Και sex και αυνανισμός - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Senior Member
    γτ καταστρεφετε τον κοσμο, εμενα αν μ το λεγε ο δικος μ μετα καθε γυναικα που περναει απο μπροστα του θα λεγα πως θελει να τη γαμησει, αφου οντως ειναι περιεργο κ αν μη τι αλλο ολοι ζηλευουμε..θα προτιμουσα οτι εκανες να το εκανες σπιτι γτ δεν ξερεις ποτε μπορει να σε μπουζουριασουνε..ισως αν απευθυνοσουν σε καποιον ειδικου καλυτερα αντρα για να προσπαθησεις να μειωσεις αυτη τη συνηθεια νομιζω οτι σ χει γινει χομπυ η και εμμονη, γινεται καθε μερα?τι συχνοτητα εχει αυτο?

Junior Member
    όχι δε γίνεται κάθε μέρα...ομολογώ με μεγάλη προσπάθεια. Κάθε μέρα όμως το κάνω με τη γυναίκα μου. Έχεις δίκιο. Άν της το έλεγα θα ήταν λίγο δύσκολο - δεν είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος το σύντροφο του σε αυτό το θέμα, ακόμη κι αν ικανοποιείται από αυτόν πέραν του δέοντος.
    Λίγο δύσκολο να με μπουζουριάσουν, γιατί κανένας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Η μέθοδος είναι ασφαλέστατη

Και ποιο είναι δηλαδη το πρόβλημα... όλοι αυνανιζόμαστε... εσένα σε τραβάει και λίγο ο κίνδυνος... τα fetix θεωρούνται προβλημα όταν αρχίσουν να σου δημιουργούν πρόβλημα στην ζωή σου... ηδονοβλεψίας είσαι αλλά αν θεωρείς ότι η μέθοδος είναι ασφαλής και δεν θα σε μπαγλαρώσουν τότε κανένα προβ... Τώρα το θέμα σου ποιο είναι μετα απο τόσο καιρό...; Γιατί φαίνεται να το κάνει καιρό... εκτός και εάν άρχισαν να σου μπαίνουν ιδέες να περάσεις στην πράξη με τις γυναίκες και είσαι ένας βιαστής στην γέννηση του... τότε τρέχα σε ένα ψυχολόγο και να εύχεσαι να τα καταφέρεις να το ξεπεράσιες...

Junior Member
    όχι δε μου μπαίνουν τέτοιες ιδέες με τίποτα. Απλά μου αρέσει αυτό που βλέπω και το κακό είναι ότι κάθε μέρα που περνάει η γυναίκες γίνονται και πιο αποκαλυπτικές

σε ένα γάμο επιτυχημένο δεν κοιτάνε αλλού, θα μπορούσε να γινει δεκτό σπάνια, όχι σε σχεδόν καθημερινη βαση όπως εσύ. Και μάλιστα τη στιγμη που εχεις μια ωραια συντροφο που σε ικανοποιεί. Μήπως ο αυνανισμός είναι εκτόνωση σε κάτι που πολύ θα θελες να κάνεις δλδ να κανεις σεξ με αυτες που βλεπεις και σ αρεσουν, αλλά δεν το κανεις λόγω της γυναίκας σου η/και λόγω του ότι θα το μαθει ο κόσμος? Πόσο συχνά αυνανίζεσαι ? εκτός κι αν είναι η σεξουαλικη βιολογία σου και οι ορμες σου τετοια που η γυναικα σου δεν μπορει να καλυψει τη συχνοτητα που θες.
    γιάννης

Junior Member
    ..σχεδόν κάθε μέρα. Όσο για το υπόλοιπο σχόλιο σου, μάλλον έχεις δίκιο..

Senior Member
    την γυναικα σου την εχεις απατησει;

Junior Member
    ποτέ εκτός από αυτό που κάνω

Senior Member
    Για μένα φίλε μου μή της το πείς, μερικά πράγματα όσο κ να μας ξέρει ο σύντροφός μας δεν μπορεί να τα δεχτεί, τώρα για το πρόβλημα σου, ηδονοβλεψίας λέγεται αυτό και δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορούσες να το σταματήσεις, ίσως με τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου?

Junior Member
    δεν ξέρω ρε συ για ψυχολόγο. Δεν τους έχω και πολλή εμπιστοσύνη. Ήλπιζα γράφοντας να βρω κανέναν που του συνέβαινε το ίδιο και το ξεπέρασε, μπας και μου έδινε καμιά συμβουλή από την εμπειρία του...

Senior Member
    Απλά επειδή φαντάζομαι θα κολλάς να το συζητήσεις με φίλους, φίλες και πόσο μάλλον τη σύντροφό σου ένας ψυχολόγος θα μπορούσε να ακούσει το πρόβλημα σου και να συζητήσετε χωρίς να σε κατακρίνει ή να χεις κάποιες συνέπειες μετά, έπειτα αυτοι θα είχαν παρόμοιες αν όχι ίδιες περιπτώσεις και ίσως μπορέσουν να σε βοηθήσουν, μπορείς να πάς μια φορά να δοκιμάσεις. Πάντως είναι πρόβλημα να αναγκάζεσαι να υποκύπτεις με τέτοιο τρόπο στις ορέξεις σου, κάτι πρέπει να κάνεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ADIAKRITOS View Post
    Και ποιο είναι δηλαδη το πρόβλημα... όλοι αυνανιζόμαστε... εσένα σε τραβάει και λίγο ο κίνδυνος... τα fetix θεωρούνται προβλημα όταν αρχίσουν να σου δημιουργούν πρόβλημα στην ζωή σου... ηδονοβλεψίας είσαι αλλά αν θεωρείς ότι η μέθοδος είναι ασφαλής και δεν θα σε μπαγλαρώσουν τότε κανένα προβ... Τώρα το θέμα σου ποιο είναι μετα απο τόσο καιρό...; Γιατί φαίνεται να το κάνει καιρό... εκτός και εάν άρχισαν να σου μπαίνουν ιδέες να περάσεις στην πράξη με τις γυναίκες και είσαι ένας βιαστής στην γέννηση του... τότε τρέχα σε ένα ψυχολόγο και να εύχεσαι να τα καταφέρεις να το ξεπεράσιες...
    Τέτοιοι άνθρωποι πιστεύω απέχουν μακράν από τον κλασικό βιαστή. Δεν θα μπουν ποτέ στην διαδικασία να προκαλέσουν πόνο στον άλλο είτε σωματικό είτε ψυχικό. Παρολ' αυτά δεν παύει να είναι πρόβλημα. Καλύτερα ν' απευθυνθείς πρώτα σε ψυχολόγο γιατί δύσκολα θα σε καταλάβουν. Όσο για το ότι δεν σ' έχουν πιάσει στα πράσα ποτέ τι να πω, συγχαρητήρια!!! λολ Ας κανουμε και λίγο χιούμορ :D
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Μην χαλάς το θέμα του ανθρώπου με ανοησίες.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast