Results 1 to 15 of 32
Thread: γιατι σε αγαπουν;
-
25-09-2011, 10:58 #1
γιατι σε αγαπουν;
Αιωνιο ερωρημα;
Μονο δικη μου απορια;
Γιατι με αγαπαει καποιος; Και γιατι με ερωτευεται; Ειμαι ερωτευμενη και το αγορι μου μου λεει πως ειναι ερωτευμενο μαζι μου, και πως με αγαπαει. Μαλωνουμε και μου λεει πως ειχε χρονια να ερωτευτει, και πως ειναι τρελα ερωτευμενος μαζι μου και πως παρολο που μου το ειπε τοσο γρηγορα ειναι σιγουρος.
Δεν αμφιβαλλω γιατι ειναι αυτος. Αμφιβαλλω γιατι ειμαι εγω. Παντα εχω την απορια "γιατι;". Γιατι καποιος να με αγαπαει; Γιατι να με ερωτευεται; Τι το ξεχωριστο μπορει να εχω;
Τολμησα να το πω σε μια φιλη μου και μου ειπε πως ολοι ειμαστε ξεχωριστοι. Με ρωτησε εγω γιατι ειμαο ερωτευμενη μαζι του. Δεν μπορεσα να βρω κατι συγκεκριμενο. Γιατι ειναι αυτος.
Κι ομως ταυτοχρονα συνεχιζει να με τρωει..κι οχι μονο στις σχεσεις με το αλλο φυλο.
Στις φιλιες, σε ολα...γιατι να με αγαπαει καποιος; Γιατι να με νοιαζεται;
Το νιωθετε ποτε;No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
- 25-09-2011, 12:29 #2
αφενος εχει δικιο η φιλη σου που σου λεει οτι ολοι ειμαστε ξεχωριστοι,
αφετερου, δεν ειναι αναγκη να μας ερωτευονται για κατι καταπληκτικο που εχουμε.
μας ερωτευονται γιατι αυτα που εχουμε, ταιριαζουν στα δικα τους ζητουμενα.
οι λογοι που καποιος μας ερωτευεται, σε καποιον αλλο μπορει να ειναι αδιαφοροι η και ενοχλητικοι.
δεν βλεπω λοιπον νοημα στο να αναρωτιομαστε το "γιατι", παρα στο να το απολαμβανουμε οσο κρατησει.. (αναρωτιεσαι αντιστοιχα και γιατι καποιος επαψε να ειναι ερωτευμενος μαζι σου?)
25-09-2011, 13:15 #3
Οχι,γιατι απ την αρχη δεν βρισκω το λογο να με ερωτευτει. Και δεν το αναρωτιεμαι μονο για τον εαυτο μου. Κυριως για τον εαυτο μου, αλλα και γενικα τι ειναι αυτο που θελουμε τελικα; Τι πρεπει να εχει ο αλλος;
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
25-09-2011, 13:44 #4
25-09-2011, 14:47 #5
χμμ εγώ τις περισσότερες φορές αναρρωτιέμαι το αντίθετο! :)
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
25-09-2011, 14:52 #6
Αναρωτιεσαι γιατι καποιος να μην σε αγαπαει; Αυτο ειναι καλο υποθετω. Δειχνει αυτοπεποιθηση!
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
25-09-2011, 15:15 #7
Αυτοπεποίθηση... ντάξει δεν μου περισσεύει κιόλα, προσπαθώ να έχω το μέτρο. Απλά γνωρίζοντας για εμένα ότι δεν έχω κάνει ακόμα κακό σε κανέναν ξέρεις καμιά φορά όταν έχω τις μοναξιές μου, μου μπαίνουν τέτοια ερωτήματα στο μυαλό. :) Αλλά να σου πω κάτι? είτε έχεις την παρέα σου να σε στηρίζει και να σε αγαπάει είτε ένα σύντροφο, σημασία έχει να έχεις εσύ αρκετή αγάπη για εσένα και να μπορείς να στηρίξεις μόνος- μόνη τον εαυτό σου. Αν δεν το έχεις αυτό, όσο και να σε στηρίζουν οι άλλοι νομίζω πως δεν είναι εφικτό να βοηθηθείς σε οποιοδήποτε θέμα
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
25-09-2011, 17:35 #8
Αρχικά πιστεύω πολύ στον καλό συγχρονισμό (είναι και οι δύο στην ίδια φάση), στην χημεία ακόμα και στα παιχνίδια του μυαλού μασ....πόσες φορές κάποιος ερωτεύτηκε την ιδέα του να είναι ερωτευμένος....πόσες φορές ερωτεύτηκε -χώρισε- ερωτεύτηκε και μετά συννειδητοποίησε πόσο φούσκα ήταν το πρώτο συναίσθημα......Αλλιώς ερωτεύεσαι στα 20, αλλιώς στα 28, αλλιώς στα 35. και αυτό γιατί πολύ απλά έχεις άλλες απαιτήσεις και άλλα απωθέματα να μοιραστείς....Τι πρέπει να έχει ο αλλός? μπορεί και τίποτα...το θέμα είναι πως τα βλέπεις εσύ....Μπορεί για σενα η μυρωδιά του δέρματος σου να ναι μεθυστηκή και για άλλους αποκρουστική, μπορεί να χαμογελά και το γέλιο του να σου δίνει ζωή και κάποιος άλλος απλά να παρατηρεί το χαλασμένο του δόντι.....Μπορεί ο τρόπος που σκέφτεται για σενα να ναι υπέροχος και άλλος να το θεωρεί στενόμυαλο......Δεν μπορώ να το πω πιο απλά....το θέμα είναι να σε κλικάρει ο αλλός....και αν τον κλικάρεις και συ....τα υπόλοιπα μην σε απασχολόυν! να σαι καλα!!!!!!!!
25-09-2011, 23:52 #9
26-09-2011, 08:20 #10
Εγώ πάλι νοιώθω τον εαυτό μου απόμακρο από τους άλλους, νοιώθω να θέλω να ελκύσω την αγάπη, τη φιλία των άλλων αλλά όμως ο τρόπος μου τους απωθεί. Δεν τα καταφέρνω να χω το ύφος και τα σωστά λόγια ώστε να με αγαπήσουν και να γίνουν φίλοι μου. Μένουν όλοι απλά γνωριμίες. Και τότε είναι που με πέρνει το αίσθημα της μοναξιάς για κάτι που δε θέλω να είμαι. Και τους περισσότερους άμα δε ψάξω εγώ να τους βρω , οι ίδιοι δε με θυμούνται ποτέ. Άλλες φορες νοιωθω να παρακαλώ τους άλλους να με κανουν παρέα ή να προσπαθω να τους κινησω το ενδιαφερον χωρίς αποτέλεσμα. Γενικά νομίζω πως δεν έχω τον τρόπο να κάνω φιλίες, αγάπη έχω προς τους άλλους αλλά δε βλέπω άνταπόκριση. Που να οφείλεται?
γιάννης
26-09-2011, 11:49 #11
ο ανθρωπος ειναι απο μονος του ειδος συντροφικοτητας. σαν τα σκυλια ενα πραγμα. δεν μπορει χωρις το ειδος του. αγαπαμε επειδη εχουμε αναγκη και μας αγαπανε επειδη για μερικους ξεχωριζουμε.
I m a Good Person With Bad Attitude
26-09-2011, 12:06 #12
εγω πιστευω πως εξηπυρετουμε αναγκες ,γεμιζουμε η μας γεμιζουν κενα γιαυτο δενομαστε στις σχεσεις..ο ανθρωπος δεν μπορει να ειναι μονος ειναι κοινωνικο ον, οπως οι λυκοι ζουν σε αγελες οι ανθρωποι σε κοινωνιες οπου συναπτουν σχεσεις..οταν ο ερωτας ειναι αρρωστημενος μπορει να εμπεριεχει και απωθημενα..
26-09-2011, 14:06 #13
Σωστα οσα λετε...
Ιωαννη, σε καταλαβαινω! Κι εγωαν χασω τους φιλους που εχω τωρα την εβαψα! Γνωριζω καινουρια ατομα,αλλα εχω παψει να κανω νεους φιλους!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
26-09-2011, 14:15 #14
θα κανεις βρε κουτο εσυ εχεις στο μελον και σπουδες και τετοια, εμεις τι σκατα θα κανουμε!
I m a Good Person With Bad Attitude
26-09-2011, 21:58 #15