Results 31 to 45 of 68
Thread: ΠωΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΓΑΠΗ
-
17-10-2006, 23:16 #31
kala taso pestis na sto exigisei kalitera.otan leei erota den enoei sex.tespa.ego arketa asxolithika.
- 17-10-2006, 23:25 #32
Καλα, μη συγχυζεσαι...
18-10-2006, 22:49 #33
Παιδιά, εγώ είπα κατ αρχήν πως άλλο πράγμα είναι η αγάπη και άλλο έρωτας, ερωτικό πάθος. Η αγάπη έρχεται με τον καιρό, πρέπει να γνωρίσεις τον άλλο, να σε καλύπτει σε διάφορα επίπεδα, να σε ικανοποιεί συναισθηματικά κλπ. Ο έρωτας είναι τρέλα, έρχονται τα πάνω-κάτω, δεν έχει σημασία πχ αν εσύ είσαι εγκεφαλικός intellectuel τύπος και ο άλλος δεν εχει βγάλει το δημοτικό, αν εσύ ακούς μόνο ροκιές και ο άλλος μόνο ζαφείρη μελά, τον θέλεις, θέλεις να τον φιλάς, να κάνεις σεξ μέχρι τελικής πτώσεως!
Σεξ ωραιότατο μπορείς να κάνεις και χωρίς να είσαι ερωτευμένος. Όταν όμως είσαι ερωτευμένος, και μόνο που σου πιάνει ο άλλος το χέρι κοντεύεις να.. πως να το πω ρε παιδιά... να τελειώσεις.
Σημειωτέον ότι μπορει σε 6 μήνες να βλέπεις τον ΄σύντροφο των ονείρων σου και να σου γυρίζουν τ άντερα... (μού χει τύχει... δε ταιριάζαμε, ηρέμησαν οι ορμόνες και μου ρθε ναυτία!! λολ)
Τώρα... για τις πουτάνες.... ο φίλος μου δεν ερωτεύεται εύκολα, οπότε προτιμάει πληρωμένο σεξ μ όποιον τρόπο θέλει, από μια χλιαρή σχέση. Προφανώς δεν έχει- ή δε θέλει να γεμίσει τα- συναισθηματικά κενά.
18-10-2006, 22:51 #34
Όταν όμως είσαι ερωτευμένος, και μόνο που σου πιάνει ο άλλος το χέρι κοντεύεις να.. πως να το πω ρε παιδιά... να τελειώσεις.
auto akrivos prospatho na exigiso.
19-10-2006, 18:23 #35
ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΊΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !
εε αν δεν υπάρχει φράγκο στην τσέπη και το στομάχι ειναι αδειο , τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλον ! (για πόσο ακόμα αραγε ?). θα μπορουσε να λειτουργεί ώς όπιο του λαού ..
εντάξει δεν είναι αυτή η αποψή μου (αυτη θα τη βρείτε σ ενα πρόσφατο θέμα που χα ανοίξει ) απλά τη φέρνω ως απάντηση γιατι όλα παίζουν ...και να μη λένε οι έχοντες οτι μασάμε και κουτόχορτο ¨!
19-10-2006, 18:24 #36
ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΊΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !
εε αν δεν υπάρχει φράγκο στην τσέπη και το στομάχι ειναι αδειο , τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλον ! (για πόσο ακόμα αραγε ?). θα μπορουσε να λειτουργεί ώς όπιο του λαού ..
εντάξει δεν είναι αυτή η αποψή μου (αυτη θα τη βρείτε σ ενα πρόσφατο θέμα που χα ανοίξει ) απλά τη φέρνω ως απάντηση γιατι όλα παίζουν ...και να μη λένε οι έχοντες οτι μασάμε και κουτόχορτο ¨!
19-10-2006, 18:28 #37
Φιλε p-s-y, εγω πραγματικα συμφωνω σε πολλα μαζι σου... Αλλα γιατι στελνεις ολα τα μηνυματα σου 2 φορες???
19-10-2006, 21:56 #38
o kathenas exei tin apopsi tou.gia kapouious den simenei tipota gia kapoious pola.opoios kapoioi ixan pei den iparxei pleon agapi i iparxei poli spania .pleon iparxei anagki na exoume kapoion kai ite anagkazomaste na ton agapisoume ite den ton agapame pote me tin enia tis pragmatikis agapis.apo ola auta tha apantiso oti ine diskolo na agapisis oloklirotika.poles fores agapame alla liges fores einai telios xexorista ola.
20-10-2006, 10:02 #39
Aγαπη ειναι να ξυπνας καθε μερα και να στελνεις το πιο γλυκο μηνυμα λεγοντας σ΄αγαπω...
Αγαπη ειναι να ξυπνας καθε μερα διπλα του-της και να αγκαλιαζοσαστε...
Αγαπη ειναι να λετε και οι δυο ταυτοχρονα Σ\' αγαπω! - εχει συμβει σε μενα αυτο και πιστεψτε με πιο ωραιοτερο αισθημα απο αυτο δεν υπαρχει, ουτε με το σεξ!
Αγαπη ειναι να μην υπαρχει ουτε μια στιγμη που να τον-την εχεις βαρεθει!
Αγαπη ειναι να συγχωρεις και να κατανοεις μετα απο καθε τσακωμο ξεροντας πως τα λογια που ειπωθηκαν δεν ηταν αληθινα αλλα ψευτικα πανω στο θυμο...
Αγαπη ειναι να πονας τον αλλον, να νιωθεις πως θελεις να του-της προσφερεις τα παντα!
Αγαπη ειναι μια καρδια που πεταει στα ουρανια!
Αγαπη ειναι να αγαπας!!!!
20-10-2006, 14:03 #40
Originally posted by apogoiteumenh
Αγαπη ειναι να συγχωρεις και να κατανοεις μετα απο καθε τσακωμο ξεροντας πως τα λογια που ειπωθηκαν δεν ηταν αληθινα αλλα ψευτικα πανω στο θυμο...
Ειπώθηκαν, ήσουν εκεί τα άκουσες...
Αγάπη είναι όταν καταλαγιάσει ο πόνος του χωρισμού να μη χάσεις την πίστη σου σε αυτά τα λόγια...
20-10-2006, 15:19 #41
καλυτερα μην λες μεγαλα λογια αμα ειναι να μην ειναι αλη8εια.πονανε οσο τιποτε αλλο και δινουν ψευτικεσ ελπιδες.
20-10-2006, 15:21 #42
Originally posted by apogoiteumenh
Aγαπη ειναι να ξυπνας καθε μερα και να στελνεις το πιο γλυκο μηνυμα λεγοντας σ΄αγαπω...
Αγαπη ειναι να ξυπνας καθε μερα διπλα του-της και να αγκαλιαζοσαστε...
Αγαπη ειναι να λετε και οι δυο ταυτοχρονα Σ\' αγαπω! - εχει συμβει σε μενα αυτο και πιστεψτε με πιο ωραιοτερο αισθημα απο αυτο δεν υπαρχει, ουτε με το σεξ!
Αγαπη ειναι να μην υπαρχει ουτε μια στιγμη που να τον-την εχεις βαρεθει!
Αγαπη ειναι να πονας τον αλλον, να νιωθεις πως θελεις να του-της προσφερεις τα παντα!
Αγαπη ειναι μια καρδια που πεταει στα ουρανια!
Αγαπη ειναι να αγαπας!!!!
21-10-2006, 17:17 #43
Αγάπη είναι να δέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι και να μη του βγάζεις κουσούρια για να κρύβεσαι πίσω από αυτά.
21-10-2006, 18:24 #44
Δύσκολη υπόθεση αυτή αλ...
21-10-2006, 22:13 #45
Originally posted by raphsssodos
Δύσκολη υπόθεση αυτή αλ...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....