Results 16 to 30 of 37
Thread: μπλεξιματάκι
-
28-09-2011, 15:35 #16
κανενας δεν καθεται με μια κοπελα απο λυπηση. αν σου ειπε τετοιο πραγμα, ειναι ψεμα.
παντα υπαρχουν αλλοι λογοι.
το ποιος ειναι πιο κολλημενος απο τον αλλον, δεν μπορεις να το μαθεις, αλλα ουτε εχει ιδιαιτερη σημασια.
σημασια εχει οτι η σχεση αυτη συνεχιζει, οποτε δεν ξερεις αν θελει λιγη συντροφια για τους μοναχικους μηνες και δεν εχει καμια διαθεση να ξεκοψει μαζι της.
το φμ δεν ειναι πολυ ενδεικτικο, γιατι θα μπορουσε να χωρισει μαζι της και να μεινουν φιλοι και στην ζωη και στο φμ.δεν βγαζεις κανενα συμπέρασμα απο εκει.
το οτι αλλαξε συμπεριφορα ομως προς το πιο κρυο, ναι, ειναι σημαντικο. ειτε εχει ups and downs η σχεση του και ειναι τωρα καλυτερα, η ψαχνεται και με αλλη εκτος απο εσενα,η δεν πολυχαρηκε οταν βγηκατε για καφε.
το να μπεις εσυ αναμεσα τους, δεν παιζει. η υπαρχει κενο και θα μπει η οποιαδηποτε, η δεν υπαρχει και δεν προκειται να μπει καμια.
το θεμα ειναι, οτι η αν η σχεση τους συνεχιστει, η αν ο τυπος το εχει για σπορ το να γνωριζει κοπελες, εσυ εισαι αυτη που θα υποφερει.
πιστευω για το δικο σου το καλο, οτι δεν πρεπει να συνεχισεις αν δεν χωρισει.
- 28-09-2011, 15:36 #17
Ναι ετσι ειναι οπως τα λες μαλλον θεοφανια το θεμα ειναι οτι μιλουσαμε τοσο καιρο και συνεχεια..Δηλαδη δεν νομιζω να μιλουσε και με αλλες παραλληλα γιατι μιλουσαμε αρκετες ωρες..Αυτο λεω και εγω να τον αφησω να δω αν θα το συνεχισει γιατι το σκ που περασε βγηκαμε για καφε..Ισως ειναι νωρις σχετικα και το ψαχνω και παρα πολυ.remendy αυτος λεει πως εχει ξεκοψει 80% και απλα μιλανε 1-2 φορες την εβδομαδα αλλα εγω δεν τον πιστευω..Φυσικα μπορουν να ειναι φιλοι αλλα μ ενα ατομο που ξερεις οτι ειναι κολλημενο οπως λεει αυτος μπορεις να συνεχισεις να μιλας αν θελεις να ξεκοψεις;Η συμπεριφορα του ειχε αλλαξει πολυ πριν τον καφε.Εχει δουλειες βεβαια τωρα αλλα δεν μιλαμε πια οπως πριν..Δηλαδη αν δεν του μιλησω δεν μιλαει.Δεν ξερω αν το κανει επιτηδες η οχι γιατι στο παρελθον μου ειχε πει για μια περιπτωση φιλου μου που δεν τον επαιζε η κοπελα ας την γραψει να δεις πως θα κολλησει για να δει και αυτος αν τον θελει..Δεν ξερω απ την αλλη ενας αντρας κοντα στα σαραντα να συμπεριφερεται ετσι εε δεν μου φαινεται λογικο..
28-09-2011, 15:48 #18
κατ αρχας, σε γνωριμιες απο το φμ να μην δινεις καμια βαση, αν δεν γινουν πραγματικη σχεση για αρκετο καιρο (οχι εναν καφε) και δεις τι πραγματικα συμβαινει με το ατομο.
οσοι παιζουν στο φμ, παιζουν με πολλες.
σου ειπα κι αλλες εναλλακτικες, οπως οπτι ειναι καλυτερα με την δικια του η οτι εχει κι αλλα φλερτ στην ζωη του.
ακομα και επιτηδες να το παιζει απομακρυσμενος, δεν μπορεις να αποκλεισεις τπτ απο τα προηγουμενα. το να συνεχισει με την κοπελα του δλδ και το να παιζει με πολλες
28-09-2011, 15:48 #19
πωπω ακριβως η ιδια περιπτωση!!!...αυτο με το εχω βαρεθει να μιλαμε το χουν συστημα για να δουν την αντιδραση σου κ αν θα σε πειραξει και αν εχει καταφερει να τον σκεφτεσαι παραπανω η να χεις κολησει.δοκιμασε να του πεις οτι κ εσυ βαρεθηκες γιατι δεν μπορει να σου προσφερει τιποτα τελικα.δεν χρειαζεται να προσποιηθεις για τιποτα.ισα ισα εκτιμαει οτι δεν εισαι χαζη και δεν μπορει να σε κοροιδεψει με ψεματακια οπως ισως κοροιδευει την δικια του και τα πιστευει ολα.γ αυτο συνεχιζει κ αυτος μαζι σου.αλλιως αν ηθελε μονο να σε ριξει η θα το χε καταφερει η θα σταματαγε να ασχολειτε με σενα κ θα ασχολιοταν με τις αλλες στο ιντερνετ που σιγουρα θα εχει.(θα το καταλβεις αν ολες του οι φιλοι στο φειςμπουκ ειναι περισσοτερο γυναικες και πιο πολυ γυμνες,)
28-09-2011, 15:54 #20
Να του το πω βρε aleg αλλα πως;Ετσι στο ξεκαρφωτο;χαχα.Μαλλον ειμαστε στο σταδιο που λες τωρα θεωρει πως μ εχει ριξει και ασχολειται με αλλες.Μπα δεν εχει πολλες γυναικες και γυμνες δεν εχει νομιζω καμμια..Το σιγουρο ειναι πως δεν πρεπει να του ξαναμιλησω ποτε αυτο λεω να κανω να εξαφανιστω και αν θελει ας με αναζητησει.Εσυ τι λες;Τι θα εκανες στη θεση μου;
28-09-2011, 16:06 #21
πιστευω οτι το σκεφτεσαι πολυ και βαζεις τον εαυτο σου στην διαδικασια να κολλαει μ αυτην την κατασταση.κανε οτι μα οτι θες και ασ ειναι και λαθος.οτι σου κατεβει στο κεφαλι εσενα.αμα θες πες το στο ξεκαρφωτο και μην σε νοιαζει αν θα σε περασει για τρελη αμα εχεις υπομονη περιμενε για οταν θα σου χαναμιλησει.αλλα απλα σπασε πλακα μαζι του οταν δεν θα χεις τι να κανεις.αν νομιζεις οτι σε ριχνει ψυχολογικα κοψε καθε επαφη
28-09-2011, 16:07 #22
28-09-2011, 16:10 #23
ερώτηση: το ενδεχόμενο πχ να σε είδε και τελικά να ψιλοξενέρωσε, παίζει??? εσύ τι κατάλαβες?
28-09-2011, 16:13 #24
28-09-2011, 16:16 #25
28-09-2011, 16:27 #26
28-09-2011, 19:19 #27
Αν και μιλουσαμε απο skype με καμερα δεν τα ειχαμε πει ποτε.Πριν συναντηθούμε για καφε ειχε αλλάξει συμπεριφορά.Ισως παιζει και αλλου.Ισως η σχεση του παει καλυτερα.Οταν συναντηθηκαμε μου φάνηκε λίγο ντροπαλός,παντως μου φεροταν πολυ ευγενικα.Μεχρι που μου ανοιγε την πορτα στο αυτοκινητο..Δεν ξερω αν του αρεσα η οχι.Ισως και να μην του αρεσα.Σεξ δεν εγινε ουτε και τεθηκε τετοιο θεμα.Θεωρησα πως ειχε απομακρυνθει επειδη μου ελεγε συνεχεια να βγουμε και εγω του ελεγα ναι πως θα κανονισουμε αλλα δεν εβγαινα και μπορει να ειχε ψιλοξενερωσει απο αυτο.Δεν ηθελα να νομιζει πως τον δουλευω για αυτο και τελικα πηγα για καφε.Οντως το σκεφτομαι πολυ και εγω απορω με τον εαυτο μου.Ισως αυτος πραγματικα να θελει να ξεκοψει και να τον πρηζω με τις ερωτησεις για την άλλη αλλά δεν μου δείχνει και αυτο..τι κανω..
28-09-2011, 19:30 #28
να αφήσεις το μυαλό σου να ξεκολλήσει.....να μην ασχοληθείς ξανά....κολλάς σε κάποιον που όλα όσα σου έχει παρουσιάσει παίζει να ναι ένα ψέμα....και να σου πει πως χωρισε λέμε τώρα παίζει να τον πιστέψεις???? με τόσα που ακούς γύρω σου-αν ακούς βέβαια- απορώ πως δεν είσαι υποψιασμένη και ασχολείσαι με έναν 31χρονο που ψάχνει γκόμενα μέσω fb! δεν στην λέω σε καμία περίπτωση
28-09-2011, 21:45 #29
Δεν ειναι 31 κοντευει τα 40 και πιστευα πως τα εννοουσε.Δεν μπορω να ξερω αν ειναι αληθεια η οχι και εμενα ετσι μου ακουγονται.Δεν ψαχνει για γκομενα μεσω fb.Δεν μου εδειξε αυτο.Ισα ισα ειχε το skype να μιλαει και στο fb μπαινει ελαχιστα.
28-09-2011, 21:48 #30
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση