ΤΡΟΛ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 89 of 89
    Banned
    Ευχαριστω παντως για το θέμα που μου ανοίξατε....να στε καλα... καλο βράδυ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    τραγικο και εμενα δεν μ απαντησε κανεις στο θεμα π ανοιξα πριν. ειναι ενα παραδειγμα
    βρε μπας και είσαι ψεύτικο προφιλ???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    ντροπή, είναι παλιά καραβάνα του φόρουμ αυτή!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    ΤΡΟΛ!!! Η αλλιώς ο γνωστός μαλάκας του διαδικτύου... δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει ο άνθρωπος.........................!!!!!!!!! !!

αφήστε τον στην ησυχία του.... ξέρει τι κάνει κάποια στιγμή θα βαρεθεί!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    ειμαι ενα ψεμα απο μονη μου ;p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Administrator
    1. Ο Θανάσης, έχει ζητήσει τη διαγραφή του από το φόρουμ, πριν αποφασίσω να τον αποκλείσω.
    Νόμιζα πως η διαγραφή του είχε γίνει, όμως από λάθος, παρέμεινε ενεργός.
    Εάν -όπως έγραψαν αρκετά μέλη παραπάνω- αδιαφορούσαμε, δε νομίζω να παρέτεινε τη συμμετοχή του και να άνοιγε περισσότερους λογαριασμούς (Θανάση, μην επειμένεις πως δεν έχεις άλλους λογαριασμούς, είναι περιττό).

Ενα μέλος που ζητά τη διαγραφή του, πιθανότατα έχει αποφασίσει να μην συμμετέχει άλλο.
    Εκτιμώ πως την..έξτρα συμμετοχή του την τροφοδότησε όλη η φασαρία που έγινε γύρω από το όνομα του.
    Οσο πιο πολλά μέλη το κατανοήσουν αυτό, τόσο το καλύτερο για την κοινότητα.
    Εν πάσει περιπτώσει, ο Θανάσης έχει διαγραφεί και θεωρώ πως πρέπει να σεβαστούμε την ΜΗ δυνατότητα του να συμμετέχει και να πάψουμε να μιλούμε γι αυτόν.
    -------------------------------------------------

2. Το επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά: δεν πρόκειται να γίνονται αποκλεισμοί μελών στην υποψία παρά μόνο στην βεβαιότητα.
    Προτιμώ να υπάρχουν στην κοινότητα μερικά ξερά, παρά να κάψω ένα χλωρό και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι.
    Εάν ποτέ με συλλάβω να διαπραγματεύομαι κάτι τέτοιο λαμβάνοντας γρήγορες ή παρορμητικές αποφάσεις, καίγοντας χλωρά, να είστε βέβαιοι πως την επόμενη στιγμή θα έχω κλείσει το φόρουμ αυτοβοήθειας, όπως έγινε και με το φόρουμ των ψυχολόγων.

3. Είναι εντυπωσιακό το πως οι άνθρωποι σπεύδουν να ασκήσουν κριτική. Ειδικά από παλιά μέλη, θα περίμενα περισσότερη κατανόηση και λιγότερα βέλη.

4. Θεοφανία, από τη στιγμή που δόθηκαν εξηγήσεις, η πόρτα στο φόρουμ έπρεπε να ανοίξει για τη φίλη σου. Ζήτα της συγνώμη εκ μέρους μου και αν θέλεις, στείλε μου το ψευδώνυμο της προκειμένου να φροντίσω ώστε να μπορεί να συμμετέχει.

5. Πάω να ανοίξω ένα νέο θέμα. Ελπίζω στη συμμετοχή σας.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    ισως ειναι η περιττη η ερωτηση μου, αλλα ζητησε διαγραφη και των κλωνων του, η μονο του "θανασης" που "εκαψε" με το κοπι-πειστ?
    οπως λες κι εσυ, και μονο που ακομα υποστηριζει οτι δεν εχει κλωνους μεσα, δειχνει τις προθεσεις του...

Administrator
    Κάποιοι κλώνοι που εντοπίστηκαν από το σύστημα, είχαν διαγραφεί ήδη. αυτόματα, από το ίδιο το σύστημα.

Ομως Ρεμ, το θέμα δεν είναι αν και ποσοι και ποιοι κλώνοι διαγράφηκαν. Το θέμα για μένα, δεν είναι καν ο Θανάσης, που στο φιναλε, αν θέλεις τη γνώμη μου, πολύ μικρό κακό προκάλεσε στο φόρουμ.
    Αλλού για μένα εινια το δάσος. Ο Θανάσης είναι μόνο το δέντρο.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    εμενα παντως αυτο το δεντρο με εχει φρικαρει απο την αποψη του οτι ειμαι που ειμαι καχυποπτη πολυ, τωρα παραεγινα με τους καινουργιους......δεν απανταω σε πολλους ειληκρινα και οπως πρεπει αλλα με τοση επιφυλαξη που με εχει αγχωσει γτ φοβαμαι μν γινει τπτ αλλο χειροτερο
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..εγω έχω μείνει με την εξής απορία:
    πρόσφατα που ήθελε μια φιλή μου να κάνει λογαριασμό στο φόρουμ, της τον ακύρωνε.
    Εστειλα πμ στο Νίκο και μου είπε πως γίνεται αυτόματα, γιατί από τον ίδιο υπολογιστή μπαίνω και γω.
    Φαντάζομαι πως αυτό είναι η αι πι.
    Αυτό ισχύει, χτες προσπάθησε ο αδερφός μου να κάνει λογαριασμό απο τον υπολογιστή μας και πήρε τα *** του. Γαμώτο...
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    εμενα παντως αυτο το δεντρο με εχει φρικαρει απο την αποψη του οτι ειμαι που ειμαι καχυποπτη πολυ, τωρα παραεγινα με τους καινουργιους......δεν απανταω σε πολλους ειληκρινα και οπως πρεπει αλλα με τοση επιφυλαξη που με εχει αγχωσει γτ φοβαμαι μν γινει τπτ αλλο χειροτερο
    θα λεμε το θεμα μας σε λιγο και δε θα μας πιστευει ουτε ενας! Εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι ακομα κι ο ΝικοςΝτι μπορει να εχει ανοιξει δευτερο προφιλ :P

Σοβαρα τωρα, το προβλημα ειναι το εξης, οτι το παιρνουμε το θεμα πολυ σοβαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Αυτό ισχύει, χτες προσπάθησε ο αδερφός μου να κάνει λογαριασμό απο τον υπολογιστή μας και πήρε τα *** του. Γαμώτο...
    αυτο ειναι καλο νατασα, γιατι ετσι αποφευγεται να κανει καποιος διπλα- τριπλα προφιλ απο τον υπολογιστη του.
    τροποι παντα υπαρχουν αλλα ανακοπτεται ενα μεγαλο ποσοστο.
    σε τετοιες περιπτωσεις, μπορει το προφιλ να γινεται μετα απο συνεννοηση με την διαχειριση, ωστε να ειναι ενημερη αφενος, να το ξεμπλοκαρει αφετερου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Κάποιοι κλώνοι που εντοπίστηκαν από το σύστημα, είχαν διαγραφεί ήδη. αυτόματα, από το ίδιο το σύστημα.

Ομως Ρεμ, το θέμα δεν είναι αν και ποσοι και ποιοι κλώνοι διαγράφηκαν. Το θέμα για μένα, δεν είναι καν ο Θανάσης, που στο φιναλε, αν θέλεις τη γνώμη μου, πολύ μικρό κακό προκάλεσε στο φόρουμ.
    Αλλού για μένα εινια το δάσος. Ο Θανάσης είναι μόνο το δέντρο.
    δεν ξερω αν εχεις ακομα την αποψη οτι ο "θανασης" δεν εκανε κανενα μεγαλο κακο.
    εγω εχω την εντυπωση, παρολο που ολοι (σχεδον) αγνοουν πληρως το ατομο αυτο, που ισως δεν ειναι κακο, αλλα αρρωστο, οτι τα μελη αυτη την στιγμη ειναι κουρασμενα απο την σπασμωδικη αυτη λειτουργια του, δεν ανοιγουν ουτε να διαβασουν τα νεα θεματα, δεν απαντουν σε νεα μελη, δεν απαντουν ουτε σε παλια γιατι θα χωθει ο "θανασης" να γαμησει οποιοδηποτε θεμα και απλα περιμενουν να δουν αν τελικα υπαρχει τροπος να αποκλειστει αυτο το ατομο, η απλα πρεπει να φυγουμε ολοι και να του αφησουμε το φορουμ να συνεχισει τους διαλογους με τους εαυτους του...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξερω αν εχεις ακομα την αποψη οτι ο "θανασης" δεν εκανε κανενα μεγαλο κακο.
    εγω εχω την εντυπωση, παρολο που ολοι (σχεδον) αγνοουν πληρως το ατομο αυτο, που ισως δεν ειναι κακο, αλλα αρρωστο, οτι τα μελη αυτη την στιγμη ειναι κουρασμενα απο την σπασμωδικη αυτη λειτουργια του, δεν ανοιγουν ουτε να διαβασουν τα νεα θεματα, δεν απαντουν σε νεα μελη, δεν απαντουν ουτε σε παλια γιατι θα χωθει ο "θανασης" να γαμησει οποιοδηποτε θεμα και απλα περιμενουν να δουν αν τελικα υπαρχει τροπος να αποκλειστει αυτο το ατομο, η απλα πρεπει να φυγουμε ολοι και να του αφησουμε το φορουμ να συνεχισει τους διαλογους με τους εαυτους του...
    ακριβώς...
    Εγώ προσωπικά δεν απαντάω σχεδόν πουθενά γιατί βαρεθηκα να κάνω τον διαδικτυακό ντετέκτιβ ψάχνοντας αν αυτό το μέλος ταλαιπωρείται στ αλήθεια ή είναι άλλος ένας αρρωστημένος κλώνος.
    Ελπίζω πως η σιωπή του Νίκου οφείλεται στο ότι προσπαθεί να λύσει το θέμα.
    Είμαι σχεδόν τέσσερα χρόνια εδώ. Δεν έχω ξαναδεί το φόρουμ σε αυτό το χάλι.
    Εχει αρχίσει να μου λείπει ακόμη και η νατσουρ...

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456