Results 1 to 15 of 42
Thread: τι μου συμβαίνει άραγε???
-
25-09-2011, 22:46 #1
τι μου συμβαίνει άραγε???
Ειμαι 16 ετών.Απο μικρη ειχα διαφορες σκεψεις...ελεγα "να λεει να γινοταν αυτο,να γινοταν το αλλο",οπως πχ οταν κρατουσα μικρα παιδια απο το χερι ελεγα "να λεει να τους εδινα μια να επεφταν στη θαλασσα",κ διαφορες αλλες σκεψεις πολυ ασχημες χωρις να μπορω να τις ελεγξω."να σκοτωνα,να κανα,να διχνα,το ένα το άλλο".Κι ενω ηξερα πως δεν προκειτε ποτε ν γινουν πραγματικοτητα κ ηταν κατι σαν εμμονες με ενοχλουσε.Δεν έδινα σημασία αλλα κάπου κάπου συνεχίζονται και τώρα.Όπου κι αν είμαι,στο σχολείο,στο σπίτι,οπουδήποτε.Κι είναι απαίσιο! Κοίταζα συνέχεια μέσα στην τσάντα να δω αν είναι το κινητό μου από φόβο μην το χάσω ενώ ήξερα πως δεν υπήρχε περίπτωση να έχει πέσει κάτω γιατί η τσάντα ήταν κλειστή.Με έβγαζα με διάφορες ασθένειες,και ομοφυλόφυλη,και τώρα τελευταίως κάθε μέρα που πέρναγε όλο και κάποια άλλη σκέψη θα με βασανίσει αλλά μερικές φορές το μυαλό μου είναι ολοκάθαρο!(Άλλο ένα παράξενο είναι πως κοιτάω φωτογραφίες από κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο και νιώθω οτι δεν μπορώ να τις βλέπω κατάφατσα,να με πιάνει κάτι ντροπή,ένα παραξενο συναίσθημα χωρίς να το ελέγχω! Έχω την τάση όταν βλέπω ταινίες στον υπολογιστή να το σταματάω ξανά και ξανά και να βλέπω την ίδια σκηνή συνέχεια.Το μόνο που δεν με πιάνει,είναι η ταχυκαρδία με τα μαχαίρια και το συχνό πλύσιμο χεριών. Επίσης μερικές φορές σχηματίζω στο μυαλό μου διαλόγους με άλλα άτομα,πράγματα που θα ήθελα να λέμε και με πιάνω να μιλάω μόνη μου,και καμιά φορά να πετάω στα καλά του καθουμένου άσχετες λέξεις.Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι,είχε κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία???
[COLOR="black"][B]Μη χτίζεις ποτέ μεγαλύτερο σπίτι από τη σκεπή που μπορείς να βάλεις σ'αυτό[/B][/COLOR]
- 25-09-2011, 22:50 #2
να σημειώσω πως δεν με βασανίζει ιδιάιτερα αλλά μερικές φορές είναι πολύ ενοχλητικό...
[COLOR="black"][B]Μη χτίζεις ποτέ μεγαλύτερο σπίτι από τη σκεπή που μπορείς να βάλεις σ'αυτό[/B][/COLOR]
25-09-2011, 23:22 #3
Ευα εισαι 16 ετών.Εφοσον δε σε βασανιζει κατι γιατι το ψαχνεις;Πρέπει οπωσδηποτε να εχεις κατι;Χαλάρωσε,ξεχασε τις κακες σκεψεις και ζησε οσο καλυτερα μπορεις με φιλους και παρεες γιατι η ζωη οσο μεγαλωνεις ειναι δυσκολη,ειδικα στις μερες μας και οσο εισαι μικρη καλο θα ηταν να μη βαζεις κακες σκεψεις στο μυαλο σου και να ασχολησαι με πραγματα της ηλικιας σου και να κανεις ονειρα για το μελλον σου.
Αυτη ειναι η συμβουλη μου :)
25-09-2011, 23:48 #4
Ακόμα και πρόβλημα να έχεις αυτό αποκλείεται να οφείλεται στην ομοφυλοφιλια.
Σκέψεις και τάσεις επιθετικότητας έχουμε όλοι και πυροδοτούνται όταν μας συμβαίνει κάτι κακό ίσως. Σου συνέβη κάτι;
Ποιο είναι το αγαπημενο σου πρόσωπο που δεν μπορείς να κοιτάζεις; Συνέβη κάτι με αυτό;έτσι γιατί περίεργα την είδα...
26-09-2011, 00:41 #5
Οχι δεν συνεβη τίποτα με κανενα απο αυτα τα προσωπα γιατι με πολλους μου συμβαινει αυτο που περιεγραψα.Και οι σκεψεις ερχονται εκει στα καλα καθουμενα χωρις να εχει συμβει απολυτως τιποτα.σαν ψυχαναγκασμοι
26-09-2011, 01:01 #6thanasisGRGuestevaki min psaxneis polu sto internet den sou kanei kalo!!!!! :p
26-09-2011, 01:27 #7
Τιποτα δν εψαξα αληθεια ειναι αυτα που λεω
26-09-2011, 09:40 #8
26-09-2011, 11:15 #9
26-09-2011, 11:19 #10
26-09-2011, 13:51 #11
Ναι αυτο εννοουσα καλα καταλαβες :D απλα εχω την εντυπωση πως και τα παραπανω συμπτωματα που ανεφερα ειναι ΙΔΨ. Δεν τα ανεφερα στην ψυχολογο,ηταν πολλα τα προηγουμενα που ηθελα να της πω και σημαντικοτερα οποτε δεν προλαβα.Θα της τα αναφερω ομως τωρα που μου το ειπε κι ο Θανασης στο επομενο ραντεβου,την 4η επισκεψη μου.Απλα ως να ξαναπαω γιατι θα αργισει λιγακι ως να ερθει στην περιοχη μου ζητησα τη γνωμη απο εδω,και ρωτησα αν ξερει κανεις εμπειρος απο αυτα
26-09-2011, 15:32 #12
Eva λυπάμαι αλλά οι ερωτήσεις μου είναι ασύνδετες με τις απαντήσεις σου. Δεν μπορώ να βοηθήσω όταν άλλα ρωτάω και άλλα απαντάς.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
26-09-2011, 15:53 #13
Συγνωμμη αν δεν καταλαβα την ερωτηση..."Ποιο είναι το αγαπημενο σου πρόσωπο που δεν μπορείς να κοιτάζεις; Συνέβη κάτι με αυτό;" ---> και απαντησα πως δεν μου συμβαινει μονο με ενα προσωπο με αρκετους μου συμβαινει αυτο που περιεγραψα.τι αλλο επρεπε να απαντισω?
26-09-2011, 15:58 #14
αα και αν μου συνεβη κατι με ρωτησες.οχι δεν μου συνεβη τιποτα εξηγισα στο τοπικ που ανοιξα αλλα και παρακατω πως απο μικρη με πιανουν κατι τετοια,απο ταξεις δημοτικου και συνεχιζονται. Χωρις να εχει προηγηθει τιποτα,να συμβει κατι κακο. το εξηγισα,δεν νομιζω πως πρεπει να πω κατι αλλο ουτε πως ηταν ασυνδετη η απαντηση μου
26-09-2011, 16:00 #15
Σε ρώτησα και κάτι άλλο όμως, συνέβη κάτι που πυροδότησε τις επιθετικές αντιδράσεις ή ήσουν έτσι από μικρή. Και πλιζ μην ψάχνεις στο ίντερνετ για να βγάλεις διάγνωση γιατί κάνεις περισσότερο κακό στον εαυτό σου έτσι. Είσαι σε πολύ νεαρή ηλικία και δεν έχεις την ωριμότητα να καταλάβεις και να δεχτείς κάποια πράγματα. Το καλύτερο είναι να εμπιστεύεσαι κάποιον μεγαλύτερο συγγενή και τον ψυχολόγο σου.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...