Results 46 to 60 of 72
Thread: Απατησα......
-
28-09-2011, 04:15 #46
Ναι,προς το παρον κανε αυτο.Αλλωστε αυτα δεν ειναι και πραγματα που λεγονται μεσω τηλεφωνου.Αν πραγματικα δεν ηταν τιποτα οπως λες,τοτε προσπαθησε να το ξεχασεις και βλεπεις στην πορεια και απο κοντα τι γινεται.
- 28-09-2011, 04:18 #47
ούτως η άλλως δεν είναι κάτι που λέγεται από το τηλ....οπότε έχεις τον χρόνο να σκεφτείς αν θα το πεις ή όχι, όπως επίσης και το αν ήταν τόσο "αθώο"όσο περιγράφεις και όσο θες να πιστεύεις.....ότι και να συμβεί...να σαι καλα....(και ελπίζω να μην είσαι ο θανάσης ή δεν ξέρω και γω ποιος, και αν είσαι, επικοινώνησε μαζί μου-σοβαρά- θα σε χώσω χαλαρά στον alpha στις αληθινές ιστορίες....να βγάζεις και κανα φράγκο ρε φίλε στην τελική-ειδάλλως αγνόησε την πρόταση)
28-09-2011, 04:19 #48
28-09-2011, 04:22 #49
σε καληνυχτίζω γλυκά nantina!!!!!!!! u2 aliki....;όπως και να χει ελπίζω να πανε όλα καλα....ή να χεις μια χαρα σχέση και να σαι καλα μέσα σε αυτήν...ή μια δουλειά που όπως φαίνεται θα γουστάρεις τρελλά .....στον alpha...!!!!!!!!
28-09-2011, 04:24 #50
28-09-2011, 04:24 #51
xaxaxa οχι κοριτσια αν και μακαρι να μουν ο θανασης οι αντρες ειναι πιο κουλ δεν τους τρωνε οι τυψεις και τα κλαματα!! χαχαχ!! σας ευχαριστω κι ελπιζω να ηρεμησω...και να πανε ολα καλα!!!
28-09-2011, 04:27 #52
28-09-2011, 04:36 #53
sorry αλλα δεν με πειθεις ... εισαι ερωτευμενη και πας με αλλον..? κακως κατα την αποψη μου που το θεωρεις ασημαντο ...
δεν του το λες επειδη δεν θες να τον χασεις...κι αυτο ειναι αγαπη? μαλλον κοροιδευεις τον εαυτο σου ... αγαπη σημαινει ειλικρινεια και σεβασμος ... κι αν τον αγαπουσες θα του εδινες την δυνατοτητα να ΕΠΙΛΕΞΕΙ αν θελει πλεον να ειναι μαζι σου ... εσυ προσπαθεις να κρατησεις εναν ανθρωπο κοντα σου , βασιζοντας την σχεση σε ενα ψεμα και στερωντας του καθε επιλογη... αυτο ειναι πολυ χειροτερο απο την ιδια την απιστια ... λυπαμαι αν δεν σου αρεσει αυτο που λεω αλλα δεν χαιδευω αυτια ... ολα αγαπη τα βαφτιζουμε πια ...
28-09-2011, 09:42 #54
τι σου λενε βρε αλικη, φυσικα και δεν θα το πεις και θα το 3εχασεις αν του το πεις η θα χωρισετε η θα κανει κ αυτος το ιδιο,δες εκ του αποτελεσματος τι θα κανεις και σκεψου λογικα για να μην κλαις μετα..αλλα για σκεψπου λιγο ποσο μπορει να σ καλυψει μια σχεση απο αποσταση εγω θα ειχα αρρωστησει αξιζει?αυτα συμβαινουν και μην νιωθεις τυψεις ειδικα που ειστε σε αποσταση πανω στον τσακωμο πανω στην θλιψη σου ηπιες παραπανω κ εγινε μην ταλαιπωρεις το μυαλουδακι σου και μην πληγωνεις την ψυχουλα σου με ανοητες σκεψεις..αν θες να χωριστε η να κλονιστει η σχεση πες το αλλιως μην πεις τπτ και ξεχασε το..
28-09-2011, 10:46 #55
Γνωμη απο αντρα θελετε; Τι μας τσαμπουνατε μωρε! Τον αγαπαει ειπε το κορίτσι και ότι έγινε έγινε λόγω ορμόνων... Τωρα γιατι να του το πει; Για να του φορτώσει τις δικές της ενοχές και να ξαλαφρώσει; Δεν τον φτανει δηλαδη το κέρατο πρέπει να το υποστεί και αυτό για να νιώσει η κοπέλλα πιο καλά; Πάρτε ρε παιδι μου και εσείς οι γυναίκες μια φορά ευθύνη για τον ευατό σας! Το κανες .. σου βγήκε... αλλά αγαπάς τον άλλο που έλειπε... οκ.. Μην του πεις τίποτα και εάν είναι τόσο μεγάλες οι ενοχές σου που δεν αντέχεις τον εαυτό σου τότε πάρε τα μπογαλλάκια σου και φύγε.. Βρες την όποια δικαιολογία και φύγε.. μην τον φορτώσεις με το κέρατο.. θα μουρλαθει να είναι μακριά και να ξέρει ότι εσυ κανεις δεν ξέρω τι... Θα σε αγγιζει και θα σκέφτεται ότι κάποιος άλλος μπήκε μέσα σου .. θα τρελλαθεί και δεν θα μπορεί να επιστρέψει εκεί που είναι... γιατί να του το κάνεις και αυτό; Δηλαδή αν αυνανιζόσουν και είχες φαντασιώσεις με κάποιον άλλο θα του το λεγες;
Αν θέλεις να κρατήσεις την σχέση σου, αν το μόνο που σε νοιαζει δεν είναι απλα να ξεφορτωθεις τις ενοχες σου, αν σε νοιάζει ο άνθρωπος και δεν θέλεις να τον μεταλλάξεις φορτώνοντας τον με όλα αυτά που ανέφερα ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ!!!!
28-09-2011, 15:40 #56
και κάπου εδώ θα λεγα τη γνώμη μου μα θα ακουστεί πολύ σεξιστική και ούτως η άλλως δεν αφορά επειδή είναι πολύ προσωπική άποψη......απλά για μένα το κέρατο δεν είναι τοοοοοοοοοοοοσο απλό....δεν θα με ενδιέφερε ποτέ να στηρίξω μία υγιή σχέση πάνω σε ένα τέτοιο ψέμα....
28-09-2011, 15:56 #57
Κι εγω αυτο πιστευα παντα πως για μια γυναικα το κερατο δεν ειναι απλο και παντα υποβοσκει κατι..συναισθηματα για αλλον ανθρωπο..βαρεμαρα της υπαρχουσας σχεσης κλπ..πιστεψε με εχω κατακρινει πολλεεες φιλες μου που ειχε τυχει να κανουν κατι τετοιο..αλλα ειναι αυτο που λενε μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις...οσο μα οσο περιεργο κι αν ακουγεται ναι ηταν θεμα ορμονων οπως λεει και ο αδιακριτος..αυτο δε με δικαιολογει φυσικα...απλα θελω να τονισω πως δεν υπηρξε συναισθημα ουτε στο ελαχιστο...και συμφωνω πως το να πληγωσω εναν ανθρωπο απλα και μονο για να νιωσω εγω οτι ξαλαφρωσα δεν ειναι οτι καλυτερο..γιατι να χωρισουμε? γιατι να τον κανω να νιωσει χαλια και να ψαχνει τι εκανε λαθος μεσα στη σχεση? οκ επρεπε να τα χα σκεφτει νωριτερα αυτα..αλλα ο χρονος δεν γυριζει πισω..το θεμα ειναι το τωρα...ναι ειναι ενα ψεμα , ενα μυστικο αλλα θελω να το κρατησω για να συνεχιστει η σχεση..για να ειμαστε καλα και εγω και αυτος...και πιστευω πως θα μπορεσω να το διαγραψω με τον καιρο σαν να μη συνεβη ποτε..δεν αξιζει ουτε μια σχεση να χαλασω ουτε εναν ανθρωπο να πληγωσω για ενα μεγαλο λαθος το οποιο εκανα χωρις να ξερω γιατι..χωρις να αντιδρασω χωρις να ξερω αν το θελω...ισως να ναι πολυ ασχημο το να πιστευει πως εχει την τελεια κοπελα δπλα του,ναι ισως να ναι αυταπατη...αλλα παρα το σφαλμα μου ...εχω τυψεις.στεναχωριεμαι...νιωθ ω ασχημα...νοιαζομαι γιαυτον τον ανθρωπο...ακομα κι αυτο παιζει το ρολο του..θα μπορουσα να το χω ηδη ξεχασει...δεν τα λεω αυτα για να δικαιολογηθω...απλα θελω να τα βγαλω απο μεσα μου..
28-09-2011, 16:02 #58
γλυκιά μου, επειδή όπως ανέφερες μπαίνει και φαντάρος.....είναι μπερδεμένη κατάσταση....εν είσαι τοοοοοοοοοσο σίγουρη για αυτόν και τα αισθήματά σου απέναντί του....κράτα το ψέμα για σένα και μόνο...εάν και εφόσον μπορείς και αυτό δεν θα σε τρώει....γράφεις λες και μετά από αυτό σου το "παράπτωμα" συνειδητοποίησες σε τί βαθμό τον θες και τον αγαπάς.....σου έυχομαι να καταφέρεις να ζήσεις με το ψέμα(επειδή δεν σε κόβω να του το λες και ποτέ) και ασ ήταν αυτό το μέσο για να ανακαλύψεις τη δύναμη των συναισθημάτων σου!
28-09-2011, 19:00 #59
Εγώ λέω να το ξεπεράσεις και να πας παρακάτω (με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου εννοώ, την εξ' αποστάσεως). Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου σιγά...
29-09-2011, 00:44 #60
εκεινος (εσυ τον ξερεις ) τι νομιζεις θαθελε ?
Να του το κρυψεις ;,, να νομιζει οτι ολα ειναι ενταξει και να μην τον φορτωσεις με αυτο το διλλημα .
Η να το ξερει και να αποφασισει αυτος αν θα σε συγχωρησει η οχι ?
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....