Results 16 to 23 of 23
Thread: μπούμπλε διακοπή
-
27-09-2011, 22:27 #16
Αφηνουν μια ελεινη γευση -για μενα παντα- ,το καταλαβαινουν σχεδον ολοι οτι εισαι υπο την επηρεια τους , μηλας αργα και δυσκολα ,γενικα δεν χαμπαριαζεις και ολα γυρο σου παν αργααα ") .Αμα φας ενα μπορει και να σε βοηθησει με τον υπνο απο 2 και πανω το αναποδο ! Τα "βου" οπως και ειναι στην αργο της πιατσας σου βγαζει καποια χαρα ,ευεξια .
Ειναι ισως απο τα πιο δυνατα βαρβιτουρικα και απο τα πιο γνωστα .Το χαπι αυτο οπως και οι πιο πολλες ουσιες ειναι σχετικο και αναλογο με τον χαρακτηρα του καθενα και με την ψυχικη φαση που ειναι την ωρα που το παιρνεις. Ετσι αμα εισαι λιγο περιεργος θα σε κανει επιθετικο και χωρις φοβο η ενδιασμους ,για αυτο και πολλοι χουλιγκανοι οι ληστες του δρομου το εχουν σαν εργαλειο τους .
Παντος την επομενη μερα εχεις ενα πολυ ομορφο ξυπνημα και ορεξη για την μερα που ερχετε!
- 27-09-2011, 22:35 #17
Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2006
Χαπάκια Μπούμπλε-Μπούμπλε;
Λίγες ώρες πριν, μπαίνω στο λεωφορείο μαζί με δυο κάπως μελαχρινούς νεαρούς, δεν θα ήταν 18 χρονών; Ντυμένοι μια χαρά με ζακετάκια, με κινητά σένια και φρεσκοκουρεμένοι. Κάθονται αυτοί από πίσω μου τραγουδώντας φωναχτά, κι εγώ κάθομαι δίπλα σε έναν παππού. Ο παππούς φυσικά του κάνει την σχετική παρατήρηση, τα πήρε ο ένας, αλλά δεν συνεχίστηκε. Γενικά πάντως δεν νοιαζόντουσαν αν λέγανε τις σκέψεις τους δυνατά. Κι αρχίσανε τη συζήτηση τους σαν να μην είχανε προσέξει ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο:
Ο Αριστερά: Λοιπόν θα τη χρειαστώ αύριο.
Ο δεξιά: Ναι, ρε κανένα πρόβλημα. Την μισή την πίνω εγώ το πρωί και την υπόλοιπη γραμμή στην αφήνω για σένα.
(Εγώ καραφλιάζω)
Ο αριστερά: Ναι ρε συ να πιω κι εγώ.
Ο δεξιά: Που λες βρήκα πάλι τον άλλον και τον έκανα να μου δώσει τα χαπάκια μπούμπλε μπούμπλε.
Ο αριστερά: Έλα ρε!
Ο δεξιά: Ναι, του είπα εκεί κάτι ιστορίες ότι θα πάω να αυτοκτονήσω κι ότι δεν τη βγάζω τη ζωή και κάτι άλλα.
Ο αριστερά: Μπράβο!
Ο δεξιά: Ναι, ρε πάλι καλά, γιατί μετά ξέρεις δεν θα άντεχα χωρίς να πιω.
Ο αριστερά: Άσε μετά πρέπει να ψάχνεις παντού και γενικά να παίρνεις...
Ο δεξιά: Κλεπτομανής γίνεσαι.
(περνάει ένα λεπτό)
Ο δεξιά: Βρήκα ένα μπουφάν-τζάκετ (μάρκα) από το (τάδε) μέρος. Να πάμε μοναστηράκι.
Ο αριστερά: Ναι ρε.
Ο δεξιά: Να το δώσουμε να πάρουμε και 50 ευρώ. Κάνε μου μια αναπάντητη. Εχθές προχθές μια κυρία μου έδωσε 75 ευρώ.
Ο αριστερα: Πώς ρε;
Της είπα εκεί πέρα μια ιστορία όταν είχα μπει σε μια πολυκατοικία. Ότι μένω μπροστά από την πόρτα της κοπελιάς μου που έχει δίδυμη αδερφή και με την οποία τα έχω επίσης γιατί έχω έρθει από Θεσσαλονίκη, αλλά δεν με θέλουν πια κι έχω ξεμείνει από λεφτά. Και μου έδωσε τα 75 ευρώ και μου είπε πάρε εδώ και πήγαινε να κοιμηθείς σε ένα ξενοδοχείο και να φας κάτι.
Ο αριστερά: Καλή φάση.
Ο δεξιά: Ναι, ναι, εντάξει συνήθως παίρνω 20 με 25 ευρώ. Πάλι καλά.
[Συζήτηση μετά για τις τηλεκάρτες κι ότι βρήκε μια κάρτα φτηνότερα σε περίπτερο απ’ ότι σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας, επειδή αυτοί προσθέτουν και κάποια λεπτά ομιλίας τζάμπα.]
Ο δεξιά: Τι κανόνισες για απόψε;
Ο αριστερά: Έχουμε ραντεβού εγώ εσύ, η Ναταλία και ο Χάρης.
Ο δεξιά: Ωραία.
Ο αριστερά: Μόνο ο Χάρης πρέπει να είναι λίγο πιο μακριά, ξέρεις στο δρόμο.
Ο δεξιά: Γιατί ρε συ;
Ο αριστερά: Δεν γουστάρει η Ναταλία. Έπαιξε μωρέ μια πουστιά
Ο δεξιά: Μπά; Πουστιές ο Χάρης;
Ο αριστερά: Ναι ρε, αλλά σε αυτόν που την έκανε το άξιζε.
Ο δεξιά: Κάλα κάτσε να μου κάνει σε μένα.
Ο αριστερά: Όχι ρε συ μην ανυσηχείς,
Ο δεξιά: Καλά καλά.
27-09-2011, 22:43 #18
παρε και το λινκ που εκλεψες....
http://www.rockarolla.gr/twocows/blo...ymple/3226.htm
27-09-2011, 22:44 #19
27-09-2011, 23:12 #20
Οσο για το αν ειναι δυσκολο να τα σταματησεις -αποψη μου & εμεπειρια μου- ειναι οτι δεν ειναι δυσκολο ,ισως μονο η συνηθεια ειναι , προσωπικα τα επερνα γυρο στο 1 με 1,5 χρονο καθε μερα και πανω απο 1 , οταν τα σταματησα δεν ειχα κανενα θεμα παρα μονο τον εθισμο της συνηθειας ,και παγωτο αμα τρως καθε μερα καπου θα δυσκολευτεις να το κοψεις ετσι δεν ειναι?
Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι χαπι πολυ επικινδυνο για χρηστες με επιθετικη η βιαιη συμπεριφορα ,πιστευω οτι μπορει να βοηθα οταν καποιος ειναι πολυ στα κατω του ,ειναι με παρα πολυ κακη διαθεση εκει μπορει να βοηθα ,τουλαχιστον αυτο ειδα απο εμενα .
Ενας απο τους λογους που το σιχαθηκα ! αυτο το χαπι ειναι οτι μετα απο 2-3 τετοια χαπια την επομενη μερα δεν θυμομουν ακριβος τι ειχα κανει χθες , και μονο ο φοβος του τι ειχα κανει και δεν θυμομουν ηταν αρκετο , καποτε γυρο στα 19μου- ψυπνησα ενα πρωι και ειδα την μανα μου να με κοιτα με γουρλομενα ματια και φωνες ! οταν ειδα τον καθρεπτη εκανα και εγω το ιδιο , αφου ειχα ψεραμενα αιματα ! γυρο απο το ενα ματι μου ,στο μαγουλο μου και στο κουτελο ειχα πορτοκαλι και μελανο χρωμα ! ηταν ματοματα και μελανιες που ειχα αποκτησα ενα βραδυ πριν ! συν καποιες μελανιες στα πλευρα μου ! ,το μονο που με δυσκολια θυμομουν ηταν οτι επεσα με ενα μηχανακι . Υστερα απο μια βδομαδα εμαθα - με πολυ ασχημο τροπο - οτι ειχα τσακοθει με καποιους σε μια πλατεια !! ,ολα αυτα συν τη ξεφτιλα που νιωθεις οταν σε κοιτα ο κοσμος γτ. δεν μπορεις να κρηφτεις ,μιλας αργα , περπατας περιεργα ,λες μαλακιες , ολα αυτα με εκαναν να ξενερωσω και να συχαθω το κολοχαπο αυτο !! αυτο το χαπι που μπορει αλλους να τους βοηθα ,δεν ξερω! για να το φτιαξαν καποιο λογο θα εχει η επιστημη ! δεν ειμαι εγω που θα το κανω αχρηστο! απλα η συνταγη του δρομου ηταν η αποτυχια για εμενα !
28-09-2011, 17:46 #21
giorgo panou πάλι καλά που το κατάλαβες οτι δε βγάζει πουθενά.τωρα οσον αφορα για καποιον στα κάτω του καλό θα είναι να βρεί άλλους τρόπους να νιώσει καλύτερα όπως να πάει μια βόλτα, να βρέι τους φυσιολογικούς φίλους του(μακρια απο ουσίες), να κάνει μια ενασχόληση τελοσπάντων που τον γεμίζει.
30-09-2011, 00:33 #22
γιωργο ειναι υποκειμενικο ρε συ, μιλας βασει της δικης σου εμπειριας, αλλα σε καποιον αλλον το vulbegal μπορει να επιδρα διαφορετικα... προσωπικα εμενα δεν με "χαλασε" ουτε αμα ξαναεπαιρνα θα με χαλουσε, σχετικα με το οτι δεν θυμοσουν τι εκανες την προηγουμενη μερα οταν ξυπνουσες, σε εμενα συνεβαινε το αλλο, οταν το επαιρνα χανομουν κ την επομενη μερα που ξυπνουσα θυμομουν αλλα ειχα μια αισθηση οτι θα πεσω κατω, δεν ξερω αμα το χεις νιωσει αυτο....
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
29-11-2011, 13:18 #23
Τα μπούμπλε έχουν 15% θνησιμότητα στην απεξάρτησή τους.