KENO........... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60

Thread: KENO...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Και πολύ καλά θα έκανε αν και δεν το έκανε. Εγώ θα σας είχα ξεχέσει πάντως! Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μας στερείτε την ελευθερία μας! Αυτό δεν είναι ενδιαφέρον αλλά ακόμα περισσότερη καταπίεση! Αρκετή έχουμε ήδη, δεν χρειάζομαστε κι άλλη κι ειδικά τις Αρχές λες και κάναμε κάτι κακό! Ευχαριστώ πολύ!
    Κυκνε εχεις απολυτο δικιο ! Γι αυτο κ ειπα στην τζιπσι να μην γραφει τετοια, ελεος δλδ ο,τι κανουμε θα πρεπει να εχουμε τη μπατσαρια στο κεφαλι μας ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Κυκνε εχεις απολυτο δικιο ! Γι αυτο κ ειπα στην τζιπσι να μην γραφει τετοια, ελεος δλδ ο,τι κανουμε θα πρεπει να εχουμε τη μπατσαρια στο κεφαλι μας ??
    :) Α γεια σου! Η αστυνομία πρέπει να επεμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις εγκληματικών πράξεων κι όχι να στερεί την ελευθερία των ανθρώπων...αυτό με το τηλέφωνο, δεκτό, οκ...αλλά με το να ενημερώσει κάποιος τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος περισσότερο κακό θα κάνει στον άνθρωπο παρά καλό...
    Άσχετο, εμείς ακόμα να τα καταφέρουμε με το μσν...ουφ...

Senior Member
    :) Α γεια σου! Η αστυνομία πρέπει να επεμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις εγκληματικών πράξεων κι όχι να στερεί την ελευθερία των ανθρώπων...αυτό με το τηλέφωνο, δεκτό, οκ...αλλά με το να ενημερώσει κάποιος τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος περισσότερο κακό θα κάνει στον άνθρωπο παρά καλό...
    Άσχετο, εμείς ακόμα να τα καταφέρουμε με το μσν...ουφ...
    Ναι ρε συ... αμα με την παραμικρη υποψια μας ενημερωνουμε τη διωξη τι να πω...
    Δεν σε πετυχαινω ρε συ, σε δειχνει offline... ποτε επιτελους θα συντονιστουμε λολ ?? :p

Senior Member
    Ναι ρε συ... αμα με την παραμικρη υποψια μας ενημερωνουμε τη διωξη τι να πω...
    Δεν σε πετυχαινω ρε συ, σε δειχνει offline... ποτε επιτελους θα συντονιστουμε λολ ?? :p
    Ούτε με μικρή ούτε με μεγάλη υποψία δεν πρέπει! Γιατί ξέρεις τις συνέπειες, ε;
    Πάντα offline φαίνομαι...παρόλα αυτά μπορείς να στείλεις μήνυμα...

Senior Member
    Ούτε με μικρή ούτε με μεγάλη υποψία δεν πρέπει! Γιατί ξέρεις τις συνέπειες, ε;
    Πάντα offline φαίνομαι...παρόλα αυτά μπορείς να στείλεις μήνυμα...
    Τι εννοεις συνεπειες ?? Παει καπου το μυαλο μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη, διευκρινησε μου!
    Ρε συ αμα το βαζεις offline πως θα ξερω οτι εισαι μεσα ???????

Senior Member
    Τι εννοεις συνεπειες ?? Παει καπου το μυαλο μου αλλα δεν ειμαι σιγουρη, διευκρινησε μου!
    Ρε συ αμα το βαζεις offline πως θα ξερω οτι εισαι μεσα ???????
    Θα πω τις 2 βασικότερες γιατί είμαι πτώμα και θα πάω για νάνι...1ον το μαθαίνει η οικογένεια σου 2ον σε κλείνουν με το ζόρι σε ψυχιατρείο. Κι εγώ προτιμώ να πεθάνω πραγματικά το εννοώ, παρά να με κλείσουν με το ζόρι εκεί! Αν κάποιος προσπαθήσει ποτέ να μου το κάνει αυτό θα έχει για μια ζωή τύψεις το θάνατο μου γιατί θα το κάνω επί τόπου με όποιον τρόπο βρω, ορκίζομαι!
    Αν στείλεις μήνυμα ακόμα κι offine να φαίνομαι έρχεται κι αν είμαι μέσα θα το δω...πάντως ούτε εσένα σ' έχω δει ποτέ μέσα, και τώρα που είμαι εκτός φαίνεσαι...

Senior Member
    συνηθως μπαινω βραδυ κ για λιγο, αυτη τη στιγμη δεν ειμαι μεσα κ βαριεμαι να μπω λολ :p
    αυτο με τον ακουσιο εγκλεισμο δεν το ξερα.. πω πω εχω φρικαρει... εμενα αντιθετως αμα μου το κανε καποιος αυτο, θα ειχα εγω τυψεις τον δικο του θανατο.. (αλλα μετα θα με πηγαιναν αλλου ..)

Banned
    παιδια δε ξερω αν το ξερετε, αλλα για να μπεις στο σπιτι του αλλου νομιζω χρειαζεται εισαγγελικη παρεμβαση. αν τωρα ειναι νεκρος ο αλλος φυσικα και δε θα μπορει να ανοιξει. μην ανησυχειτε τοσο ομως γιατι μενω ακομα με τους γονεις, οποτε αν παιρνατε τηλεφωνο εδω το πιθανοτερο ειναι να γινοταν αυτο που λεει ο Κυκνος. μονο που Κυκνος, στο τρελοκομειο νομιζω πως οταν ξερουν οτι υπαρχει περιπτωση αυτοτραυματισμου - αποπειρας αυτοκτονιας, σου φορανε ζουρλομανδυα κανονικα, ασε που μπορει να σε δεσουν και στο κρεβατι ακομα!

Senior Member
    συνηθως μπαινω βραδυ κ για λιγο, αυτη τη στιγμη δεν ειμαι μεσα κ βαριεμαι να μπω λολ :p
    αυτο με τον ακουσιο εγκλεισμο δεν το ξερα.. πω πω εχω φρικαρει... εμενα αντιθετως αμα μου το κανε καποιος αυτο, θα ειχα εγω τυψεις τον δικο του θανατο.. (αλλα μετα θα με πηγαιναν αλλου ..)
    Φυσικά και ισχύει...είδες τώρα γιατί εκφράζομαι τόσο έντονα κατά;;; Δεν κατάλαβα τι εννοείς ότι θα είχες τύψεις για το δικό του θάνατο...δεν είπα ότι θα σκότωνα κανέναν εγώ, τον εαυτό μου θα σκότωνα...

Senior Member
    καλα στα ψυχιατρεια γινεται της *******ς.... εχω ακουσει οτι στις γυναικες παιρνουν ακομα κ το σουτιεν κ το βρακι μην κ τυχον το χρησιμοποιησουν ως μεσο για να αυτοκτονησουν... ελεος δλδ...
    το σπιτι τυπικα θεωρειτε "ασυλο" κ για να μπει η αστυνομια μονο αμα εχει ενταλμα απο εισαγγελεα, αλλα κ να χτυπαν το κουδουνι κ να μην ανοιγει αμα θελουν παραβιαζουν την πορτα κ μπαινουν, ξερουν αλλωστε τους τροπους... :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    παιδια δε ξερω αν το ξερετε, αλλα για να μπεις στο σπιτι του αλλου νομιζω χρειαζεται εισαγγελικη παρεμβαση. αν τωρα ειναι νεκρος ο αλλος φυσικα και δε θα μπορει να ανοιξει. μην ανησυχειτε τοσο ομως γιατι μενω ακομα με τους γονεις, οποτε αν παιρνατε τηλεφωνο εδω το πιθανοτερο ειναι να γινοταν αυτο που λεει ο Κυκνος. μονο που Κυκνος, στο τρελοκομειο νομιζω πως οταν ξερουν οτι υπαρχει περιπτωση αυτοτραυματισμου - αποπειρας αυτοκτονιας, σου φορανε ζουρλομανδυα κανονικα, ασε που μπορει να σε δεσουν και στο κρεβατι ακομα!
    Κενό, είσαι σίγουρος; Νομίζω ότι κι η αστυνομία μπορεί να μπουκάρει, όχι;;; Το ξέρω καλά αυτό που λες για τα τρελοκομεία Κενό γι' αυτό και τα τρέμω...κι έκανα κάποτε το λάθος να πάω στο νοσοκομείο απλά και μόνο για να ζητήσω κάτι για τον πόνο γιατί δούλευα και δεν άντεχα άλλο και δεν με άφηναν να φύγω αν δεν έδινα τηλέφωνο συγγενή πρώτου βαθμού! Φυσικά και αρνιόμουν, δεν ήθελα να μάθουν, ήθελα να προστατέψω τον εαυτό μου και κάποιον άλλον. Ευτυχώς δέχτηκαν το τηλέφωνο της κολλητής μου κι έφυγα. Αλλά αυτό το λάθος δεν θα το ξανακάνω ποτέ όσο ζω. Με τρομοκράτησαν!

Banned
    κοιταξε, τυπικα με τους νομους δλδ, πολλα δεν μπορουν να κανουν. δε πρεπει να χτυπανε αυτους που διαδηλωνουν ειρηνικα, δε πρεπει να βγαζουν οπλο και να πυροβολανε χωρις λογο, και ετσι λογικα δε μπορουν να μπουν χωρις αδεια στο σπιτι καποιου (νομιζω). ελα ομως που για να βγαλεις αδεια θα πρεπει να περιμενεις, εκτος αν ειναι κατι εκτακτο κανας υπουργος κλπ. παραβλεπουν ομως τη γραφειοκρατια απλα γιατι μπορουν, και παραβιαζωντας καμποσους νομους σπανε και τις πορτες αμα λαχει να ξεκαθαρισουν την υποθεση και να κλεισει μη χρειαστει επιπλεον ερευνα.

οσον αφορα το τρελοκομειο, δεν εχω εμπειρια ακομα, αν και φαινεται ενδιαφερον. ομως ξερω πως η ολη αντιμετωπιση λες και μιλανε σε ζωα, σε συνδιασμο με τα πολλα φαρμακα, σιγουρα δημιουργει προβληματα ακομα κι αν καποιος δεν ειχε. εκει μεσα ειναι σαν να αφηνεσαι στα χερια των αλλων να σε κανουν σχεδον οτι θελουν!

Senior Member
    Εγώ ένα έχω να πω: μην τολμήσει κανείς σας εδώ ποτέ να κάνει τέτοιο πράγμα! Και μόνο που το διάβασα φρίκαρα κι έτσι και το υποψιαστώ ποτέ μου θα εξαφανιστώ από εδώ κι άντε ψάξτε με μετά!

Senior Member
    Συν του ότι ότι υποστήριξη παίρνω θα υποχρεωθώ να τη στερηθώ...

Senior Member
    Πολύ σπανια εχουν αποτραπει αυτοκτονίες μεσω ιντερνετ... γιατί συνήθως αυτοι που το συζητάνε ποτέ δεν το κάνουν...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast