Περί του τσατ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 87
    Senior Member
    Τo εκανες τελικα dodoni αλλα εχει προβλημα. Μπαινω στο general chat και καθε 5 δευτερολεπτα μου βγαζει με κοκκινα γραμματα την ενδειξη \"Τ??s entered the room\".

Senior Member
    Εγω εχω το εξης προβλημα.
    Επιλεγω ενα δωματιο το εμφανιζει κανονικα.
    Προσπαθω να μπω και στο δευτερο δωματιο ταυτοχρονα...μπαινω αλλα οποιο επιλεξω σαν δευτερο δωματιο μου το βγαζει σε μικρο παραθυρο χωρις δυνατοτητα μεγιστοποιησης με αποτελεσμα να πρεπει να κανεις scroll για να δεις ολοκληρο το chat.
    Α και καποια στιγμη δεν μου δουλευε το forum και εκανα καθαρισμο των internet αρχειων αλλα αυτο μπορει να ηταν και τυχαιο...

Edit: Χρησιμοποιω internet explorer 6.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Junior Member
    το΄πες και το΄κανες......
    εγω ειμαι απο αυτος που εχουν διαφωνησει με την υπαρξει δευτερου δωματιου...εξαλλου δημοκρατια εχουμε..
    Ειμαι ομως καλοπροερετος.... αντε να δουμε τι καλο ... εχει να προσφερει ...
    καλη επιτυχια...
    συμπληρωνοντας να σημιωσω το μεγαλο θαυμασμο μου για την υπαρξει αυτου του φορουμ... Εμενα ολη αυτη η γνωριμια μαζι σας μου εχει κανει παρα πολυ καλο.
    Στρατος Δ.

Administrator
    Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις. Θα τις προωθήσω και ελπίζω να βρεθεί άκρη.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    dodoni, ριξτε μια ματια και σε αυτο το chat:

http://www.123flashchat.com/xmb-chat.html

Ειναι λιγο \"βαρυ\", αλλα πολυ ωραιο...

Administrator
    gog, ευχαριστώ για το λινκ.

Αυτό που χρησιμοποιούμε τώρα, είναι δωρεάν ενώ αυτό που προτείνεις έχει κάποιο κόστος, αν είδα καλά.

Προς το παρόν, θα \"παλέψουμε\" το υπάρχον, αργότερα βλέπουμε.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Ρε σεις, τι πλακα ηταν αυτη χθες το βραδυ στο chat! Πραγματικα το διασκεδασα... Η Κικη μεχρι και private chat μου ανοιξε πιστευοντας πως ειμαι η Ολγα. Χαχαχα! Τελος παντων, ελπιζω καποιοι εδω μεσα να εχουνε και λιγο χιουμορ... CU!

Senior Member
    Τουλάχιστον Τάσο διαφημίζεις τις βλακείες σου από μόνος σου και δεν χρειάζεται κάποιος να προσπαθήσει να τις εντοπίσει και να τις εξωτερικεύσει στην κοινότητα!!!!!:P:P

Χιούμορ μπορώ να σου πω ότι έχουν πολλά άτομα εδώ από ότι έχω διαπιστώσει - πέρα από τα βάσανα που έχει ο καθένας , αλλά μάλλον δείχνουν να εκτιμούν το ευεργετικό χιούμορ και όχι αυτό που νομίζεις ότι βγάζεις προς τα έξω μόνο και μόνο για να εστιάσεις την προσοχή όλων γύρω από τον εαυτό σου.........

Αν ένα τόσο ευαίσθητο θεματολογικό κανάλι όπως το e-psychology εσένα σε τράβηξε μόνο και μόνο για να καλλιεργήσεις ένταση σε άτομα που εντάχθηκαν σε αυτό για να βρουν υποστήριξη , μέσα από τα πειράγματά σου και τα ανόητα παιχνίδια που κάνεις σε επίπεδο chat........λυπάμαι πολύ!!!!!!!!!

Υπάρχουν άτομα εδώ που μόλις ξεκίνησαν αγωγή για αγοραφοβία, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, κοινωνική φοβία, σχιζοφρένεια και άλλα σοβαρά ψυχολογικά, τα οποία αν κρίνω από εμένα πως ένιωθα από παρενέργειες όταν ξεκίνησα αγωγή πριν 8 χρόνια , θεωρώ ντροπή τη στάση που κρατάς στην επικοινωνία σου με αρκετά παιδιά εδώ, μιας και αντί να συμμετέχεις σε μια δημιουργική ψυχολογική στήριξη , επιδιώκεις διαρκώς να προκαλείς ανούσιες εντάσεις και δυσλειτουργία σε μια δημιουργική επικοινωνία που επιθυμούν να έχουν άτομα εδώ σε μια προσπάθεια να ισορροπήσουν ψυχικά και να ανταλλάξουν απόψεις με μέλη που περνάνε τα ίδια προβλήματα με αυτά.......

Κάπου πρέπει να αρχίσεις να τα σκέφτεσαι αυτά και να αναλογιστείς τις ευθύνες που αναλογούν στο ύφος του forum......

Αν σου αρέσουν οι φάρσες για να κάνεις πλάκα βρες άλλα sites........Εδώ δεν κολλάνε...........

Senior Member
    Τελικα Ολγα ποτε θα σε ξεγεννησω, που λεγαμε...?

Senior Member
    Θα συμφωνησω με την Κικη και την Aggelika μην γραψω και εγω τα ιδια και κουρασω

Senior Member
    Originally posted by olga_soul
    Τουλάχιστον Τάσο διαφημίζεις τις βλακείες σου από μόνος σου και δεν χρειάζεται κάποιος να προσπαθήσει να τις εντοπίσει και να τις εξωτερικεύσει στην κοινότητα!!!!!:P:P

Χιούμορ μπορώ να σου πω ότι έχουν πολλά άτομα εδώ από ότι έχω διαπιστώσει - πέρα από τα βάσανα που έχει ο καθένας , αλλά μάλλον δείχνουν να εκτιμούν το ευεργετικό χιούμορ και όχι αυτό που νομίζεις ότι βγάζεις προς τα έξω μόνο και μόνο για να εστιάσεις την προσοχή όλων γύρω από τον εαυτό σου.........

Αν ένα τόσο ευαίσθητο θεματολογικό κανάλι όπως το e-psychology εσένα σε τράβηξε μόνο και μόνο για να καλλιεργήσεις ένταση σε άτομα που εντάχθηκαν σε αυτό για να βρουν υποστήριξη , μέσα από τα πειράγματά σου και τα ανόητα παιχνίδια που κάνεις σε επίπεδο chat........λυπάμαι πολύ!!!!!!!!!

Υπάρχουν άτομα εδώ που μόλις ξεκίνησαν αγωγή για αγοραφοβία, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, κοινωνική φοβία, σχιζοφρένεια και άλλα σοβαρά ψυχολογικά, τα οποία αν κρίνω από εμένα πως ένιωθα από παρενέργειες όταν ξεκίνησα αγωγή πριν 8 χρόνια , θεωρώ ντροπή τη στάση που κρατάς στην επικοινωνία σου με αρκετά παιδιά εδώ, μιας και αντί να συμμετέχεις σε μια δημιουργική ψυχολογική στήριξη , επιδιώκεις διαρκώς να προκαλείς ανούσιες εντάσεις και δυσλειτουργία σε μια δημιουργική επικοινωνία που επιθυμούν να έχουν άτομα εδώ σε μια προσπάθεια να ισορροπήσουν ψυχικά και να ανταλλάξουν απόψεις με μέλη που περνάνε τα ίδια προβλήματα με αυτά.......

Κάπου πρέπει να αρχίσεις να τα σκέφτεσαι αυτά και να αναλογιστείς τις ευθύνες που αναλογούν στο ύφος του forum......

Αν σου αρέσουν οι φάρσες για να κάνεις πλάκα βρες άλλα sites........Εδώ δεν κολλάνε...........
    Σωστά το λέει η Olgasoul. Υπάρχουν όμως και sites φτιαγμένα με μεράκι όχι απαραίτητα από ειδικούς αλλά από άτομα που βιώνουν κάτι και θέλουν να μοιραστούν τη δυσκολία τους απολειστικά με όσους έχουν κάτι και δε μπαίνουν \"διαβασμένοι\" για κάποια ασθένεια με σκοπό να κάνουν χαβαλέ και γνωριμίες. Το net είναι ένας χώρος που αν ξέρεις τι θέλεις μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Αρκεί να ψάχνεις εκεί που πρέπει και να μην κολάς εκεί που δεν πρέπει.

Φιλικά
    Αλέξης

Senior Member
    Για τα ψυχολογικα προβληματα και τις σοβαρες συζητησεις πανω σε αυτα δημιουργηθηκε το δευτερο chat room, στο οποιο ομως δεν μπαινει κανεις. Εγω παντως θεωρω τον εαυτο μου ψυχασθενη και ισως εχω σοβαροτερο προβλημα απο πολλους αλλους εδω μεσα. Απο εκει και περα αυτος ειναι ο χαρακτηρας μου, ετσι γουσταρω και σε οποιον αρεσω!

Administrator
    Originally posted by Tασος
    Απο εκει και περα αυτος ειναι ο χαρακτηρας μου, ετσι γουσταρω και σε οποιον αρεσω!
    Τάσο, από τη μια μεριά είναι σημαντικό να είμαστε αυθεντικοί,
    από την άλλη μεριά όμως, είναι εξίσου σημαντικό να μην κάνουμε την αυθεντικότητα μας εμμετό στα μούτρα των άλλων.

Senior Member
    Μπορω να το θεσω κι αλλιως: Ψυχασθενης ειμαι... ο,τι θελω λεω! Αυτο δεν ειναι ενα site για ψυχασθενεις? Θα επρεπε να ειστε ανεκτικοι και προετοιμασμενοι για πολυ πιο ακραιες συμπεριφορες απο τη δικη μου.

Administrator
    Μπορω να το θεσω κι αλλιως: Ψυχασθενης ειμαι... ο,τι θελω λεω! Αυτο δεν ειναι ενα site για ψυχασθενεις?
    Τάσο,
    είναι πολυ βολικό να βάζουμε ταμπέλες, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, σε κάθε σάιτ, σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε κοινωνία υπάρχει και ένα πλαίσιο στο οποίο χρειάζεται να είμαστε συνεπείς.

Μπορείς να τα ονομάσεις όρια, μπορείς να τα ονομάσεις όρους. Εσύ τα παραβιάζεις διαρκώς.
    Αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η στάση σου εάν κάποιος παραβίαζε τα δικά σου όρια.

Θα επρεπε να ειστε ανεκτικοι και προετοιμασμενοι για πολυ πιο ακραιες συμπεριφορες απο τη δικη μου.
    Το σάιτ αυτό όπως και κάθε σάιτ που θέλει να λέει ότι σέβεται την ύπαρξη του και τους ανθρώπους που κινούνται σε αυτό, οφείλει να έχει όρια, ελαστικά ή αυστηρά και δεν μπορεί να είναι έρμαιο στις διαθέσεις του καθενός.
    Εάν ήταν έρμαιο, τώρα δεν θα υπήρχε. Τουλάχιστον όχι με την σημερινή του μορφή και δυναμική.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast