Being bipolar is like riding the biggest emotional roller coaster... :( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    deleted....sorry για το διπλοποσταρισμα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997 View Post
    την καταλαβαινω τη πριγκιπισσα γιατι αισθανομαι το ιδιο συνεχεια εκλαιγα και τα δακρυα στερεψαν καποια στιγμη.συνεχεια προσπαθω μα δε κανω τιποτε.απλα δε ζω πια.
    νεκρη πριγκιπισσα ομως, παει πεθανε, ψυχικα τουλαχιστον ειναι νεκρη κ δεν νιωθει πια... σωματικα απλως αναπνει αλλα δεν ζει... δεν εχει πνοη ζωης...

Quote Originally Posted by Danay1997 View Post
    ολα ειναι ματαια πλεον δεν εχει νοημα πια........................τιποτε δεν εχει πια νοημα.
    δεν φανταζεσαι ποσο σε νιωθω.... ετσι ακριβως αισθανομαι κι εγω.. οτι ολα ειναι ματαια κ ψευτικα κ ανωφελες οι οποιες προσπαθειες για καλυτερευση... ελπιζω στο μελλον να διαψευστω... καλο κουραγιο σου ευχομαι, κρατησου, οσο μπορεις, ξερω ποσο δυσκολο κ επιπονο ειναι......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    Λακρυ σου ποσταρα παραπανω ενα ελπιδοφορο μηνυμα που ειχες λαβει απο ενα παιδι που εχει διπολικη.
    τοτε μεσω του κουραγιου που ειχες παρει απο αυτο το μηνυμα, εδωσες κουραγιο και μια πνοη αισιοδοξιας σε ολους τους διπολικους του φορουμ.
    ελπιζω και ευχομαι και προσευχομαι, ξαναδιαβαζοντας το, να εισπραξεις ΕΛΠΙΔΑ !!!
    Lol αμελι κι εγω αρχικα το βλεπω, το ξαναβλεπω, λεω τι σκατα μαλλον η αμελι θελει να επικοινωνουμε στα αγγλικα τις διπολικες μας ανησυχιες κ μπραβο λεω εγραψε κ μεγαλο κειμενο κ βαριεμαι να το διαβασω, μετα το ξαναβλεπω κ λεω Ουπς! Αυτο κατι μου θυμιζει ! μετα θυμηθηκα αυτο που εγραφε αυτο το παιδι ...(ειναι μεχρι να παρω μπρος καταλαβες??μετα τρεχω σαν σιφουνας λολ!!)

πραγματι ειναι πολυ ελπιδοφορο κ παρηγορο.. ελπιζω να βρω κι εγω τη δυναμη κ την ελπιδα κ να ορθοποδησω.. αλλιως δεν με βλεπω καλα...... σε ευχαριστω πολυ.....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12