα για να προχωρησεις σε τετοιες κινησεις?
ειναι θρησκευτικο το θεμα?
25-09-2011, 13:45 #6
..συμφωνώ με τη ρεμ και συνεχίζω....
...να θυμάσαι πως ο καλύτερος τρόπος να διώξεις έναν άντρα είναι να τον δεσμέύσεις.
Ειδικά ο αραβώνας είναι κάτι σα να φοράει καπίστρι ...δεν έχουν χειρότερο...
25-09-2011, 23:10 #7
εσυ απο την αλλη, προφανως προχωρησες πολυ γρηγορα παρακατω και πριν ξεπερασεις την ιστορια με τον πρωην. γιαυτο και δεν σου πηγαινε καλα η νεα σχεση.
αληθεια, γιατι τετοια πρεμουρα για αρραβωνες? φοβασαι μην μεινεις στο ραφι?
γνωριζεις τον πρωτο σου αντρα στα 18, τον αρραβωνιαζεσαι.
χωριζεις, γνωριζεις εναν που δεν ταιριαζεις καν! , τον αρραβωνιαζεσαι κι αυτον!
γιατι δεν περιμενεις μια σχεση που πραγματικα κυλαει αρμονικα για να προχωρησεις σε τετοιες κινησεις?
ειναι θρησκευτικο το θεμα?[/QUOTE]
πόσο συμφωνώ!!!!!!!! Από τη στιγμή έχεις υποψίες πως θες τον πρώην απλά δεν αρραβωνιάζεσαι.....σταματας απλά το όλο θέμα με τον νυν γιατί κατά την άποψή μου το να είσαι με κάποιον και να σκέφτεσαι κάποιον άλλον και να χτυπάει η καρδιά σου για κάποιον άλλον είναι κοροιδία απέναντι στον άνθρωπο που εσύ η ίδια επέλεξες να περάσεις τη ζωή σου μαζί του...θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ακόμη και σαν μορφή απιστίας....εγώ δλδ έτσι θα ένιωθα αν μάθανα πως ο αρραβωνιαστικός μου σκέφτεται την πρώην και πως δεν την έχει ξεπεράσει....σα να μη με σέβεται καν......το καλύτερο που κατά την γνώμη μου έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις και να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου.....μην είσαι επιπόλαιη....μιλάμε για αποφάσης ζωής....γάμο!!!
26-09-2011, 01:18 #8
δεν ειχα υποψιες οτι τον η8ελα τοσες φορεσ με πλησιαζε στο διαστημα που χαμε χωρισει αλλα παντα τον εδιωχνα.χωρισαμε επιδη ακριβως ηταν ανωριμος σα 24 του.κ στη τελικη αν το σκεφτω δεν πηγε με αλλη εγς ημουν η υποτι8εμενη γκομενα αλλα ειτε απο εγωισμο ειτε επιδη ημουβ πληγωμενγ ευκαιρια δεν εδωσα.μεχρι που κανα την αλλη σχεση κ κει οχι απλα εδωσα μια ευκαιρια αλλα πολλεσ σε πολλα ασχιμα σε συμπεριφορες ασχημες απεναντι μου στο οτι με εγραφε κ γω παρακαλουσα μεχρι κ κανονικο κερατο συγχορεσα στον νυν κ αν με ρωτησετε γτ το κανα ειλικρινα δε ξερω..επιδη απειλουσε πως 8α κανει μλκ στον εαυτο του επιδη φοβομουν τη μοναξια ειλικρινα δε ξερω.η ισωσ επιδη δεν η8ελα να 8εωρη8ω επιπολαιη να μη χοριζω με το παραμικρο εδωσα ευκαιρια..μετα οτι στραβο γινοταν απλα το παρεβλεπα μεχρι τον τελευταιο τσακομο που μου γυρισε το μυαλο.τωρα που αλλαξε αυτοσ κ ειδε πως μαγαπαει τωρα βλεπω πως αλλαξα κ γω..ζητησα χρονο να μαφησει στην ησυχια μου λιγες μερες να βρω τι 8ελω απειλουσε παλι πωσ 8α κανει κακο ετσι κ ξαναδωσα ευκαιρια αλλα μεσα μου τρωγομαι κ δεν ευ8υνεται ο πρωην γτ αυτα τα 8εματα τα χαμε πριν παρουσιαστει ο αλλος..οταν δινεισ σε ενα αν8ρωπο τον εαυτο σου να προσπα8ισεισ να παει αυτη η σχεση καπου κ κεινοσ σε μειωνει κ σου δημιουργει ανασφαλειεσ τυπου:αν χωρισουμε εγω για καποιεσ ειμαι εμπειρια λογω δουλειασ κ καλα ενω εσυ σα γυναικα απλα 8α σαι ενα κορμι οσο κ να τον αγαπασ αυτο ειναι χαστουκι σε κανει να λες καλα αυτοσ μαγαπαει κ με 8ελει για μια ζωη διπλα του?αν δεν ειχε τετοιες συμπεριφορες ισωσ να μην αναζητουσα το παρελ8ον γτ τετοια ποτε δεν ειχα..
26-09-2011, 13:24 #9
επιπολαιοτητα δεν ειναι το να χωριζεις οταν σου φερονται ασχημα, (εσυ το αποκαλεις "με το παραμικρο") επιπολαιοτητα ειναι το να αρραβωνιαζεσαι με το παραμικρο....
εκανες σχεση με τον πρωτο που βρηκες μπροστα σου κι ενω η σχεση δεν ηταν καλη, τον αρραβωνιαστηκες. γιατι αραγε?
και σκεφτεσαι ξανα τον πρωην, οχι γιατι μετανοιωσες, αλλα γιατι δεν "τραβαει" η σχεση με τον νυν.....
μαλλον δεν αντεχεις να υπαρξεις μονη σου και να "ακουσεις" τις αναγκες σου και μπαινοβγαινεις σε σχεσεις κακες, για να σε σωσει καποιος αλλος...
26-09-2011, 14:06 #10
η αλη8εια ειναι πως βιαστηκα να αραβωνιαστω αν κ δε το επιδιωξα εγω αλλα εκεινος πιο πολυ εγω ειχα αντιρησεις λογω του οτι ειχαμε πολλα προβλιματα στην αρχη στην ουσια δωσαμε λογο στον εναμιση χρονο σχεσης που μεχρι τον ενα χρονο σφαζομασταν κ ειμασταν μια βδομαδα μαζι 2 χωρια,ναι πιστευω πως φοβαμαι να μεινω μονη μου τελικα βλεποντας κ τις 2 κολητες μου με οικογενεια ισως τελικα να ναι αυτο.αλλα πιστευω πως ισως μετανιωσα που φυγα απο τη προηγουμενη σχεση γτ αν σκεφτω ποσες φορες τσακω8ικα 8α μετρη8ουν στο ενα χερι κ παλι για χαζα πραγματα τοτε..εβαλα τον εγωισμο τοτε.αν ηταν παροδικο η εν8ουσιασμος για τον πρωην λογικα θα μου χε φυγει εδω κ εναμιση μηνα σχεδον που τον σκεφτομαι.αλλα ενθουσιασμο μπορουμε να χουμε για κατι νεο φανταζομαι οχι για κατι που το γνωριζουμε..εχω κανει πολλα λα8η κ δε τα αρνουμαι τα χω κανει σκατα στη ζωη μου δυστυχως..αλλα το οτι περιμενει ακομα εκεινος χωρις να χει φτιαξει τη ζωη του να γυρισω δε ξερω νομιζω κατι λεει.η ετσι 8ελω να πιστευω..
26-09-2011, 15:15 #11
ανεμοσκορπίσματα.....αν δεν έγραφες πόσο χρονών είστε, (αν κατάλαβα καλά 23-25), διαβάζοντας αυτό το κείμενο θα πίστευα πως το έγραψε μια γυναίκα 30 +.
Έχεις ένα άγχος για επισημοποίηση, γιατί?
Ζεις σε επαρχία? Πόσο χρονών είναι οι φίλες που έκαναν οικογένεια και σε επηρεάζουν?
Αν ο φίλος σου είναι 23 και τα είχατε πριν τον καινούργιο και λύσσαξε να αρραβωνιαστείτε τότε, πόσο ήταν εκείνη την εποχή?
19?
26-09-2011, 15:27 #12
Εγώ λέω να χαλαρώσεις και να συνεχίσεις δυναμικά την ζωή σου. Είναι πολύ νωρίς να κάνεις οικογένεια. Είσαι πιτσιρίκα ακόμα! Και δεν νομίζω ότι ευθυνεται το γεγονός ότι οι φίλες σου έχουν οικογένεια.
26-09-2011, 15:33 #13
τωρα ειμαι 26 τη πρωτη σχεση την ειχα απο 18-23 κ μετα απο 7μηνες ςκανα την αλλη αλλα μετα απο 1.5χρ την επισημοποιησα.αν κ αναρωτιεμαι γτ το κανα τοσο νωρις.στην ιδια ηλικια ειναι κ οι φιλες μου απλα εκεινες εκαναν πιο μικρες οικογενεια..
26-09-2011, 15:36 #14
Μένεις στην επαρχία; Ίσως γι' αυτό επηρεάζεσαι για αποκατάσταση σύντομα.
26-09-2011, 16:10 #15
δε το λες ακριβως επαρχια..ισως ναι γι αυτο.το πακετο ειναι πως ενω το μυαλο μου λεει να μεινω με τον νυν γιατι ξερω πως μετα το τελευταιο καυγα αλλαξε κ ειναι κυριος(για ποσο δε ξερω)η καρδια μου μου λεει πως μια ευκαιρια που δε την εδωσα ποτε πρεπει να την δωσω στον πρωην με τρωει καιρο ολο αυτο..καρδια η μυαλο?ποιο ειναι το σωστο αραγε?