Results 16 to 30 of 68
Thread: ΠωΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΓΑΠΗ
-
17-10-2006, 16:58 #16
Originally posted by Aggelika
Έχω βαρεθεί να βλέπω, να ακούω και να ζω \"γελοίους έρωτες\" (logopsyxe, αυτά που περιγράφεις εννοώ...)
- 17-10-2006, 16:59 #17
εγω λεω να πω μια προβληματικη οψη της αγαπης ετσι για να φανει διαφορετικο το τοπικ.
αγαπη ειναι να κανεις τα παντα για την αλλην να λυσεις οσο γινεται ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζει.να κανεις οτι ειναιδυνατον για να γινει χαρουμενη.να της προσφερεις οτι δεν μπορεσε κανεις.μολις παρει ολα αυτα που 8ελει και ξαναπατησει στα ποδια της τοτε 8α σε παρατησει γιατι δεν εισαι αυτος που 8ελει πια.ησουν ενα στηρηγμα που τορα δεν χρειαζεται.και εσυ πρεπει να φυγεις μακρια διοτι για αυτην εισαι πλεον ανοιχτο χαρτι.ξερει τα προβληματα σου που εκανες το λα8ος να τα πεις και τωρα δεν σε 8ελει.καποια στιγμη ισως απογοητευτει και απο τον επομενο και τοτε πρεπει να εισαι παλι εκει να την δεχτεις σαν να μην εγινε τιποτα και να την βοη8ησεις.να κανεις τον ευατο σου κοματια για να ειναι καλα.να την λες οτι δεν φτεει σε τιποτα για να μην στεναχωριεται και να αποκτησει αυτοπεποι8ηση.να ριχνεις τα παντα σε σενα.8α την ξανααγκαλιασεις στοργικα μεχρι να σε ξαναπαρατησει.αυτος 8α κανειςς για ολη σου την ζωη η για οσο αντεξεις.παντα εκει.....................................πα� �τα εκει ......................εστω και αν χρειαστει να εισαι εκει ψηλα.σκια στην σκια της μην πα8ει κατι παντα εκει.......................
17-10-2006, 17:04 #18
Εννοεις φυσικα... με την προϋποθεση να σου δινει και το κορμι της που και που. Γιατι αλλιως... γιατι να μην εκανες τα ιδια και για εναν αντρα?
17-10-2006, 17:39 #19
Αγαπη ειναι να θες να εισαι μαζι του καθε λεπτο, καθε στιγμη της ζωης. Αγαπη ειναι να εχεις το αλλο σου μισο διδυμακι. Αγαπη ειναι μια.
17-10-2006, 17:50 #20
Αγαπη ειναι το να ακους το \"σε αγαπω\" και να πεταριζει η καρδια σου.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-10-2006, 20:53 #21
Αγάπη είναι,
να θες τον άλλον έτσι όπως είναι,
και να πιστεύεις πως
για σένα είναι το ιδανικό.
Αγάπη είναι να λες στον άλλον
όπως είσαι μείνε
και όχι να του λες για μένα γίνε
ρούχο δανεικό
Αγάπες σαν κι αυτές
δεν είναι αληθινές
να γίνω κάτι άλλο μη μου λες.
Είμαι αυτό που είμαι και
δεν πρόκειται ν\'αλλάξω για κανένα.
Έιμαι αυτό που είμαι και
μ\'αρέσει έτσι όπως είμαι ακριβώς.
Είμαι αυτό που είμαι και
δεν πρόκειται ν\'αλλάξω ούτε για σένα,
Έτσι έχω μάθει να αγαπάω κι αν σ\'αρέσει
εκεί καλώς.
Γιατί αυτό που είμαι
είν\' η αλήθεια
Αυτό που είμαι είν\' η ζωή μου
Αυτό που είμαι σ\'αγαπάει
Αυτό το τίποτα το κάτι,
αυτό μωρό μου είμαι εγώ,
εγώ...
Αγάπη είναι,
ν\' ακούς αγγέλους να σου τραγουδάνε
Θεούς και δαίμονες να σου μιλάνε,
λόγια μαγικά.
Αγάπη είναι να έχεις όλα αυτά
που δεν υπάρχουν και να αφήνεις
όλοι οι άλλοι να \'χουν πράγματα υπαρκτά.
Αγάπες σαν κι αυτές
δεν είναι αληθινές
να γίνω κάτι άλλο μη μου λες...
ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ.....
17-10-2006, 21:49 #22
Originally posted by Tασος
O ερωτας για μενα κινειται γυρω απο το σεξ. Οταν ερωτευεσαι καποιον, τον ποθεις σεξουαλικα. Αλλιως δεν μιλαμε για ερωτα, μιλαμε για κατι αλλο. Φυσικα, απο εκει και περα υπαρχει η αναγκη της συντροφικοτητας και η αναγκη να σε αγαπουν. Ειμαι πολυ συναισθηματικο ατομο, αλλα παντα μου αρεσει να ξεχωριζω το περιεχομενο απο το περιτυλιγμα του.
17-10-2006, 22:08 #23
Originally posted by provlimatikos
kai o erotas einai gia na ginetai otan prepei kai otan theloun kai oi 2 kai oxi me to na spaei to agori ta neura tis kopelas.ela kai ela kai ela idika otan den einai etoimi.
17-10-2006, 22:59 #24
γουστα ειναι αυτα τασο.εσι 8ες αυτο ολα καλα.εγω 8ελω κατι αλλο κακο δικο μου.ιμαστε υπετιοι για τις αποφασεις μας.οπως την βρισκει ο κα8ενας.και στις 2 περιπτωσεις υπαρχουν 8ετικα και αρνητικα.
17-10-2006, 23:01 #25
Παιδιά, άλλο σεξ και άλλο αγάπη, έτσι πιστεύω.
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει αγάπη, ούτε καν έρωτας, για σεξουαλική ικανοποίηση.
΄Οταν όμως υπάρχει, η απόλαυση είναι πολλαπλάσια.
Επομένως, το να βολεύεσαι με τις πουτάνες είναι μια λύση. ʼσε που έχω φίλο κολλητό που ισχυρίζεται ότι το προτιμάει- ούτε δεσμεύσεις, ούτε σκοτούρες.
Επίσης, θέλω να συμπληρώσω ότι στο προηγούμενο ποστ μου αναφέρθηκα σε αγάπη, όχι έρωτα.
Ο έρωτας είναι τρέλα, είναι πάθος, είναι χημεία. Δεν έχει να κάνει με σεβασμό, εκτίμηση, ασφάλεια και άλλα που προείπα. Απλώς δεν κρατάει πολύ (ζήτημα-το πολύ- μηνών). Μετέπειτα, ή μετεξελίσσεται σε αγάπη (εφόσον ο άλλος πληροί και άλλες προυποθέσεις, ικανοποιεί και συναισθηματικές ανάγκες -δε μας ξεσηκώνει μόνο ορμονικά), ή πάει περίπατο, goodbye, πάμε γι άλλα....
17-10-2006, 23:06 #26
auto leme tina alla pesta ston taso.allo sex allo erotas allo agapi.ston erota iparxei agapi sto sex einai pername kala kai eseis kalitera.otan omos kaneis erota ola einai diaforetika.ante taso mpas kai allaxeis miala.ginesai ena.autos o filos sou isos na tin briskei etsi isos na ta leei etsi giati den thelei euthjines isos na min xerei ti xanei afou den xeri pos ine o erotas.ama to katalavei kapoia stigmi isos na dei ti exane.
17-10-2006, 23:10 #27
Ρε προβ, η Τινα μαζι μου συμφωνει, οχι μαζι σου! Για διαβασε καλυτερα αυτα που γραφει... Τινα, αν και γυναικα, εισαι αρκετα κοντα στον ευθυ τροπο σκεψης μου. Σε συγχαιρω!
17-10-2006, 23:11 #28
Originally posted by provlimatikos
εγω λεω να πω μια προβληματικη οψη της αγαπης ετσι για να φανει διαφορετικο το τοπικ.
αγαπη ειναι να κανεις τα παντα για την αλλην να λυσεις οσο γινεται ολα τα προβληματα που αντιμετωπιζει.να κανεις οτι ειναιδυνατον για να γινει χαρουμενη.να της προσφερεις οτι δεν μπορεσε κανεις.μολις παρει ολα αυτα που 8ελει και ξαναπατησει στα ποδια της τοτε 8α σε παρατησει γιατι δεν εισαι αυτος που 8ελει πια.ησουν ενα στηρηγμα που τορα δεν χρειαζεται.και εσυ πρεπει να φυγεις μακρια διοτι για αυτην εισαι πλεον ανοιχτο χαρτι.ξερει τα προβληματα σου που εκανες το λα8ος να τα πεις και τωρα δεν σε 8ελει.καποια στιγμη ισως απογοητευτει και απο τον επομενο και τοτε πρεπει να εισαι παλι εκει να την δεχτεις σαν να μην εγινε τιποτα και να την βοη8ησεις.να κανεις τον ευατο σου κοματια για να ειναι καλα.να την λες οτι δεν φτεει σε τιποτα για να μην στεναχωριεται και να αποκτησει αυτοπεποι8ηση.να ριχνεις τα παντα σε σενα.8α την ξανααγκαλιασεις στοργικα μεχρι να σε ξαναπαρατησει.αυτος 8α κανειςς για ολη σου την ζωη η για οσο αντεξεις.παντα εκει.....................................πα� �τα εκει ......................εστω και αν χρειαστει να εισαι εκει ψηλα.σκια στην σκια της μην πα8ει κατι παντα εκει.......................
17-10-2006, 23:12 #29
Originally posted by Tασος
Ρε προβ, η Τινα μαζι μου συμφωνει, οχι μαζι σου! Για διαβασε καλυτερα αυτα που γραφει... Τινα, αν και γυναικα, εισαι αρκετα κοντα στον ευθυ τροπο σκεψης μου. Σε συγχαιρω!
17-10-2006, 23:15 #30
Η Τινα πιστευει οτι στην αρχη δεν μπορει να υπαρχει αγαπη, παρα μονο ερωτικο παθος και οτι η αγαπη ερχεται μετα. Αυτο ακριβως πιστευω κι εγω...
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή