Απογοήτευση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Απογοήτευση

Δεν ξέρω ποιός έχει πληγεί περισσότερο αυτό το διάστημα που η χώρα μας αντιμετωπίζει μια οικονομική κρίση. Κατά ένα βαθμό όλοι μας είχαμε απώλειες..Ο καθένας όμως το βιώνει διαφορετικά. Με πονάει που πλέον, δεν μπορώ να βρω πουθενά μια απασχόληση. Κάτι..οτιδήποτε...να σταθώ λίγο στα πόδια μου..να νιώσω ότι δεν επιβαρύνω τους δικούς μου...Και πιο πολύ με πονάει που αυτή η κατάσταση με πέτυχε πάνω που υποτίθεται ότι ξεκινάω τη ζωή μου..Μαυρίζουν τα πάντα γύρω μου όταν βλεπω πόσο έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Είμαι 'αναγκασμένη' , ζώντας μαζί με τους γονείς μου, να παρακολουθώ την κάθε εξέλιξη, το κάθε νέο μέτρο που θα ληφθεί και θα μεταβάλλει τον προγραμματισμό χιλιάδων οικογενειών. Ως πότε πια θα κρατήσει αυτό το μαρτύριο της σταγόνας...Γιατί θα πρέπει να υποστούν όλοι, ακόμη και αυτοί που ήταν συνεπείς απέναντι στον εαυτό τους και στις υποχρεώσεις τους, τις συνέπειες ενός σάπιου συστήματος...Μιλάνε για αυτοθυσία. Πόσες φορές??Αυτό πια δεν έχει τελειωμό.Ξυπνάω κάθε μέρα με ένα βάρος στο στήθος, ενώ όσο περνά η μέρα αισθάνομαι όλο και μεγαλύτερη απογοήτευση..

Senior Member
    Ανοιγεις μεγαλο κεφαλαιο αναφορικα με την οικονομικη κριση... δυστυχως εχει φτασει ετσι η κατασταση που δεν νομιζω πλεον να υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει επηρεαστει... ειναι δυσκολο το ξερω ειδικα αμα τιθεται κ θεμα επιβιωσης σε ορισμενες περιπτωσεις... λογικο να σου εχει επηρεασει κ την διαθεση, καθως εχει αμεσο αντικτυπο....
    να σε ρωτησω κατι, ειναι αναγκη να καθεσαι να παρακολουθεις καθε νεο μετρο μαζι με τους γονεις σου ?? εγω προσωπικα ενημερωνομαι στο περιπου μεσω ιντερνετ, δεν πα να εχουν οι γονεις μου την τηλεοραση ολη μερα ανοιχτη μην τυχον κ χασουν καμια εξελιξη, σκασιλα μου, εχω αηδιασει αφορητα να ακουω τα ιδια κ τα ιδια...
    κ κατι αλλο, τι ηλικια εχεις ?? σπουδαζεις κατι ?? δουλευεις ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Έχεις δίκιο όσον αφορά την τηλεόραση...
    Αποφεύγω να μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες που με ρωτάς, για ευνόητους λόγους. Αν θέλεις μπορούμε να μιλήσουμε μέσω προσωπικού μηνύματος.