ΠωΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΓΑΠΗ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Senior Member
    kala taso pestis na sto exigisei kalitera.otan leei erota den enoei sex.tespa.ego arketa asxolithika.

Senior Member
    Καλα, μη συγχυζεσαι...

Senior Member
    Παιδιά, εγώ είπα κατ αρχήν πως άλλο πράγμα είναι η αγάπη και άλλο έρωτας, ερωτικό πάθος. Η αγάπη έρχεται με τον καιρό, πρέπει να γνωρίσεις τον άλλο, να σε καλύπτει σε διάφορα επίπεδα, να σε ικανοποιεί συναισθηματικά κλπ. Ο έρωτας είναι τρέλα, έρχονται τα πάνω-κάτω, δεν έχει σημασία πχ αν εσύ είσαι εγκεφαλικός intellectuel τύπος και ο άλλος δεν εχει βγάλει το δημοτικό, αν εσύ ακούς μόνο ροκιές και ο άλλος μόνο ζαφείρη μελά, τον θέλεις, θέλεις να τον φιλάς, να κάνεις σεξ μέχρι τελικής πτώσεως!
    Σεξ ωραιότατο μπορείς να κάνεις και χωρίς να είσαι ερωτευμένος. Όταν όμως είσαι ερωτευμένος, και μόνο που σου πιάνει ο άλλος το χέρι κοντεύεις να.. πως να το πω ρε παιδιά... να τελειώσεις.
    Σημειωτέον ότι μπορει σε 6 μήνες να βλέπεις τον ΄σύντροφο των ονείρων σου και να σου γυρίζουν τ άντερα... (μού χει τύχει... δε ταιριάζαμε, ηρέμησαν οι ορμόνες και μου ρθε ναυτία!! λολ)
    Τώρα... για τις πουτάνες.... ο φίλος μου δεν ερωτεύεται εύκολα, οπότε προτιμάει πληρωμένο σεξ μ όποιον τρόπο θέλει, από μια χλιαρή σχέση. Προφανώς δεν έχει- ή δε θέλει να γεμίσει τα- συναισθηματικά κενά.

Senior Member
    Όταν όμως είσαι ερωτευμένος, και μόνο που σου πιάνει ο άλλος το χέρι κοντεύεις να.. πως να το πω ρε παιδιά... να τελειώσεις.

auto akrivos prospatho na exigiso.

Junior Member
    ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΊΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !
    εε αν δεν υπάρχει φράγκο στην τσέπη και το στομάχι ειναι αδειο , τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλον ! (για πόσο ακόμα αραγε ?). θα μπορουσε να λειτουργεί ώς όπιο του λαού ..

εντάξει δεν είναι αυτή η αποψή μου (αυτη θα τη βρείτε σ ενα πρόσφατο θέμα που χα ανοίξει ) απλά τη φέρνω ως απάντηση γιατι όλα παίζουν ...και να μη λένε οι έχοντες οτι μασάμε και κουτόχορτο ¨!

Junior Member
    ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΊΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !
    εε αν δεν υπάρχει φράγκο στην τσέπη και το στομάχι ειναι αδειο , τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλον ! (για πόσο ακόμα αραγε ?). θα μπορουσε να λειτουργεί ώς όπιο του λαού ..

εντάξει δεν είναι αυτή η αποψή μου (αυτη θα τη βρείτε σ ενα πρόσφατο θέμα που χα ανοίξει ) απλά τη φέρνω ως απάντηση γιατι όλα παίζουν ...και να μη λένε οι έχοντες οτι μασάμε και κουτόχορτο ¨!

Senior Member
    Φιλε p-s-y, εγω πραγματικα συμφωνω σε πολλα μαζι σου... Αλλα γιατι στελνεις ολα τα μηνυματα σου 2 φορες???

Senior Member
    o kathenas exei tin apopsi tou.gia kapouious den simenei tipota gia kapoious pola.opoios kapoioi ixan pei den iparxei pleon agapi i iparxei poli spania .pleon iparxei anagki na exoume kapoion kai ite anagkazomaste na ton agapisoume ite den ton agapame pote me tin enia tis pragmatikis agapis.apo ola auta tha apantiso oti ine diskolo na agapisis oloklirotika.poles fores agapame alla liges fores einai telios xexorista ola.

Member
    Aγαπη ειναι να ξυπνας καθε μερα και να στελνεις το πιο γλυκο μηνυμα λεγοντας σ΄αγαπω...
    Αγαπη ειναι να ξυπνας καθε μερα διπλα του-της και να αγκαλιαζοσαστε...
    Αγαπη ειναι να λετε και οι δυο ταυτοχρονα Σ\' αγαπω! - εχει συμβει σε μενα αυτο και πιστεψτε με πιο ωραιοτερο αισθημα απο αυτο δεν υπαρχει, ουτε με το σεξ!
    Αγαπη ειναι να μην υπαρχει ουτε μια στιγμη που να τον-την εχεις βαρεθει!
    Αγαπη ειναι να συγχωρεις και να κατανοεις μετα απο καθε τσακωμο ξεροντας πως τα λογια που ειπωθηκαν δεν ηταν αληθινα αλλα ψευτικα πανω στο θυμο...
    Αγαπη ειναι να πονας τον αλλον, να νιωθεις πως θελεις να του-της προσφερεις τα παντα!
    Αγαπη ειναι μια καρδια που πεταει στα ουρανια!
    Αγαπη ειναι να αγαπας!!!!

Senior Member
    Originally posted by apogoiteumenh
    Αγαπη ειναι να συγχωρεις και να κατανοεις μετα απο καθε τσακωμο ξεροντας πως τα λογια που ειπωθηκαν δεν ηταν αληθινα αλλα ψευτικα πανω στο θυμο...
    Αγάπη είναι όταν χωρίζεις να θυμάσαι πως τα μεγάλα λόγια που ειπώθηκαν δεν ήταν ψεύτικα...
    Ειπώθηκαν, ήσουν εκεί τα άκουσες...
    Αγάπη είναι όταν καταλαγιάσει ο πόνος του χωρισμού να μη χάσεις την πίστη σου σε αυτά τα λόγια...

Senior Member
    καλυτερα μην λες μεγαλα λογια αμα ειναι να μην ειναι αλη8εια.πονανε οσο τιποτε αλλο και δινουν ψευτικεσ ελπιδες.

Senior Member
    Originally posted by apogoiteumenh
    Aγαπη ειναι να ξυπνας καθε μερα και να στελνεις το πιο γλυκο μηνυμα λεγοντας σ΄αγαπω...
    Αγαπη ειναι να ξυπνας καθε μερα διπλα του-της και να αγκαλιαζοσαστε...
    Αγαπη ειναι να λετε και οι δυο ταυτοχρονα Σ\' αγαπω! - εχει συμβει σε μενα αυτο και πιστεψτε με πιο ωραιοτερο αισθημα απο αυτο δεν υπαρχει, ουτε με το σεξ!
    Αγαπη ειναι να μην υπαρχει ουτε μια στιγμη που να τον-την εχεις βαρεθει!
    Αγαπη ειναι να πονας τον αλλον, να νιωθεις πως θελεις να του-της προσφερεις τα παντα!
    Αγαπη ειναι μια καρδια που πεταει στα ουρανια!
    Αγαπη ειναι να αγαπας!!!!
    agapi einai na min kaneis sex alla erota ;)

Senior Member
    Αγάπη είναι να δέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι και να μη του βγάζεις κουσούρια για να κρύβεσαι πίσω από αυτά.

Senior Member
    Δύσκολη υπόθεση αυτή αλ...

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    Δύσκολη υπόθεση αυτή αλ...
    Είναι πράγματι rap γιατί καμιά φορά μας βγάζουμε ότι έχουμε και αυτό και εκείνο για να δικαιολογηθούμε και να κρυφτούμε και να μη δούμε κατάματα τη δυσκολία. Καμιά φορά το επαναλαμβάνω και όχι πάντα. Αλλά κάποια άτομα το κάνουν για να τους λυπηθούν και από μόνοι τους με αυτό τον τρόπο υποτιμούν τον εαυτό τους για να \"χτυπήσουν\" τους άλλους στο φιλότιμο. Μου έχει τύχει τέτοιο άτομο και με στεναχώρεσαι από τη μία από την άλλη με εκνεύρισε γιατί κάπως έτσι υποτιμούσε και τη νοημοσύνη μου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με αυτό το άτομο γιατί σκεφτόταν με πονηριά είπα μέσα μου ότι θα πάθει θα του αξίζει. Σκληρό ακούγεται αλλά το άτομο αυτό \"πάει\" ας πούμε γυρεύοντας, οπότε λες δε μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast