Results 46 to 60 of 129
Thread: Διαχείριση φόρουμ αυτοβοήθειας
-
30-09-2011, 15:36 #46
Eπειδή το φόρουμ δεν είναι μόνο τα λίγα μέλη που γράφουν επί χρόνια, χωρίς ουσιαστικά λόγο και που τώρα έσπευσαν να σου χαϊδέψουν τα αφτιά, από το φόβο μη χάσουν το βήμα εκτόνωσης της επιθετικότητάς τους
Επειδή εγγεγραμμένα μέλη είναι περίπου 7000 και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι μη εγγεγραμμένοι διαβάζουν συχνά ή αραιά το φόρουμ και
Επειδή όλοι αυτοί έχουν κουραστεί να βλέπουν αυτό το θέατρο του παραλόγου που τώρα εσύ αποκαλείς φόρουμ ΑΥΤΟβοήθειας, αλλά έχεις ξεχάσει να το γράψεις και στις επικεφαλίδες, όπου ακόμα λέγεται φόρουμ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, με αποτέλεσμα να σοκάρεται όποιος πρωτομπαίνει και να νομίζει ότι τρελάθηκε με την υποστήριξη που διαβάζει αλλά δεν βλέπει.
Επειδή αυτά που βλέπω όσο καιρό διαβάζω στο φόρουμ, πράγματι σε εκθέτουν πολύ, αφού αναγράφεις όνομα και επαγγελματική ιδιότητα στο σάιτ
Επειδή δεν έχεις χρόνο να διαβάζεις τα αίσχη που γράφονται εδώ, αλλά διαχειρίζεσαι μόνο κατόπιν ρεπόρτ και όπως ξέρεις τα ρεπόρτ τα κάνουν οι ίδιοι κ οι ίδιες μόνιμοι θαμώνες, ενώ οι χιλιάδες αναγνώστες είτε δεν ξέρουν είτε βαριούνται να κάνουν ρεπόρτ
Επειδή έτσι σου ξεφεύγουν πρακτικές πολύ επιθετικές, προσβλητικές αλλά και επικίνδυνες, που εφαρμόζονται από μια χούφτα παλιών μελών-παρέας που καταναλώνουν όλη τους τη ζωή εδώ μέσα και μάλιστα επί αρκετά συνεχόμενα χρόνια, και από την πολύ εξάσκηση και ενασχόληση έχουν μάθει να γράφουν πολύ προκλητικά κ επικίνδυνα ποστ, που όμως, με μαστοριά, είναι ΕΝΤΟΣ των κανόνων του φόρουμ.
Επειδή από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, απορώ πως οι αγωγές είναι μόνο μία και όχι πενήντα μία (εχμ, μάλλον η οικονομική κρίση ή ο φόβος απώλειας της ανωνυμίας)
Επειδή έχω ασχοληθεί με το ψάξιμο της ψυχής της δικής μου αλλά κ των πέριξ και έχω καταλήξει σε συμπεράσματα για τα λιγοστά μέλη που ευθύνονται για τη παρακμή εδώ μέσα
Πιστεύω πως υπάρχουν 2 επιλογές.
Είτε φεύγεις για να γλυτώσεις τη φθορά σου από τις μαλακίες αλλονών.
Είτε λαμβάνεις μέτρα σκληρά, στα παλιά εθισμένα προκλητικά μέλη που οδήγησαν το φόρουμ εδώ. Σε αυτούς που συμπεριφέρονται είτε σαν ειδικοί είτε σαν διαχειρίστριες. Όχι στα τρολ. Τα τρολ είναι αποτέλεσμα της πρακτικής των μελών αυτών, που δημιουργούν αρκετούς νέους εχθρούς κάθε βδομάδα. Αν πάψουν τα προκλητικά ποστ από τα παλιά εθισμένα στο φόρουμ μέλη τότε θα πάψουν και τα τρολ.
Γνώμη ενός παρατηρητή.
Εύχομαι τα καλύτερα.
- 30-09-2011, 15:52 #47
υποστηριζουμε σαν ανθρωποι οχι σαν γιατροι οκ? αν καποιος αλλος δεν εχει κατι εξυπνοτερο να κανει η να πει θεωρω ΑΝΑΙΔΕΙΑ να καθεται και να ΤΟΝΙΖΕΙ αισχη που και καλα εβγαλε σαν ο καλοκαγαθος. προσωπικη μ γνωμη παντα. για οσους χαιδευουν αυτια , ναι παιζει να παιρνουν και ηλεκτρονικα μπονους η χαιδεματακια στο κεφαλι. η υποστηριξη γινεται απο τον καθενα οπως μπορει. δεν ειναι χουντα. δεν ειναι ολοι μολυβενια στρατιωτακια!
ειπα και τραβηξα το καζανακιI m a Good Person With Bad Attitude
30-09-2011, 16:08 #48
το μανιφέστο της αδικημένης συμφορουμίστριας που με ούτε 20 μνμ έχει άποψη για ένα φόρουμ εκατοντάδων μελών και χιλιάδων επισκεπτων.
Επειδή εγώ είμαι άπό τα εθισμένα μέλη αυτού του χώρου, έχω να σε ενημερώσω πως εκτός από το Γενικά που προφανώς είναι η μόνη κατηγορία που έκανες τον κόπο να μπεις και να ρίξεις μια ματιά, (για δευτερη δεν σε κόβω), σε καμιά άλλη κατηγορία δεν έχει δημιουργηθεί μπάχαλο.
Είναι πανεύκολο μεσα στην ανωνυμία σου να ακυρώνεις έναν ολόκληρο χώρο, που καθημερινά μέσα απο την αλληλουποστήριξη βοηθάει ανθρώπους να παλεύουν με τους εφιάλτες τους.
Απ ότι είδα στο θέμα το δικό σου μια χαρά βοηθήκες, οπότε να υποψιαστώ πως στην ουσία δεν έχεις λύσει τίποτα και πέρασες να ρίξεις τη χολή σου?
30-09-2011, 16:15 #49
Μα τα παλια εθισμένα μελη που λες ειναι αυτα που συντηρουν το φορουμ. Αν δεν ηταν αυτοι η κινητικότητα στο φορουμ θα ηταν μηδενική και το γορουμ θα ήταν νεκρό. Οπως καταλαβαίνεις ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι μπορει να καπιλευονται το φορουμ αλλα το συντηρουν κιολας.
Το θέμα είναι αν υπάρχει λογος υπαρξης ενος τετοιου φορουμ... αντικειμενικα σαν μεσο βοήθειας δεν χρειάζεται αφου αν εχεις κατι αναγκαστικά θα καταλήξεις στον ψυχολόγο ή στον ψυχίατρο και το μόνο που γίνεται εδω μεσα ειναι ανταλαγη συνταγών. Απο την αλλη είναι ενα φορουμ οπως όλα τα αλλα οπου ανταλάσονται αποψεις πανω σε διάφορα θέματα και κατα συνέπεια δεν χρειάζεται να σκαει ο διαχειριστής.
30-09-2011, 16:25 #50
30-09-2011, 16:25 #51
Πολλοι εχουν γινει ειδημονες στο πως πρεπει να συμπεριφερεται και τι να γραφει ο καθενας. Και να κρινουν αφ'υψηλου. Αλλοι εχουν απλως λιωσει το πληκτρολογιο κανοντας οτι καλυτερο μπορουν. Κρινεται η διαχειρηση που δημιουργησε το φορουμ. Κρινονται και τα παλια μελη που γραφουν σε αυτο (αν και δεν αναφερεται ποια ειναι). Απο ποιους?
Απο αυτους που φυσικα κρινουν και αυτο ξερουν να κανουν στην καλυτερη . Στην χειροτερη να καταστρεψουν οτι υπαρχει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-09-2011, 16:31 #52
το θεμα ειναι πως στην ουσια οσοι ειναι ειδημονες ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ πως το φορουμ η το οποιοδηποτε φορουμ, πρεπει να μενει ΚΕΝΟ. να μην γραφει κανεις δλδ. γιατι οσοι γραφουνε συνεχεια ειναι εθισμενοι χωρις ζωη και οσοι δεν γραφουν αδιαφοροι!!!!!
τελικα εγω τι να κανω μπερδευτικαI m a Good Person With Bad Attitude
30-09-2011, 16:48 #53
30-09-2011, 16:51 #54
30-09-2011, 18:33 #55
Νομίζω πως η... σύντομη καριέρα μου ως "RockElCasbah", θα τελειώσει σύντομα και... άδοξα, λολ!... τώρα που θα τολμήσω να γράψω πως συμφωνώ ίσως και απόλυτα με το άνωθεν κείμενο... δε με ενδιαφέρει αν είσαι παλιό μέλος. Κι αν ακόμη έχουμε "σκοτωθεί" σε κάποιο θέμα ή έχουμε συμφωνήσει σε άλλο. Αλλά κι εγώ διαβάζω το φόρουμ αυτό πολλά χρόνια. Ναι, αυτά που περιγράφεις τα βλέπω κι εγώ και μάλιστα τα εξέθετα γραπτώς. Η πλάνη και η εφαρμογή της από μέλη που υποκρίνονται τους... αμερόληπτους και αντικειμενικούς είναι οφθαλμοφανής σε πραγματικά αντικειμενικούς παρατηρητές... γιατί και η "αντικειμενικότητα" έχει... αντικειμενικά κριτήρια. Αν πραγματικά ο χώρος αυτός είχε moderators με "σκληρά" κριτήρια, πολύ οξυμένη αντιληπτική ικανότητα και γνώση της σημασιολογίας των λέξεων, θα είχε φύγει το μισό φόρουμ. Κι αν όλοι όσοι υποδεικνύεις κάθονταν να κάνουν αυτοκριτική και να ασχοληθούν με τα προβλήματά τους, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Την "παραδοχή" την γνωρίζεις φαντάζομαι... κι ένα τελευταίο παράδειγμα... αν ζήταγα τη γνώμη μέλους συγκεκριμένου σε χθεσινό θέμα που έβαλα, μάλλον θα την έπαιρνα προτού απαντήσω εδώ... τώρα που απάντησα εδώ όμως, αμφιβάλλω πως θα τη λάβω αφού θα πάω να τη ζητήσω τώρα... οι διαφορετικές απόψεις πολεμώνται εδώ. Φάνηκε πρόσφατα. Ακόμη κι όταν έχεις περάσει πολλά δεινά και είσαι σε πλήρη θέση για να εκφράσεις απόψεις. Ειδικά τότε πολεμώνται ακόμη περισσότερο. Ας μη πω άλλα. Έτσι κι αλλιώς, η ανάγκη του καθενός είναι σεβαστή. Αλλά και το ότι υπάρχουν παρατηρητές σαν εσένα και μένα - και άλλοι πολλοί - είναι υπαρκτό. Κι ένα τελευταίο. Ακόμη κι όταν μπαίνεις για να εκθέσεις απόψεις, σεβόμενος την εμπειρία του οποιουδήποτε και τη γνώμη του, για να ανταλλάξεις γνώμες... ακόμη και τότε "εχθρός" γίνεσαι. Κρίμα πάντως, γιατί έγραψαν - έστω και σύντομα - κάποιοι χαρακτήρες πολλοί αξιόλογοι. Μόνο που ήταν λύκοι και όχι πρόβατα... ας τολμήσω να ζητήσω και τη γνώμη του μέλους τώρα... καλό βράδυ!...
...
Last edited by RockElCasbah; 30-09-2011 at 23:42.
30-09-2011, 18:40 #56
να μην διακοπτω την συζητηση, μια υπενθυμιση μονο.
ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!
δεν χρειαζεται κανεις να το παρακολουθει χωρις να του αρεσει και κυριως, δεν χρειαζεται να συμμετεχει χωρις να του αρεσει...
μαλλον περιττο να αναφερω, οτι δεν χρειαζεται να παρακαλαει να τον διαγραψουν για να μπορεσει να συμμετεχει μεταμφιεσμενος ...
30-09-2011, 18:42 #57
30-09-2011, 18:59 #58
Οι μπαρούφες σου καλή μου... ξέρω δε σου αρέσει, αλλά η αντικειμενικότητα δεν είναι προσωπικό θέμα του καθενός... άντε συνέχα κι εδώ για να υπερασπιστείς το χώρο που σε άφησε να αναδεικνύεσαι... οι παρατηρητές υπάρχουν και θα υπάρχουν. Και δε θα σου δώσουν και λογαριασμό στην τελική... εκεί θα έφτανε το θέμα, λογικό είναι... καλό σου βράδυ!...
(... εσύ η από πάνω κορίτσι... όχι, στην πιο πάνω αναφέρομαι και πάλι......).
30-09-2011, 19:11 #59
30-09-2011, 20:08 #60
...εγω έχω μια άλλη απορία: πως γίνεται κάποιοι να είναι τόσο δειλοί ακόμη και όντας ανώνυμοι σε ένα φόρουμ, που μπορούν μόνο να κρίνουν, να αναφέριονται σε μέλη, χωρίς όμως να τολμούν να κατονομάσουν και αυτόματα αφού έχουν βγάλει τη χοιλή τους να εξαφανίζονται.
Για τη τζειν το λεω φυσικά.
Ισχυει και για σένα αγαπητή άλομπαρ. Εχουμε νικ εδώ μέσα, δεν θα ξεστραβωθούμε να μετράμε ποστ να δούμε ποια "απο πάνω σου? εννοείς...