Results 31 to 37 of 37
Thread: μπλεξιματάκι
-
28-09-2011, 21:50 #31
- 28-09-2011, 21:53 #32
29-09-2011, 00:46 #33
Ναι δεν ξερω τι να πω.Ολα αυτα τα εχω σκεφτει και εγω.Με τον εαυτο μου τα εχω βαλει περισσοτερο ξερω τι πρεπει να κανω και οσο και να με ποναει τωρα θ απομακρυνθω για να μην πονεσω περισσοτερο.Ενω μιλουσαμε μου ειπε πως τον επαιρνε γυρω στις εντεκαμιση μια κοπελα απ το χωριο και μ εβαλε στην αναμονη επειδη περιμενα κανενα τεταρτακι τερματισα την κληση και περιμενα να δω τι θα πει.Εεε μετα βγηκε χωρις να μου πει ουτε ενα καληνυχτα οπως συνηθιζε!Ειναι φως φαναρι και δεν ξερω τι αλλο θελω να δω ακομη για να με πεισει.Ετσι απο αυριο θ απομακρυνθω και πολυ κακως εκατσα και ασχοληθηκα μαζι του.Στεναχωριεμαι πολυ για τους 6 μηνες που εχασα μ εναν ανθρωπο που πραγματικα δεν αξιζε.
29-09-2011, 03:16 #34
κοπελα απ το χωριο, σημαινει τι? για δουλειες???
τραγικο αυτο με το τηλεφωνημα... καλα εκανες που εκλεισες και καλα θα κανεις να φυγεις. ο τυπος παιζει
αν θες την γνωμη μου, κακως ασχοληθηκες τοσο πολυ χωρις να τον συναντησεις.
αν ειχες διαθεση για γνωριμιες κι αν εχεις ακομα, αυτο που θα ηταν βοηθητικο ειναι να τον συναντουσες το συντομοτερο και να μην αφηνεις μια ιστορια ανυπαρκτη (= ιντερνετ και τηλεφωνα) να μεγαλωνει χωρις πραγματικο λογο.
29-09-2011, 03:32 #35
οταν λέμε αμάσητα ομως... αντε να τα χωνέψεις μετα...
29-09-2011, 03:43 #36
29-09-2011, 09:16 #37
εεε ναι αυτο εννουσε λογικα,δουλειες δουλειες.. αλλα και να ηταν η κοπελα του τι θα μου ελεγε αφου δεν το παραδεχεται.Πιο πολυ με στεναχωρει αυτό.Δεν θα ειχα προβλημα να μιλουσαμε υπο αλλη βαση αλλα αυτο το πραγμα που προσπαθει να σε βγαλει και καχυποπτη μ εκανε πιο πολυ να γραψω την ιστορια εδω και ν ακουσω και αλλες γνωμες ενω ξερω τι πραγματικα συμβαινει.Απ την αλλη σκεφτομαι μηπως ειμαι υπερβολικη γιατι στην τελικη δεν ειχαμε κατι..Γιατι να μου δωσει αναφορα να μου πει καληνυχτα δεν ειμαι σχεση του..Δεν εχουμε κατι..Αλλα απ την αρχη μ εβαλε σε μια διαδικασια τετοια και τωρα αλλα βλεπω μπροστα μου.και διαθεση να εχεις να τον πιστεψεις δεν ειναι υπερβολικα πολλα ολα αυτα που εχουν μαζευτει;Καμμια διαθεση για γνωριμιες ουτε ειχα ουτε εχω.Απλά ετυχε αυτος το επεδιωξε και τον ειχα για σοβαρό έτσι όπως τα έλεγε και λόγω της δουλειάς του.Οσο σκεφτομαι πως καθομουν και ακουγα τα οικογενειακα του τα επαγγελματικα του τα προβληματα του γενικως και εδινα κουραγιο σ εναν ανθρωπο που τελικα μου συμπεριφερθηκε ετσι αισθάνομαι πολύ ηλιθια αλλα οκ την πάτησα και εγω σαν πρωτάρα τι να γινει θα πάρω την μπουρνουζοπετσέτα μου που ειναι τόσο απαλή θα κανω καθε μερα κρύα ντους μεχρι να συνέλθω χαχα και θα παρω και το αμαξι μου εστω και αν δεν ειναι καμπριολε και θα παω για κανενα καφε όπως λέει και το τραγούδι και σε λίγο καιρο ελπίζω να μου περάσει..
Last edited by alma libre; 29-09-2011 at 11:28.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση