Results 61 to 75 of 87
Thread: Περί του τσατ
-
06-11-2006, 12:53 #61
Ε, τοτε γιατι δεν με διαγραφεις ρε dodoni να τελειωνουμε?
- 06-11-2006, 16:36 #62
Συνεχιζουμε να ασχολουμαστε με καποιον που εχει αυτη την σημπερηφορα μονο και μονο για αυτο (για να ασχολουνται ολοι μαζι του) η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ειναι η μονη λυση.
06-11-2006, 22:08 #63
Πως το καταλαβες ρε Δημητρη?! Βαζε ομως και καμια τελεια για να καταλαβαινουμε καλυτερα τι θελεις να πεις...
06-11-2006, 23:14 #64
Originally posted by Tασος
Ε, τοτε γιατι δεν με διαγραφεις ρε dodoni να τελειωνουμε?
Ηλπιζα όμως
1.σε περισσότερο δημοκρατικές διαδικασίες
2. στο ότι θα δείξεις τελικά διάθεση σεβασμού προς τους άλλους και πως το εγωκεντρικό σου συναίσθημα που θέλει να νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου αδιαφορώντας για τους άλλους και τα συνιασθήματα τους, κάπως θα κόπαζε.
Αλήθεια, δεν σε ενδιαφέρει ρε γαμώτο να σχετιστείς με ανθρώπους? Δεν σε ενδιαφέρει να αφουγκραστείς και τις δικές τους ανάγκες, ώστε να μπορέσεις τελικά να φτιάξεις σχέση μαζί τους, έστω και διαδικτυακή?
Οι άνθρωποι Τάσο, όταν επιθυμούν αληθινά να επικοινωνήσουν, χρειάζονται απαραιτήτως το συστατικό της ευγένειας, του σεβασμού.
Τι λες? Θα κάνουμε μια προσπάθεια?Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
06-11-2006, 23:28 #65
Aυτο θελω dodoni μου, να \"σχετιστω\"... Ειπαμε ομως, οποια γυναικα δεν θελει να \"σχετιστει\" μαζι μου ειναι εχθρος μου και ετσι την αντιμετωπιζω...
06-11-2006, 23:55 #66
Τασο εχθρός σου είναι ο εαυτός σου και θα πρέπει να συμφιλιωθείς μαζί του και μετά να ζητήσεις από κάποια κοπέλα να \'\'σχετιστεί μαζί σου\'\'
07-11-2006, 00:12 #67
Δημητρη, ειμαι απολυτα συμφιλιωμενος με τον εαυτο μου και με τα προβληματα μου. Αυτο που μου λες, για μενα σημαινει κατι πολυ απλο: οτι δεν υπαρχει αγαπη!
Αγαπη ειναι να επιθυμεις τον αλλον οπως ειναι (κουτσος, στραβος, ασχημος, δυστροπος) και οχι να περιμενεις να γινει τελειος για να τον αγαπησεις.
Αν ειχα παρει αγαπη στη ζωη μου οταν ακομη ημουν ρομαντικος και εβλεπα τις γυναικες τοσο ευγενικα οσο δεν φανταζεσαι, σιγουρα σημερα δεν θα εβγαζα τοσο μισος και κακια γι\' αυτες...
07-11-2006, 08:28 #68
Τάσο, αυτό που ψάχνεις είναι μια σχέση ή σεξουαλική επαφή;
Γιατί αν ψάχνεις για σχέση, και πες μου σε παρακαλώ πως εννοείς μια σχέση, δε το δείχνεις σωστά.
Προσπαθώ να βοηθήσω και όχι να την πω σε κανέναν, αλλα νομίζω οτι είναιη ώρα να σε βοηθήσουμε εφόσον λες οτι έχεις πρόβλημα και βρίσκεσαι σε ένα forum σαν αυτό (τελεία).
07-11-2006, 11:39 #69
Φιλε, δεν εχω να σου πω τιποτε κι ουτε νομιζω πως εσυ εισαι σοφοτερος απο μενα ωστε να μπορεις να με βοηθησεις. Αν θελεις να δωσεις συμβουλες, ψαξε να βρεις καποιον αλλον καλυτερα...
Και βεβαια θελω σχεση, το σεξ το εχω οποτε θελω. Οσο γι\' αυτο που λες, οτι \"δεν το δειχνω σωστα\", εχεις δικιο. Γιατι ομως? Επειδη δεν ακολουθω τους \"ενδεδειγμενους\" τροπους ωστε να \"ριξω γκομενα\". Ετσι δεν θα μου ελεγες σε μια προσωπικη μας συζητηση χωρις την παρουσια των γυναικων? \"Οι γκομενες θελουν να τους λες αυτο, να τους λες εκεινο\" κτλ. Σε πληροφορω, λοιπον, οτι η συγκεκριμενη υποκρισια ειναι ο,τι σιχαινομαι περισσοτερο!
Εγω αυτο που θελω το λεω στα ισια χωρις υπεκφυγες. Το ξερω οτι ετσι χανω, αλλα προτιμω χιλιες φορες να κρατησω την ειλικρινεια μου απο το να κερδισω με πλαγιους τροπους. Δεν θα ειχε αξια αυτο για μενα, δεν θα χαιρομουν τετοια νικη. Δεν με ενδιαφερει τοσο το να βρω γυναικα, οσο το να βρω καποια που της αρεσει να ακουει την αληθεια και να μη βολευεται με τα ψεματα... Τhat\'s all.
07-11-2006, 11:59 #70
Originally posted by Tασος
Εγω αυτο που θελω το λεω στα ισια χωρις υπεκφυγες. Το ξερω οτι ετσι χανω, αλλα προτιμω χιλιες φορες να κρατησω την ειλικρινεια μου απο το να κερδισω με πλαγιους τροπους. Δεν θα ειχε αξια αυτο για μενα, δεν θα χαιρομουν τετοια νικη. Δεν με ενδιαφερει τοσο το να βρω γυναικα, οσο το να βρω καποια που της αρεσει να ακουει την αληθεια και να μη βολευεται με τα ψεματα... Τhat\'s all.
καμιά φορά, συγχέουμε την ειλικρίνεια με την ωμότητα
και την αυθεντικότητα με την ασυδοσία. Αν θυμάμαι καλά, το είπα και παραπάνω πως η αυθεντικότητα, προυποθέτει την ευγένεια και χωρίς αυτήν, η αυθεντικότητα μας, κινδυνεύει να μετατραπεί σε εμμετός στα μούτρα του άλλου.
Επίσης η ανάγκη να σχετιστούμε, δεν μπαίνει σε όρια νίκης-ήττας, αντιθέτως, προυποθέτει διάθεση ισοτιμίας.
Εάν μια σχέση μπαίνει σε πλαίσιο νίκης ήττας, τότε είναι καταδικασμένη είτε να μην προκύψει είτε αν προκύψει, να αποτύχει, διότι εκεί μιλάμε για παιχνίδια δύναμης/εξουσίας.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
07-11-2006, 12:08 #71
Aχ, ποσο βαριεμαι αυτες τις ανουσιες συζητησεις...!
Dodoni, η αληθεια πολλες φορες ειναι ωμη. Κατα τ\' αλλα, ειμαι παρα πολυ ευγενικος μεχρι τη στιγμη που θα νιωσω οτι προκαλουμαι.
Οσο για το νοημα της νικης, το εθεσα στη βαση οτι για οποιονδηποτε ανθρωπο το να καταφερει να κανει μια σχεση ειναι επιτυχια.
07-11-2006, 13:28 #72
Η αλήθεια, πολλές φορές είναι ωμή, μην ξεχνάς όμως κι ότι πολλές φορές δεν είναι ωμή.
Επιπλέον, αυτή είναι η δική σου αλήθεια, η δική σου πραγματικότητα και μοιάζει να διαφέρει από την αλήθεια πολλών εδώ μέσα.
Αλήθεια, δεν έχεις προβληματιστεί γι αυτό? Δεν σου κάνει εντύπωση?
Είναι πολύ βολικό να λέμε ότι όλοι οι άλλοι είναι υποκριτές, ότι εγώ μόνο έχω δίκιο και κατέχω την αλήθεια. Είναι πολύ βολικό γιατί στρέφει την ματιά μας στους άλλους και μοιράζει την ευθύνη στους άλλους, αφήνωντας ανέγγιχτα τα δικά μας σκοτεινά κομμάτια.
Εν πάσει περιπτώσει, δεν θα αδειάσω το δικό μου κεφάλι για να γεμίσω το δικό σου, πόσο παραπάνω μάλιστα όταν αυτές τις συζητήσεις τις θεωρείς ανούσιες.
Ασχολήσου Τάσο με ότι εσύ θεωρείς ουσιαστικό και επέτρεψε μου να έχω την ευθύνη και την επιλογή για το τι ταιριάζει με το ύφος αυτής της ιστοσελίδας και τι όχι.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
07-11-2006, 13:53 #73
H αληθεια ειναι μια και ολοι κατα βαθος ξερουμε ποια ειναι αυτη. Απο εκει και περα... ναι, πιστευω οτι ζουμε σε ενα κοσμο οπου για να επιβιωσεις πρεπει να υποκρινεσαι και να λες ψεματα συνεχως, οχι μονο στον ερωτα αλλα και στην εργασια σου. Αληθεια, dodoni, που ζεις? Δεν βλέπεις τι γινεται γυρω σου? Δειξε μου εναν ανθρωπο που δεν λεει ψεματα σημερα για να τα καταφερει. Ε λοιπον, εγω αρνουμαι να ενταχθω σε αυτη την αρρωστημενη πραγματικοτητα. Εχω μια τεραστια εμμονη με την αληθεια και ειμαι πολυ περηφανος γι\' αυτο.
Και δεν εχω προβλημα μονο στον ερωτα αλλα και στην εργασια μου. Δουλευω σε δημοσκοπησεις κι εχω κουραστει να ακουω τους συναδελφους μου να μου υποδεικνυουν κολπα για να παρω οσο το δυνατο περισσοτερες συνεντευξεις. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με τον ερωτα, καταφερνεις αυτο που θελεις κοροιδευοντας τον αλλο, λεγοντας του αυτο που θα τον κρατησει και δεν θα τον κανει να φυγει. Ειλικρινα αηδιαζω με τις τακτικες! Αν και παλι δεν καταλαβαινεις τι εννοω, το προβλημα δεν ειναι πλεον δικο μου. Νομιζω πως εγινα σαφης.
07-11-2006, 15:20 #74
Πρώτον δε διακδικώ το τίτλο του σοφού ή σοφότερου όπως λες. Μπορεί να είσαι υπεράνω, μπορεί και όχι.
Για την υποκρισία, καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, αλλα δε είναι δυνατόν να είναι έτσι όπως τα λες στις σχέσεις.
Κατα τα λεγόμενά σου λοιπόν, εσύ θες να βρείς μια κοπέλα που σου αρέσει (πρώτη διεργασία) και να τις πείς την πρώτη κουβέντα (δεύτερη διεργασία) η οποία θα είναι: \"Θες να γίνουμε ζευγάρι;\" Και αυτή, κατα τη κρίση σου, πρέπει να μην το παίξει κάπως δύσκολη ή σκεπτική, και να πεί: \"Θέλω\"
Με αυτό το πολύ χαριτωμένο διάλογο λοιπόν θα κάνεις σχέση με προοπτική χρόνων φαντάζομαι!
Πως σου ακούγεται αυτό; Λογικό;
Δε πρέπει να γοητεύσης μια γυναίκα ή μια γυναίκα να σε γοητεύσει; Δε πρέπει να γίνουν παραπάνω διεργασίες για να δείς αν αυτή στέκει στα καλά της και σου κάνει ή το ανάποδο; Δε πρέπει να δεις αν ταιριάζεις; Μπαμ και κάτω; Μα είναι δυνατόν;
Αυτό που πρέπει να επιδιώξεις είναι να γνωρίσεις μια γυναίκα. Και αυτό θα γίνει με ΧΡΟΝΟ. Έτσι θα δείξει το πράγμα αν μπορεί να πάει παραπέρα ή όχι. Όλα αυτά είναι υποκρισία;;;
Εσυ απλά δε θες να μπείς στη διαδικασία αυτή. Θες έτοιμη τροφή. Εμ δε γίνεται έτσι φίλε Τάσο! Αν εγώ δηλώνω ευτυχισμένος, είναι γιατί έκανα και κάνω κάθε μέρα διεργασίες!
07-11-2006, 15:28 #75
Βαριεμαι και να απαντησω ρε φιλε... Ειλικρινα με κουραζει πολυ αυτη η κουβεντα... Να εισαι καλα για το ενδιαφερον παντως.
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία