plzz help:(
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Thread: plzz help:(

Junior Member

Question plzz help:(

Καταρχάς καλησπέρα! είμαι καινούριος εδώ γι αυτό παίζει να μπήκα καταλάθος και σε 'άκυρη κατηγορία':p
    Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα! ξέρω ότι είμαι σχετικά μικρός (15,5 χρ.) αλλά πιστεύω ότι τέτοιου είδους προβλήματα πρέπει να μας απασχολούν ΌΛΟΥΣ! Είμαι με μια κοπέλα, τον τελευταίο μισό χρόνο περίπου, η οποία είναι η πρώτη σοβαρή σχέση που κάνω..Δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα αλλά δεν είναι αυτό που με απασχολεί..Πριν από 10 μέρες έγινε κάτι παραπάνω από αυτά που γίνονται συνήθως όταν είμαστε μαζί! Δηλαδή κάποιες 'αποκαλύψεις' παραπάνω..τις προηγούμενες φορές αγχωνόμουν και δεν είχα καλή στύση, αλλά εκείνη την μέρα ήταν τέλεια..είχα ανέβει και ψυχολογικά από αυτά που μου 'πε και ένιωθα υπέροχα..επίσης κι όταν είμαι μόνος μου η στύση είναι αρκετά καλή! εκτός από τις τελευταίες μέρες..εδώ και 3-4 μέρες τα αποτελέσματα όταν είμαι μόνος μου είναι απογοητευτικά! Τι ευθύνεται γι' αυτό?! Μήπως επειδή τελευταία το έριξα πολύ στους αυνανισμούς? Ή έχω κάποιο άλλο πρόβλημα! Σας παρακαλώ απαντήστε μου γρήγορα όποιος μπορεί γιατί έχω διαλυθεί ψυχολογικά:(
    Last edited by nikk; 25-09-2011 at 09:34.

Banned
    Ε ασε το εργαλείο να πάρει και καμια ανάσα! Δώστου μια βδομαδούλα αδεια να ξεκουραστει και μετα θα επανέλθει δρυμητερο μην αγχώνεσαι!

Senior Member
    σιγα μωρε nikk 15,5 που χεις διαλυθει ψυχολογικα :)
    χαλαρωσε , (εισε στη σωστη κατηγορια ,καταρχην)
    αυτα συμβαινουνε , ειναι στο παιχνιδι,,φυσιολογικο δηλαδη
    αλλοι ξεκινανε πολυ αργοτερα σε ηλικια , πρεπει να το δειτε σαν παιχνιδι
    θα 'συμβει΄ οταν θαστε ετοιμοι ,,,

Junior Member
    Εφόσον δεν είχες πρόβλημα μέχρι τώρα και βάσει της ηλικίας σου, το πρόβλημά σου ,για την προσωπική μου άποψη, είναι καθαρά ψυχολογικό. Συνέβει μια φορά να μην έχεις καλή στύση, το εντόπισες και από κει και πέρα έγινε έμμονη ιδέα, επηρεάζοντάς σε και για τις επόμενες προσπάθειες. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, κάνε ένα διάλειμμα 2 -3 μερών να ηρεμίσεις και να ''ηρεμίσει'' - να ξαναφορτώσει που λέμε - και μην αναλωθείς στην ''προσωπική'' προσπάθεια. Εφόσον έχεις κοπέλα, πήγαινε με την κοπέλα σου για να είναι και πιο διεγερτικό και πιο όμορφο και πιο ουσιαστικό. Αν τώρα συνεχιστεί για μεγάλο διάστημα, σημαίνει είτε έλλειψη αυτοπεποίθησης και μεγάλη ανασφάλεια είτε κάποιο παθολογικό αίτιο, οπότε το να σε δει ένας ειδικός είναι η καλύτερη λύση. Τα τελευταία 2 σενάρια ωστόσο - και ειδικά το τελευταίο - έχει απειροελάχιστη πιθανότητα, απλά στο λέω για να είμαι πλήρης στην άποψή μου!

Junior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Να 'στε καλά..μάλλον έχετε δίκιο..πρέπει να 'δωσα κι εγώ περισσότερη βαρύτητα στο θέμα απ' όσο χρειαζόταν:)

Junior Member
    (Βασικά αυτό μου συμβαίνει από τη στιγμή που ξεκίνησα να κάνω μια θεραπεία για την ακμή βάζοντας 2 κρέμες! Μήπως έχετε καμιά ιδέα κατά πόσο συμβάλει αυτό?)

Junior Member
    Το θεωρώ πολύ πολύ τραβηγμένο ... Αν έπαιρνες φάρμακα που ίσως επηρέαζαν την έκχυση τεστοστερόνης, να σου πω οκ, ίσως έχει μια βάση η υπόθεσή σου. Το να σε επηρεάσει μια κρέμα στη στύση το θεωρώ αδύνατο, αν και δεν είμαι γιατρός. Πάντως για να σου φύγει και αυτή η φοβία, κοίτα τις εντενδείξεις του κάθε φαρμάκου....

Junior Member
    Τις έχω κοιτάξει! Απλά η μία κρέμα είναι μίξη δύο άλλων και γι' αυτό δεν μπορώ να είμαι σίγουρος..Ίσως η μόνη λύση για την ώρα είναι να μην το σκέφτομαι:-S