Results 46 to 60 of 68
Thread: ΠωΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΓΑΠΗ
-
22-11-2006, 05:07 #46
Αγάπη είναι να θέλεις τον άλλο έτσι όπως είναι και να χαίρεσαι που τον γνώρισες.Να πας διακοπές μαζί του και να νιώθεις πως είσαι στο παράδεισο.Να κοιτάς το ηλιοβασίλεμα και να αισθάνεσαι πως είναι ότι καλύερο θα μπορούσε να σου συμβεί, να του κρατάς το χέρι και να απολαμβάνετε την ομορφιά της φύσης.Να γνωρίζεις τον άλλο καλά και να του προσφέρεις αυτά που ξέρεις ότι θέλει.Να κάνεις έρωτα μαζί του και να νιώθεις ένα.
http://www.mazi.org.gr/
- 22-11-2006, 16:53 #47
ΑΓΑΠΗ ειναι ..............
μετα τον χωρισμο να νιαζεσαι γι αυτην..
να χαιρεσαι οταν ξερεις οτι ειναι καλα.....
να εχεις γινει καλυτερος οσο ησουν μαζι της....
αγαπη ειναι ακομη και το \"να μην πονας πια.\"..
22-11-2006, 20:04 #48
αγαπη πολλες φορες δεν ειναι αυτο που εχεις αλλα αυτο που είχες για λιγο καιρο η αυτο που δεν 8α εχεις ποτε και 8α το αγαπας οτι και αν συμβει.πολλες φορες αυτο που εχεις ειναι αναγκη και οχι αγαπη.
22-11-2006, 22:31 #49
Originally posted by konstantinos_k
ΑΓΑΠΗ ειναι ..............
μετα τον χωρισμο να νιαζεσαι γι αυτην..
να χαιρεσαι οταν ξερεις οτι ειναι καλα.....
να εχεις γινει καλυτερος οσο ησουν μαζι της....
αγαπη ειναι ακομη και το \"να μην πονας πια.\"..
22-11-2006, 22:32 #50
αγαπη ειναι μαλον να πονας ακομα.
22-11-2006, 22:43 #51
Ρε μαζοχισμός!
23-11-2006, 11:35 #52
8a simfwnhsw me arktos, apoti fainetai esi proswpika provlimatike exeis stamathsei ka8e ais8ima pou eniw8es gia thn kopela sou, ka8esai mazi ths mono apo anagki kai lipisi gia na mhn plhgwseis pali.Skefthkes omws pws auta pou kaneis thn plhgwnoun perissotero?pws i anagki sou thn plhgwnei?an niw8eis pws thn agapas deixe to, an oxi stamata auth th sxesh pou exeis. Sorry pou apokalipsa pws eisai desmeumenos alla h alh8eia legetai gia na alliloboi8iomaste edw mesa. auta. kali sou mera provlimatike kai kalimera se olous-es.
23-11-2006, 13:39 #53
kai ego pou nomiza oti ixe teliosei kai oti kratise 8 mines i sxesi mou opos grafei i ipografi mou sto insomnia se 12.000 posts
tin kano mia orea parathesi
oso pernaei o kairos apomakrinome apo tin pragmatikotita.8 MONTHS,5 teddy bears.one for love,one for being together,one for hug,one for touch and the last one for two hearts being one.A part of u will always be a part of me.Kill myself and no one cares I\'m alone and no one cares I\'ve got nothing for myself What is left, Just kill myself!I WANT TO DIE AS EVERYTHING FADES AWAY.this is my last wish.give me wings and let me fly cause all i want it is to die.FOUt fout
ax ta apothimena apo to proigoumeno topic pou malosame
ps.oloi pethenoume mia mera kai oti exoume kanei tha paei xameno.
23-11-2006, 13:51 #54
αγάπη είναι η ο πόνος να σου δίνει χαρά
23-11-2006, 19:09 #55
Επειδη ο ιδιος ο provlimatikos μου εδωσε την επιλογη και την ελευθερια να πω εδω μεσα ποιος ειναι και ποια ειμαι του κανω την χαρη που ζηταει: την ελευθερια του. Ο provlimatikos γνωστος ως Αλεξανδρος Μ. και μελος του φορουμ ινσομνια μεχρι και σημερα ειχε σχεση με εμενα. Ο Αλεξ οπως τον αποκαλω κι εγω ειχαμε 2 χρονια σχεσης παλιοτερα κι αλλα 2 και κατι χρονια μεχρι σημερα. Με απλα λογια εχουμε ενα παρελθον το οποιο οπως φανηκε δεν ειχε καμια απολυτως σημασια για εκεινον.
Ο λογος που χωρισαμε τωρα ηταν ο εξης: επειδη εγραψα και ειπα αυτα τα παραπανω σημερα το πρωι στο τοπικ οπως βλεπετε \"8a simfwnhsw me arktos, apoti fainetai esi proswpika provlimatike exeis stamathsei ka8e ais8ima pou eniw8es gia thn kopela sou, ka8esai mazi ths mono apo anagki kai lipisi gia na mhn plhgwseis pali.Skefthkes omws pws auta pou kaneis thn plhgwnoun perissotero?pws i anagki sou thn plhgwnei?an niw8eis pws thn agapas deixe to, an oxi stamata auth th sxesh pou exeis. Sorry pou apokalipsa pws eisai desmeumenos alla h alh8eia legetai gia na alliloboi8iomaste edw mesa. auta. kali sou mera provlimatike kai kalimera se olous-es. \"
Υποτιθεται πως εδω μεσα λες τα προβληματα σου κι οτιδηποτε σε απασχολει, ομως ο ιδιος μου ειχε απαγορεψει να αναφερω κατι για την σχεση μας αλλα ηταν τοσο ηλιθιος διοτι δεν φανερωσα ποτε ποιος ηταν το αγορι μου.Τωρα φανερωνω επειδη δεν εχει σημασια πλεον για εκεινον να συνεχιστει η σχεση και του εδωσα 3 επιλογες για να δεχτω τον χωρισμο μας διοτι τα λογια του αερα απο μηνυμα κινητου δεν ειναι πιστα, μου εδωσε την τριτη επιλογη: το ψυχολογια. Τα λεω διοτι ξερω πως με αυτον τον τροπο δεν θα υπαρξει γυρισμος απο τον ιδιο.
Βεβαια εγω προσωπικα δεν θεωρω λογο το πρωινο τοπικ που ειπα αλλα για εκεινον ειναι κι ετσι για να σφραγισω το τελος της σχεσης μας τα λεω εδω μεσα ξεροντας πως δεν θα με δεχτει ποτε ξανα.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ, ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
Δυστυχως επειδη τον αγαπησα και τον αγαπω ακομα επρεπε να τα πω για να μπει το οριστικο τελος για να μην ελπιζω σε γυρισμο. Δεν ηθελε να φανερωσει πως ειχε σχεση μεχρι σημερα για να μην μαθει κανενας εδω μεσα τιποτα, ουτε και το ατομο που τον γνωριζει και προσωπικα το οποιο ειναι κι αυτο μελος στο ινσομνια και ξερει για μενα και για την πρωην του την Κατερινα απο Αιγιο. Ναι ειμαι η Χρυσα που σου ελεγε αν διαβαζεις αυτο το θεμα, ναι ειμαι η κοπελα που πασχει απο βαρηκοια και δεν ντρεπομαι για αυτο, καποτε με αγαπησε λογω αυτης της αδυναμιας που εχω οπως ελεγε, τωρα για εκεινον ειμαι ευθυνη και τιποτα περισσοτερο οπως ειπε. Ειτε με πληγωσε ξανα ειτε οχι δεν τον νοιαζει αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι γιατι με χρησιμοποιησε αφου δεν με αγαπησε τωρα οταν τα ξαναφτιαξαμε.
Παλια εγω εβαλα τελος στη σχεση μας για λογο σοβαρο, τωρα εβαλε ο ιδιος για λογο ασημαντο.Τωρα ειναι πολυ αργα πια, ξερω πως δεν υπαρχει γυρισμος μετα απο το αποψινο που κανω αυτη τη στιγμη, μαλακια η οχι αυτο που κανω τωρα δεν με νοιαζει διοτι το μονο ατομο που με ενοιαζε ηταν ο Αλεξ, τωρα δεν εχει σημασια πια. Αλεξ ξερω πως εχεις απογοητευτει και εχεις νευριαζει με αυτα που εγραψα αλλα μην ξεχνας πως η αλλαγη συμπεριφορας σου 11 μηνων με ΑΝΑΓΚΑΣΕ να αλλαξω. Δεν εμαθα ποτε ποια ηταν η σταγονα που κυλησε και αφησες να μπει αναμεσα μας οπως ειπες και γιατι αλλα αποτι φανηκε η αγαπη μου ενιωθες για μενα δεν ηταν αρκετη για να προστατεψεις την σχεση μας. Για ενα πραγμα χαιρομαι: που δεν σε κερατωσα ποτε ενω εσυ σημερα με ρωτησες να θελω να με κερατωσεις για να πιστεψω πως χωρισαμε, οτι ακριβως σου ειχε πει και εκανε η πρωην σου. Δυστυχως μεταφερες τα προβληματα που ειχες με την πρωην στη σχεση μας διοτι αυτο φανηκε απο τα λεγομενα σου. Δεν ηθελα να αλλαξω αλλα δεν γινοταν να σε αφηνω να μου γαμας καθε και λιγο την ψυχολογια, καταλαβε το. Κουραστηκα σε καθε τσακωμο να τρεχω σπιτι σου για να τα βρουμε ενω εσυ δεν ετρεξες ουτε μια φορα, κουραστηκα να κανω παντα εγω κινηση, υποχωρησεις, να λεω συνεχεια τι και πως νιωθω για σενα κι εσυ τιποτα. Κουραστηκα που δεν νοιαζεσαι για μενα αλλα ανησυχεις μην μαθει κανενας για σενα εδω μεσα ειδικα η Αγγελικη και ο παντρεμενος που βγηκατε και κυριως το ατομο που σε ξερει.
Αν δεν σε αγαπουσα θα σε ειχα παρατησει προ πολλου 11 μηνες. Ομως εκατσα μαζι σου απο αγαπη μονο και ανεχτηκα την ασχημη συμπεριφορα σου 11 ολοκληρους μηνες. Δεν θα καταλαβω ποτε και θα πεθανω με το βαρος αυτο ποια και γιατι αφησες να μπει η σταγονα αναμεσα μας, γιατι επηρεασε εμας αφου μου ελεγες συνεχεια πως δεν ειμαι εγω η αιτια, πως δεν φταιω σε τιποτα. Τεσπα, αυτα τα λιγα, οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ θα ξεδινω. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΞΕΡΩ ΠΩς ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ, ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΦΑΝΩ ΔΥΝΑΤΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΩ ΔΙΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΟΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΩς ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΙΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΟΠΩς ΕΙΠΕΣ. ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑ ΤΡΕΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.
23-11-2006, 19:17 #56
ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ: ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΓΕΙΩΝΕΣ, ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΣΥ ΑΠΡΟΘΥΜΟΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ? ΑΥΤΑ, ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
23-11-2006, 23:58 #57
Tha sou grapsw akrivos oti eixa pei kai se ena antistixo post pou eixe ginei prin ligo kairo...
ti einai agaph?
poli diskolh erwtish akoma kai gia tous sofoterous...ma gia na thn exigiseis h na th paradigmatopioiseis prepei prwta na th diaxwriseis...
dld de to sizitame pws allo agaph kai allo erwtas apla einai TERASTIA H DIAFORA sa na mhlame gia alla pragmata
Epishs prepei na doume pws h agaph einai alwte platonikh alwte oikogeniakh,alwte entomh/sthenarh ktl
kai ta pedia pou proanaferoun paradigmata nomizw enai enas apo tous kalhterous tropous sto na matheis gia thn agaph gt afta einai apodektes kai paratirites afths dixos na xriazetai na kanoun kati th blepoun pantou kai panta einai to athoo ths hlikias pou gia merikous apo emas exei xathei gia panta
Egw apla tha pw pws h agaph einai otan koitas ton allo sta matia kai apla de xriazetai na peis to sagapw...ta matia exoun kalipsei apo mona tous sizitish orwn...afto einai agaph gia mena..........kai an th brw.........twte tha sas to pw kai me sigouria
24-11-2006, 02:52 #58
Πρωτον apogoitevmeni, όσο δίκιο και να έχεις σε αυτα που λες και νιωθεις,εδω δεν ειναι χωρος να εκθετουμε τους αλλους,ποσο μαλλον τα ιδια τα μελη του Ψυχολογία.Καταλαβαινεις κι εσυ νομιζω οτι ειναι αθεμιτο μεσο.Αυτό χωρίς παρεξήγηση. :)
Όσον αφορα το αρχικο θέμα,
Αγαπη είναι να δινεις τα πάντα και να μην απαιτεις αντάλλαγμα. Αυτη είναι η μονοπλευρη αγάπη,χωρίς ανταπόκριση.Απο κει και περα όμως,για να εξελιχθει σε υγιη σχεση με διαρκεια, θα πρεπει η αγαπη να ειναι αμοιβαια, αρα αυτα που δινεις να τα παιρνεις κιολας.Και εκει θα πρεπει να απαιτουμε ανταποδωση σε αυτά που προσφερουμε (και να μη συμβιβαζόμαστε με τιποτα λιγότερο).Οχι όμως σαν υποχρέωση του αλλου να ανταποδωσει όσα του δινουμε, αλλα σαν απόδειξη της αγαπης του.
24-11-2006, 09:39 #59
Αγαπη, για μενα, σημαινει να δινουμε τα παντα, ολο μας το ειναι, χωρις να κουραζουμε και ,κυριως, χωρις να απαιτουμε. Το μονο μου μελημα ειναι ο αλλος να ειναι ευτυχισμενος, ειτε ειναι μαζι μου και νιωθει το ιδιο με μενα, ειτε οχι.
Στην αγαπη δεν μπορουμε να απαιτησουμε απολυτως τιποτα. Ειναι ενα αισθημα ανιδιοτελειας και αυταπαρνησης (χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητα χασιμο της αξιοπρεπειας μας ).
Ταπεινη μου αποψη παντα :)
24-11-2006, 10:58 #60
sardelitsa δεν παρεξηγω τιποτα, απλα εκανα αυτο που μου ζητησε ο provlimatikos: την επιλογη να πω εδω μεσα αυτα που ελεγα. Οσο για σενα Αλεξ ειπες πως δεν ειχες σκοπο να χωρισουμε αλλα με χρησιμοποιησες για να δεις ποσο αχτι σε ειχα οπως ειπες. Ενα θα πω: εδειξα και εκανα και ειπα τα παντα για την αγαπη που νιωθω για σενα, εγω ομως ποτε δεν σε χρησιμοποιησα με τετοια υπουλοτητα οπως εκανες χτες και βρηκες εμενα να δοκιμασεις? Σοβαρα πραγματα δεν ειναι αυτα, ηρθα τελευταια φορα σπιτι σου χτες και δεν κατεβηκες... Ηταν η τελευταια φορα που εδωσα αξια σε σενα, οπως σου ειπα μεσω sms δεν θα σε ενοχλησω ποτε ξανα, εσυ ειπες πως δεν με αγαπας πλεον μετα απο το μεγαλο ποστ που εγραψα και οτι δεν υπαρχει γυρισμος μετα απο το πρωινο ποστ, δεν φανερωσα ποτε ποιος ησουν αλλα το εκανα επιδη ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ. Να σαι καλα, χαιρομαι που ειπες και που καταλαβες ποσο σε μισω, ναι σε μισω που δεν εδωσες καμια σημασια στη σχεση μας, ναι σε μισω που αφησες αυτη τη σταγονα να μπει αναμεσα μας χωρις να φταιω εγω οπως ειπες, ναι σε μισω που δεν με κοιταξες ποτε να μου πεις τι νιωθεις για μενα οπως πριν, ναι σε μισω που με εβαλες σε τεραστια δοκιμασια 11 μηνες τοση τεραστια που μου γαμησες την ψυχολογια και χωρις να ξερω τον λογο.
Με απλα λογια αν δεν σε αγαπουσα δεν θα σε μισουσα. Δεν θα καθομουν να ανεχτω ολη την ασχημη συμπεριφορα σου 11 μηνες, θα σε ειχα παρατησει και θα ειχα βρει την ευτυχια και την ησυχια μου με αλλον. Ομως δεν το εκανα γιατι τα αισθηματα μου ηταν πιο δυνατα απο την δοκιμασια 11 μηνων, εσυ ομως αφησες και θεωρησες λογο χωρισμου το πρωινο ποστ που φανερωσα πως ειχες μια σχεση μεχρι χτες. Αφου αυτο σου αρκει τοτε θα καταλαβεις καποια μερα ειτε αργα ειτε γρηγορα πως στον κοσμο υπαρχουν σοβαροτεροι λογοι και σοβαροτερα πραγματα αναμεσα σε ενα ζευγαρι για χωρισμο, το φορουμ και ποστ ειναι αστειοι λογοι μπροστα στην αληθινη ζωη, στην ζωη εξω απο Pc.
Αυτα τα λιγα, απο αυτη τη ιστορια φανεται τι εστι αγαπη!
Μετά το Depakin, δεν μου ξαναήρθε περίοδος;
20-07-2025, 20:20 in Ψυχοφαρμακολογία